Stekende sol, del 4

Stekende sol, del 4

Vel tilbake på hotellet ble vi ved å prate om våre ny venner i Ben og Barbara tl langt ut på kvelden. Vi var trøtte og sovnet i hverandres armkrok. Før vi skilltes med Ben og hans vakre kone avtalte vi at vi skulle komme til deres «farm» to dager senere. Vi gledet oss veldig og antok at våre venner vill bringe oss ytterligere ut i en verden av friere sex.
Selv lå jeg våken og tenkte at Tone hadde hatt en fanstasi vi aldrig hadde fått prøve.
Neste morgen lå Tone alene i sengen og forteller selv.

Jeg lå i sengen og fikk ikke sove, Robert var borte og jeg antok at han var nede for å hadle inn friske frukter til frokost.
Fyllt med tanker fra gårsdagens hendelser begynnte jeg å beføle meg i skrittet. Baken min var øm, men jeg vill ikke vært det foruten. Je hadde gårsdagens scenario fra svaberget friskt i minne.

Jeg ble opphisset men det var liksom noe som manglet, forsøkte å gi meg selv en orgasme, men mislyktes: Tankene var rett og slett ikke der. Jeg var våt og kåt men noe manglet – kom til et visst punkt før jeg bare gav opp.

Prøvde en av dildoene min mann nermest hadde tvunget meg til å kjøpe i går aftes hos den lokale sexshopen, uten resultat. Batterien var nesten tomme og pikken var kald og ufyselige akkurat nå.

Fremdeles med murringen i kroppen var jeg i ferd med å sovne igjen da jeg hørte den første lyden. Først reagerte jeg ikke på den men da den vedvarte ble der liv i søvntunge øyne. Hva var det for en lyd ??. Det hørtes ut som noen åpnet og lukket skuffene i stuen.

Jeg tenkte vel heller lite da jeg spratt opp av sengen og bega meg bortover gangen helt naken. En er jo vant til å finne årsaken på slike lyder og deretter riste på hodet for så å gå og legge seg igjen. Men ikke i dag.

Da jeg åpnet døren inn til stuen fikk jeg se en mørk skikkelse smyges seg langs med den store hvite peisen. Helt mørkt kledd og med finnlandshette på seg. Jeg utstøtte et «Hva gjør du her»

Et kort sekund ble vi stående bare og stirre på hverandre. Før det ble skikkelig liv i stuen, tyven fant nemlig fort ut at han måtte forbi meg for å komme til friheten igjen, og jeg fant plutselig ut at jeg var kliss naken.

Tyven valgte å komme mot meg med rolige skritt, selv hadde jeg løftet begge hendene foran brystene mine for liksom å beskytte meg.
Han stolte tydeligvis på sin forkledning da han gikk mot meg og jeg selv var stum av skrekk.

Da han var kommet helt fram til tok han tak i armene mine og ville skyve meg vekk. Jeg vek til side var livredd han skulle skade meg. Jeg stirret inn i et par iskalde øye som virket desperate.
Han stoppet opp et øyeblikk og så nedover kroppen min, jeg ville dekke meg nedentil også, men hans sterke hender sørget for at ikke det var mulig. «great body» sa han på gebrokent engelsk. «are you alone in the house»
.
Jeg nikket forsiktig og det begynte å gå kaldt ned over ryggen min. «Maybe this little body of yours need a fuck – a fuck with me» sa han, mens han dyttet meg bortover mot soverommet.

Jeg forsøkte å protestere, men han var så altfor sterk og jeg hadde ikke en sjanse. «Skriker du så slår jeg deg» slo han bombastisk fast og jeg turde nesten ikke puste.

Inne på soverommet fikk han øye på den mislykkede dildoen og flirte rått. «Så damen er litt heit ja, kanskje dette kan bli til glede for oss begge». Jeg var for redd til å svare, og da han dyttet meg ned på sengen og forlangte at jeg skulle vise meg for ham, turde jeg ikke annet enn å rulle fra side til side.
Han forlangte at jeg skulle spre bena, og da jeg nølte gjorde han den flate hånden klart til å slå. Det fikk meg til å få bena fra hverandre fortere en svint.

Slik lå jeg da med bena ut til siden og ufrivillig poserte for en innbruddstyv. Han gjentok flere ganger at jeg hadde en fin kropp og under andre omstendigheter hadde jeg nok satt pris på det. Dersom jeg ikke holdt intensiteten oppe klapset han meg hard på rumpeballene.

Men ikke akkurat i dag, jeg var livredd og tenkte med gru hva som skulle skje. Tyven vred genseren over hodet og blottet spillende kraftige muskler. En hårete solbrun brystkasse fanget blikket mitt. Han sparket av seg skoene og begynte å dra buksene ned.
Han lot trusene følge buksen og jeg så lemmet begynte å komme til syne langs med låret.

Men, men lemmet bare fulgte med, nå hadde buksene kommet til knærne og lemmet var ennå ikke fritt fra buksene. Redselen nådde nye høyder da tyven fikk hele lemmet ut i det fri. Det var enormt og da han tydelig stolt holdt det mot meg måtte jeg svelge flere ganger.

Jeg tenkte og tenkte hvordan dette skulle gå. For riktig å demonstrere tok tyven noen skikkelige runketak i giganten for å understreke størrelsen. Her var det at kroppen forrådte meg ved å bli stenkåt. Hadde alltid drømt om en pikk i stor klasse og plutselig hadde jeg en pikk større en jeg hadde drømt om.

«Liker du pikken min» spurte tyven med grov stemme, jeg svarte ikke men jeg tror han hadde begynt å skjønne tegningen.
Han satte seg på magen min og svingte den store kølla over ansiktet mitt.
Deretter gned han det store hodet mot brystene mine og det første stønnet unnslapp mine lepper. Det var tydeligvis tegnet han ventet på, for raskt som lynet kastet han seg mellom mine ben og begynte å presse staken sin inn i min mus.

Jeg prøvde å vri meg unna, men han hold meg som i en skrustikke. og jeg var hjelpeløs overlatt tyven og pikken hans.

Det gikk trått til å begynne med, men snart var fitta våt nok og pikken gled lettere innover. Nå var stønnene mine klare og tydelige og jeg var helt i tyvens vold.

Med armene strake mot lakene ved min side begynte han å pumpe pikken ut og inn av fitta mi.

Jeg ble reven med, kroppen var ikke i samsvar med hjernen, som sa at dette var riv ruskende galt. Musa maste seg mot kjønnet hans som om den levde et eget liv.
Et liv som mot min vilje presset meg stadig nærmere en orgasme.

Han holdt et tempo kaniner ville misunne ham og jeg var fullstendig oppslukt av det hele. Det varte ikke lenge før jeg vred meg under presset og fikk mitt livs orgasme og hylte mot taket som en stukket gris.

Han hoppet av meg og nærmesy kastet kroppen min rundt slik at jeg ble liggende på alle fire. Han klapset meg på rumpen og på innsiden av lårene og jag prøvde å la meg falle forover. Men tyven skjonnte det og dro meg tilbake til baken min stod rett i været. En lang stund lot han sin flate hånd vekslelvis slå og gni den etter hvert spå røde rumpen min.

Så dro han meg ut mot kantaen av sengen og satte kuken soin mot et hull der saftene igjen var begynnt å hjelpe til.

Han pumpet videre i et voldsomt tempo og med et brølte han høyt og rettet seg opp, han trakk den store pikken ut av fitta mi og snudde meg rundt ennå en gang. Liggende på rygg med hodet på kanten av sengen pumpet han sæden sin ut over ansiktet og brystene mine. Jeg trodde aldri han skulle slutte å sprøyte sæd. Jeg var kliss våt fra midje til over hals og ansikt.

Før jeg selv var kommet skikkelig tilbake til denne verden
var han borte ved stolen og begynt å kle seg.

Jeg dro dynen over kroppen min og kikket på inntrengeren, som nå var på vei mot døren. Der stoppet han og dro av seg masken som han hele tiden hadde på seg og sa: «skjønne Tone du er bare den beste skuespiller» så gikk han for å stelle frokost.

Ute fra kjøkkenet høre jeg ham nynne og han ropte ltil meg i dusjen at jeg måtte vaske meg godt når vi snart skulle til Ben og Barbara, vi gledet oss skikkelig…
Selv om Tones rumpe var en smule sår og rød, og trengte egen pute til froskost