Wet


Foto av: Studio A entertainment

Nok en film signert Andrew Blake… og det sier vel i grunnen det meste. Dersom du har sett en film av denne regissøren og ikke likt den, anbefaler vi at du tar en kikk på Sensuale exposure (sensual erotica). Om du ikke liker den filmen, bør du se deg om etter en annen regissør. Derimot, dersom du har sett en Andrew Blake-film og likte den … så vil nok denne filmen absolutt falle i smak, for den er helt klart blant de beste han har laget.

Den første filmen fra Studio A-entertainment utgitt på DVD, fordi som de sier, det er en perfekt film for å vise DVDs overlegenhet på lyd og bilde. Og spesielt bilde er essensielt her, det er lite dialog, men scenene er samlet om ett felles tema, som tittelen indikerer, det våte element. Melk, vin, fosser, sjø, svømmebassenger … her er det hele.

Det hele er filmen, og regissert på Andrew Blakes karakteristiske måte, og selv om vi personlig ikke holder denne filmen som hans beste, er det en herlig film, og vi vender stadig tilbake til den. De to kvinnene i trappen, med en flaske melk, eller de to kvinnene i gresset med en flaske vin … eller hva med en flaske melk? Har du noensinne tenkt over hvor godt hvit melk står til solbrun hud? Eller hva med fossen man så vidt kan se på filmcoverbildet? Det hele er utrolig delikat, og filmen er vanskelig å komme utenom om man skal liste opp de beste erotiske filmene gjennom tidene.

Kjøp den, se den, nyt den, og se den en gang til, gjerne sammen med din partner. Egner seg også glimrende i "bakgrunnen" ved en romantisk middag …

 

Legg igjen en kommentar