Hvordan finne G-punktet

Å finne G-punktet kan virke som en oppgave som minner mye om å lete etter den berømmelige nålå i høystakken.

 

Lettere blir det ikke når man vet at ikke alle reagerer spesielt på å få G-punktet sitt stimulert… En del kvinner har aldri merket at de har et G-punkt, og en del kvinner oppdager G-punktet først etter å ha fått barn. La for all del ikke det stoppe deg, for å lete etter G-punktet kan være en svært deilig opplevelse, og man kan få mange orgasmer på veien. Husk bare å ikke la det bli en besettelse og fortvil ikke om du (dere) ikke lykkes med en gang.

1: La oss ta det første først: Alle har et G-punkt, men ikke alle reagerer like kraftig på å få det stimulert. Noen merker ikke noe spesielt, eller noe overhodet, noen syntes det er direkte plagsomt å få dette punktet stimulert, men som med klitorisen, de fleste liker det… i hvert fall til en viss grad. Mange kvinner opplever det som om de må urinere dersom G-punktet blir stimulert over tid. Denne følelsen medfører ikke riktighet, noe vi skal komme tilbake til senere. Det er enkelte som hevder at ikke alle kvinner har et G-punkt, men ved å fremme denne påstanden ser man bort i fra at G-punktet er en del av kvinnenes fysikk. De aller fleste er enige om at på samme måte som at de fleste kvinner er skapt med en klitoris og to bryster er de fleste kvinner skapt med et G-punkt. G-punktet er ikke noe psykologisk; det er et fysisk punkt, som man kan kjenne og se (med det rette utstyret i de tilfeller hvor punktet faktisk er oppsvulmet). Forskjellen er altså ikke om man har det, forskjellen er hvordan man reagerer på det.

2: Før man setter i gang lønner det seg å ta en liten ekstra sjekk av fingerneglene. G-punktet ligger slik plassert at man i all hovedsak bruker fingertuppene for å nå det, så skarpe negler kan forårsake små rifter som kan bli svært smertefulle. Dette gjelder all bruk av fingre i vagina; selv små rifter kan være svært smertefullt, men det er spesielt viktig når man snakker om G-punktet, for da må man bøye fingrene på en slik måte at fingertuppen(e) presser til dels hardt mot skjedeveggen.

3: Å vite sånn ca. hvor man skal lete er essensielt, siden G-punktet ikke er like følsomt og heller ikke like lett å finne hele tiden. G-punktet endrer seg hele tiden i takt med hvor opphisset kvinnen er, samt form for stimulering. G-punktet ligger på fremre skjedevegg (tenk nedenfor navlen), ca. 3 til 5 cm. inn fra vaginaåpningen.

4: Ekspertene anbefaler å føre inn pekefingeren til omtrent det andre knokeleddet og gjøre en «kom her»-bevegelse mot forsiden av vaginaveggen, slik at fingertuppen presser mot en større del av skjedeveggen. På denne måten er det lettere å lokalisere nøyaktig hvor det «føles best» for å på den måten kunne fokusere stimuleringen på det rette punktet senere. Du må eksperimentere med hvor hardt du presser og om du f.eks. bør lage små sirkelbevegelser for å finne ut hva som føles best for deg.

5: Det hersker en del forvirring om hvordan man kan kjenne G-punktet, så la oss rette opp noen misforståelser: G-punktet er ikke en kul som man kan kjenne ved å stryke lett over skjedeveggen. G-punktet er et hardt punkt som ligger UNDER skjedveggen og dersom man ikke klemmer relativt hardt, vil man ikke finne det området som er hardere enn området rundt. Husk også at G-punktet er så godt som umulig å lokalisere dersom hun ikke allerede er opphisset.

6: Til slutt nevner vi det velkjente (?) faktum at det er helt normalt at ved stimulering av G-punktet får du følelsen av å måtte tisse. Dette er en imaginær følelse. Som de fleste kvinner (og menn) har erfart, blir man opphisset nok er det langt fra lett å tisse. Tipset er å slappe helt av og bare tisse i vei, for å si det slik. Det vil nemlig ikke komme urin, det KAN komme væske, men dette er da den væsken som en del kvinner spruter ut i forbindelse med en G-punkts-orgasme… og det kan da umulig være så galt?

Å finne G-punktet kan være en vanskelig oppgave, spesielt siden det at man har funnet det hos en kvinne, ikke nødvendigvis betyr at man har den minste peiling på hvor det sitter hos en annen kvinne. Trøsten får være at forsiden av skjedeveggen, hos alle kvinner, er den mest følsomme delen av skjeden og ved å fokusere stimuleringen der gjør du uansett ikke noe galt. Å lete i seg selv kan være en deilig opplevelse.