Dinner Party


Foto av:Ultimate

Cameron Grant er en av våre favorittregisører. Og Dinner Party er sannsynligvis den beste filmen han har laget, så langt, og det sier ikke lite.

Denne filmen har også forsynt seg rått av AVNs priser og på rollelisten finner vi Asia Carrera, Jenna Jameson (hennes debut), Debbie Diamond og mange flere. Kort sagt er dette voksen filmens A-lag, samlet i én film. Handlingen i filmen er som i de fleste filmer av denne typen enkel, 3 par samles til middag, og siden ikke alle kjenner hverandre like godt, blir det bestemt, over et glass vin, at de forskjellige skal fortelle sin innerste seksuelle fantasi. Som sagt, en enkel handling, men den fungerer svært godt til sitt formål, nemlig å binde sammen en rekke av de beste sexscenene noensinne fanget på film.

Etter hvert som de fantasiene kommer frem i lyset, så er det nok en og annen som blir overrasket over sin partners innerste drømmer. Men det ville de fleste av oss blitt, om vi var blitt konfrontert med vår kjærestes innerste drømmer og fantasier. Her har du i hvert fall muligheten til å bevitne noen saftige fantasier. Verdt å nevne er at, ikke overraskende, kvinnen har de saftigste fantasiene. Noen av scenene skiller seg ut i positiv retning, slik som matorgien på kjøkkenet og besøket hos gynekologen. Det hele er flott filmet, musikken er stemningsfull og gir et etterlengtet avbrudd fra all den stønningen og hylingen man vanligvis hører. For helt ærlig, hvor mange stønner og bråker så fælt som de vi ser i de fleste pornofilmer?

Du får kjøpt filmen HER (åpnes i nytt vindu)

 

 

Legg igjen en kommentar