Del 8: Noen forslag til framgangsmåte

Er det en ting Trekant1 har skaffet seg en del erfaring på, så er det hvordan man kommer i kontakt med par i samme situasjon som en selv. Vi lar de fortelle litt om hvordan de går frem…

 

Klubber eller Internett? Vel, vi er langt fra overbevist på kvaliteten på klubbene i Norge. Internett har fungert absolutt best for oss.

Et lite stalltips: Ikke bli stresset om dere ikke møter seriøse par med en gang. Ta tiden til hjelp. Det beste er hvis dere får en god opplevelse med det rette paret.

Hvilke kanaler bør dere bruke? Vi selv har faktisk gode erfaringer med Spraydate selv om det egentlig ikke er laget for par. En fordel med Spraydate er at man ikke bruker for mye tid på chatting. Vi sender meldinger til de vi finner interessante. Vår profil, trekant1, er registrert som gutt. På den måten unngår vi strømmen av kåte mannfolk som skal gi dama di den beste sex-opplevelsen hun noensinne har hatt. I Spraydate har vi også faktisk blitt kjent med noen single jenter, noe som krever seriøsitet og litt tålmodighet. Men det er faktisk mulig å få til. Vi har mang en gang blitt forundret over unge jenter på 24-25 år som har ringt på døren vår. De er steintøffe!

Andre kanaler som funker er Eros. Der er det et eget rom for par og biseksuelle. Av en eller annen grunn er det også en del single gutter her, men også en del seriøse par. Foreslå tidlig en telefontest! Det luker bort de useriøse. La jentene prate litt sammen i første omgang. Finner de tonen kan dere avtale en uforpliktende treff, gjerne i nøytrale omgivelser. Hvis de dere chatter med kvier for å oppgi tlf.nr: avslutt chatten, ingen vits å sløse bort tid på useriøse. Utveksling av tlf.nr. er et must.

Ellers er det en del steder man kan legge inn kontaktannonser av meget varierende kvalitet. Mange av stedene er gratis, og man har vel ikke så mye å tape på å skrive noen linjer og vente og se om man får noe svar. Til å begynne med skrev vi selv svar til mange par og jenter. Men fikk aldri svar. På grunn av de mange useriøse som laget annonsene for å kose seg med svarene. Derfor skrev vi selv annonser og ventet… og den som venter på noe godt…

Når man finner et lovende par bør man avtale et kaffetreff, dvs. et førsteganstreff hvor alle 4 bare prater og blir litt kjent. Så går man hver til sitt, og mailer/ringes i etterkant for å avtale et nytt treff hvis kjemien stemte.

Stemmer alt for alle 4 avtaler man et «erotisk treff». Det er en fordel at ett av parene har erfaring og tar initativ til å komme i gang. Det er uheldig hvis starten dras ut og man ikke kommer i gang før lant utpå morgenkvisten. Da er man gjerne før trette eller for beruset for å få den beste opplevelsen! Vi tar gjerne initativet med konkrete forslag eller å spille sexy musikk og danse litt sammen. Ta litt på hverandre. Så løsner det etter hvert…

-Trekant1