Haikeren: slavinnens versjon

Novellen skal ha følgende utgangspunkt, satt av MindCrime på Erotikknett:
Midt i svarte skauen, milevis fra nærmeste hus står en (eller flere) haikere.
Om du er en haiker, en som kommer kjørende fordi, om du kjører alene, om det er dag eller natt… alt det overlater jeg til skribentens kreativitet.

Jeg kjørte innover skogen.
De Värmlandske skoger er, tilsynelatende, uendelige.
Man kan kjøre mil på mil, uten å se noe som helst (annen enn elg og rådyr, da…)

Bilen var varm, og musikken var CD’er jeg selv hadde spilt inn med passende ”bil-musikk”; litt raskt, litt pulserende rytmer, noe rolig. Alt om hverandre, så ikke monotonien skulle gjøre meg trett underveis.

Målet for turen var den lille gården jeg hadde arvet i Sverige, og som kun ble brukt til fritidsbolig og jakt.
Jeg har fellingstillatelse i egen skog, noe som jo gjør det litt spennende.

Min kjære Hersker var allerede på gården, han hadde kommet dit i går, efter å ha kjørt opp gjennom Sverige i motsatt retning; han hadde vært på et seminar i sør-sverige.
Vi hadde avtalt å møtes der denne helgen, for han skulle videre til et møte i Danmark mandag morgen, og da slapp han å kjøre helt hjem, men kunne kjøre rett fra gården.

Spenningen sitret i kroppen min, der jeg satt i en enkel topp, uten BH (for det kunne han absolutt ikke like at jeg brukte), et forholdsvis kort skjørt, stay-ups, truseløs, og med pene sko, alt efter hans ønske. Jeg hadde ikke sett min kjære på nesten 3 uker, opptatt som vi hadde vært på hver vår kant, og nu gledet jeg meg vilt til, endelig, å treffe ham igjen.

Hjemme hos meg selv hadde jeg dusjet nøye, og selvsagt fjernet kroppshår med nitid nøyaktighet. Min kjære Herre ønsket ikke noe hår på kroppen min, nedenfor hodehåret, men det skulle til gjengjeld holdes langt og skinnende.
Efterpå hadde jeg smurt inn kroppen min med den velduftende body-lotion’n han hadde kjøpt til meg, og hufset opp håret i en løs knute oppe på hodet. Ved å tvinne håret sammen, og feste det med en enkelt hårpinne, oppnådde jeg tre ting (det var rene Kinder-egget, med andre ord *SMiler*); Håret holdt seg unna øynene mine mens jeg kjørte, og var heller ikke varmt i nakken og ned over ryggen.
Håret fikk myke bølger av snurringene og tvinningen, noe som så vakkert ut når min kjære ønsket at håret mitt skulle være løst, og til sist var det enkelt for ham å løsne håret mitt, siden det kun satt festet i en enkelt hårpinne oppe på hodet.
Selvsagt var negler på hender og føtter velstelt, og lakkert med en nøytral lakk, slik han likte.

Gullkjedet rundt halsen min, var, som alltid, tilstede. Det var ikke mulig å ta av, uten å ryke det, og sjelden eller aldri har jeg følt meg så vakker, så utvalgt, og så spesiell…
– som den gang han tok meg med til gullsmeden for å feste dette symbolet på hans kjærlighet til meg.
Likevel var det et sterkt symbol på hans eierskab; han hadde selv valgt ut kjedet som skulle festes rundt halsen min på en slik måte at det ikke kunne fjernes uten å ødelegges, og derfor følge meg natt og dag som et sterkt symbol på vårt forhold.
Likevel var det såpass diskret at ingen utenforstående ville reagere eller ta anstøt, og det var kun de innvidde som visste at det var smidd rundt halsen min av gullsmeden.

Helt usynlig for andre var de kulene som var gjemt i mitt fuktige og lengtende indre; min Herre hadde gitt beskjed om at jeg skulle ha de i meg hele kjøreturen, og det falt meg ikke engang inn å ikke gjøre som han ønsket.
Så i takt med gass og brems, eller humper i veien, rugget de på seg og stimulerte meg, slik at jeg kjente en dump hete som ikke ville gi seg, men holde meg opphisset og klar for min kjære.

Jo nærmere jeg kom målet, jo mer anspent ble jeg, selv om jeg ennu hadde noen mil å kjøre…
– lengselen efter min kjære var stor, og kroppen min verket efter å få være til glede for ham.
Jeg hadde selvsagt forbud mot å tilfredsstille meg selv, når han ikke utrykkelig bad meg om det, og det skjedde kun med ham (eller andre) tilstede.
Nu hadde jeg hatt nesten 3 uker uten ham, og med daglig bruk av kulene i meg, slik han ønsket, var det ikke fritt for at kroppen min lengtet efter en utløsning eller flere…

Plutselig så jeg en mann og en kvinne som stod inntil veikanten, bak en bil. Panseret var oppe, og det stod en varseltrekant på taket. De vinket til meg, og ønsket tydelig at jeg skulle stoppe.

Jeg tenkte; skal jeg stoppe ? Her ? Midt i ødemarken ?
Benet løftet seg litt fra gassen, så bilen sakket farten noe, men jeg var litt skeptisk også.
Der kunne jo være hvem-som-helst, og ”bilhavari” var slett ikke et ukjent triks for å stoppe fremmede…
– det hadde stått en del om den slags bilran i avisene i det siste.
Men her ? Dette var da jammen ikke av de mest trafikkerte veiene, skulle jeg rane noe, ville jeg valgt et sted hvor jeg ikke risikerte å vente ”votter og vinter” på et offer…

Foten slapp gassen helt, og beveget seg over til bremsen.
Sakte trillet jeg forbi dem, og så litt mer på dem, før jeg svingte inn bak bilen deres…

Kvinnen kom løpende bort til bilen, og jeg kunne ikke unngå å se på henne.

Hun var sexy antrukket, i en eftersittende overdel i noe som så ut som mykt skinn, med generøs åpning foran som gjorde sitt beste for å yde to meget yppige bryster rettferdighet, noe den også avgjort klarte. For ytterlig å fremheve sine to fordeler, hadde hun et vakkert smykke som hang ned i den lekre kløften. Den sorte jeansen hennes var stramt eftersittende, og gikk ned i et par meget høye, sorte støvletter.
Et bredt belte i livet, med små blanke felt rundt, og en skinnende spenne, kompletterte antrekket, sammen med halskjedet.
Håret hennes var mørkt, med et rødlig skjær, og det var fullt av viltre krøller som flommet om hodet hennes. Det glitret i to muntre blå øyne som var rammet inn av lange, mørke vipper, og markerte kinnben holdt ansiktet. Munnen var fyldig med mørke lepper, men kunne ikke skjule kritthvite tenner i det hjertlige smilet som lyste opp ansiktet hennes. Diskret sminke fremhevet skjønnheten hennes, men jeg er sikkert på at hun ville vært like blendene vakker, uten kunstige midler.

”Bilen vår stoppet, og vi trenger hjelp til å komme til en telefon eller noe, så vi kan få ringt og gitt beskjed, både til de vi skal besøke, og til et bergingsfirma. Jeg er så glad for at du stoppet, vi har stått her lenge, uten å se en eneste bil ! Pokkers kontantkorttelefon, den virker jo ikke her i Sverige !”
Hun viftet megetsigende med en mobiltelefon.
Stemmen hennes passet til henne; Sterk og klar, leende, med distinkt uttale og tydelig vokalisering. Hun var helt klart en kvinne som var vant til å bli hørt.

”Jeg skal over til den lille gården min et par mil lenger frem her, men det er en Q8 bensinstasjon om en stund, ved et veikryss. Dere kan jo få sitte på dit, eller dere kan låne min mobiltelefon ?”

”Kjempefint. Tror vi takker ja til å sitte på, jeg. Jeg aner ikke nummeret til nærmeste bilbergingsfirma, men det vet de sikkert der.” Hun smilte i stemmen.
”Hans ! Hun kjører oss til nærmeste bensinstasjon…”
Plutselig var stemmen hennes mye mer bestemt, og hadde en streng og hard klang, mens hun begynte å gå tilbake til sin egen bil, tydelig for å hente noe.
”Ja vel, Madame”
Stemmen hans var myk, eftergivende og oppofrende, men likevel tydelig og klar, samtidig som den var mørk og melodiøs. Han stod stille ved førerdøren, og tydelig ventet.

Hun åpnet bildøren på passasjersiden i bilen deres, strakte inn armen, og hentet ut en liten veske.
”Lukk panseret, ta med bag’en vår, og lås bilen !”
Stemmen hennes efterlot ingen tvil om hvem som var sjefen i det forholdet.

Hans gjorde som hun sa, lukket panseret igjen, hentet ut en stor bag fra baksetet, og låste derefter bilen. Det var tydelig sentrallås, for han låste bare førerdøren, før han snudde seg og gikk mot bilen min.

Jeg kikkert nærmere på ham.
En flott kropp, med trange jeans, stappet ned i skinnende sorte boots. En mørk grønn skjorte, åpen i halsen, og med et enkelt gullkjede uten anheng som lå tett inntil halsen hans.
Håret var fyldig og mørkt, og han hadde sterke kinnben, en markant hake med en kløft i, smale lepper, og smilet avslørte blendene hvite tenner. Øynene så mørke ut, kan hende mørkt brune, og var omkranset av fyldige, lange, sorte vipper. Over dem var det markerte øyebryn i en vakker bue.

Med spenstige skritt gikk han mot bilen min, alt mens hun, kattemykt og elegant, gled inn på passasjersetet ved siden av meg.
”Fort deg, nu !”
Hun lente seg forover, strakte halsen, og brukte stemmen ut av den fortsatt åpne bildøren, før hun lukket den. Klangen i stemmens hennes viste at hun forventet å bli adlydt, og Hans småløp de siste skrittene bort til bilen min, før han smatt inn i baksetet med både seg selv og bag’en.

”Det var snilt av deg å stoppe. Vi har stått her i over en time, uten å se noen i det hele taget. Ganske håbløst når vi ikke engang vet hvilken retning vi skulle begynt å gå i, for å finne nærmeste bensinstasjon eller noe. Det er lenge sidene vi så en bak oss, og fremover aner vi ikke, vi har ikke vært i disse delene av Sverige før !”
Stemmens hennes fylte bilen, uten å være påtrengende.
Jeg bare nikket, for jeg var så facinert av tankene mine…
– at dette var en Herskerinne med sin slave.
Det var tydelig for meg som selv var slavinne, og levet i et tilsvarende forhold.

Tilsynelatende rolig satte jeg bilen i gir, svingte ut i veien, gearet igjen… og igjen… og igjen…
– mens jeg forsøkte å være myk i bevegelsene så kulene inne i meg ikke skulle påvirke meg for meget.
Det var likevel ikke til å unngå at den dumpe, rullende følelsen var absolutt tilstedeværende, og jeg rettet ryggen mens jeg forsøkte å ignorere den, uten å lykkes helt. Det følte som om varmen i underlivet mitt skjøt ut en ekstra flamme som fikk meg til å sitre.

Jeg følte blikket hennes på meg, men forsøkte å ignorere det, og konsentrere meg om kjøringen.
Hans satt helt stille i baksetet, og sa ikke et ord.

”Nydelig halskjede du har !”
Igjen følte jeg smilet i stemmen hennes, og jeg nikket mens jeg svarte ”Det synes jeg også, det er en gave fra min kjære”.
Jeg smilte for meg selv ved tanken på min Herre som ventet på meg på gården.

”Det ser spesielt ut, akkurat som det min kjære Hans har på seg. Jeg plukket det ut og fikk en bekjent som er gullsmed til å feste det, permanent, rundt halsen hans. Det er vårt symbol; mitt og vårt bevis på at han tilhører meg, samt hans og vårt bevis på at han er mitt ansvar.”

Jeg kjente jeg rødmet.
Med sin åpenhet viste hun at jeg hadde hatt rett i min antagelse; De var Herskerinne og slave.
Et flott par sammen som hadde funnet sin form og sitt liv som de levde.
Og de hadde valgt samme symbol som min Herre hadde valgt for oss to.
Derfor tok jeg sats og innrømmet, mens rødmen flammet over meg:
”Samme som mitt halskjede. Min Herre plukket det ut for meg, og i stedet for en forlovelsesring, ble det lagt rundt halsen min og lukket av en gullsmed. Det er et vakkert smykke jeg bærer med stolthet.”

I sidesynet registrerte jeg at hun lente seg mot meg, og i speilet så jeg at Hans satt med store øyne.
”Du er nok en god, liten slavinne, du…”
Stemmen hennes var lav og myk mot øret mitt, og jeg grep fastere om rattet, mens tankene raste i hodet mitt.
Det var ikke ofte man møtte åpne BDSM’ere, og det lille jeg hadde sett av dem, virket å vise et hyggelig par.
Likevel er det en spesiell følelse å tilkjennegi hvem man er, som slavinne, overfor fremmede. Selv om de også er BDSM’ere, er det en ydmygende handling, som likevel er vakker og pirrende.

Jeg kjørte videre, med blikket stivt på veien, våget ikke se på henne.

Hun lente seg tilbake i setet, og efter noen minutter i taushet, strakte jeg armen frem for å sette på CD-spilleren igjen.
Akkurat da ringte telefonen min…

Jeg satte proppen i øret og svarte:
”Hallo ?”
Det var min kjære Herre. ”Hvor er du ? Langt unna ?”
”Nei, jeg begynner å nærme meg siste Q8’n, men har med meg et par i bilen som hadde fått motortrøbbel borti her. Tilbød dem å sitte på til Q8’n, så de kunne få hjelp der.”
”Fint. Du er alltid hjelpsom du, lille slavinnen min. Slik en god slavinne skal være.” Jeg rødmet, men visste jo egentlig at passasjerene mine ikke kunne høre hva han sa.
”Ring meg når du kommer til Q8’n, da. Det kan hende jeg trenger noe derfra…”
”Ja vel, kjære”
”Hva ?”
”Ehhh ” Jeg rødmet igjen. Visste så godt hvorfor han hadde reagert, for han hadde hatt den stemmen som viste at han forventet å bli tiltalt som min Hersker og Herre. Men så tok jeg sats…
”Ja vel, Herre. Det skal jeg.”
”Det var bedre. Adjø.” Svaret var avmålt, og så brøt han forbindelsen.

”Det var tydeligvis en beskjed fra din Hersker” sa kvinnen i passasjersetet med smil i stemmen.
”Ja” svarte jeg. ”Han venter på meg”. Jeg rødmet, og så stivt fremover.
Å avsløre seg slik overfor fremmede, var ikke lett, men min kjære Hersker var intet å skamme seg over. Han var en flott mann som betød alt for meg. Vårt forhold hadde tatt lang tid å bygge opp, men i dag var jeg trygg på både hvor jeg hadde ham, og, ikke minst, han var trygg på hvor han hadde meg.
Respekten vi hadde for hverandre var totalt, og kjærligheten jeg følte for ham ble bare sterkere og sterkere efter som tiden gikk.

Endelig så jeg Q8’n, og svingte rolig inn på plassen. Et par dumper fikk kulene i meg til å rulle dumpt dypt inne i meg, og ubevisst trakk jeg pusten dypt, men håbet at ingen av passasjerene merket det.
”Der, ja. Nu skal vi få tak i hjelp, og få ordnet oss videre, takk skal du ha, så langt.”
Kvinnens stemme lød blid og lettet.

Bilen stoppet helt, og vi alle gikk ut av bilen, for så å gå inn på bensinstasjonen.

Jeg strenet mot toalettet med vesken min i hånden.
På denne stasjonen stoppet jeg alltid når jeg skulle til gården min; det var en siste sjanse til å få gå på toalettet før jeg kom frem, dessuten var det en sjanse til å kjøpe med meg litt ekstra, om det var noe jeg skulle ha glemt underveis.

Vel inne på toalettet fikk jeg gjort det jeg måtte; tisse litt.
Spenningen i kroppen fordi jeg skulle møte min kjære igjen, kulene som holdt meg opphisset, i tillegg til det trykket de la i underlivet mitt, også på blæren, gjorde et slikt ærend nødvendig.
Efterpå vasket jeg lett over underlivet igjen, nøye på snoren til kulene, så jeg skulle være så ren og velduftende som mulig for min kjære, sjekket at sminken satt som den skulle, plasserte et par nye dråper parfyme på halspulsåren for å friske opp, og så meg nøye i speilet.

Øynene som møtte meg var store og glade, noe som ikke var så merkelig, med tanke på hva jeg gledet meg til. De hadde også et skinn som raskt ville bli gjenkjent av min kjære; spent forventning blandet med lysten kåthet ved tanke på hva som kunne skje når vi møttes.
Jeg kunne ikke unngå å smile til meg selv i speilet…

Ute av toalettet fant jeg frem mobiltelefonen min, og forsøkte å ringe min kjære, men gikk rett i telefonsvareren hans. Jeg la en kort beskjed på den, sa hvor jeg var, og at jeg skulle ringe opp igjen om noen minutter.
Derefter gikk jeg en runde i butikken inne på stasjonen, og plukket med meg noen småting i en kurv, mens jeg så at den kvinnen som hadde sittet på meg med, stod opptatt i en samtale i telefonkiosken.
Hans stod rolig like ved.
Jeg beveget meg bortover mot dem, for å høre om de hadde fått tak i den hjelpen de trengte.
Selvsagt stoppet jeg på litt avstand, jeg ville ikke trenge meg på en samtale som ikke angikk meg, men jeg kunne ikke unngå å høre enkelte ord over muzak’n i høytalerne på stasjonen.

Hun snakket i vei, smilte og lo litt, før hun med et muntert ”da sier vi det” la på røret, og smilte underfundig til meg.
”Der var det i orden; jeg fikk fatt i dem vi skulle på besøk til, og fikk sagt fra hva som var skjedd. Nu skal jeg bare varsle bilbergings-folkene, slik at de kan hente bilen min. Skal stikke bort til kassen og høre om de har et telefonnummer enkelt tilgjengelig for meg. Vent her, dere to!”

Så gikk hun av gårde mot kassen, mens jeg stod igjen sammen med Hans.
Han så på meg, men sa ikke noe, og jeg følte stillheten ubehagelig, så jeg spurte; ”Skal dere langt ?”
”Nei, tror ikke det er så veldig mye lenger. Vi skal besøke en venn av Madame. Mer vet jeg ikke, men jeg pleier ikke få vite så meget, heller…” Han rødmet.
Jeg følte med ham, fordi jeg pleier heller ikke få vite så mange detaljer om vi skal av gårde noe sted som min Herre har planlagt. Derfor svarte jeg bare ”jeg kjenner følelsen” og rødmet med.

Først i eftertid slo det meg at jeg ikke engang reagerte på at Madame hadde gitt oss begge en ordre om at vi skulle bli stående… i alle fall var det tydelig at vi begge oppfattet det slik.

Madame kom tilbake med en lapp, og gikk rett bort til telefonboksen igjen.
Vi stod like stille, sa ikke noe, og så ringte telefonen min.
Med et unnskyldende blikk på først Madame, derefter Hans, tok jeg den opp, og mens jeg gikk noen skritt unna trykket jeg på knappen og besvarte anropet fra min Herre.

”Siden du fortsatt er på bensinstasjonen, kan du ta med en pose med hvetemel, musene har vært i den som stod her. Har de druer, så ta med noen, og finner du ikke druer, så se om de en pakke gule erter, i det minste. Ja, og du har visst allerede møtt Madame, en venninde av meg. Meningen var at de skulle vært her før du kom, men nu gikk det ikke slik. Godt du stoppet for dem i alle fall. Jeg har gitt Madame full disposisjonsrett over deg. Bli der du er, til Madame har fått ordnet med bilen sin, og om den må på verksted, tar du med deg Madame hit, eller så kjører du bare foran og viser vei. Jeg venter på dere her.”

Og så brøt han forbindelsen, mens jeg stod igjen, flammende rød, og visste at jeg kun hadde stotret et par mindre intelligente stavelser gjennom hele samtalen med min Herre.
Hadde han gitt meg til Madame ?
Vi som skulle ha en helg sammen, fordi det var så lenge siden vi hadde hatt tid sammen, og så skulle vi ikke være alene ?
Skulle jeg tjene henne ?
Jeg som hadde gledet meg til å endelig få nyde ham igjen, ligge i armene hans, kjenne ham på meg og i meg…
Hva med Hans ? Hvor var han i dette ?
Og hvordan kan gule erter erstatte druer ?
Skulle Madame ligge sammen med min kjære på ”The Master Bedroom”, og jeg et annet sted ?
Hva slags planer hadde han nu ?

Spørsmålene raste gjennom meg, totalt usystematisk, og uten sammenheng.
Jeg klarte ikke engang snu meg og se på Madame eller Hans, så forvirret, flau og rød var jeg.
Derfor begynte jeg bare å finne frem det min Herre hadde bedt meg ta med; En liten pose hvetemel, og like ved stod en pakke gule erter, som jeg satte i kurven. Derefter så jeg meg rundt efter frukt, og fant en fruktdisk hvor de hadde plastbeger med grønne druer, så jeg tok med en slik også, og gikk bort til kassen for å betale.

Idet jeg hadde trukket kortet og slått koden, kjente jeg en hånd på baken, og en stemme hvisket i øret mitt; ”Kom nu, lille… jeg gleder meg til å…”

Pusten stoppet og ordene til Madame sank inn i hodet mitt.
Jeg våget ikke møte blikket hennes, og med øynene stivt ned i et skittent flisgulv, kjente jeg hjertet hamre i brystet mitt, mens rødmen flammet over meg, og jeg var sikker på at alle som stod rundt, skjønte ”alt…” (noe de selvsagt ikke gjorde, men logikken fungerer ikke i en slik situasjon.)

Med hånden hennes som vennlig, men bestemt, ledet meg forover, rakk jeg så vidt å gripe med meg posen med varene, før vi var på vei ut av døren og bort til bilen.
”Da kjører du oss siste stykket, da, lille frøken. Bergingsfolkene fikk telefonnummeret til din Hersker, så de tar kontakt med ham når de har sett på bilen. Hopp inn bak, Hans, jeg skal sitte her foran å passe på at denne lille her ikke glemmer hvem hun er, jeg…”
Den siste setningen ble sagt med en svært så bestemt stemme, som likevel ikke kunne skjule at latteren lå på lur.

Jeg gled inn bak rattet, og satt i ro til alle var inne i bilen. Hans var den perfekte gentleman; åpnet døren for sin Madame, og lukket den derefter pent når hun hadde satt seg inn i bilen, før han selv smatt raskt inn i baksetet.
Motoren tente på første slaget; jeg satte bilen i drive og gled forsiktig ut av plassen og ut på veien igjen.

Hånden til Madame la seg på skulderen min, med fingrene ned over fronten og mot brystet, på innsiden av toppen min. De føltes litt kalde mot huden, og neglene hennes ”kose-raspet” på øverste del av brystet.
Følelsen gav ilinger gjennom hele meg, og ubevisst må jeg ha knepet sammen musklene i underlivet, for plutselig ble jeg var kulene som rullet ekstra inne i meg. Dum som jeg var, knep jeg ennu mer sammen, og spente kroppen mot følelsen av kulene.
Madame satte neglene i huden min, og jeg knyttet hendene hardt om rattet for å klare å konsentrere meg om kjøringen…

Heldigvis var det ikke langt igjen; der var skiltet jeg skulle svinge av fra hovedveien ved, og i taushet kjørte vi innover skogen.
Dette var en vei av langt dårligere kvalitet, og uansett hvor forsiktig jeg kjørte, kunne jeg ikke forhindre at kulene rullet i meg, og pirret meg langt mer en jeg synes var OK i øyeblikket.

”Snart fremme ?”
Madames stemme var ertent spørrende.
”Jah”…
– stemmen min var like mye et sukk som et ord, fordi akkurat i det jeg svarte, traff hjulene på den ene siden et nytt veihull, og gav ny rotasjon på kulene.
”OK” Nu var det ikke mulig for Madame å skjule smilet i stemmen hennes, og fingrene hennes beveget seg videre ned over brystet mitt, og to fingre grep om en, allerede, stiv brystvorte, som hun rullet forsiktig mellom fingertuppene.

Jeg vred meg i setet, men kom meg ikke unna. Dessuten ville jeg aldri gjøre noe som kunne bringe skam over min Herre, og han hadde jo sagt at Madame hadde fått full disposisjonsrett over meg.
For meg er det viktig å vise ham at jeg stoler på ham, og hans avgjørelser.

Madame sa ikke mer, men fortsatte å leke med brystet mitt, mens jeg strevde med å forsøke å ignorere det, og konsentrere meg om kjøringen.

Og endelig var avkjøringen der; nu var det bare et bittelite stykke på gårdsveien frem til huset, hvor jeg skulle møte min kjære igjen efter all for lang adskillelse (all adskillelse er for lang for meg!), og jeg mentalt må forberede meg på en helt annen helg enn hva jeg hadde hatt i tankene…
– vi skulle ikke være alene, men sammen med Madame og Hans.

Jeg parkerte bilen ved siden av min kjære Herres bil, og uten å si noe (jeg var slett ikke sikker på at stemmen min ville holde nu), åpnet jeg bildøren, og så meg rundt på tunet.
Min kjære Herre kom smilende ut av døren, og med spenstige skritt kom han mot oss. Jeg lengtet efter å kjenne armene hans, men blikket hans knapt streifet meg, før han ønsket Madame hjertelig velkommen og gav henne en god klem.
Da først snudde han seg mot meg, strøk meg over kinnet med et mildt blikk i øynene, hånden hans gled ømt nedover ryggen min, og med ømhet i stemmen kom helgens første, direkte ordre:
”Gå inn, legg tingene dine opp på rommet vårt, rydd det du har kjøpt inn på kjøkkenet, stell deg efter reisen, og kom derefter ned i stuen til oss, slavinne.”

Det sitret i kroppen når jeg tok bagen og posene, og gikk inn i huset, mens jeg overlot gjestene til min kjære Herre.
Først til kjøkkenet, for å sette vekk de få matvarene, før jeg raskt gikk opp på rommet, og pakket ut.
Min Herre hadde tydeligvis ryddet ut sine ting, for alt så pent og ordentlig ut.
Jeg måtte smile av omtanken hans; de stod varmt vann i muggen ved vaskevannsfatet, og nye håndklær lå klart til meg.
Raskt vasket jeg meg ansikt og hender, og med en klut vasket jeg meg ennu en gang mellom bena.
Det var ikke til å unngå at jeg kjente varmen fra kjønnet mitt, og jeg var allerede så spent og opphisset at leppene var hovne.
Jeg tørket meg godt, sjekket meg selv i speilet, og så en smilende, om enn litt usikker slavinne, med glødende øyne, hektiske roser i kinnene, og med visshet om at jeg uansett var trygg sammen med min kjære, gikk jeg ned trappen og inn i stuen…

Madame satt i den ene lenestolen, og Hans satt på teppet på gulvet, ved hennes føtter.
Min Herre satt i den andre lenestolen, en pute lå på gulvet ved siden av ham, og han viste med et blikk at han ønsket meg der.
Med skjelvende skritt gikk jeg over gulvet, bort til min Herre, og satte meg så grasiøst jeg kunne ned på puten ved siden av ham. Jeg holdt blikket senket, og satte meg slik at jeg kunne lene meg litt inntil stolens side, men også se på ham, om han ønsket det.

Min Herre og Madame snakket sammen, det var tydelig at det var en stund siden de hadde møtt hverandre, for samtalen gikk i hovedsag ut på å oppdatere hverandre om hva som hadde skjedd siden sist. Lett lente jeg meg mot stolen, og kjente min Herres hånd legge seg på skulderen min og kose forsiktig med halsen min. Jeg nød kjærtegnene hans, og lyttet ikke egentlig til samtalen, men bare koste meg ved å være sammen med ham igjen.

Plutselig oppfattet jeg at samtalen dreide seg om Hans, og jeg spisset ører…
Madame snakket om hvordan han hadde vært hos henne på prøve en stund, før hun hadde akseptert ham som sin slave, med de forpliktelser det medførte for begge parter.
Det var tydelig at hun elsket ham, men også at han levde under strenge regler for å tilfredsstille henne.
Forsiktig kikket jeg litt opp og bort på ham, og så at han satt og smilte for seg selv…
– jo da; dette var en stolt og lykkelig slave hos sin kjære Madame.
Blikket mitt senket seg igjen, og jeg smilte for meg selv; kjente meg svært godt igjen, for det var jo slik jeg hadde det også.
En del regler og plikter, men de var satt opp i gjensidig forståelse, og jeg var stolt av min Herre, og av å få lov til å være hans kjæreste eiendom.

Nu begynte min Herre å snakke om meg, og jeg kjente jeg rødmet der jeg satt.
Han fortalte Madame om de reglene vi hadde i vårt forhold, og at jeg stort sett løste dem til hans tilfredshet, selv om det kunne glippe en sjelden gang.
Pulsen økte ved tanken på at han skulle komme med noen eksempler, men heldigvis sparte han meg for den ydmygelsen !

Madams stemme var melodiøs, og hun begynte nu å snakke om noen av de tingene som hun mente at Hans trengte trening i, bl.a. å tilfredsstille menn på kommando…
Jeg begynte å skjønne litt mer av planene for helgen; min kjære Herre var bifil, og jeg visste at han nød den delen av seksuallivet også, han hadde ofte delt sin oppmerksomhet mellom meg og en annen mann…

Forsiktig hevet jeg hodet litt, og så bort på Hans, som rødmet voldsomt der han satt…
– nesten så jeg synes synd på ham, fordi dette var tydeligvis nytt for ham, og jeg husker vel den første gangen jeg måtte tilfredsstille andre på min Herre’s ordre.
Hadde det vært et musehull i gulvet, ville jeg virkelig gjort alt for å klare å krype ned i det, den gangen.

Hånden til min Herre grep fast i skuldene min for å påkalle oppmerksomheten min…
”Reis deg.”
Selvsagt adlød jeg, og stilte meg foran ham.
”Gi meg kulene.” Han rakte frem en åpen hånd, og jeg gjorde som jeg visste han forventet; stilte meg bredbent, med hendene bak nakken, og gav ham adgang til underlivet mitt.

Selv om jeg rødmet mer enn jeg trodde var mulig, falt det meg ikke inn å ikke gjøre som han sa…
– det sitret i kroppen min, bena skalv (umerkelig, håbet jeg) under meg, og jeg trakk pusten dypt mens blikket mitt gikk stivt ned i gulvet.
Fingrene hans beveget seg mellom bena mine, tok tak i snoren fra kulene, nappet lett i dem, og jeg visste hva han forventet; at jeg skulle slippe kulene ned i hånden hans, uten at han måtte trekke hardt, han ville at jeg skulle ha så meget kontroll over musklene i underlivet.

Jeg knep sammen musklene, og presset først den ene kulen ut, men den andre fulgte ikke helt efter. Jeg kjente den presse inne i meg, så jeg knep en gang til, og med bittelitt hjelp fra ham landet også den andre kulen i hånden hans…
– samt en strøm av mine varme væsker !

En ny bølge av rødme skylte over meg, og jeg følte meg avslørt, flau, ydmyget, og pinlig berørt over kroppen min som ikke kunne skjule hvor påvirket den var.
Min Herre smilte litt skjevt i den ene munnviken, men stemmen hans var spørrende;
”Kåt uten lov ?”
”Bbbbbebebeklager, Herre” Det var så vidt stemmen min bar.
”Det er 50, det” Min Herres stemme minte meg på det jeg likevel var klar over: Straffen for å bli kåt uten lov.

”La Hans rydde opp, du !” Stemmen til Madame var munter…
”Hans; Slikk Herrens hender rene” Stemmen hennes efterlot ingen tvil om at hun var vant til å bli adlydt.
I øyekroken så jeg Hans sette seg opp på kne, snu seg mot min Herre, og begynne å slikke hånden hans. Først nu så jeg at han kun hadde en vid overdel på seg, og intet under…
– og det var ingen tvil om at han var opphisset, det syntes tydelig !

Jeg stod fortsatt bredbent, og en deilig, myk, kilende og strykende bevegelse mot låret mitt var håret til Hans som ”kjærtegnet” meg, der han, ivrig, slikket min Herres fingre.
Pirrende følelse, selv om ydmygelsen var stor; Å stå der, dryppende våt (for det rant faktisk ned over det ene låret mitt) med en annen slave måtte slikke opp efter meg…
Dette var en slik ”hate-elske”-situasjon.

”Hans trenger nok litt oppmuntring før neste oppgave… hetero som han tror han er”
Madame hadde latter i stemmen.
”Din slavinne kan vel gi ham noe feminint å se på ?”
”Åjada”
Min Herres stemme var også lattermild, og plutselig forstod jeg hvorfor, når jeg kjente den andre hånden til min Herre lede meg ut på siden av seg:
Jeg skulle blotte meg selv for Hans, mens han tilfredsstilte min Herre !

Nølende fulgte jeg hans anvisninger, og satte meg i tilvist stol med bena spredt, hvilende på armlenene.
Hans stoppet opp slikkingen av min Herres hånd, og jeg følte blikket hans brenne på meg…
– men ikke lenge, før en kjent lyd i luften, avløst av en like kjent lyd av pisk mot naken hud, viste at Madame ikke så mildt på en slave som ikke konsentrerte seg om oppgaven sin.
Hun hadde reist seg fra stolen, og stod nu bak Hans.

”Du skal nu vise meg at du vil gjøre like god jobb med å tilfredsstille en mann, som du alltid gjør med å tilfredsstille en kvinne !”
Madame løftet overdelen til Hans over hodet hans og kastet den bort i en krok, stemmen hennes var bydende, men likevel øm, når hun ledet ham nærmere min Herre, som rolig åpnet beltespennen, glidelåsen, og lettet såpass på seg at han fikk trukket buksen ned på lårene sin.

Det vakre lemmet hans lå, halvstivt, hvilende på det ene låret, og jeg skulle gitt alt for å få lov til å slikke det !
Jeg elsker smaken av min Herre…
– elsker å kjenne han sakte blir fast, og hard, men likevel med den silkemyke overflaten som føles som tett fløyel under fingrene mine, og i munnen min
– elsker å slikke i meg de glitrende dråpene, lik diamanter, som skinner på det velformede svulmende hode, når han er opphisset
– kan ikke få nok av å kjenne pulsen hans, inne i munnen min, banke inne ham og sende ennu mer blod gjennom hans vakre kjønn, og dermed gi ham ennu større opphisselse
– om jeg får lov å bruke hendene, nyder jeg å kjenne ballene hans; fylle, tunge, fløyelsmyke… Trekke seg sammen under min forsiktige berøring, kjenne de løfter seg nærmere og nærmere kroppen hans efterhvert som hans utløsning nærmer seg
– kjenne moskusduften fra underlivet hans pirre duft-reseptorene i nesen
– føle mellomkjøttet hans stramme seg som en reaksjon på tungen min
– føle sitringen i ringmuskelen, som følge av den pirring jeg kunne gi ham
– se maven hans bevege seg i takt med dype åndedrag av ren nydelse
Åhhhhh som jeg misunte Hans det han nu skulle få tilgang til !

Hans så mer betenkt ut, men grep forsiktig tak i min Herres kjønn og holdt det varsomt i hendene sine.
Min Herre lente seg godt tilbake i stolen, klar til å nyde.
”Spre bena mer, slavinne, brett deg ut så Hans få se deg. Han trenger litt inspirasjon !”
Madames stemme kom ovenfra, og når jeg kikket opp så jeg at hun hadde flyttet seg, og nu stod bak meg, lett fremoverbøyd, og studerte sin slaves håndtering av en mannslem for første gang.

Hans var forsiktig; grepet rundt min Herres kjønn var tydelig, men likevel lett, ømt og forsiktig, og blikket hans var senket. Dog tydelig at det ikke var ukjent for ham å holde i et mannslem, han hadde jo holdt i sitt eget i mange år…
Et langt knirk fra stolen til min Herre viste at han beveget seg, og jeg så at han strakte seg litt ut, lente seg ennu mer bakover, og løftet hoftene mot Hans.

Facinert så jeg Hans senke hodet mot min Herres kjønn, med øynene nesten lukket, og jeg så tungespissen hans slikke over leppene og fukte dem så de glinset i skinnet fra peisen.
Synet var så pirrende at jeg ikke klarte slippe det, og ubevisst holdt jeg pusten i spent forventning…

En myk kvinnehånd strøk fra skulderen min og ned mot brystet under blusen, og kjærtegnet brystets overside med myke bevegelser, men av og til lot hun sine lange, velpleide negler raspe lett over huden, før hun igjen strøk fjærlett over en hud som sitret av spent forventning, påvirket av både henne, og synet som utspilte seg foran øynene mine.

Min Herre nød tydelig forventningen over hva han nu skulle få av Madame; en slave som tilfredsstilte de delene av hans seksuelle lyster jeg, som kvinne, ikke kunne…
– en maskulin kropp, som skulle læres opp til å tilfredsstille også eget kjønn, og han skulle få æren av å være den som skulle innvie slaven i denne gleden.
Han skulle få innvie slavens munn, og, forhåbentligvis kjenne slavens lekne tunge. Kan hende også resten av den flotte kroppen til Hans ?

Hodet til Hans senket seg ennu mer, og jeg slik jeg satt, kunne jeg se slavens lys røde tungspiss’ første prøvende, og forsiktige, møte et svulmede ollon hvor det allerede var en skinnende, glitrende klar dråpe som viste at min Herre gledet seg.
Tungen slikket lett rundt hodet, men sparte den glitrende diamanten som jeg så gjerne ville slikket i meg.
Ubevisst spisset jeg min egen tungespiss og satte den mot overleppen; jeg følte fristelsen, og en stille misunnelse overfor Hans, som fikk det jeg ønsket meg.
Likevel unte jeg min kjære Herre dette, og nød til fulle synet av at han fikk det.

Hånden som kjærtegnet brystet mitt beveget seg videre nedover, knep lett i brystvorten min så ilingene gikk rett ned i underlivet mitt, og jeg ubevisst knep musklene sammen så en ny strøm av het fuktighet flommet fra mitt indre.
Madame kjente tydelig en kvinnekropp, så hun ”besvarte” min reaksjon med et nytt knip i brystvorten min, før hun lot hånden gli videre og ned under brystet, hvor hun kjærtegnet den følsomme huden på brystets underside med myke kjærtegn, dog fortsatt avbrudt av lett risping med neglene i korte sekvenser, før hennes myke kvinnefingre igjen strøk fjærlett over skjelvende og forventningsfull hud.

Jeg nød…
– hemningsløst.
Å holde tilbake opphisselsen, var bare å glemme på dette tidspunkt.
Hans hadde, for lengst, slikket i seg den fristende dråpen på min Herres kjønn, og det var tydelig at han likte det; hele ansiktet hans smilte, der han ømt kysset lemmet til Herren som satt foran ham, og den ene hånden hans klemte rytmisk rundt roten, mens den andre lekte lett med ballene.
Hele situasjonen gjorde at pusten ikke lenger kunne kontrolleres, og antagelig gikk den nesten i takt med bevegelsene Hans’ hode hadde når han nu slikket mer og mer ivrig på min Herres kjønn.
Jeg kunne se at han hadde åpnet munnen helt; Leppene hans glitret av fuktighet, og min Herres vakre lem gled ut og inn av munnen hans.
Det var tydelig at all reservasjon var forsvunnet, og at slaven nu nød situasjonen; slavens lem stod stramt opp langs magen hans, og hoftene beveget seg i takt med hodet, der han formelig pumpet i løse luften.

Å holde fokuseringen på det flotte synet foran meg, var heller ikke lett; Madame’s hånd lekte intenst med brystene mine, og hun hadde flyttet seg fra bak hodet mitt og til en stol ved siden av meg…
– antagelig for å lettere kunne nyde synet av sin slave selv.
Likevel klarte jeg ikke slippe synet foran meg med øynene; Å se en slave som så ivrig, ømt, varmt og intenst tilbød munnen til min Herre, kunne bare beskrives med ett ord: Vakkert.

Ja…
– for Hans så ikke lenger ut som om han var kommandert til å tilfredsstille min Herre med munnen.
Nu var han så tent og opphisset selv, noe hele kroppen hans tydelig viste, at det var mer som om han, uten ord, tagg min Herre om å fortsette å bruke munnen hans.
Med en intensitet og en iver som ikke viste engang antydning til at min Herre var den første mann han tilfredsstilte, gikk han tydelig inn for oppgaven med stor vellyst…
– han trengte i alle fall ikke lenger noe ”inspirasjon” fra et nakent kvinnekjønn, for han var så fokusert på min Herre og min Herres kjønn at han ikke sendte så meget som et lite blikk i min retning lenger.
Jeg kunne tydelig se at han selv, for lengst, hadde passert stadiet hvor en skinnende, blank dråpe ”sladret” om en begynnende opphisselse; det glitret av væske på lemmet hans og magen hans, og når kjønnet vippet ut fra kroppen i takt med hans pumpende bevegelser ut i luften, var det tydelige, tykke ”tråder” av seig, sexy fuktighet som fortsatt forbandt lemmet med magen hans.

Blikket mitt vandret opp til min Herre, og jeg så han lå stille tilbakelenet i stolen og bare nød…
– et syn som gledet meg.

Videre vandret blikket til Madame, som smilende så sin slave gå inn for oppgaven med slik iver.
Fortsatt lekte den ene hånden hennes fraværende med brystet mitt, og den andre famlet ned i en bag efter noe…
– og kom opp med en nydelig utformet ”katt” i vakkert vinrødt lær, dekorert med tynne, gullfargede lenker, og en gullkule i enden av skaftet.

Hendene mine, som jeg hele tiden hadde kjempet for å holde rolig i underlivet mitt slik jeg var blitt bedt om; brettet ut for å inspirere Hans, klemte til om leppene mine ved synet av pisken…
– og underlivet reagerte med umiddelbart å stramme musklene igjen, så en ny flom av mine opphissede væsker strømmet ut av meg.

”Hans; kom ikke å si at du ikke liker dette… du oppfører deg som en overkåt, lidderlig slavehore !”
Stemmen til Madame var kald, men når jeg kikket opp på henne, kunne jeg se at øynene hennes glitret…
– av munterhet ?
– eller opphisselse ?
I alle fall var hun et vakkert syn.

Hans stoppet ikke et øyeblikk ved lyden av stemmen hennes…
– det var som om han ikke registrerte den, engang !

Hun trakk til seg hånden som hadde kjælt med brystet mitt, reiste seg opp, og stilte seg bak Hans.
Uten ett ord, svingte hun pisken gjennom luften, og lot halene ramme Hans over baken.
De traff hardt, og umiddelbart så man en bred, flammende rød stripe bre seg over huden. Hans rykket til, men slapp merkelig nok ikke min Herres kjønn ut av munnen sin.
På ny suste pisken gjennom luften, igjen rykket Hans til, men det eneste som skjedde var at han stoppet den frenetiske pumpingen i løse luften; munnen hans sugde, fortsatt, like ivrig på min Herre.

Min Herre hevet hodet, og jeg så at han smilende møtte Madame’s blikk.
”En ivrig liten slave, det her ! Skulle ikke tro han var uerfaren med å suge kukk !”
Stemmen til min Herre var lattermild.
Madame smilte.
”Nei, dette likte han nok langt mer enn han var forberedt på ! Vi får se om han liker resten like godt !”
Stemmen hennes fikk en spesiell klang, og det var tydelig for meg at Hans skulle brukes fullt ut denne helgen.
Hans var fortsatt ivrig opptatt med min Herre, og hadde igjen begynt de pumpende hoftebevegelsene ut i løse luften.

En dyp knirking fra min Herres stol avslørte at han rørte på seg, og blikket mitt ble dratt mot ham. Han smilte til meg, spisset leppene til et lett kyss (som sendte glade, forventningsfulle ilinger gjennom kroppen min), og med et solid grep i håret til Hans trakk han hodet hans vekk fra kjønnet sitt, og sa:
”Det holder nu…”

Hans var så opptatt med det han holdt på med, at han fortsatte å suge og lage smattelyder i tomme luften…
– selv hoftene hans levde i sin egen drømmeverden, og klarte ikke følge med på avbruddet, så de fortsatte å pumpe.

Igjen svingte pisken gjennom luften, hardere denne gangen, og lyden av kattens haler mot naken hud lød gjennom rommet.
”Han trakk deg vekk, og ønsket ikke mer av munnen din, slavekrek ! Da stopper du, må du skjønne !”
Madame’s ord ble fulgt av et nytt piskeslag, og Hans’ kropp rykket til, gikk opp i knestående og frøs…

De fire slagene hadde gitt baken hans en varm, rød glød, og ansiktsuttrykket hans så betuttet ut, men han rørte seg ikke; lik en statue stod han på kne, med lemmet frekt stående i stram giv-akt opp langs magen, og glitrende væske som rant ned over det, i tillegg til all fuktigheten som hadde laget en stor, våt flekk på magen hans.

”Han virker svært så klar, spør du meg…”
Madame’s munterhet var ikke å skjule i stemmen hennes, hun var tydelig veldig fornøyd med hvordan dette hadde gått.
”Hans: Strambuks mot stolen !”
Stemmen hennes viste at hun mente alvor, og ble understreket av en bydende pekefinger…

Mens min Herre reiste seg opp, gjorde Hans det samme, og med tydelig, skjelvende ben gikk han de få skrittene bort til anvist stol, bøyde seg forover, grep tak i stolsetet med hendene, og stod med rette ben og baken ut.
Madame stod rolig og så på, uten å si et ord, men blikket hun sendte min Herre var strålende…
Grasiøst bøyde hun seg ned mot bag’n sin, og hentet opp en flaske Eros-olje.
Hans holdt øynene krampaktig igjen, og jeg kunne se at han holdt seg fast i stolsetet så knokene hvitnet.

”Jeg har tatt ham med strap-on mange ganger… han liker det vel ikke helt… i alle fall innrømmer han det ikke, men pikken hans står som en påle hver gang, og han kommer som en fontene, så jeg tror ikke det er så ille som han vil ha det til ! Det er vel mer ydmygelsen han reagerer på…”
”Godt at han ikke er helt jomfru, da…”
Min Herre lo muntert av Madame’s kommentar.
”Den munnen som var så ivrig i sted, var i alle fall ikke antydning til motvillig. Og uansett hva han måtte si, var kroppen i alle fall mer enn villig ! Han kunne jo ikke styre seg !!!”

Madame stilte seg bak Hans, og lot kattens haler ”sildre” gjentatte ganger over baken hans.
Synet av det sendte frydefulle grøss også gjennom min egen kropp; jeg visste og kjente så vel den lette, ømme, kjærlige kilende følelsen over varme røde striper på huden, og hvor pirrende den kunne være.
”Var det ikke du som ikke ville suge en mann, Hans ? Var det ikke du som trodde det ikke var noe for deg ? Du er vel ikke så dum at du tror ingen av oss så hvor kåt du ble, og så hvordan du jukket som en villkanin på Gotland, ut i tomme luften, mens det formelig rant av pikken din ?”
Stemmen hennes var hånlig og ydmygende, og Hans krøp litt sammen der han stod.
Pisken svingte gjennom luften og traff på ny over de fristende røde rumpeballene hans.
”Strambuks, sa jeg ! Ikke slapp potetsekk ! Og svar meg !!!”
Kulden stod ut fra stemmen hennes, men det vi så, som ikke Hans så, var et glitrende smil i ansiktet hennes som fikk øynene til å funkle, og overleppen til å krølle seg muntert slik at de kritthvite tennene skinte.

”Ja, Madame”
Hans rettet seg opp igjen, og gjentok:
”Ja, Madame. Jeg likte det. Jeg kunne ikke styre lystene mine, Madame. Jeg nød å tilfredsstille en Herre på din befaling. Du hadde helt rett, Madame, selvsagt, som alltid.”
Hodet til Hans var fortsatt bøyet ned mot stolen, og, om mulig, ennu mer enn før, ved denne innrømmelsen, og ydmygelsen fra hans Madame.

”Du fortjener straff for ikke å stole på min dømmekraft, Hans. Du burde vite, nu, at jeg kun vil ditt beste som min slave, og at jeg vil ta deg dit dine innerste, hemmelige drømmer er. Du er lett å gjennomskue, selv om du ikke tror det selv. Det er viktig at din tillit til meg er total. Igjen har jeg bevist at jeg kun vil ditt beste; jeg gav deg en opplevelse du tydelig nød. Likevel var det noe du har forsøkt å motsette deg, når jeg har snakket om det tidligere. Du skal få 25 for det; en kombinasjon av at du tvilte på min dømmekraft, og at du ble så opphisset at du ikke engang registrerte hva som skjedde rundt deg.”

Jeg så at Hans knep øynene ennu mer sammen der han stod. Rumpeballene hans strammet seg når hun snakket, og det var tydelig at han, mentalt, forberedte seg på å ta imot den straffen hun utmålte for ham.
Hun satte flasken med olje fra seg på bordet, stilte seg opp litt til siden for Hans, og iverksatte straffen.

Med grasiøse bevegelser svingte hun pisken, og gang på gang traff halene de rumpeballene som allerede var varme og røde.
Ikke et ord kom over Hans’ lepper, selv om knokene hans ble ennu hvitere der de holdt om stolsetet.
Av og til rykket det bittelitt i kroppen hans, et par ganger knep han rumpeballene sammen, men slapp raskt opp musklene igjen; Det smerter mer med pisk på stramme muskler.
Jeg beundret kontrollen hans, der han mottok straffen fra Madame…
– som så ut til å danse en vakker dans, med pisken som partner, hvor bevegelsene var estetisk vakre, og pisken kun var som en naturlig forlengelse av armen hennes, og var totalt integrert i kroppens bevegelser.
Selv Hans ble en del av dansen, selv om han stod rolig.
Det var som om Madame utførte en vakker dans med en statue !
Jeg stod som fjetret og så på…

Hun stoppet litt opp, og stemmen til Hans lød i rommet:
”25, Madame. Takk, Madame”
Han rørte seg ikke, stod fortsatt strambuks, med hodet bøyet ned i stolsetet.
”Godt, Hans. Du holdt tellingen i alle fall. Bra.”
Hun smilte til oss mens hun strøk hånden kjærlig over den nu brennende røde baken hans, flere ganger, og det var tydelig for oss at han nød det; baken hans beveget seg litt mot hånden hennes som for å trekke mest mulig nydelse ut av den.

”Da tror jeg nok han er klar for deg !”
Madame så bort på min Herre, mens hun lot en hånd gli inn under hoftene til Hans og kjælte lett med kjønnet hans som jeg kunne se var, om mulig, ennu stivere, enn våtere, og stod om mulig ennu strammere inntil magen hans enn i sted…
”Javisst er han klar !”
Hun lo idet hun dro hånden opp og ned langs skaftet hans noen ganger, før hun slapp ham og snudde seg mot bordet for å gripe oljeflasken.

Min herre så på meg, og bad meg finne frem kondomene, noe jeg selvsagt adlød, og et øyeblikk efter stod jeg med pakken i den ene hånden og tok opp et som jeg holdt frem for ham.
”Klargjør ham for meg, du, slavinne”
Ømheten i min Herres stemme var ikke til å ta feil av; jeg skulle få være med på dette, dette var noe vi skulle dele og være sammen om, selv om han nu skulle bruke en annen mann.
Min Herre tok kondomen ut av hånden min, og Madame rakte meg oljeflasken, som hun hadde skrudd korken av.

Jeg helte ut litt olje i den ene hånden, og litt ned i rumpesprekken til Hans, før jeg rakte fra meg flasken, og begynte å stryke Hans forsiktig inn mellom rumpeballene hans.
Jeg kjente den stramme rosen snurpe seg mot fingrene mine, og spredte oljen godt ut, både der og videre ned over mellomkjøttet.
Musklene hans trakk seg sammen, og når jeg kom nær ballene hans var det tydelig at han var opphisset, for stenene var løftet nesten helt opp til kroppen.
Når jeg igjen strøk over mellomkjøttet, kjente jeg musklene sitre i spent forventning mot hånden min, og når jeg strøk over rosen, kjente jeg den slappe av under fingertuppene mine, og det føltes som om den begynte å åpne seg litt for meg.
Forsiktig satte jeg en finger mot åpningen, og den gled inn i ham, uten motstand…
– faktisk føltes det som om han trakk meg innover i seg, og det var i alle fall ingen tvil om at han ønsket kjenne fingeren min !

Jeg brukte den andre hånden til å stryke ham over rumpeballene, og nød kjenne varmen fra dem. Noen steder var det nesten så jeg kjente små, hovne striper efter noen haler som hadde truffet ekstra hardt.
Men det var ikke noen tvil om at Hans elsket berøringen, det avslørte både pusten, og kroppen hans.
Jeg grep flasken igjen, helte mer olje på de fingrene som ikke var inne i ham, og begynte å massere rosen med dem.

Samtidig kjente jeg en velkjent hånd stryke over min egen bak, løfte opp skjørtet, og kjærtegne meg.
Fingrene fant veien i kjent terreng, og strøk meg over underlivet som lette sommerfuglvinger.
Andre fingre løsnet skjørtet mitt, og idet de begynte å trekke det ned over baken min, forsvant min Herres fingre et øyeblikk, før de igjen var på plass, og jeg stod der med naken underkropp, og en naken slave foran meg.

Konsentrasjonen om hva jeg holdt på med, holdt på å glippe, men jeg tok meg inn igjen, og fortsatte å kjærtegne Hans, samt klargjøre ham for min Herre.
Nu hadde jeg to fingre inne i ham, og han var meget glatt og godt smurt av all den oljen jeg hadde brukt.
Den andre hånden min kilte og lekte med testiklene hans, samt strøk og presset over mellomkjøttet.
Fingrene inne i ham fant prostata, og et lett press der fikk den første lyden til å komme over leppene hans; Et stille stønn mens en liten skjelving gikk gjennom kroppen hans.

Når jeg lot en tredje finger følge inn i ham, uten problem, snudde jeg meg, og sa:
”Han er klar for deg, Herre”, og trakk meg unna.

Min Herre holdt frem kondomen, og jeg tredde den på ham, mens jeg kysset brystkassen hans gjennom skjorten. Han holdt derefter fast om meg et øyeblikk, og jeg nød å føle intimiteten og omtanken hans; de ømme hendene hans som grep om meg, den varme pusten hans mot øret mitt, de myke leppene hans mot halsen min, pulsen hans jeg kjente fra magen hans mot magen min…
Når han slapp meg, pustet jeg tungt ut, og min Herre strakte ut armene og dro av meg skjorten, så jeg var helt naken.
Derefter grep jeg om kjønnet hans med den hånden som nu var blank og våt av olje, og gav det ennu mer smøring, før jeg ledet ham mot Hans.

I mellomtiden hadde Madame både tatt av seg buksen, og fått Hans til å flytte seg, slik at hun nu satt i stolen, med blottet underliv, og Hans stod på kne foran henne, ivrig slikkende sin kjære Madame, mens baken hans beveget seg i takt med hodet, og lemmet hans vippet ivrig i luften.
Raskt grep jeg en pute og la bak Hans, slik at det skulle bli mer behagelig for min Herre.
Han stilte seg på kne, på puten, og igjen grep jeg lemmet hans og gjorde meg klar til å føre min kjære Herre’s lem inn i en annen mann…

Varmen strålte fra rumpeballene til Hans når jeg begynte å nærme meg med hånden, og musklene skalv i spent forventning. Selv våget jeg knapt puste, så spent var jeg på dette…
– for ikke å snakke om hvor opphisset jeg var !
Jeg kjente det rant ned over lårene mine, som klisset seg seigt sammen, og brystvortene stod som spente, små knuter og strittet frekt ut i luften.

Min Herre lente seg fremover, med en ene armen godt rundt meg, og hånden hans lekte med brystet mitt, mens jeg førte lemmet hans nærmere og nærmere Hans’ ventende rose.
Jeg strøk Hans over baken med den andre hånden, og spredte rumpeballene med fingrene, før jeg lot min Herres kjønn presse seg lett mot den oljeglatte rosen…

Hans stønnet, vrikket ørlite på baken og skjøv den mot oss, men stoppet ikke slikkingen av Madame, det var han nok for godt opplært til.
Jeg holdt fortsatt rundt min kjære Herres lem, og kjente rosens knudrete kant mot tommelfingeren.
Da først slapp jeg litt opp, og lot hånden min gli bakover på min Herres lem, mens lemmets hode varsomt gled inn i Hans.
Slaven ble stående helt stille, og det virket som om han stoppet å puste…
– jeg tror til og med han stoppet slikkingen et øyeblikk !
Madame grep tak om hodet hans, men det var et ømt og kjørlig grep som tydelig koste og kjærtegnet ham, for ikke å snakke om å oppmuntre ham til å slappe av og nyde…

Min Herre stoppet inntregningen, og holdt seg rolig for å kjenne hvordan Hans hadde det, mens han ømt koste meg; en hånd rundt meg som lekte med brystet mitt, og den andre strøk meg mildt over håret.

Igjen begynte Hans å bevege seg, mot oss, mens han gjenopptok slikkingen av Madame, og det var helt klart at han ville ha mer av min Herre !
Jeg holdt fremdeles rundt min Herre’s lem, men nu presset min Herre seg dypere inn i Hans, og jeg måtte slippe taket, fordi det ikke lenger var plass til hånden min mellom dem.
Hans stønnet, og beveget seg ivrigere og ivrigere, så det var tydelig at dette var noe han satte stor pris på, og nød hemningsløst.
”Himmel så deilig det er knulle en nypisket rumpe, kjenne varmen av den mot hoftene !”
Min Herres stemme var hes av opphisselse…
– Madame svarte ikke engang.

Hun mer lå enn satt i stolen nu, hun hadde sklidd nedover i setet og ut fra ansiktsuttrykket hennes å dømme, nød hun også det som skjedde; å bli ivrig slikket av sin kjære slave, mens en Herre brukte slaven hennes analt.

En fast hånd grep tak i håret mitt, og snudde ansiktet mitt opp mot seg; De glitrende øynene til min Herre formelig glødet av opphisselse.
Han trakk meg opp i stående, og kysset meg sultent.
Tungen hans hvirvlet i munnen min, og jeg besvarte kysset med en iver som ikke kunne skjule min egen opphisselse.
”Slikk ballene mine.. slikk meg… sug meg”
Min Herres stemme var intens i øret mitt, før han slapp meg.

Jeg gled ned på gulvet, og akte meg inn mellom bena hans. Ved å sette albuene i gulvet, og hvile på dem, kom jeg høyt nok til å kunne slikke ballene hans som gynget så fristene.
Tungen min gled over de velkjente formene, og jeg nød smaken og lukten av min kjære, mens jeg strakte tungen så langt ut jeg kunne for å gi ham nydelse, alt mens jeg selv knep bena sammen mot det brennende begjæret jeg selv følte.

Jeg slikket mellomkjøttet hans også, og merket hvor godt han likte det, idet han da støtte ennu dypere inn i Hans, og holdt seg rolig der inne i dypet, for riktig å nyde kilingen og presset fra tungen min.
Forsiktig lot jeg tungen min gli ennu lenger bakover, og strøk over analrosen hans noen ganger, fuktet ham skikkelig før jeg lirket tungen litt inn, slik han elsket.

Nu virket det som om han ikke klarte å holde seg mer, for han grep tak i hoftene til Hans og støtte ut og inn med harde tak.
Selvsagt mistet jeg tungekontakten med ham; det var umulig for meg å slikke ham slik jeg lå, i det tempoet han knullet Hans.

Hans stønnet høyt, og skalv voldsomt, Madame stønnet høyt, men om hun skalv, så jeg ikke, der jeg lå.
Min Herre dro seg raskt ut av Hans, vrengte av seg kondomen, og trengte seg i ett støt langt inn i munnen min, hvor han sendte seige, lange sprut inn i meg…
– det var spruter som var så fyldige og store at jeg nesten ikke klarte svelge unna, men virkelig måtte kjempe for ikke å søle noen av de dyrebare dråpene hans.
Jeg svelget og svelget, og nød smaken av min kjære Herre, mens jeg kjente hendene hans holde om hodet mitt, og klemme kjærlig, bestemt og i vill kåtskap, mens han tømte seg til siste dråpe i munnen min.

Min kjære sèg litt sammen over meg, mens han beveget seg bakover, og på vei ned for å kysse meg, plasserte han et lett kyss på baken til Hans (som jeg ikke tror han merket engang).
Leppene våre møttes i et deilig, dypt og inderlig kyss som fikk meg til å føle meg som verdens lykkeligste slavinne, og når han kikket opp og møtte blikket mitt, lyste det av kjærlighet til meg, hans slavinne, noe som igjen fikk det til å gå ilinger gjennom meg og en følelse av stor glede overmannet meg; Jeg var hans, uansett, og jeg var mer elsket enn noen kunne fatte.

Dette kom til å bli en fantastisk helg !

Legg igjen en kommentar