Badetur

Det var sent på sommeren. Vi hadde nettopp vært å bada, og lå på svaberget og lot oss lufttørke mens vi nøt den varme augustsola. Fredrik lå ved siden av meg og halvsov, mens Torstein lå på den andre siden og kjælte med rumpa mi. Ømt og forsiktig. Jeg selv lå på magen og lukket øynene da jeg kjente handa hans på kroppen min. De var de fineste guttene jeg visste om!

Torstein er 196 høy, med mye muskler og ravnsort kort hår. Fredrik er litt lavere og spinklere med et mykt ansikt som jeg kunne ligge og se på i timevis. Dette var guttene i livet mitt! Mens jeg lå med øynene lukket og hvilte og tenkte, kjente jeg på ny hånda til Torstein på baken. Og på ryggen og beina og over hele kroppen. Like etter kjente jeg leppene og tunga hans følge etter. Hørte han stønne dypt nede i halsen. Fy faen så deilig du er, hvisket han i øret mitt, og gav meg en sti av små kyss nedover halsen. Jeg bare stønnet svakt tilbake, og utstøtte et lite gisp idet jeg kjente en finger i sprekken min, gjennom bikinitrusa mi. Den andre hånda hvilte på låret mitt. Plutselig kjente jeg tre hender rundt på ryggen min, mens den andre hånda til Torstein fortsatt koste med meg gjennom trusa. Den bare gned forsiktig opp og ned i revnen med svakt press innover. Fredrik hadde tydeligvis også våknet nå, og hendene hans utforsket ryggen og hoftene mine, mens han lå på siden og pustet meg herlig varmt inni øret. Det finns ikke noe bedre en å kjenne varm og litt fuktig guttepust rundt hals og øre.

Jeg ligger helt rolig. Bare nyter det guttene gjør med meg. Enda en finger finner vei nedover mot underlivet, og dytter den som smått våte trusa mi til siden, og trenger forsiktig inn i meg, samtidig som tommelen og en finger leker med klitten min. jeg kjenner at det er Fredrik sin. Han har litt mindre hender enn Torstein, som nå har flyttet seg over på siden og bare ser på hva Fredrik gjør med meg. Den andre hånden til Fredrik leker med strikken øverst i bikinitrusa, uten å flytte den.. så forsvinner fingeren fra fitta mi, og jeg kjenner fire sterke hender som snur meg rundt. Jeg blir liggende på ryggen på svaberget med solen rett i ansiktet. Holder øynene igjen, orker ikke prøve å se noe. Jeg kjenner noe bevege seg ved ansiktet mitt, og skakker på hodet og myser ut. Der sitter Torstein og gnir seg utenpå badeshortsen. Jeg flytter hånden hans og erstatter den med min egen, og bare kjæler mykt med lemmet hans utenpå shortsen. Kjenner han begynner å stivne og vokse så vidt. Fredrik ligger ved siden av meg og lar hendene og leppene utforske kroppen min og brystene mine. Han hektet opp bikinibh’n min da de snudde meg, så de små brystene mine ligger nakne opp mot solen og lyser hvitt, etter en sommer bak bh’n. Fredrik gnir de forsiktig. Vi var kjærester en stund, selv om det er slutt nå, og vi bare er venner, så kjenner han kroppen min godt. Det hender vi bare møtes til litt uforpliktende kos uten at det betyr noe.

Han gnir brystene mine svakt en stund, før hendene hans beveger seg nedover. Jeg kjenner bikinitrusa blir dratt nedover og forsvinner over anklene. Hendene hans søker oppover beina mine og stanser da de når den fuktige sprekken min. Jeg kjenner jeg begynner å bli kåt av behandlingen hans. Mens Fredrik forsiktig fingrer meg, kjenner jeg hendene til Torstein på brystene, og et svakt kyss mot leppene mine. Jeg biter ham forsiktig i underleppa og beveger hånda mi fortsatt mykt over bulen i shortsen hans, som stadig reiser seg stolt oppover. Hendene til Fredrik i skrittet mitt blir ivrigere og han begynner å fingerpule meg med tre fingre inne i fitta mi, mens en finger leker seg mot rumpehullet mitt, og til slutt trenger inn, ved hjelp av mine egne safter. jeg stønner i vellyst, samtidig som jeg avbryter klininga med Torstein og plasserer ham bestemt med pikken rett foran ansiktet mitt. Jeg vrir litt på meg og tar hodet på pikken forsiktig mot leppene mine. Støtter meg på den ane armen, mens den andre hånda mi leker omkring pungen og skaftet hans. Slikker ham nedover blodåren på skaftet i samme takt som hånda til Fredrik gir meg behandling i fitta og rumpa. Plutselig gisper jeg kraftig i det Fredrik begynner å slikke meg med lange, brede tak, samtidig som fingrene hans fortsatt glir mykt inn og ut av meg. Jeg gaper over hodet på kuken til Torstein og gnir tuppen mot ganen min, mens tunga mi leker over hele hodet. Så senker jeg meg enda lenger nedpå til jeg har godt over halve pikken hans i munnen. Jeg sørger for å lage ordentlig vakuum i munnen og suger hardt og mykt og hardt igjen på pikken mens tunga leker seg rundt den. Torstein stønner høylydt mens han koser med brystene mine.

Når jeg gnir litt mer på pungen hans kjenner jeg det strammer seg og han kommer i munnen min, samtidig som Fredrik gir meg en herlig orgasme som starter i underlivet og siden brer seg i hele kroppen min. Så bytter guttene plass, og mens Torstein fingerpuler og slikker meg, tar jeg tak i shortsen til Fredrik og drar den av ham, så den havner sammen med bikinien min, og shortsen til Torstein. Så legger jeg hånda mykt rundt skaftet hans og fører den halvstive pikken bestemt mot munnen min. presser leppene mine sammen, og strammer, samtidig som jeg lar litt av tuppen presses inn mot munnen min. slikker ham på tuppen og drar forhuden bakover, og kjenner de første lystdråpene i munnen. Han smaker søtt og salt. Jeg elsker smaken av ham! Leker meg med pikken og pungen hans og dytter skaftet så langt ned i halsen som jeg bare klarer, og hører ham stønne dypt av nytelse. Slikker ham litt over pungen og da det etter en liten stund strammer seg i hele ham, tar jeg bare i mot og svelger hele satsen. Han spruter mye nå. Det er tydeligvis en stund siden det har blitt noe på ham. Etterpå slipper han seg ut av munnen min, før han kysser meg mykt og hvisker frem ett lite takk, før han legger seg ned, helt utslitt av orgasmen som nettopp har ridd ham.

Torstein har slikket meg en stund nå, mens jeg har sugd Fredrik og jeg kjenner at en ny orgasme er på vei. Like før jeg kommer, stanser jeg ham, snur meg over på magen igjen, og ber ham pule meg i rumpa. Han er ikke sein om å be, fukter hullet med safter fra fitta mi, før han trenger inn i meg. Kjenner han er tykk inni meg og fyller godt opp. Han ligger over meg, rolig først, til jeg begynner å bevege underlivet. Han stønner kraftig og beveger hoftene sine litt i sirkler før han begynner å pumpe ut og inn av meg, først forsiktig, siden hardere og jeg kjenner på nytt at jeg nærmer meg. Åpner øynene så vidt, og ser rett inn i de mørke blå øynene til Fredrik. Han har tydeligvis sett på oss, og runket, og pikken står i giv akt oppover magen. Torstein og jeg vrir oss over på siden, og Fredrik legger seg med magen mot magen min, og jeg kjenner pikken hans mot venusberget. Han aker seg litt nedover, og jeg kjenner han trenger forsiktig inn. Torstein ligger rolig bak meg, og jeg kjenner det er trangt med en pikk i hvert hull. Jeg biter Fredrik forsiktig i øret i det han trenger i bunns i meg. Vet han liker seg nå. Så begynner begge guttene å pumpe forsiktig ut og inn av meg. Sakte, annenhver gang trenger de ut og inn. Jeg kjenner jeg ikke kommer til å holde lenge, og like etter stønner jeg at jeg kommer. Jeg setter i et hyl i det den ene orgasmen rir meg, etter den andre, mens jeg hører begge guttene rope etter tur at de også kommer nå. Slik ligger vi tre, med en pikk i hvert hull og kommer i hver vår kjempeorgasme.

Vi blir liggende slik en liten stund, før jeg kjenner de blir slappe inni meg, og trekker seg ut. Jeg klamrer meg fast mellom dem, og vi blir liggende tett omslynget og sovner… Våkner litt senere og bestemmer oss for å bade litt nakne. Etterpå blir vi liggende å kose, og jeg ser at de begynner å bli stive igjen…