Misjonæren, del 2, varianter

foto av: Trevor Watson

En ting man bør legge seg på minnet og det gjelder ikke bare varianter av misjonærstillingen, men hver gang man skal prøve ut nye ting er: Begynn rolig og forsiktig, med korte rolige bevegelser. Om det føles godt kan man øke tempoet og dybden litt etter litt, bare lytt til hverandre.

Vi går ut fra start posisjonen, han utstrakt oppå henne, kropp mot kropp. Enkelte ganger er denne stillingen faktisk å foretrekke, få stillinger tillater så mye kroppskontakt og følelsen av nærhet alene kan være verdt å svette litt for. Noen av variantene under her minner kanskje ikke så mye om originalen, men de er fortsatt verdt å prøve. Viktig å legge seg på minnet er at felles for de fleste variantene av misjonæren er at det er han som tar seg av bevegelsene, men en mann som vil behage sin kvinne vet å lytte til hennes signaler. Og her som i alle andre stillinger ligger nøkkelen til nytelse i kommunikasjon.

1: Variant en er ganske enkelt at han presser seg oppover henne. Ikke løfter overkroppen, men presser slik at penis får en "knekk" og stimulerer klitoris hver gang den glir ut og inn… En stilling man bør ta rolig, både fordi klitoris ikke vil bli særlig stimulert om man leker kanin, men også fordi det kan vært svært smertefullt om penis skulle sprette ut og med en voldsom kraft bli presset mot noe den ikke kan trenge inn i…..

2: Ganske enkelt at han står på strake armer over henne. Stillingen tillater god øyekontakt og gir henne litt mer mulighet til å bevege underlivet. Dessuten blir det plass mellom kroppene slik at i hvert fall hun har mulighet til å "hjelpe til" med en hånd, om hun skulle ønske.

3: Han stiller seg på kne, med baken mot føttene og overkroppen strakt opp, hun ligger utstrakt, eller med føttene på hans skuldre. Fordelen er klar, nå kan både han og hun hjelpe til med en eller flere hender om det skulle være ønskelig, ikke bare på kjønnsorganene, men over hele kroppen.

4: Samme som forrige, men hun har en pute under baken, også her kan det være verdt å prøve at hun legger føttene på hans skuldre. Penis vil brått treffe helt nye steder og mange kvinner hevder at dette er en av de beste stillingene som er når det gjelder G-punktet.

5: Istedenfor pute for å løfte baken kan hun, med litt hjelp av ham, bøye kroppen slik at hun får knærne opp mot brystene, eller om hun er riktig myk, føttene på begge sider av hodet. Mange syntes stillingen kan være litt slitsom, men den er definitivt verdt å prøve.

6: Om vi nå går tilbake til utgangsposisjonen, holder fast i hverandre og ruller over på siden så åpner det seg nye muligheter, liggende på siden. Begge kan bevege seg, men det hele blir fort en svært slitsom seanse og stillingen er vel mest som en kuriositet å regne.

7: En omvendt misjonær er ganske enkelt at han legger seg der hun normalt ville ligget og hun tar hans plass. For at denne stillingen overhodet skal ha likhetstrekk med misjonæren, er begge nødt til å ligge utstrakt fra tå til panne mot hverandre.

Legg igjen en kommentar