The Kiss


Foto av:Wicked pictures

Mange hevder at Jenna Jameson er tidenes største sexfilmstjerne. Dem om det. Stor er hun i hvert fall, og om vi skal trekke frem en film av denne kvinnen må det nødvendigvis bli filmen The kiss eller "Slaveri" som den heter i Sverige og Danmark…

The kiss er ikke en av Jennas nyeste filmer, faktisk ble den laget allerede i 1995, men det er en film som absolutt tåler å trekkes frem igjen. For å advare de som foretrekker å se Jenna Jameson i hvitt blondeundertøy … dette er ikke filmen for dere. Dette er en film med en smule dominanse, fetish, SM og bondage … ikke mye, men nok til å sette en ekstra spiss på det hele.

Handlingen dreier rundt Jenna Jamesons rollefigur som ikke er i stand til å skaffe seg en jobb. Hun opplever gang på gang å bli lovet en jobb, mot å gi sjefen en liten avsugning først … og hver gang ender det opp med at hun ikke får noen jobb allikevel … Helt til hun får et tilbud om å bli tjenestepike hos en noe spesiell person … Her må hun stå til tjeneste hele tiden og det har hun på ingen måte noe imot. Mer vil vi ikke si om handlingen, men vi kan røpe at det er mer som skjer her enn i de aller, aller fleste andre erotiske filmer. Denne filmen er (i likhet med de fleste Jenna Jameson-filmene på markedet) laget av Wicked Pictures som har opparbeidet seg et rykte for å være de som legger mest arbeid i akkurat handlingen.

 

 

 

Legg igjen en kommentar