Biblioteket 2

Vi er nå kommet hjem fra biblioteket der du hadde på deg en truse med 2 innvenige vibratorer,mens jeg hadde «kontrollen» i lomma på jakken min.
Du fikk altså orgasme uten min tilatelse og må nok straffes. Du var stille i bilen på turen hjem , lurte nok spent på hva straffen din kom til og bli.
Jeg fører deg bestemt fra bilen og inn i huset og lukker og låser ytterdøren . Gir deg beskjed om å kle av deg og du adlyder uten protester.
Jeg hjelper deg med trusen , trekker den ned og dildoene glir ut av deg med et «svupp» og du stønner høyt .

Etter på tar jeg på deg ett halsbånd og fører deg ned i kjelleren der jeg har innredet ett rom spesielt for deg . Fører deg til en gapestokk av tre som står midt i rommet , tar av deg halsbåndet og sier at du skal legge hodet og hendene dine i fordypningene som som er på bjelken , du adlyder og jeg legger en annen bjelke «over» slik at hendene og hodet ditt er helt låst fast .
Du er nå tvunget til og stå foroverbøyt med spedde ben slik at jeg har fri tilgang til rumpa og underlivet ditt .
Jeg tar frem en «paddle» som er formet som en flat hånd og kledd med lær.»KLASK» jeg smeller til rompa di med «moderat» kraft og du rykker til og stønner høyt.

Jeg ber deg om å telle «slagene» og du stønner frem 1..2…3…4 helt til du har telt til 20, det ene «slaget» litt hardere enn det andre.
Rompa di er nå helt rød og du begynner og vri på deg , så kåt og så hjelpeløs.
Jeg sier til deg at jeg skal nå ta en liten pause , gå opp og ta meg en liten matbit før vi fortsetter.
Men først må du «sikres» litt bedre, jeg henter to lærmanskjetter med en liten ring i hver som jeg fester til hver av anklene dine.
Nå drar jeg bena dine enda lengre fra hverandre og låser dem fast med hengelås til hver sin side av «bena» til gapestokken.
Så tar jeg ned en knebel som henger på en krok på veggen og går rundt gapestokken slik at jeg ser deg i øynene.
De er blanke nå , blanke av kåtskap og du ser lengselsfult på «bulen» på buksen min.

Jeg vet at det du vil ha nå er pikk,du vil knulles hardt og lenge,men ikke nå.kvelden og natten er lang og dette er en del av straffen din.
Jeg setter på deg knebelen din, den består av en rund «lærkule» med to lær remmer på hver side som jeg knyter fast bak hodet ditt , kulen fyller opp hele munnen din så du har ingen sjans til å snakke.
Etterpå tar jeg fram en passe lang «stav» med en dildo festet til den ene enden , dildoen glir sakte inn i den våte musa di , fyller deg helt opp og jeg hører at du stønner i knebelen din.
Så fester jeg «staven» fast i gulvet nedfor deg slik at dildoen ikke skal gli ut.
Staven med dildoen gjør nå slik at du ikke kan bevege underlivet ditt , med unntak av kanskje litt opp og ned.
Tilslutt setter jeg opp ett videokamera på stativ framfor deg og slår det på opptak.

Slik at nå vil jeg vite når jeg ser på opptaket etter jeg kommer ned om du har fått orgasme mens jeg er oppe.Noe du ikke får lov til.Da vil straffen din bli enda hardere.Jeg kysser deg på pannen og sier at jeg ikke blir borte mer enn en time , og så går jeg opp.
Hva som skjedde når jeg kom ned igjen…ja det er en annen historie;)

Legg igjen en kommentar