Å drepe en ål

Dette er en klassisk historie som dukker opp med jevne mellomrom…

Lille Johnny var 8 år, og som andre gutter på sin alder, veldig nysgjerrig. Han hadde hørt så mye om dette med sex av de andre gutta, og lurte på hvordan det egentlig foregikk. En dag spurte han mamma’n sin, som ble ganske sjenert, og istedenfor å fortelle sa hun at lille Johnny skulle gjemme seg bak gardinene og se på hans eldre søster og kjæresten hennes om kvelden. Dette gjorde han, og dagen etterpå forklarte han det sånn:
Søster’n og kjæresten satt og snakket sammen en stund, så slukket han nesten alle lampene og begynte å klemme og kysse henne. Jeg tror hun holdt på å bli syk, for ansiktet hennes ble så rart. Kjæresten syntes visst det han også for han tok handa under skjorten hennes for å kjenne på hjertet slik som doktor’n gjør, men han var nok ikke like flink som en doktor. Det så ut som om han hadde problemer med å finne hjertet. Jeg tror han holdt på å bli syk han også, for begge satt urolige og var andpustne.

Den andre handa hans må ha vært kald for han tok den under kjolen hennes. Søster’n ble verre. Hun begynte å stønne og sukke og vred seg så hun nesten falt av sofaen. Det var da at feberen kom. Jeg vet det må ha vært feber for søster’n sa at hun følte seg så heit. Til slutt fikk jeg vite hva som gjorde dem så syke.

Det var en stor ål som hadde kommet ned i buksene hans og den bykset plutselig fram. Den var minst 25 cm lang, jeg sverger!!! Han holdt den fast så den ikke skulle stikke av. Søster’n ble helt redd når hun så den så hun begynte å rope på Gud og lignende. Og så sa hun at det var den største hun hadde sett , men jeg kunne fortalt om de store i sjøen. Søster’n ble plutselig modig og prøvde å drepe den ved å bite hodet av den. Plutselig gurglet hun og slapp taket. Jeg tror den må ha bitt henne.

Etterpå tok hun tak i den med begge hender og holdt den stødig mens gutten tok opp en munnkurv som han trædde ned over den. Han hjalp til med å ligge oppå ålen som basket som bare det. Søster’n begynte å stønne og vri seg og de veltet sofaen. Jeg tror de ville drepe den ved å holde den mellom seg.

Etter en stund sluttet ålen å baske, og søster’n og gutten hennes sukket langt. Gutten reiste seg og så, de hadde drept den. Jeg vet den var død for den bare hang der og noe av innmaten var utenfor.

Søster’n og gutten hennes var trette etter kampen, men de kom snart til liv igjen for han begynte å klemme og kysse henne igjen. Jeg tror at åler er som katter, de har flere liv. Denne gangen prøvde de å drepe den ved å sette seg oppå den, og etter 25 minutters kamp var ålen ordentlig død. Jeg vet den var ordentlig død denne gangen, for jeg så at gutten flådde den og skylte skinnet ned i do..!!!