Nyeste artikler

Sex under menstruasjon? noen tips

Sex når hun har menstruasjon er ikke så veldig annerledes enn “vanlig” sex, men det e rnoen ting man bør ha i bakhodet… Først av alt: Noen kvinner vil veldig gjerne ha sex de dagene, andre kan overhodet ikke tenke seg å ha sex den perioden. Noen menn syntes det er helt ok, andre syntes ikke det er ok i det hele tatt. Disse tipsene er skrevet for menn som er sammen med en kvinne som gjerne vil ha sex når hun har mens. IKKE press henne til å ha sex, vil hun ikke, så vil hun ikke. Ta deg en runk i steden. Det eneste du oppnår med å mase er antageligvis at hun vil ha mindre sex med deg når hun er ferdig med uka si også. IKKE lag et nummer ut av det. Det er noen ting kvinner aldri vil høre, en av de tingene er at det er ekstra deilig å ha sex når hun blør, fordi det er så mye bedre glid…. Ha sex som normalt, men dersom hun sitter oppå, må du være forberedt på litt ekstra mye søl. PVC eller lakk laken er laget for wet sex eller sex som involverer masse olje. Men de fungerer ypperlig i denne sammenhengen også. Blod kan være ganske vrient å få av sengetøyet/møblene, så det anbefales på det varmeste å ha noe under. Og et håndkle holder ikke alltid…. IKKE gi henne oralsex. Ok, vi er i utgangspunktet svært positive til oralsex, men å gi en kvinne med mensen oralsex… er en ganske sølete affære og forbeholdt de spesielt interesserte. De fleste kvinner setter heller ikke spesielt pris på den ideen. IKKE køp på badet så snart du er ferdig, nok en gang, oppfør deg som normalt… Men ikke bruk for lang tid på å komme deg i dusjen og bruk godt med såpe for å få vekk alt, det er ikke så sexy med blodklumper i håret der nede… Noen foretrekker å bruke kondom når de har sex disse dagene, men hva er egentlig hensikten? Det vil bli litt søl uansett. Et siste tips er å styre klar av de 1-3 dagene hvor hun blør mest.

Når han ikke får den opp

Det skjer alle menn fra tid til annen, den vil bare ikke reise seg. Det er ingen grunn til panikk, det er noe som alle, absolutt alle, menn opplever på et eller annet tidspunkt og det kan skyldes mange forskjellige ting, at man har drukket mye alkohol, at man er sliten, har mange ting å tenke på, prestasjonsangst osv. Eller det kan være at man ikke greier å finne en eneste grunn. Her har vi satt opp en liste over ting man bør gjøre om problemet dukker opp. Aksepter situasjonen, ikke få panikk, det er slikt som skjer. Prøv å forstå hvorfor det skjer, er det stress eller ble det en drink for mye? Ikke prøv igjen med en gang, det blir stress og du legger mer press på deg selv, det er bedre å ta tiden til hjelp. Om du presser deg selv, er det starten på en ond sirkel og det vil aldri fungere. Ikke steng henne ute, forklar henne problemet og bruk tid på å kose med hverandre. Det er mulig en liten blow-job kan hjelpe? Ikke vær redd for å ta hånden til hjelp, ingen vet hvordan kroppen din reagerer bedre enn du selv og om det er noen som kan få den opp, så er det du. Press på mellomkjøttet og litt runking kan ofte utrette mirakler. Det finnes andre måter å tilfredsstille en kvinne på, som ikke krever en ereksjon, om du fullfører oppdraget, er det stor mulighet for at du får en ny sjanse siden uansett. Om du får den opp, men er usikker på om den vil holde seg oppe, styr klar av stillinger som bøyer penis nedover og stillinger du av erfaring vet at kan svekke ereksjonen. En sikker vinner i et slikt tilfelle er den klassiske misjonæren. Dersom du av erfaring vet at du kan ha problemer med fks. en første date, noe som er ganske vanlig, en slags prestasjonsangst, kombinert med at man ofte er veldig tent, er ikke en god kombinasjon. I så fall kan det faktisk være en løsning å ta en liten pille på forhånd. Leger kan hjelpe deg med det, eller du kan forsøke deg på en potent forte som du får kjøpt hos oss. Det skader ikke å være forberedt.

7 grunnregler for swinging

Noen enkle, helt konkrete grunnregler for par som er nye, nysgjerrige eller på vei inn i swingers livsstilen. Ved å følge disse enkle reglene i starten, øker dere mulighetene for en positiv opplevelse betydelig. Start sammen. Dere må være enige om at dere har lyst til å swinge, dersom en vil og den andre ikke vil, så kommer det sjelden noe positivt ut av det. Å presse partneren til noe hun/han ikke vil, er en oppskrift på å ødelegge forholdet, ikke å få gode erotiske opplevelser. Vær enige om reglene. Å sette opp noen regler på forhånd er et must. Å være enige om reglene er like viktig, regler som bare en av partene mener er ok, er dømt til å på et eller annet tidspunkt lage problemer. Reglene bør ta utgangspunkt i hva DERE ønsker å oppleve. Det er også slik at den som har de “strengeste” reglene bestemmer, husk den første regelen, ingen skal presses til noe. Husk at det er alltid mulig å endre reglene i ettertid, men man bør ikke endre de i kampens hete. Sørg for å ha tillit i bunnen. Du og din partner må ha tillit til hverandre. Det gjelder jo i grunn i alle parforhold uansett om man swinger eller ikke. Begge må kunne stole på den andre og føle seg trygg på at hun eller han følger alt av avtaler og at hun eller han når som helst kan avbryte leken dersom noe føles feil. Kommunikasjon. Det absolutt viktigste er kommunikasjon. Dere må kunne snakke om alt og dere må VÅGE å snakke om alt. Dersom en av partene føler at det er ting man ikke kan snakke om, så er det grobunn for problemer i fremtiden. Mange svært erfare swingers bruker mye tid på å snakke sammen etter hver eneste fest for å analysere hva som skjede. Andre bruker mindre tid på det, men for nye, er det faktisk nesten like viktig å bruke litt tid på å snakke etter hendelsen som før. Ikke swing med venner. Å trekke inn venner i swinging er svært sjelden en god ide. Dere vil treffe folk i swingersmiljøet som man på et eller annet nivå blir venner med, men å trekke inn venner ender alt for ofte opp med et ødelagt vennskap. Det skjer typisk på en fest med svært høy promille og dagen derpå er ofte litt… spesiell. Dere må gjerne overbevise dere selv, om at selv om andre har opplevd problemer med sex med venner, vil det ikke bli et problem for dere. I så fall, burde dere ha i bakhodet at de fleste som endte med å miste venner, var like overbevist om at det ikke kom til å lage problemer… Swing med erfarne swingers. Dersom dere ønsker opplevelser med minst mulig drama, er erfarne par det beste valget. I hvert fall i starten, til dere selv får noe erfaring. Det er mindre sjanse for at “rare” ting skal skje. De er kjent med hvordan ting fungerer og kan lære...

5 ting du må gjøre på kink fest

En kink fest er en fest med mennesker som tenker og er annerledes enn det som forventes iht. samfunnets normer og regler. Det kan være swingers, fetisjister eller swingers, bare for å nevne noen. Denne guiden er skrevet for de som skal på en slik fest for første gang og ikke helt vet hva de kan vente seg. Vær forberedt på alt Alle kinky fester er forskjellige, så det er umulig å si på forhånd hva som venter deg når du kommer innenfor dørene. Det som er sikkert, er at alle de som er der, er der av samme grunn som deg: De er der for å hygge seg å senke skuldrene. Det som er kink for noen er helt normalt for andre så ikke la deg overaske over hva folk kan finne på å gjøre som om det var det mest naturlige i verden. De kan være den de er, uten å måtte ta hensyn til hva andre måtte mene om hvem og hva de er. Ikke døm Du vil se ting du kanskje ikke engang har sett for deg i fantasien, det kan være mennesker der som har helt andre preferanser enn deg. De er ikke rarere deg, de har bare andre preferanser. Det du liker kan se rart ut for andre, men på en slik fest er alle i samme båt. Et prinsipp ved alle slike fester, er at samfunnets vanlige normer om hva som er normalt blir satt til side. Det er ikke dermed sagt at det ikke finnes regler eller at det er fritt frem for å gjøre hva man vil. Se og lær Len deg litt tilbake, se på hvordan andre oppfører seg. Det er ofte uskrevne regler som følges, den letteste måten å lære de på, er å følge med og observere de gjestene som har vært der før. En viktig faktor som ikke kan nevnes ofte nok, er samtykke. Alt du skal gjøre med andre eller andre med deg, krever samtykke fra alle involverte, alltid, hver gang. Kjøp noe nytt Å dra på en slik fest er spennende, de fleste opplever at det kribler litt i magen før de drar, spesielt første gangen. Gjør det enda mer spennende ved å handle inn noe nytt før festen, en pisk, et nytt plagg eller noe annet som kan komme godt med. Det trenger ikke være dyrt, poenget er å bygge opp spenningen til festen. Prøv noe nytt Om det er første gang, så er bare det å gå dit en ny ting. Ikke la det stoppe deg fra å prøve nye nytt, det er garantert mange mennesker der som har noe helt nytt å lære deg. Du vil raskt oppdage at mennesker i alle kink miljøer er langt mer kontaktsøkende og villige til å bli kjent med nye mennesker og dele både kunnskap og erfaringer enn mennesker utenfor kink miljøene.  

Øl vs vagina

1 – Øl er alltid vått. Vagina trenger oppvarming. Poeng til øl. 2 – Varmt øl smaker vondt. Poeng til vagina. 3 – En skikkelig kald øl er veldig tilfredsstillende. Poeng til øl. 4 – Dersom du får hår i munnen når du drikker øl, kan du bli uvel. Poeng til vagina. 5 – Hvis du kommer hjem og lukter øl, kan kona di bli sint, lage en scene og kaste deg ut. Hvis du kommer hjem og lukter vagina, kan kona di bli sint, lage en scene og kaste deg ut. Her finnes det et poeng et sted… eh… vi kaller det uavgjort. 6 – Du kan ikke kjøre hjem etter ti øl. Etter store mengder vagina ønsker du bare å bli der du er. Poeng til vagina. 7 – Hvis du får i deg mye øl på et offentlig sted, kan du ende opp med et noe frynsete rykte. Etter vagina på et offentlig sted, blir du en helt. Poeng til vagina. 8 – Hvis politiet stopper deg, og du lukter øl, risikerer du arresten. Hvis du lukter vagina, kan det hende han spanderer en øl. Poeng til vagina. 9 – Du finner som regel ikke gammel øl. Poeng til øl. 10 – Etter for mye øl ser du stjerner og planeter. Etter for mye vagina er du i himmelen. Poeng til vagina. 11 – Det er kjedelig å rive av øl-etiketter. Det er gøy å rive av truser. Poeng til vagina. 12 – Øl koster masse penger, og du betaler skatt av det. Poeng til vagina. 13 – Den første pilsen blir ikke sjalu på nummer to. Poeng til øl. 14 – Du kan være helt sikker på at du er førstemann som åpner ølboksen. Poeng til øl. 15 – Når du rister ølboksen, bruser innholdet opp, men så roer det seg ned igjen etter hvert. Poeng til øl. 16 – Med øl kan du velge mellom lys, mørk, pils, fat etc. Poeng til øl. 17 – Du vet hvor mye øl koster. Poeng til øl. 18 – Øl har ingen mor. Poeng til øl. 19 – Øl forventer ikke en klem etter at du drikker det. Poeng til øl. Resultat: Øl 10 poeng – vagina 8 poeng. Øl vinner. Hvis du er kvinne og blir provosert over dette, så må du huske at øl ikke har slike følelser. Ekstrapoeng til øl.

  • Hva vi kan lære av å se porno

    Pornofilmer har blitt regnet som noe bare menn ser og kvinner unngår i størst mulig grad. Det er ikke helt sant, pornhub publiserte for en tid siden en undersøkelse som viser at opp mot 30% av deres brukere er kvinner, så selv om menn fortsatt står for hovedtyngden av bruken, så er også kvinner aktive brukere. Pornofilmer er ikke bare stønning og dårlig skuespill, faktisk kan de fleste av oss lære litt av å se porno, dersom vi senker skuldrene. 1: Bli kjent med våre egne fantasier. Det høres kanskje unødvendig ut, vi kjenner jo alle våre egne fantasier, eller gjør vi egentlig det? Mange blir overasket over hvilken sexscener de tenner mest på og hva det er konkret man umiddelbart blir kåt av. Det er ikke slik at man MÅ leve ut det man tenner mest på, men kanskje du oppdager nye sider av deg selv? 2: Teknikk. Det er et faktum at de som spiller i mer eller mindre profesjonelle pornofilmer er gode på de tekniske aspektene ved å ha sex. Spesielt når det gjelder å ri, har typisk kvinnene i filmene teknikker som er verdt å ta en nærmere kikk på. De beveger seg sjelden bare opp og ned, de lener seg forover, bakover og twirker. Hver og en av disse teknikkene byr på forskjellig stimuli, både for han og henne og er verdt å prøve. 3: Stillinger. Du trenger ikke se en pornofilm for å få inspirasjon til nye stillinger, det finnes bøker og egne nettsider som utelukkende fokuserer på sexstillinger, men pornofilmer er heller ingen dårlig kilde. Det er verdt å merke seg at selv ganske små endringer i en stilling, kan gjøre at den oppleves helt annerledes. En annen vinkling av penis gjør at den treffer annerledes og uansett hva man måtte mene om G-punktet, A-punktet, O-punktet osv… faktum er at det er enkelte punkter som føles helt annerledes enn andre. 4: Oralsex. Dessverre er det fortsatt slik at det er langt mindre av oralsex på kvinner enn på menn i pornofilmens verden, grunnen er ganske enkelt at det er vanskeligere å fange det i nærbilder enn oralsex på menn. Uansett så kan man lære en god del om oralsex av å se sexfilmer, siden både menn og kvinner benytter seg av mange forskjellige teknikker for å tilfredsstille partneren. 5: Slipp deg løs. Du trenger ikke skrike, høye og stønne høyt i samme sekund som du ser en potensiell sexpartner naken, men det ER lov å lage lyd når man har sex. Det ER lov å gi utrykk for nytelse og det ER lov å snakke små frekt med partneren når man har sex. Så pornofilmer er ikke bare galt… Selv om man vel kan lære det meste fra andre kilder også.

  • 14 april – cake and cunnilingus

    Kake og cunnilingus, er et kvinnelig motstykke til biff og BJ dagen, 14 Mars… som igjen startet som et motstykke til Valentinsdagen 14 Februar. Mange menn vil se en viss humor i det, mange kvinner vil ikke se humoren overhodet, en slik dag er jo verdens mest naturlige ting. Kake og cunnilingus dagen ble startet i 2006 av en dame som kaller seg Ms Naughty, hun laget en egen nettside (cakeandcunnilingus.com) hvor hun samlet både kake oppskrifter og tips til hvordan slikke mus. Konseptet ble senere stjålet av noen som har valgt å forbli anonyme, men som har en egen facebookside. Så det er to mulige opphav, men hvem som faktisk startet det hele, er det altså ingen enighet om. Ingen gjør noe med det heller, så lenge Cake and cunnilingus ikke har noen kommersiell verdi, er det ingen som bryr seg. Konseptet er enkelt: Menn skal varte opp kvinner med kake og oralsex. Artig for både menn og kvinner og absolutt mer spennende enn Valentines vil mange mene. Så dersom du og din partner trenger en grunn for å finne på noe litt utenfor boksen, kan denne dagen være en god unnskyldning for det. Om hverken kake eller cunnilingus står på listen over ting dere syntes er gøy, kan denne dagen forbigås i stillhet, i likhet med biff and BJ dagen. Det eneste som er helt sikkert, er at Ms Naughty er en kvinne som i likhet med mange andre, skal ha det siste ordet….

  • Råd til single kvinner

    De siste årene har det blitt stadig vanligere at single kvinner oppsøker de etablerte swingersmiljøene. Dette henger sammen med at kvinner er blitt mer bevist sin egen seksualitet og at de ikke lenger ønsker at det de har av fantasier, skal forbli bare fantasier. De ønsker å leve ut fantasiene dine. Så hva bør du tenke på som singel kvinne før du kaster deg ut i det med kropp og sjel? Miljøet er der og det eneste du kan være helt sikker på før du kaster deg ut i det, er at du vil bli tatt godt i mot. Uansett seksuell legning, fantasier og ønsker, som singel kvinne vil du oppleve at swingersmiljøet omfavner deg. Vit hva du vil. Det første du bør gjøre, er å vite hva det er du ønsker. har du konkrete fantasier du ønsker oppfylt? Ønsker du å være med et par som en tredjeperson? Flere menn med deg i sentrum? Være flue på veggen og se andre ha sex? Bare ha litt uforpliktende sex uten å måtte involvere deg følelsesmessig på noe vis? Bare flørte og snakke med andre mennesker som kan snakke åpent om sex? Det finnes mange forskjellige grunner og du bør ha en formening om hvorfor du vil og hva du faktisk ønsker (eller ikke ønsker) å oppleve. Eller i det minste ha en mening om hva du IKKE vil være med på. Å delta på ting du egentlig ikke vil, er en av de få tingene som kan gjøre at du ikke trives i miljøet, få ting ødelegger en herlig opplevelse som anger i ettertid. Kommuniser hva du vil. Det hjelper å vite hva du ønsker, det hjelper enda mer om de du treffer også vet det. Dersom du treffer folk via en dating tjeneste, så er det en god ide å skrive litt om hva du ønsker på profilen din og si det ganske tidlig i kommunikasjonen med potensielle “dates”. Er du på swingersklubb, som er det primære temaet for denne artikkelen, er det et tema du ganske sikkert vil bli overasket over hvor enkelt det er å snakke om. Å snakke åpent om sex, fantasier og ønsker er helt naturlig på en swingersklubb. Husk at du er ikke forpliktet til noe. Uansett om du treffer noen privat, eller besøker en klubb, så MÅ du ikke gjøre noe som helst. Dersom du ikke føler gnisten (eller lysten) så er det alltid helt ok å smile og takke høflig for deg. I swingersmiljøet treffes man primært for det seksuelle og da er det helt akseptert å si nei og du skal si nei dersom det er noe du ikke er helt sikker på at du faktisk vil. Og de du sier det til vil akseptere det. Det er av naturlige årsaker tryggere å treffe folk på en swingersklubb, enn privat, siden det er flere mennesker der og det er folk som jobber der som garantert vil stille opp dersom du skulle oppleve noen form for ubehag. Om og hva du gjør,...

Erotiske noveller

En het kveld på en kald dag

Stamgjesten

Jente og meg, pluss mann som ser på

Da jeg fikk svart elsker

Ferieminner – å knulle en annen manns kone

Deilig fysikalsk behandling

Rom 522

Sant og sikkert