Casanova

Giovanni Casanova ble født i 1723 og døde i 1798, i en alder av syttitre år. Han døde tilslutt av forgiftning som skyldtes hans hyppige behandlinger for kjønnsykdommer.
Casanova skal ha sett ett kondom, rynket på nesen og forsikret verden om at han aldri kom til å tre noe slikt over sin manndom.
Ett løfte han holdt, selv om det tilslutt kostet ham dyrt.
Akkurat hvor mange behandlinger han gikk gjennom for forskjellige kjønnsykdommer vites ikke, men han hevdet selv at ved en alder av 40, hadde han vært igjennom 11 behandlinger for Gonoré og syfilis.
På de tider var medikamentene som ble brukt kraftig kost, noe som gjorde at både nyrer og prostata sluttet å fungere skikkelig, slik at de 13 siste årene av sitt liv var han impotent. Ikke dermed sagt at han ikke hadde nok å gjøre, hans voldsomme appetitt gjorde ham nesten like kjent som hans utallige kvinne erobringer, det samme gjorde hans nedskrevne beretninger.

Av hundre fitter er ingen like. Det er alltid noe som gjør de forskjellig, og det er min overbevisning at en fitte er like unik som fasongen på en nese.
Det er dog min erfaring at søstere vanligvis har fitter som er ganske like.
Sitat: Casanova

Casanova hevdet å ha blitt seksuelt missbrukt i en alder av 11, da en kvinne som badet ham brukte en stor del av sin energi på hans penis. Når han gikk inn i sitt tolvte år, var hans møydom forsvunnet. Den ga han til to kvinner som i felleskap introduserte ham for elskovskunsten.
Han begynte så å studere for å bli, av alle ting, en prest. Han hevdet selv at grunnen til det brennende ønsket om å bli en kirkens mann, skyldtes ett ønske om å fortrenge seksualdriftene sine.
Studiene ble ingen suksess, han ble utvist for å ha hatt sex…. med en prest.
Det er få bevis på hans biseksualitet utover dette enkelt tilfellet, men det er flere som hevder at dersom det ikke var en kvinne tilgjengelig, så tok han gjerne en søt gutt.
Etter utvisningen fra St. Cyprian var det kun en ting som var viktig for ham: Kvinner, og så mange som mulig av dem.
Om de var gift, prostituerte eller adelige spillet ingen rolle.

Hans bok, «Histoire de ma vie», Historien om mitt liv, er i originalutgaven på 4545 sider og omhandler i all hovedsak kun de kvinner han har nedlagt.
En rekke av disse kvinnene får sine edlere deler beskrevet i detalj, samt kommentert sine ferdigheter i sengen.
En annen ting man biter seg merke i om man kikker i boken, er at Casanova bruker ord som «fitte» og «pikk» uforholdsmessig ofte.
Andre av hans samtidigere hevder at han i ett fint selskap brått kunne begynne å snakke om fitte. Han elsket simpelthen å se hvordan folk reagerte på ordet, samtidig som det var hans erfaring at damer gjerne ville bli bedre kjent med en så fritt talende mann….

Legg igjen en kommentar