Onanitips for ham 2

Her har vi samlet noen relativt avanserte onaniteknikker for menn som ønsker å prøve noe nytt… Vi setter som alltid pris på tilbakemeldinger.

Forsøk å onanere med latexhansker… det gir en helt annerledes følelse. Godt med glidemiddel anbefales.

Vibratorer er ikke bare for jenter. Mange gutter har lært å sette pris på en vibrator som stryker langs penisskaftet, langs kanten av penishodet eller rundt pungen.

En finger, en buttplugg eller en slank vibrator i anus kan gjøre underverker for ham… det er to ting du MÅ huske: Glidemiddel… og at det du fører opp i anus ikke har mulighet til å «forsvinne» dvs. at leketøyet må være utstyrt med en stopper.

Et tips vi plukket opp her forleden lyder som følger: Skrell en banan og bruk skallet! Det hevdes at dersom du lager kun et kutt i skallet og fjerner alt «kjøttet» kun gjennom det skåret vil det føles enda bedre. Man kan også ta skallet noen sekunder i mikrobølgeovnen for at det skal føles varmere, mykere og mer naturlig. Hvem sa at det var bare damene som kunne nyte bananer?

Du vet at du onanerer for mye i dusjen når du får en stiv en så snart det begynner å regne…

Det er flere ting i fruktfatet som kan brukes til å onanere. Appelsiner er som vi har nevnt tidligere ett alternativ. Man kan også bruke tomater og meloner. Vi anbefaler dog at du styrer klar av sitronen…

Å bruke en hanske eller en vott med mye glidemiddel gir en følelse som er ganske så annerledes fra å bruke bare en hånd…

Å bruke en sokk til å onanere kan være en artig opplevelse. Dersom du trer sokken på penis og legger deg på maven kan du onanere simpelthen ved å bevege hoftepartiet frem og tilbake… En annen fordel ved å bruke en sokk er at den våte flekken blir litt mindre…

Du har selvsagt sett filmen American pie, hvor en av gutta bruker en pai når han onanerer… Vel, pai er kanskje ikke en favoritt, men en dessertgelé kan så absolutt gjøre godt. Bakdelen er at det kan bli ganske grisete, så det er kanskje best å teste ut denne teknikken i dusjen.

Ta en ballong og skjær et hull i den som er litt større enn det hullet der du normalt blåser. Fyll så ballongen med babyolje eller olivenolje før du fører penis inn i hullet. Alternativt kan du teste en kondom som du fyller med en del olje. Pass på å holde kondomet godt rundt penisruten så ikke all oljen renner ut.

For de som foretrekker å holde seg til hendene har vi et nytt grep å by på. Fold hendene (flett fingrene) og grip rundt penis slik at den blir liggende mot begge håndflatene dine og hodet tittende opp i ringen som blir dannet av dine to tommeltotter og pekefingrer. Rolige rytmiske bevegelser skulle kunne sørge for resten.

Det kan være både gøy og deilig å eksperimentere litt med masse olje og noen isbiter når du onanerer. Ta deg god tid, bruk mye olje og rolige bevegelser. Når du føler at ting begynner å skje er det på tide å ta en isbit og la den gli rundt kanten av penishodet og nedover til pungen. Det burde kjøle deg ned såpass at du kan fortsette litt til.

Det finnes en mengde rimelige «runkehylstre» og senso-vaginaer å få kjøpt. Prøv en av dem, og se det som et eksperiment du garantert ikke kommer til å angre på at du utførte!