Avløseren

Jeg hadde lenge hatt lyst til å ha en ekstra mann i senga. Ikke for å bli fylt i alle hull, som det heter seg i pornobladene. Ei heller for å ha så mye pikk som mulig. Nei, jeg ville ha en avløser, en som sto og ventet med hard stå, rede til å steppe inn når det ble for mye og for deilig for mannen min og han ikke klarte å holde seg lenger.

Problemet vårt (eller skal jeg si mitt?) var at jeg lengtet etter å oppleve g-punkts-orgasmen. Jeg hadde aldri opplevd vaginal orgasme, og derfor foreslo jeg for mannen min, Are, at vi fikk tak i en avløser for å se om jeg kunne bli stimulert lenge nok til å komme uten å fingre med meg selv. Jeg kjente at noe var på gang, nemlig, der nede. Men så kom det liksom ikke lenger, for jeg visste at jeg trengte lenger tid enn Are klarte å gi meg. Og Are, den englebassen, han syntes det var en glimrende ide. Han hadde til og med en kandidat! Han foreslo Erik, en kompis på jobben som han visste at jeg likte – og vi ble enige om å spørre Erik. Spenningen steg da Are kom hjem fra jobb og sa at Erik gjerne ville bli med, han. På lørdag kveld.

Tanken fikk det til å knytte seg av spenning i magen min, og mellom bena. Det var leeenge til lørdag kveld, og likevel kom kvelden alt for fort. Vi hadde noen drinker og stemningen steg sammen med kåtheten. De var bare herlige, de to guttene mine. Da jeg selv valgte å gå inn på soverommet, fulgte de glade etter.

Avtalen var at Are skulle sitte på sidelinja og vente til det ble hans tur. Kanskje var jeg i humør til andre saker senere, men den første gangen ville jeg forsøke det slik jeg hadde sett det i tankene. Avløseren på sidelinja med loffen i neven, klar til å steppe inn ved behov. Are, velsignede Are, han følte seg slett ikke som mindre mannfolk ved dette. Dessuten merket jeg at det var veldig opphissende å ha tilskuer mens jeg elsket med mannen min.

Vi lå i 69 og jeg gløttet bort på Erik, som satt og dro langsomt skinn mens han så på oss. Han blunket og smilte svakt til meg, jeg smilte tilbake og gapte over Are som lå på ryggen. Til slutt havnet jeg på alle fire og ble tatt hardt bakfra av Are, så det sang i både knirkende senger, gyngende madrasser og min kåte kropp. Jeg merket på pusten til Are at det var like før.
– Nå må du være klar, stønnet jeg til Erik. – Hvis du venter for lenge med å komme deg inn i meg, daler jeg ned igjen og da tar det enda lenger tid.
– Ingen fare, mumlet Erik og jeg hørte tydelig kåtheten i stemmen hans. – Avløseren er klar og du skal få en omgang du sent kommer til å glemme.
– Gud, jeg håper da det, hvinte jeg da Are stivnet dypt inne i meg og skalv i orgasme. Erik hadde allerede fått på seg gummi, og sto klar med loffen i neven. Men det samme Are trakk seg ut, trengte Erik inn i meg med et nytelsesfullt stønn.
– Åååh, gud, noe så godt, jamret han dypt og jukket en gang. – Gud, det er så lenge siden… Erik jukket en gang til, hardt og bestemt. – Fy faen, åh, fy faen… Han jukket en tredje gang, trakk seg halvveis ut og så støtte han hardt inn mens han stønnet langtrukkent. – Neeeeiiiii…

Jeg sto der på alle fire og trodde ikke det som skjedde. Tre jukk, og så sprutet avløseren! Det var jo verre enn Are noensinne hadde vært. Men latteren begynte å boble med det samme i kroppen, og jeg sank sammen i senga mens jeg hikstet og lo. Erik holdt rundt gummien og trakk seg skamfull ut.
– Faen og, jeg beklager, mumlet han. Da jeg snudde meg, var han rød. – Unnskyld, det var ikke meningen…
– Erik, skrattet jeg og holdt armene opp mot ham for å omfavne. – Du aner ikke hvor lykkelig du har gjort meg.
– Hæ? mumlet Erik mot øret mitt i omfavnelsen mens jeg knegget.
– Jeg føler meg son DEN deilige elskerinna, jo! Du klarte tre jukk, og så spruter du! Fy faen, jeg må være god i senga!

Det ble en del latter og fliring, for ikke å snakke om mobbing på Eriks bekostning, noe han tok på strak arm og med godt humør. Det hører med til historien at jeg oppnådde det jeg ville etter at vi alle hadde fått summet oss litt… for Erik var jo ferdigtømt for en stund, og varte mye, mye lenger andre gang!