Besøk fra London, del 1

Jeg stod på Gardermøn og ventet på kveldsflyet fra London som skulle lande ved 1900 tiden. Det var nesten to måneder siden jeg hadde sett Carol og jeg må si at jeg så frem til å se henne igjen. Altid blid, med et positivt syn på livet.

Carol hadde blit invitert av Beverly – hennes venninde – som jobbet i Oslo for et Engelsk firma. Dette var første besøket til Oslo for Carol og som sagt, hadde jeg truffet henne for ca to måneder siden i London, gjennom felles kjente.

Jeg skulle være i London et par dager og første kvelden ble jeg invitert hjem til en av våre forretnings forbindelser til middag. Der var også Carol, som var en god venn av familien og vi hadde en riktig hyggelig kveld sammen. Da det var tid til å gå, inviterte jeg Carol med i min taxi, da vi skulle nesten samme vei. Vi hadde fort blitt fortrolige med hverandre under middagen og i taxien satt hun seg tett intil meg og jeg la armen rundt henne. Kjemien mellom oss var det ikke noe galt med.

Vi kjente varmen som hadde oppstått mellom oss og da vi plutselig kjørte over en hump i veien, fallt hun nesten opp på meg. Med hodene våre plutselig så nære hverandre, holdt Carol blikket mitt og jeg kysset henne lett på munnen. Hun presset mot meg og returnerte kysset mitt og åpnet lett på leppene sine og jeg kunne kjenne tungespissen hennes, søkende. Varmen omgav oss og jeg dro henne mot meg og kysset henne fastere, samtidig som jeg lot tungen min gli lett rundt på leppene hennes, for så å finne veien dypt inn i munnen hennes.

Carol presset mot meg og jeg kunne kjenne faste bryst under en tynn sommer bluse. Jeg lot hånden min gli forsiktig ned og berørte brystet hennes og kunne kjenne en hard brystvorte, kun gjemt bak stoffet i den tynne blusen. Kukken min hadde våknet og presset mot buksene mine og ville gjerne være med på det som nå skjedde.

Da vi kom til rekkehuset der Carol bodde, inviterte hun meg inn på en drink. Som det ble, kom jeg ikke tilbake på hotellet før neste morgen og Carol og jeg hadde en fantastisk natt sammen. Straks vi kom inn overtok hun komandøn, dyttet meg pent men fast ned i en stol og ba meg bli sittende stille. Carol satte på musikk, dempet lyset og begynte å bevege seg sakte til musikken, mens hun ordnet en rom og cola til meg. Hun ertet meg, var eggende og jeg kjente hvordan kukken min reagerte på henne – sensuell var hun, der hun beveget seg sakte til musikken.

Jeg ville gjerne danse med henne og forsøkte å reise meg opp, men hun dyttet meg tilbake i stolen.

Da begynte hun å kneppe opp blusen, som hadde gjemt de faste brystene hennes. Jeg gispet lett da jeg så de, der de stakk frem av seg selv – flotte og faste med brystvorter som knuppet seg.

Da skjørtet fallt trakk jeg pusten ekstra fort, da de flotte lange bena hennes kom til syne med bare en liten G-streng, som gjemte konturene av en mus som bollet seg mot den lille tøy biten.

Pikken presset seg mot buksene mine og Carol kunne ikke unnlate å se den store bulen som hadde formet seg.

Hun dro meg opp av stolen og kneppet av meg skjorten, buksene fulgte efter og der stod jeg i bare boxern, med en kukk som banket og var full av forventning. Hun sirklet rundt meg et par ganger og stoppet bak meg og dro sakte ned boxern og pikken min spratt ut. Armene hennes kom rundt kroppen min og gled nedover maven min og med en varm hånd, tok hun et godt tak i kukken min og dro hunden tilbake, så pikkhodet mitt var helt bart.

Hun snudde meg rundt og la seg på kne foran meg og de varme leppene hennes lekte lett over kukken min, tungen fulgte efter og med lange drag slikket hun opp og ned på staven min.. Hun kikket opp på meg og smilte, dermed åpnet hun munnen og kukken min forsvant inn i den varme munnen hennes og ble behandlet av en ivrig tunge som…

Jeg ble revet ut av tankene mine der jeg stod og ventet, da jeg hørte at London flyet var landet. Tankene om hvordan vi hadde hatt det i London hadde satt spor og jeg kjente at kukken min var stiv som en flaggstang der jeg stod.

Beverly hadde invitert oss begge på middag hjemme hos seg og siden Carol skulle overnatte hos henne, hadde jeg også blitt invitert til å overnatte. Jeg så frem til natten og de mulighentene som dette gav Carol og meg til å utforske hverandre litt mere.

Endelig, der kom Carol ut med baggen over skulderen, hun var kledd i bukser, som virkelig fremhevet de lange bena hennes og en kledelig top, som også viste de faste brystene hennes, som duvet lett. Jeg så at hun ikke hadde BH på seg. Hun smilte bredt til meg og kastet seg rundt halsen min og gav meg en god klem og et vått kyss, hvisket varmt i øret mitt og fortale meg at hun var glad for å se meg igjen.

Jeg tok baggen hennes og vi fant bilen. Vel inne i bilen, lente hun seg mot meg og gav meg et hett kyss med en tunge som som presset seg inn i munnen min. Hun tok hånden min og førte den mellom bena sine, hvor jeg kunne kjenne varmen fra fitta hennes.

Det tok oss nesten en time før vi var hos Beverly, som hadde leid en enebolig i Holmenkoll åsen. Carol hadde ‘lokket’ ut kukken min ut på turen og satt og runket og klemte på kukken min med en varm hånd. Det var faktisk litt vanskelig å konsentrere seg om trafikken. Jeg var sprengferdig, kåt og hadde problemer med å få pikken på plass før vi banket på og døren åpnet seg.

Jeg hadde ikke truffet Beverly før. Maken til søt og velformet kvinne skulle man lete lenge efter. Hun var samme alder som Carol og de hadde vært venner siden småskolen i England.

Jeg rødmet lett da jeg så at Beverly hadde tatt meg i øyesyn og at hun ikke kunne unngå å see ereksjonen min som forstatt banket under buksesmekken, efter den behandlingen Carol hadde gitt meg på turen fra Gardermoen.

Beverly hadde åpnet rødvin og vi satt i stuen og pratet og hygget oss med vin. Peisen brandt og det ble en hyggelig varm atmosfære. Carol hadde satt seg helt inn til meg og la en varm hånd på låret mitt, som fikk pikken min til å krumme seg enda mer der vi satt. Det ble klart at Carol og Beverly hadde snakket sammen om vår første natt i London. Da Carol fortalte at hun hadde hatt stangen min ute på turen fra Gardermøn, lo de begge varmt og jeg følte at rødmen brant i kinnene mine. Samtidig ble det klart at Beverly var en kvinne med et åpent sinn.

Under middagen forsatte praten, som grenset mer og mer rundt det seksuelle. Vinen ble bedre med hvert glass vi drakk. Ferdig, satte Beverly på musikk og med lyset dempet, fikk jeg en dame på hver side av meg i sofæn.

I den varme atmosfæren og lyset fra peisen, med god vin som ruste rundt i blodet, ble det klart at dette kunne bli en kveld av de uvanlige. Jeg kjente hånden til Carol som gled oppover låret mitt og tok et lett tak i kukken min. Beverly’s øyne hadde fulgt hånden som beveget seg oppover låret mitt og da Carol’s hånd fant kukken min, var det som et signal – Beverly begynte å kneppe opp blusen sin og frem kom to velformede, tunge bryst. Hun tok hånden min og la den på det ene brystet og hun la hodet bakover og lukket øynene i velvære. Jeg tok et mykt tak rundt brystet hennes og kjente hvordan brystvorten hennes vokste mellom fingrene mine.

Litt uvanlig var jo dette for meg, men hvor ofte er det at man har to søte, varme damer hos seg, som vil ekperimentere litt.? Eventuelle hemninger ble lagt laaangt til side.

Carol begynte å kneppe opp buksene mine, dro ned glidelåsen, reiste seg opp og dro sakte av meg både bukser og boxer i en bevegelse. Unødig å si det, men kukken min stod som en flaggstang der jeg satt mellom damene. Beverly kneppet opp skjorten min og hjalp meg av med den, samtidig som hun selv ristet av seg blusen sin. Brystene hennes kom enda bedre til syne og da hun la seg på kne foran meg, dyttet hun bena mine lengere ut fra hverandre og tok rundt pikken min med to varme hender. Beverly så opp på Carol, smilte og spurte ‘Er det greit at jeg smaker litt.?’. Carol bare nikket og før jeg visste ordet av det hadde, Beverly hode på kukken min inne blandt leppene sine.

Sakte åpnet hun munnen og sakte begynte hun å slikke kukken min opp og ned fra ballene mine opp til kukk hode. Jeg må innrømme at jeg har ikke verdens største kukk, men den rakk et godt stykke ned i halsen hennes da hun lot kukken min gli inn
i munnen sin i hele sin stive lengde. Jeg hørte bare gode surkle lyder fra Beverly der kukken min gled inn og ut av munnen hennes og jeg kjente det begynte å renne nedover stangen min.

Plutselig lot hun kukken min gli ut og så på meg og sa ‘Du får ikke komme enda, dette skal bli en lang kveld og du har to damer som skal tilfredsstilles’. Hun smilte til meg og la en varm hånd rundt pikken min, som glinset i det svake lyset.

Carol som hadde stått og sett pa oss, var tydlig kåt. Hun hadde åpnet buksene sine, som nå lå rundt benda hennes sammen med G-strengen hun hadde hatt på seg. I det blaffrende, varme lystet fra peisen så hun fantastisk ut der hun stod nesten naken, med åpen bluse og med en hånd som hadde funnet veien mellom bena hennes. Hun tro ut av buksene sine og kom sakte bort til sofæn.

Carol tro opp i sofæn, med et ben på hver side av meg og skjøv en glattbarbert fitte mot meg. ‘Jeg vil kjenne tungen din slikke meg som du gjorde før’ sa hun med hes stemme. Jeg tok rundt rumpeballene hennes og dro henne mot meg og kjente lukten av varm, våt fitte. Jeg lot hånden min gli sake over sprekken hennes og kjente hvor våt og varm hun var. Carol spredte bena ut enda litt og jeg kunne ikke dy meg – jeg åpnet fitta hennes med fingrene mine og lot tungen min gli nedover sprekken hennes. Fant klitoris, som hadde knuppet seg som en liten rose knupp og suge den inn i munnen min. Carol lot gå et langt ‘Ahhhhhh’ da tungen min gled rundt knuppen hennes og jeg kjente hvordan saft fra fitta hennes begynte å renne sakte ut mellom kjønsleppene hennes – en herlig smak. Hun beveget underlivet i små sirkler rundt munnen og ansiktet mitt, mens hendene hennes dro hodet mitt hardt mot den våte fitta hennes. ‘Jeg vil kjenne tungen din i fitta mi – mer, mer’ hvisket hun hest.

Mens jeg koste med fitta til Carol, kjente jeg hvordan Beverly hadde en fast hånd rundt kukken min, som følte presset fra ballene mine. Jeg trenge litt hvile om jeg ikke skulle sprute utover allrede. Jeg lot fitta til Carol gå og slikket i meg fitte saften hennes, som lå rundt munnen min.

Beverly ville leke – hun dro Carol ned på gulvet og la seg opp på henne i en 69 stilling. Begge var tydlig kåte og med en iver som ikke var til å ta feil av, begravde de munnen i fitta til hverandre. Sittende i sofæn, kunne jeg se rett inn i våte fitter, hvor sultende tunger beveget seg. Beverly som lå oppå, hadde bena spredt godt ut, slik at Carol kunne komme til i fitta hennes. Med rompa mot meg, lot jeg hånden min gli over rompeballene til Beverly, ned i sprekken hvor det var vått. Jeg kilte henne rundt rompehullet og det var tydlig at hun likte det. Hoftene hennes skjøt opp mot meg og med en finger, glatt med fitte saft, presset jeg den inn i anus. Jeg hørte et langt,
langt ‘Ahhhh’ fra Beverly ‘deilig, deilig, mer’. Jeg stakk fingeren inn så langt jeg kunne, kjente hvordan musklene hennes klemte rundt fingeren min. Hele kroppen stivnet plutselig, da en orgasme rev gjennom henne. Hun jokket opp og ned mot munnen til Carol og jeg kunne se klar fitte saft dryppe ut av musa hennes og ned på Carol.

Utmattet, rullet Beverly av Carol, som dro meg ned på gulvet og la meg på ryggen Hun satte seg opp på meg, brettet ut fitta si med en hånd og med den andre tok hun et godt tak i pikken min og lot seg gli ned på den, med et smil rundt munnen. Jeg kjente
hvordan fitte musklene hennes klemte rundt kukken min der hun red opp og ned på meg, fortere og fortere gikk det. Plutselig forvandlet fitta hennes seg til varm flytende lava og
hun kastet hodet bakover og skrek ‘Jeg elsker den harde kukken din – knull meg, knull meg. Enda hardere, sprut allt du har i meg’ mens hele kroppen hennes skalv i orgasme.

Hun falt ned på meg og ble liggende opp på meg, med den stive kukken min langt oppe i fitta si, som fortsatte å melke meg. Da skjedde det – som et kanon skudd kom jeg, sæd sprutet opp i fitta til Carol, som våknet til dyst igjen. Hun red på kukken min som fortsatte å sprute opp i henne, som gjorde at hun fikk nok en orgasme. Jeg kjente hånden til Beverly som tok et fast tak rundt ballene mine, mens fitte saft og sæd randt ut av fitta til Carol. Hun rullet ballene mine rundt med en hånd, mens hun sokete efter rompehullet mitt med en finger. Vått som det var, presset hun en finger inn i anus på meg og jeg sprutet enda noen stråler med sæd opp i fitta til Carol.

Så kåt hadde jeg ikke vært på det jeg kunne huske – hvilken opplevelse. Stiv som en flagstang var jeg også enda, selv efter den ladningen med krem jeg hadde sendt inn i musa til Carol.

Sliten, rullet Carol av meg og med et slurp gled kukken min ut av den våte fitta hennes. Kukken min glinset i det varme lyset fra peisen og Beverly var ikke sen om å inta plassen efter Carol. Kukken min jokket mot fitta hennes, som var varm og våt og med ett var jeg helt inne. Hun begynte å ri meg, med en hånd som masserte klitten sin. Igjen, liggende på ryggen, var det et herlig syn å se Beverly i het ekstase og høre den deilige surkle lyden fra musa hennes, der pikken min drev inn og ut. Spennende var det også å se det deilige svarte håret som kranset seg rundt de hovene fitte leppene hennes. De faste brystene hennes duvet i takt med bevegelsene, som gikk raskere og raskere.

Pusten gikk tungt hos oss begge og mens Beverly rir meg, sier hun til meg ‘Snakk stygt til meg mens vi puler. Jeg elsker det, ahhhhhh. For en stiv kukk du har Alex, mer, mer’ rope hun, mens takten økte.

‘Beverly, kjenner du hvordan den deilge pikken min jobber med fitta di, hvordan den sprenger seg vei inne ideg. Snart skal jeg sende en ladning med krem langt inn i deg. Bruk fitta di, melk kukken min tom.’

Mens Beverly og jeg holdt det gående, hadde Carol vært å hentet en dildo i bagasjen sin – en riktig stor, svart, knudrete en. Nå satte hun den igang og dyttet den mot rompehullet til Beverly, som gikk helt amok av den deilige vibrasjøn den skapte. Det var som å tenne på alt nytt-års fyrverkeriet i samme stund – Beverly fikk tidenes
orgasme. Hun red meg villt, vred seg og jamret seg, mens hele kroppen hennes bølget i ren og skjær fornoeyelse. Hun ville ikke gi seg ‘Ahhhhh, knull meg mer – hardt – la meg få det’. Jeg kunne ikke holde tilbake mer, jeg jog pikken dypere i henne og spruten stod som en fontene; det kjentes sånn ut. Jeg kom i lange drag, det begynte å renne sakte ut av fitta hennes og ned langs kukken min.

Hun lå opp på meg mens orgasmen avtok og hun fikk pusten tilbake. Jeg kjente at kukken min begynte å avta litt og da Beverly rullet ned på gulvet ved siden av meg, kom den deilige surkle lyden igjen, da jeg gled ut av henne.

Vi ble liggende alle tre tett intil hverandre på gulvet og hvile litt. Jeg kunne ikke dy meg, men jeg snudde meg mot Carol og kysset henne ømt på munnen og la henne på ryggen. De delige brystene hennes fristet og jeg tok den ene brystvorten i munnen min og lot tungen rotere rundt med litt lett biting. Hun reagerte momentant da brystvorten stivnet i munnen min. Jeg lot tungen min leke nedover brystet og maven hennes, til jeg kom til venusberget, hvor jeg kjente den deilige luken av våt fitte. Carol forstod hvor jeg ville og åpnet bena sine. Jeg la meg til rette mellom bena hennes og kunne nyte det deilige synet av en glattbarbert fitte, der en lyserød knupp stakk ut øverst i sprekken.

Da jeg lot tungen min gli nedover den våte fitte sprekken til Carol, hørte jeg bare et avslappet sukk fra Carol, som dro bena opp mot seg, slik at hun kunne åpne bena enda bedre for meg. Tungen lekte lenge med musa hennes og kjente hvor våt hun ble og hvordan hun gned musa si mot tungen og munnen min. Jeg kunne kjenne smaken av mitt eget sæd, som fortsatte å piple ut av den våte musa hennes. Jeg så vibratoren hennes ligge på gulvet, den store knudrete saken. Jeg slo den på og lot den gli sakte opp og ned i den våte sprekken hennes. Det var klart at hun likte det, for hun begynte å vri på hoftene og skyve musa si mot vibratoren. ‘Ohhh ja, jeg elsker det,’ hørte jeg hun sukke. Jeg tenkte et øyblikk på at den måtte være alt for stor for fitta til Carol, men vi kunne jo prøve litt.

Beverly ble interessert da hun hørte lyden fra vibratoren og kikket over skulderen min der jeg lekte med fitta til Carol. Beverly pustet tungt da jeg brettet ut musa til Carol og begynte å lirke den gedigne vibratoren innover i henne. Den måtte være langt bort i 25 / 30 cm lang og som sagt, knudrete med en bra diameter i tillegg.

‘Ohhhh, du splitter meg helt’ stønnet Carol og vred på seg. Jeg begynte å dra vibratoren ut, men det ville hun heller ikke. ‘La meg kjenne hele saken inne i meg. Knull meg med den’ hvisket hun hest, mens hun stakk hånden sin ned mellom bena sine og begynte å massere klitten sin. Beverly og jeg kunne bare måpe, da hele vibratoren til slutt var helt inne i fitta til Carol – vi hadde aldri trodd det skulle gå.

Vibratoren gikk på full styrke og Carol vred seg i velvære der hun lå med fitta full av den knudrete dildøn. Beverly og jeg kunne se hvordan hele musa hennes pulserte. Hun
hev efter pusten og begynte å kaste hode fra side til side, hånden hennes gikk for fullt mellom bena hennes. Plutselig hylte Carol –‘Jeg kommer, jeg kommer’!!! og hun fikk
tidenes orgasme. Hun jokket opp og ned med hoftene sine, så rullet hun seg rundt og opp på knerne og skjøt rompa ut mot oss ‘Kjør den inn og ut !!!’ ropte hun til oss. Jeg lot meg ikke be to ganger og begynte å jokke vibratoren ut og inn av fitta hennes. Carol var i en annen verden og nå randt det klar fitte saft ut av musa hennes og ned over hånden min, der jeg fortere og fortere manipulerte den ‘knudrete’ inn og ut.

Til slutt falt Carol sammen og jeg trakk vibratoren sakte ut av fitta hennes, som fortsatte å dryppe klar veske ned på gulvet.

Det var tydlig at dette hadde vært en sterk opplevelse for Beverly. Hun hadde tatt et godt tak rundt pikken min, som også hadde vokst seg stor under seansen med Carol og vibratoren. Jeg hadde ikke sett min egen kukk så stor på det jeg kunne huske.

‘Legg deg på ryggen’ kommanderte hun. Med et tak i bena mine, brettet hun de ut til siden og tok kukken min i øyesyn. ‘Så stor du har blitt’ sa hun og smilende tok Beverly et tak i stangen min, runket meg noen ganger, bøyde seg nedover meg og tok likegodt kukken min langt inn i munnen sin – varmt, deilig og vått var det. Den gled nok litt for langt ned i halsen hennes da hun nesten mistet pusten et øyeblikk og måtte la kukken min gå. Med et nytt godt tak rundt pikken min, sugde og slurpet hun helt til jeg var på randen av å sprute igjen. ‘Ikke enda’ bønnfallte hun meg og knep hardt rundt roten av pikken min. Da snudde hun seg rundt og med baken mot meg, brettet hun ut fitte leppene sine og sa ‘Ta meg hardt. Kjør den deilige kukken din hardt inn i fitta mi, la meg få kjenne kremen din langt inne i meg. Gjør det nå.!!!!’

Jeg kunne se den deilige våte fitta hennes som ventet på meg, som var omkraset av svart krøllete hår. På knerne mellom bena hennes, satte jeg den stive kukken min mot musa hennes og dyttet den hardt inn i den ventede fitta. Selv så våt som hun var, møtte jeg motstand og det hardere jeg skjøv kukken min inn, dessto hardere møtte Beverly meg. Beverly hadde hode mot gulvet og rompa mot meg da jeg banket jernet mitt helt inn, hørte jeg bare et deilig ‘Gi meg mer mere kukk, mere kukk’ fra Beverly. Med et godt tak i hoftene hennes, dro jeg henne mot meg mens jeg jog kukken min inn og ut av fitta hennes. I lyset, kunne jeg see hvor glatt kukken min var av fitte saften, som nå begynte å renne ut på siden av kukken min.

Jeg tok vibratoren som lå ved siden av oss, skrudde den på og lot hode vibrere mot rompe hulle hennes, mens kukken min ble melket av fitta hennes. Dette gjorde underverker og før jeg visste ordet av det fikk Beverly en delig orgasme. Hun skalv over hele kroppen og fortsatte og jukke mot meg. Det var nok for meg og jeg kjente at
sæden min begynte turen fra ballene mine og eksploderte inn i fitta hennes. Jeg drev kukken min så hardt jeg kunne inn i musa hennes, mens jeg sendte en strøm av krem dypt inn i henne.

Vi nermest fallt fra hverandre, kukken min gled ut av den våte fitta hennes med et slurp og jeg kunne se rester av fitte saft og grå-hvite sæd rester i de deilige svarte krøllene rundt musa hennes.

Vi ble liggende på gulvet alle tre, foran peisen og hvile. For en opplevelse. Der lå vi alle tre med smil rundt munnen. Beverly var den første som sa noe, ‘Jeg har aldri følt en orgasme så sterkt noen gang som den jeg nettopp hadde’. “Jeg tenkte hele tiden på vibratoren som var inne i Carol, når du tok meg Alex. Hvilken opplevelse, kukken din var som en glødene stang inne i meg. Jeg vil at du skal bruke vibratoren på meg litt senere også – jeg vil oppleve det monsteret inne i meg, akkurat som du gjorde med Carol,’

Beverly reiste seg og gikk for å hente en flaske vin og glassene våre. Deilig og varmt som det var, ble vi sittende på gulvet rundt peisen med et glass vin – vi tok på hverandre, kjertegnet og koste. Vi stod og så utover Oslo, som blinket til oss fra alle lysene i byen, nippet til vinen. Carol, som stod bak meg, la hånden sin på kukken min, som hadde fallt nesten helt sammen. Hun rullet den rundt og tok et lett tak i ballene mine, dro huden bort fra kukk hode mitt. Jeg la en arm rundt Beverly, dro henne mot meg og kysset henne lenge på de myke leppene hennes.

Brystene hennes reagerte, der de ble klemt lett mot brystet mitt. Jeg følte brystvortene hennes ble harde, da jeg lot den ene hånden min gli ned på rompeballene hennes og klemte lett. Hun skjøv underlivet mot pikken min, som hadde begynt å reagere på den varme hånden til Carol.

Slik ble vi stående en stund og kjele med hverandre, ta på hverandre, til lysten begynte å pirre i oss alle tre igjen.

Beverly la seg ned på kne foran meg og kysset meg lett ytterst på kukk hode mitt. Afmosfæren rundt oss var til å ta på, lysene fra Oslo som blinket til oss i natten og med mere ved på peisen, kunne det ikke bli bedre.

Beverly tok ballene mine i begge hendene sine, varmet de samtidig som hun tok en halvstiv kukk inn i munnen sin. Hun rullet tungen sin rundt pikken min, som kom til live i den våte, varmen i munnen hennes. Hun så opp på meg med store øyne da hun
kjente stivheten i pikken min og blunket til meg. Efter en stund, lot hun kukken min gli ut av munnen sin og hvisket, ‘Jeg vil at du skal slikke musa mi, helt til jeg kommer. Jeg vil også at du skal prøve å få inn vibratoren i fitta mi.’ Hun tok kukken min inn i munnen sin igjen og gav den en omgang til med tungen. Jeg holdt rundt hode hennes og skjøv forsiktig hele stangen min inn så langt jeg kunne. Beverly forsøkte
å ta den så godt hun kunne, men det ble litt vanskelig med pusten og hun lot kukken min gå.

Carol satt på gulvet, lent bakover med hendene bak seg, med åpene ben og så på oss. Jeg kunne se det våte som glinset i åpningen hennes, hvor fitte leppene hennes var trukket lett til side.

Jeg la Beverly ned på ryggen på et teppe, like ved vinduet og lurte fort på om nabør kunne se oss gjennom de store vinduene, som gikk fra tak til gulv. Ikke noe å bry seg om, la de se om de vil, tenkte jeg.

Jeg brettet bena til Beverly ut og la meg mellom de, snuste inn duften av fitta hennes og brettet forsiktig ut fitte leppene hennes. Jeg så rett inn i varmen hennes og kunne se hvordan det piplet ut litt saft mellom hud follene i musa. Jeg strakk tungen ut og lot den forsiktig gli nedover i sprekken hennes og hørte Beverly mumle noe uforståelig. Hun sukket tungt og tok hodet mitt og dro det mot musa si, hvor jeg gned tungen mot klitten hennes, som nå var stor og hoven. ‘Ahhhhhhh, det er såå deilig. Hent vibratoren’ sa hun.

Carol, som satt ved siden av og fulgte med, hadde den ‘knudrete’ i hånden og forsiktig satte jeg det vibrerende hode mot musa til Beverly. Hun åpnet bena enda mer og lot gå et ‘Jåå, jåa – sett den i meg’. Jeg lirket og dyttet og sakte gled den inn i dypet, i hele sin lengde. Beverly pustet tungt og vred hoftene rundt, da Carol begynte å massere klitten hennes. Det begynte å strømme saft ut av fitta og Beverly kastet hode fra side til side, der jeg sakte rullet vibratoren rundt i fitta hennes.

Et langtrukkent hyl, som kom dypt nede fra brystet til Beverly og med hofter som jokket opp og ned, ropte hun ‘Knull meg hardt, meeeer!!!’ Hun vred seg i ekstase, rullet frem og tilbake, for til slutt å ligge helt stille med et stort smil rundt munnen. Jeg dro sakte vibratoren ut av musa hennes, som også skapte varme følelser for Beverly.

‘Det var fantastisk’ kom det endelig fra Beverly, i en døsig tone. Opplevelsen til Beverly hadde satt sterk effekt på både Carol og meg. Jeg kjente at stangen min stod som en påle igjen, merkelig nok. Carol kunne ikke unlate å see kukken min, som dirret
der jeg ennå stod mellom bena til Beverly og masserete fitta hennes mykt med den ene hånden.
Carol åpnet ennå mer på bena sine der hun satt på gulvet og jeg forstod at her blir det ingen hvil før Carol har fått enda mer kukk.

Jeg la henne med ryggen på gulvet og dyttet bena hennes så langt ut jeg kunne. Carol la armene sine rett ut på gulvet og så opp på meg og sa ‘ En gang til og denne gangen vil jeg ha det mykt og sakte. La meg kjenne den illstaken din langt inne i meg.’

Stående på kne mellom bena hennes, tok jeg pikken min og lot den gli opp og ned i sprekken hennes, lot kukk hode rotere litt rundt klitten hennes. Carol sukket og skjøv hoftene sine mot meg. Jeg satte kukk hodet mot fitta hennes og møtte litt motstand, men
Carol ville ha kukk og dyttet mot meg med hoftene sine og dermed gled jeg inn med hele stangen min.

Vi ble liggende helt stille en liten stund og nyte følelsen. Carol begynte å rotere lett med hoftene sine og jeg begynte å pumpe sakte inn og ut av henne. Jeg heiste meg opp på strake armer og der jeg lå over henne, kunne jeg se kukken min som gikk inn og ut og hadde fåt ett vått, glinsene utseende fra saften som piplet ut av musa hennes. Hun la bena rundt ryggen min og dro meg ned og jeg kjente de faste brystene hennes mot mitt eget bryst. I denne misjonær stillingen, dro hun hodet mitt mot sitt og kysset meg intenst med en tunge som søkte dypt inn i min munn. Hun lot gå og så meg i øynene ‘Jeg vil at du skal komme å besøke meg snart. Jeg elsker det du gjør med meg’. Det ble intenst mellom oss og kukken min begynte å gå litt raskere. Jeg la begge hendene mine rundt rompeballene hennnes og dro underlivet hennes mot meg og støtte hardere mot fitta hennes.

Carol stønnet og hvisket i øret mitt ‘ Fortere, knull meg fortere Alex. La meg kjenne kukken din helt inne i meg, ahhhhh’. Vi pustet tungt begge to og Carol roterte hoftene sine stading mer intenst mot meg. Da kjente jeg den varmen som jeg hadde opplevd med Carol tidligere, fitta hennes ble forvandlet til ‘flytende lava’. Pikken min druknet i en varm flod av fitte saft som nå strømmet ut av Carol, der vi rå-pulte på gulvet. Hun holdt rundt meg med armer og ben mens hun ynket seg og en varm orgasme fikk kroppen hennes til å riste der hun lå under meg.

Det ble for mye for meg og med et kraftig støt opp i fitta hennes, sendte jeg en stråle med sæd inn i henne. Hun kjente det da det traff, for øynene hennes rullet bakover og hun klynket og vred seg enda mer, mens hoftene hennes presset mot meg.

Vi ble liggene og holde rundt hverandre en stund, til vi begge kom ned fra den ‘high’ vi hadde opplevd. Jeg trakk kukken min ut av Carol og den samme deilige surkle lyden gjentok seg. Da så jeg at Beverly hadde kommet seg igjen efter opplevelsen med den ‘knudrete’ vibratoren og hadde sittet å sett på oss, der vi hadde knullet villt.

Det var sengetid og varme som vi var, bestemte vi oss for en rask dusj før sengen. Varmt vann og mye såpe – vi vasket og ble vasket. Kukken min klarte bare å komme opp i halv stilling, trett som jeg var.

Endelig var vi i sengen, trette og veldig fornoeyde, da Beverly kom med en vel-luktende olje som hun smurte på ballene og kukken min, ‘Det kan jo hende at den har blitt litt sår og det vil vi ikke. Imorgen er det en ny dag, vet du.’ sa hun med et smil. Vi smurte hverandre inn og falt til slutt i en dyp søvn, i den store dobbelt sengen.