Bind meg

Vi sitter i stua. Kvelden er lik så mange andre kvelder og jeg lengter etter noe nytt. Noe spennende.
Tankene mine driver rundt det vi gjorde kvelden før. Det beste nummeret vi har hatt på lenge. Så intens og deilig, jeg har lengtet lenge etter noe slikt.
– Forresten, det glemte jeg å si. Du ser på meg og strekker deg etter fjernkontrollen til TV’en. – Gunnar ringte, han kommer innom en tur litt senere.
– Så koselig, smiler jeg og kjenner et lite stikk i magen mens tankene begynner å drive i en annen retning. Øynene mine ligger på TV’en mens du leter gjennom kanalene, men selv er jeg stilt inn på min egen kanal.

– Bind meg, tenker jeg og ser på deg. – Ta tak i meg og bær meg inn på soverommet. Der slenger du meg brutalt i sengen så håret mitt flagrer og kroppen min spretter opp og ned i fjærmadrassen. Du finner to av halstørklærne mine og legger deg over meg. Presser meg ned i senga med kroppen din og bryr deg ikke om at jeg kjemper imot. Det øker bare opphisselsen din, slik som hos meg. Til slutt har du bundet meg fast i senga. En hånd bundet til hver av sengestolpene i hodeenden. Skal du binde bena mine også?
Nei. Du setter deg opp og drar genseren over hodet, slik at du står overskrevs på knær med naken overkropp. Heldig for deg at jeg har bluse på, det er bare å kneppe opp. Heldig for deg at behåen har hektene foran. Så enkelt, bare å smette opp og legge hendene over brystene mine.
– Slipp meg løs, trygler jeg, men både du og jeg vet at jeg ikke mener det. Du masserer brystene mine med harde, runde bevegelser og smiler svakt da brystvortene stivner i håndflatene dine. Pusten din går fortere, øynene er blanke og pupillene dine store i det kåte blikket ditt. Du liker dette.
– Snart kommer Gunnar inn i stua, sier du og smiler. – Skal jeg låse døra og late som om vi ikke er hjemme?
Jeg ser tvilende på deg, villrådig. Brystene mine hever og senker seg mens jeg puster opphisset, kan se hjerteslagene i huden.
– Eller skal vi la døra være åpen og la ham komme rett inn? Når han ikke finner oss på stua, hvor tror du han vil lete da? sier du og stryker magen min, brystene mine, ned til magen og bukselinningen, hvor du begynner å åpne dongeribuksen min. Jeg fukter leppene, vrir på kroppen. Det brenner mellom bena ved tanken på at Gunnar kan komme.
– Jeg kommer ikke til å stoppe ham hvis han kler av seg og blir med i senga, fortsetter du og bøyer deg ned for å ta en stiv brystvorte i munnen. Jeg gisper, vet ikke hva jeg vil.
– Lås døra, tenker jeg. – Nei, la den være åpen, la ham komme inn… Nei, lås døra…
Du tar den andre brystvorten min mellom tommel og pekefinger, roterer. Skaper deilige rykninger mellom bena mine og jeg kjenner hvor varmt det blir, numment, vått…
– Jeg kommer heller ikke til å slippe deg løs når han først har kommet inn i rommet, hvisker du inni øret mitt. – Samme hvor mye du trygler og ber… Du presser ditt eget underliv mot mitt, jeg kjenner tydelig hvor hard du er. Så reiser du deg opp og tar av deg buksene. Trusa også. Under den mørke kransen av krusete kjønnshår, står pikken din stolt og stiv, nikker for hvert kåte pulsslag kroppen din sender ut. Jeg fukter leppene igjen, har lyst til å kjenne smaken av pikken din i munnen. Men jeg kan ikke strekke ut hendene mot deg for å dra deg nærmere, jeg er bundet! Blikket mitt er bedende og du vet hva jeg vil, men rister ertende på hodet. Ikke enda. Uten protester lar jeg deg trekke buksene av meg, hjelper til med å løfte på baken så det skal gå fortere, jeg er så kåt. Å ligge slik til beskuelse for deg, har fått begjæret i meg til å nå kokepunktet. Ute av stand til å dekke meg til, uten sjanse til å stikke av. Men jeg stoler på deg. Hvis jeg ber deg om det, så låser du døren. Men jeg har ikke sagt noe enda…
Hendene dine stryker oppover bena mine, fingrene dine finner krusete, mørkt kjønnshår og du kiler leppene mine forsiktig. Akkurat sånn at jeg blir sprengkåt, faen og, så godt du kjenner meg.
– Skal jeg låse døra? spør du igjen og stillheten min får blikket ditt til å bli tungt av begjær. Fingrene dine stryker opp og ned like utenfor sprekken, like i ytterkant av kjønnsleppene. Du kjenner hvor våt jeg er, det tyter ut av sprekken men du piner meg ved å la være å massere hardere. Jeg vrir på hoftene, ser bedende på deg. Det sitrer innvendig, lengtende stråler som sprer seg fra underlivet og utover i kroppen. Kan kjenne det helt ut i fingerspissene, i tærne…
Jeg farer sammen da noen går i ytterdøren. Du ser spent på meg, forventer at jeg skal be deg om å løsne hendene mine, dekke meg til… Ett eller annet, men jeg sier ikke et ord og hele kroppen sitrer spent. Jeg skjelver, spenner alle musklene og kjenner at jeg er nervøs. Gjør jeg det rette? Vil jeg angre på dette senere? Det verste vil være om Gunnar ikke vil bli med på det…
Vi ser mot soveromsdøra, begge to da den forsiktig glir opp og Gunnar titter inn.
– Hallo? Han stivner ved synet av oss to, splitter nakne i senga. Du som sitter mellom bena mine og jeg som ligger utbrettet som en sjøstjerne. Bare å forsyne seg. Hjertet mitt dunker hardt av nervøsitet.
– Ikke snu i døra og gå, tenker jeg. – Jo, snu, gå, forsvinn… Nei, bli… Følelsene mine veksler fram og tilbake igjen. Jeg puster nesten hørbart ut av lettelse da Gunnar tar et skritt inn i rommet og ansiktet ser litt mer avslappet ut.
– Jøss, dere kunne bare ha låst døra, så hadde jeg… gått, smiler han og jeg ser et glimt av håp i øynene hans. Gunnar da, har du så lyst på meg, kona til din beste kamerat?
– Ta av deg klærne og bli med, hvis du har lyst, sier du lavt og setter deg ved siden av låret mitt, slik at Gunnar riktig skal få se hva du tilbyr ham. Det brenner i musa, herregud så hissende å ligge slik, rede til å bli brukt av to flotte mannfolk. Jeg føler meg voldsomt blottet. Kan ikke gjøre noe for å hindre det, vil ikke heller. Gunnar åpner langsomt beltet mens han ser på meg. Jeg har aldri sett ham slik før, et svakt drag av begjær ligger i ansiktet hans.
– Er det bare Ove som vil dette, eller er du også enig? spør han mens brystkassen hans går opp og ned. Jeg svelger, nikker og puster dypt inn når han tar buksene langsomt av seg. Gunnar er brunere i huden enn deg. Kroppen bygd på en annen måte, liksom. Men jeg har aldri reflektert over det før du ga meg et hint om det. Har liksom aldri sett ordentlig på Gunnar før du lå med meg i armene dine i går kveld og fikk meg til å onanere meg selv mens du hjalp fantasiene mine fram. Jeg elsker deg, elsker deg. Og nå skal vi elske sammen med din beste kamerat.
Jeg har samlet bena sammen, beveger hoftene ubevisst litt frem og tilbake, masserer den opphovnede, kåte musa. Du strekker ut en hånd, stryker meg på magen, ser at jeg skjelver og vet jeg er nervøs. Du bøyer deg ned til meg mens Gunnar får av seg resten av klærne.
– Slapp av. Pusten din kiler meg i øret og får gåsehud til å risle nedover halsen. – Nå har du to heite mannfolk til å tilfredsstille deg, har du ikke fantasert om det? En drøm blir virkeliggjort…
Du venter ikke på svaret mitt, men dekker munnen min med leppene dine og presser tungen inn for å møte min. Jeg kjenner på bevegelsene i madrassen at Gunnar klyver ombord. Du slipper taket med leppene dine og ser på meg, ser nedover kroppen min og jeg skjelver anspent. Ser i taket. Fukter leppene. Venter. Jeg lukker øynene da du legger t-skjorten din over ansiktet mitt, bretter den til slik at den bare ligger over øynene mine. Nå kan jeg ikke se noen ting. Jeg føler, kjenner, nyter, er litt svimmel og musa banker ivrig.
En hånd på hver ankel. To forskjellige hender. Stryker oppover leggen, forsiktig, over kneet, oppover innsiden av lårene mine… Da hendene når opp til kløften, klarer jeg ikke la være å stønne da en hånd presses inn i den våte kløften og stryker langsomt og pinefullt over klitoris. Jeg vet ikke hvem sin. Det er bare deilig.
Et ben hver blir lagt over lårene mine, gir meg følelsen av å bli holdt fast. Nå kan jeg ikke engang sparke med bena om jeg vil, kan ikke skyve fra med bena og vri meg unna… Hendene fortsetter sin vandring på den varme huden min. En hånd forblir mellom bena mine, en stryker meg oppover magen, jeg tror det er Gunnars. Finner et bryst, lukker seg rundt, stryker, oppover halsen, over kinnet, over leppene. Det kiler voldsomt og jeg åpner munnen og suger svakt på fingeren når den smetter inn. Stønner svakt igjen da en finger smetter inn mellom de andre leppene mine. Den er kald, det må være Gunnar. Jeg går i surr over hvem som er hvem og gir til slutt blaffen for alt er like forbanna godt. Jeg skjelver. De følger hverandre, fingrene, tungene… Når en stikker tunga si inn i munnen min, gisper jeg gjennom neseborene da en tunge sveiper over klitoris og roterer like grundig som den jeg kysser. Det er fuktig på lakenet under baken min, det er jeg sikker på. Sekretene flommer ut, det høres så vått ut når han slikker meg… eller er det du som gjør det? Nei, det er Gunnar som bearbeider klitorisen min, for jeg kjenner smaken av pikken din. Umulig å ta feil av, bare lukten er nok til å gjøre meg kåt, og nå får jeg den i munnen. Kjenner at du setter deg overskrevs på brystkassen min, legger pikkhodet på leppene mine og jeg stikker tunga ut, lar den gli rundt hodet ditt. Du skyver hoftene fram og jeg tar imot så godt jeg kan, stønner høyt da Gunnar trenger dypt inn i meg. Han er større enn deg, det må han være, eller er det bare jeg som er så jævlig kåt at musa er så oppsvulmet? Jeg lukker leppene rundt pikken din når du trekker deg ut, gaper over når du glir inn og lukker leppene rundt når du trekker deg ut igjen. Gunnar pumper fortere og jeg begynner å klynke, det gjør så godt, så godt. Å ligge her med en pikk i munnen og en mellom bena…

Jeg farer sammen da det ringer på døra, ser fort på deg og kjenner varmen spre seg i kinnene. Det er sikkert Gunnar som kommer. Kroppen min er i opprør, jeg er sprengkåt og vet at jeg ikke klarer å skjule deg for deg. Du reiser deg for å åpne døra og kaster et blikk på meg, stopper midt på gulvet og stusser med hevede øyenbryn.
– Jøss, så kåt du ser ut, sier du og smiler svakt. – Vakkert. Kanskje vi skal invitere Gunnar på en trekant i kveld? Jeg trekker pusten fort og fukter leppene mens jeg ser fortvilet på deg. Begjæret brenner! Bildet fra fantasien min ligger som frosset i hodet mitt, som om jeg trykket på pause-knappen da det ringte på. Det er nesten så jeg kan kjenne smaken av pikken din i munnen…
– Vil du? Du smiler overrasket, behagelig forbauset da du ser at forslaget ditt gjør meg kåtere.
Da du går for å åpne døra, kiler det spent og nervøst i magen. Spør du Gunnar? Blir det trekant i kveld? Med usikker framtid i møte klemmer jeg bena sammen og kjenner på kåtheten mens jeg hører Gunnars stemme i yttergangen. Jeg skjelver svakt i kroppen av spenning.
Mens jeg gleder meg til resten av kvelden.