16 de mai … festen som tar av…..

..jeg begynte å bli ganske sliten nå. Russetiden hadde vart i over tre uker, med mye festing og lite søvn.
Jeg og tre andre kompiser hadde spleiset på en gammel Ford 20 M, som vi hadde kostemalt på dugnad. Bilen hadde vi kjøpt og betalt allerede i september året før, så alt vi klarte å selge av reklame gikk rett inn i festkassen vår, en kasse som etter hvert ble ganske full for oss 4.

Bilen vår gikk litt på rundgang. Vi hadde trukket om hvilke datoer som den enkelte av oss måtte være sjåfør,
og det var jo helt typisk at det ble meg som måtte holde meg edru både 16 mai og 17 mai.

Etter at jeg hadde fått vasket russedrakten på 16 mai, fått meg noen få timers søvn og litt mat måtte jeg bare stable kroppen inn i bilen for å hente de andre gutta. De hadde ennå ikke vært hjemom, men befant seg sammen med ett par «hang-arounds» ved ett lite vann ikke langt fra riksveien. Der hadde jeg satt de av for noen timer siden, og sammen med en kasse pils og noen hvitvin antok jeg at de var langt på vei i feiringen allerede.

..Jeg parkerte bilen litt før kl. 1800 og gikk opp den lille stien til vannet. Jeg kom ikke engang rundt siste sving på stien før jeg kunne høre hva som foregikk ved vannkanten.. Rune og Vidar hadde hver sin jente stående på alle fire foran seg, og de knullet med fast rytme inn og ut av de trange fittene. Foran den ene jenta stod Trond på kne, og hun hadde kukken hans godt plassert mellom sine lepper. Det var deilig syn, det innrømmer jeg. Jentene hadde vært russ året før, og hadde allerede fortalt at de gode minnene fra fjoråret hadde begynt å spire samtidig som vårblomstene dukket frem i bedene rundt omkring. Det var to utrolig vakre jenter, og så vidt jeg vet hadde ingen av de type dette året.

Jeanette snudde seg rundt når hun hørte at jeg kremtet, og uten en lyd fikk hun forklart meg at jeg også skulle sette meg på kne ved siden av Trond. Jeg kunne kjenne at kukken var i ferd med å bli stiv, og uten å nøle dro jeg ned glidelåsen i russedressen og kom meg på plass. Munnen som smøg seg innpå kukken min var både varm og våt, og den rytmiske knullingen til Vidar gjorde sitt til at munnen hennes knullet meg i samme tempo. .. med ett brøl kaster Rune på hodet, trekker kukken ut av fitta til Lise …trekker kondomen av kølla med ett smell og sender avgårde sin sæd .. i tunge pumpende støt spruter den utover ryggen hennes mens jeg kan se at den ene hånden hans klyper tak i den høyre rumpeballen hennes så den blir nesten helt hvit… Jeg kan kjenne at min egen kukk blir ennå litt stivere bare av synet, og bedre blir det ikke når Lise kommer krabbende mot meg og ber meg om å fullføre veien til orgasmen…… hun bryr seg ikke om at min totempel er kondomfri…. hun dytter meg bare bakover på teppet, får tak i kukken som Jeanette måtte slippe og setter seg ned på den med ett ben på hver side av mine lår . Jeg har fullt utsyn til hennes kraftfulle bak .. og kan ikke dy meg .. jeg fukter en finger i munnen før jeg sakte med sikkert presser den inn i rosetten som hopper opp og ned foran mitt ansikt…. det tar da ikke mer enn noen få sekunder før jeg kjenner at skjelvingene kommer… og Lise blir sittende med kukken min helt inn til livmortappen .. skakende i orgasme-skjelvinger som melker kukken min resten av veien frem til dagens første
fontene-sprut. Spruten går rett i taket hennes, men hun bryr seg ingen ting om det…

…etter en stund kjenner jeg at kukken blir mindre, og den mer eller mindre detter ut av kuseåpningen av seg selv. Trond har også fått sin avsuging, fordi Jeanette overtok den behandlingen når Lise forsvant. Både Trond og Vidar har fylt opp Jeanettes hull med «livets vann».. som jeg kaller det, og etter hvert blir alle sittende å holde rundt hverandre med en ny øl i hånden… alle unntatt meg selv som må fortsette kjøringen utover kvelden og natten…

Klokka har nå blitt ca. åtte på kvelden, og vi har litt dårlig tid. Jentene blir stablet inn i baksetet sammen med Rune og Vidar, og selv om det er trangt har de det koselig den korte veien hjem til Jeanette. Der går jentene av, og vi blir enige om å møtes i sentrum etter midnatt en gang. De andre gutta skal hjem til Vidar for å vaske og stelle seg, og jeg må pyntelig følge med dit.

Vidar bor i hybelleilighet hjemme hos sine foreldre. Han har en egen inngang nede, så han, Rune og Trond tar med seg ennå en pils fra kassene i bilen og traver inn for å ta en dusj. Selv går jeg opp til hovedinngangen fordi jeg kjenner faren til Vidar godt og ville bare hilse på han mens jeg allikevel var der.

..for andre gang denne ettermiddagen fikk jeg ett behagelig lite sjokk. Vidars eldste søster hadde så vidt fylt 22 år, og hun studerte til vanlig i Bergen. Hun hadde imidlertid kommet hjem til 17de mai, for å være litt alene fra studentlivet der. Hun måtte lese til eksamen, og studenthybler var ofte ett sted med mye bråk og lange våkenetter.. Vidar hadde nok nevnt for meg at hun var hjemme, det han ikke hadde sagt noe om var at hun hadde med seg kjæresten sin, ei lesbisk jente fra Volda. Søstera til Vidar, som het Marianne hadde hatt nok av guttekjærester mens hun bodde hjemme.. men nå var hun tydeligvis konvertert. Jeg rundet svingen til verandaen da jeg oppdaget at Marianne lå på en strandmadrass .. kliss naken. Solen var nettopp gått ned, og jeg skulle til å kommentere dette for henne da jeg oppdaget ei jente som lå mellom beina hennes og smakte på hennes safter. Den jenta var også kliss naken, og jeg kunne høre hvordan saftene til Marianne ble fanget opp av en spillende tunge som ikke lot noen del av fitta være urørt mer enn noen ytterst få sekunder av gangen. Selv hadde hun den ene hånden gått plassert rundt en batteridrevet dildo som hun skjøv inn og ut av sitt eget knullehull i ett ganske raskt tempo. .. Jeg kjente at jeg ble stiv igjen, og fant fort ut at de kom til å bli mer utilpass enn meg om jeg lot meg til kjenne. ..

Som sagt så gjort, jeg snek meg langsomt fremover, og tok tak i dildoen som nå gikk i rasende fart inn og ut i en fitte som flommet over av fittesaft. Jeg hørte bare ett gisp, og baken forsvant ut av min rekkevidde før jeg fikk reagert…. det stanset ikke meg, for nå så jeg at Marianne lå helt åpen.. jeg tok derfor dildoen, og plasserte den vibrerende spissen rett på klitten hennes… det rykket i kroppen hennes, og jeg ble ikke bedt om å pelle meg avgårde… snarere det motsatte. Kjæresten til Marianne var også bifil… så etter at det første sjokket hadde gitt seg fikk jeg besøk av hendene hennes som forsøkte å dra ned glidelåsen i russedressen min. Det var tydeligvis vanskelig, fordi hun stanset det forsøket og konsentrerte seg om gylfen i stedet. Her var det fritt frem, og etter ett par sekunder kjente jeg ett par nye lepper som la seg om kukkehodet mitt… varsomt og varmt ble jeg munnknullet av en helt totalt ukjent jente som nå hadde plassert sin egen fitte rett over munnen til Marianne. Jeg fortsatte min behandling av fitta til Marianne med den vibrerende staven, og er ikke spesielt stolt av å nevne at vi alle tre kom i en felles orgasme…. etter bare ett halvt minutts tid. Jentene hadde jo holdt på en stund, men den sugende munnen rundt kukken min klarte å få startet pumpa etter rekord kort tid… Jeg ville trekke meg ut av munnen hennes da jeg kjente at pumpen startet, men hadde ingen mulighet til å komme unna. Vakuumet hadde startet, og jeg sendte avgårde noen sprut inn i munnen hennes som garantert virket som en høytrykksspyler på drøvelen ….

.. klokken var ennå ikke passert halv ni, og jeg hadde startet 16de mai feiringen på best mulig måte… det synes jeg ihvertfall selv…….

Legg igjen en kommentar