Myter om analsex

Anus og ting man bruker der bak er liksom ikke ting man snakker så høyt om. Derfor er det ikke så rart at det florerer med rykter og uriktigheter…. Som fks. At anus kan ta skade av det, at anus er skittent osv.
Her tar vi ett oppgjør med 5 av de mest utbredte mytene forbundet med analsex

Myte: En mann som liker noe i anus er homo, eller i det minst bifil.
Feil, feil, og feil. Det er overhodet ikke noe galt i å være homofil, men det er nå engang slik at svært mange 100% heterofile menn setter pris på en finger, en liten vibrator eller en buttplugg der bak.
Det har seg tross alt slik at naturen i sin uutgrunnelige visdom har plassert mannens G-punkt der bak. Og den eneste måten å nå det på er opp gjennom anus.
Derfor hard et seg slik at alle menn som setter pris på god sex bør prøve en slank buttplugg opp der, før de kan si at «nei, det der syntes jeg ikke noe om»

Myte: Anus er skittent.
Vel, i utgangspunktet er anus rent, men dersom dette er en bekymring holder det normalt med en dusj og en litt grundig vask på forhånd. For de som ønsker det finnes det også spesial utstyr å få kjøpt, fra de enkleste sprute flaskene, til relativt avansert klyster utstyr.
Men som sagt, de fleste nøyer seg med en dusj og en litt grundig vask på forhånd.,
Om du fortsatt bekymrer det finnes det tin som heter latex hansker, kondomer & gladpak som med stor suksess kan benyttes ved anal lek.

Myte: Det er ikke naturlig å putte ting opp i baken.
Vel, dette er ett kontroversielt tema som det diskuteres både for og i mot. Dessuten er det nå engang slik at man ALDRI, uansett, vil greie å overbevise en som mener at det er unaturlig, til å innse at det egentlig er ganske naturlig.
Derfor nøyer vi oss med ett par små betraktninger og lar menneskets logiske sans jobbe med saken…
Det de fleste syntes å enes om er at små barn ser ikke anus som noe skittent, det er noe samfunnet lærer oss.
I tidligere tider var faktisk analsex regnet som mer normalt enn det gjør nå.
Faktum er uansett at området nederst og rundt anus er utstyrt med svært mange nerve ender, så det er i aller høyeste grad en erogen sone. For ikke å glemme mannens G-punkt….

Myte: Det gjør vondt.
En av de verste og mest seiglivede mytene om analsex.
Det er også en myte med en kjerne av sannhet, for det KAN gjøre vondt, men om man tar det med ro & benytter godt med glidemiddel så gjør det ikke vondt. Mer detaljert informasjon finner du i en «steg for steg» guide som ligger under, ja du gjettet riktig, steg for steg.

Myte: Dersom man har mye analsex ender man opp i bleier som gammel.
Den styggeste og farligste av alle myter. Dette er en myte som til og med leger hevder er en sannhet.
La oss se på fakta: Anus består av tre ringer, vi kaller de lukkemuskler. Du hørte riktig, MUSKLER.
De fleste vet at dersom du trener en muskel, blir det sterkere. En muskel som ikke trenes blir slapp. Det har seg altså slik at når du putter noe opp i anus, bruker du musklene, du trener og anus blir strammere, ikke slappere.
Det er også derfor kegel øvelsen anbefales.
Med andre ord, det er de som IKKE har analsex som er mest utsatt for å havne i bleier på sine eldre dager.
Unntaket er selvsagt de som putter så store ting opp i anus at de faktisk skader muskelen, men dette er en svært elastisk muskel, så såfremt man holder seg til «normale» ting er det overhodet ingen fare.