Båtturen, del 1

Hun hadde fått låne båten til pappaen sin, en herlig stor cabincruiser. Hun bare elsket denne båten, 41 fot, masse plass, eget soverom med stort bad som inneholdt dusj og wc, pantryet rommet to store kjøleskap, kokeplass med fem kokeplater, barskapet var fylt opp og det var bare å stikke til havs. En uke alene, gud så deilig det skulle bli. Vinden tok tak i det lange håret hennes der hun sjøvant og sikker lot båten sette fart mot skjærgården. Hun hadde ingen planer, ville bare vekk, være alene.

All den tid det var så varmt og så nydelig vær, hadde hun ikke vært på farten mer enn et par timer før hun så seg om etter et sted å legge til for resten av dagen og natten.
Hun fant stedet hun lette etter, det lå fint til i ly for vær og vind og hun passet alltid på at hun la båten slik til at hun slapp å måtte opp om natten for å sjekke både anker og tau.
Med ankervinsj og baugpropell var det ingen sak å legge båten til hvor som helst, men til hennes store glede var det bryggeplass ved fjellet og det gjorde jo alt mye lettere.
Hun lot ankeret gå og båten gled rolig inn mot bryggen, hvor hun med letthet hoppet i land med tauet og festet det. Fenderne hadde hun selvfølgelig fått på plass og båten hennes ruvet og var stor i forhold til mange andre som lå der.

I det hun skulle festet det siste tauet på land fikk hun se en ung gutt i nabobåten. Det så ut som om han var alene. Han satt og drakk dovent av en flaske øl, brun og deilig var han og hun elsket gutter i slitte olabukser. Det var noe skjødesløst over ham, så ut som om han gav f… i hele verden og bare koste seg. Hun smugtittet på ham under øyevippene, herregud han var bare så deilig! Hun merket den maskuline utstrålingen hans, måten han satt på, måten han drakk ølet sitt på, måten han tente røyken sin på. Alt fascinerte henne. Hun ble som hypnotisert av bevegelsene hans og klarte ikke å ta øynene fra ham. Han måtte ha følte blikket hennes for plutselig snudde han hodet og så rett mot henne.

Hun snudde seg og så ikke det granskende blikket han sendte henne, hadde hun gjort det ville hun forstått at hun hadde vekket interessen hans like mye som han hadde vekket hennes. Han lot øynene stryke over kroppen hennes. Hmmmm sletts ikke verst tenkte han. Han hadde sett henne komme i båten, trodd hun var sammen med noen, og ble imponert over måten hun la til bryggen på. Lett og smidig hadde hun hoppet i land og med vante hender slo hun knuter på tauene som en proff. Han burde vel egentlig å hjulpet til, men fant fort ut at det var helt unødvendig. Han la først merke til de faste lårene og den stramme rumpa hennes og når hun snudde seg og så på ham kjente han det knøt seg i magen. Pokker ta, damen var jo ganske så sexy der hun stod. Shortsen satt stramt over lår og mage, den korte hvite toppen hennes avslørte fyldige, runde bryster og det at hun var så brun gjorde henne ikke særlig mindre sexy.
Han var plutselig glad for at han var alene. Det var slutt med han og kjæresten og han var glad til.
Det ville aldri fungert allikevel. Hun var for masete, for sjalu og han hadde følt seg nesten kvalt i forholdet deres. Det hadde vært masse tårer og hyling og skriking når han dro fra henne, og han hadde blitt enda mer sikker på at han gjorde det riktige. Var det noe han hatet var det slike scener. Han hadde bestemt seg, skulle han noen gang inn i et forhold igjen, skulle det være med ei dame som var moden, som visste hva hun ville i livet, som ikke var redd for å ha egne meninger, men som også respekterte hans. Hun måtte tåle at han reiste mye og også at han måtte ha tid for seg selv innimellom. Han hadde aldri hatt sex med noen eldre enn seg før, men hadde hørt fra kompiser at det var noe helt nytt. De hadde en selvsikkerhet og en væremåte som bare var sexy og han hadde blitt fristet av tanken. Vel uansett, her var han, han var fri og singel og det hadde han tenkt å fortsette med.
Etter å ha bundet båten forsvarlig, slo hun av motoren og tenke hun ville skifte til bikini. Hun hadde kjøpt 5 nye, alle en smule dristige, men hva så? Hun var over førti, men fortsatt stolt av kroppen sin så om noen ikke tålte å se henne i en minimal bikini så fikk dem vel bare snu seg vekk da! Hun valgte den hvite, den hadde boksershorts og satt som støpt over rumpa hennes. Den smøg seg litt inn i rumpesprekken slik at rumpeballene hennes syns godt. Overdelen var den som vekket mest oppsikt. Den var så liten at den dekket bare så vidt brystvortene hennes, men hun syns den var dritsexy. Hun åpnet et flaske vin og hadde tenkt å bare sette seg i en stol på dekket for å slappe av. Men når hun igjen fikk øye på ham i nabobåten, bestemte hun seg for å ta en sjanse.
Det var lenge siden hun hadde hatt sex, hun hadde vært alene lenge og savnet en mann.

Hun gikk frem på baugen og hoppet i land og frydet seg når hun hørte han stønne svakt. Han satt på baugen i sin båt og hun merket øynene hans på seg når hun gikk mot ham.

Han klarte ikke å la være å stønne når han fikk se henne. Hun hadde skiftet til en dritsexy bikini. Boksershortsen smøg seg om hennes herlige rumpe og puppene holdt på å dette ut av den minimale overdelen. Hjertet dunket litt ekstra i brystet hans når hun nærmet seg. Han smilte for seg selv, her hadde hatt lurt på hvordan han skulle fange interessen hennes og nå var hun på vei mot ham! Han skygget for øynene når hun stod foran båten hans.

”Hei” sa hun og smilte mot ham. Knallblå øyne smilte ertende mot ham og han reiste seg og hoppet ned fra båten og ned på bryggen, rakk frem hånden og presenterte seg. ”Hei selv, lekker båt du har”! Sa han bare for å si noe. Han så at hun var en voksen dame, men klarte ikke å gjette alderen hennes, små fine rynker omkranset øynene hennes, mens kroppen hennes var stram og veltrent. Hun kunne være alt fra 35 til 40. Spilte ingen rolle, han syns hun var sexy. Hun smilte, forklarte at det var faren sin og at hun var på en ukes tur alene. Han merket at hun la spesielt vekt på ordet ”alene” som for å fortelle ham at her var det muligheter. ”Jeg har problemer med dusjen i båten, kunne du tenke deg å hjelpe meg litt? Så kan jeg spandere middag på deg som takk?” Han kremtet og svarte at jo da klart han kunne ta en titt, men at han ikke akkurat var spesialist på slike ting.

Hun smilte mot ham. Herregud han var jo bare et syn for guder. De blå øynene hans gnistret mot hennes, smilet hans sendte ilinger nedover ryggraden hennes og hun kjente kroppen hennes reagerte på ham. Hun stod der og ble rett og slett kåt av ham. Den stramme kroppen hans var brun og deilig, smale hofter og stramme lår under den slitte olabuksen gjorde sitt til at det kriblet og kilte så deilig i underlivet. Hun måtte krysse bena for å bare nyte denne deilige følelsen litt. Hun gikk foran ham mot båten sin og håpet at han nøt bakenden hennes.

Noe han selvfølgelig gjorde. Boksershortsen satt så stramt på henne at han kunne ane konturene av musa hennes under det hvite stoffet. Og han holdt på å besvime når hun klatret opp i båten og han kunne se rett opp mot musa hennes. En våt flekk hadde dannet seg og han kjente kuken vokse seg stor og stiv. Hun var kåt! Hun var faen i meg så kåt at hun var blitt våt alt, dette lovet veldig, veldig bra for resten av dagen og forhåpentligvis også kvelden.

Hun viste ham veien til badet og åpnet døren inn dit dusjen var. Når han smøg seg forbi henne, kom armen hans borti brystene hennes og vortene knoppet seg umiddelbart. Han hadde lyst til å suge på dem, da dem mellom fingrene og erte henne, få henne til å stønne av begjær. Hun kjente det sitret. Vortene var store og stive og hun håpet han så dem. Hvordan kunne han unngå det egentlig?

Han sjekket slangen og kranene, men fant ikke noe feil. ”Tror du må lenger inn under dusjen jeg” sa hun og skjøv ham lenger inn i det store baderommet. Han forsøkte kranen igjen og da kom vannet, det skyllet over ham og han skrek høyt fordi han skvatt. Hun på sin side lo en trillende latter og syns han var helt herlig der han stod, dryppende våt og ganske sjokkert. Blikkene dere møttes og han måtte smile. Før han skjønte hva som skjedde var hun tett, tett inntil ham. Hun lot vannstrålen treffe dem begge, den hvite bikinien hennes ble våt og dermed også gjennomsiktig og han stønnet høyt over de flotte brystene hennes som nå presset seg mot brystkassen hans. Øynene hennes var tett ved hans, blikket var sløret og fortalte med tydelig språk hvordan det var fatt med henne. Munnen hennes var fristende nær hans og hun luktet deilig. ”Gud du har fått meg så kåt, det er lenge siden jeg har kjent denne deilige følelsen, jeg savner sex og vil ha deg”! Han så på munnen hennes som nærmet seg hans, herregud så deilig frekk hun var. Uten blygsel og uten å tenke på hva eller hvem han var bød hun seg frem til ham, men det virket ikke vulgært eller noe slikt, bare himmelsk deilig. Han forstod nå hva kompisene hadde ment med modne damer og hvor sexy de kunne være.

Han bøyde seg frem og leppene deres møttes. Prøvende først, smakte forsiktig før de ble modigere og lekte tunger viklet seg i hverandre. Han kysset himmelsk, hun elsket å kysse og han her kunne det til gangs. Hun presset kroppen sin inntil hans, tok hendene hans og la dem rundt livet sitt, ville han skulle stryke på henne, ta på henne. Hun presset underlivet mot hans og stor var gleden når hun kjente den stive kuken under buksen. Han bet henne forsiktig i underleppen og hun stønnet mot munnen hans. Hendene hennes strøk over hans myke, deilige hud, nedover rumpa hans og presset ham hardere inntil seg. Fingrene hans lukket seg om stive brystvorter, tvinnet dem mellom tommel- og pekefinger og sendte deilige grøsninger gjennom kroppen hennes.

Hun stengte av vannet. ”Stakkars så våt du har blitt, tror nesten vi må ta av deg buksen din jeg”! Hun så på ham kåt i blikket og med et frekt smil om munnen. Han på sin side hadde aldri opplevd maken til frekk og sexy dame. Hun fikk han så kåt som ingen andre før hadde klart og han hadde ingen ting imot å kle av seg.
Han lot henne kneppe opp knappene i olabuksen, hun strøk ham med skarpe negler langs kuken og han grøsset. Grep hånden hennes og presset den hardt mot manndommen sin. Roterte svakt med hoftene og kjente kuken vokse seg enda stivere, så stiv at det nesten gjorde vondt.
Buksen gled nedover hoftene hans og stor var gleden hennes når hun så at han var uten truse. Han var også glattbarbert og det gjorde ham enda mer sexy. Pikken hans lå stor, stiv og deilig oppover magen og hun lengtet etter å ta den i munnen. Hun reiste seg og tok av seg overdelen, han stønnet, puppene hennes var bare så deilige.
Han grøsset lett, kjente han frøs litt, hun merket det og fant frem store, myke badehåndklær som hun tullet rundt dem begge, de gikk ut av dusjen og inn i kahytten hennes hvor det stod en stor, innbydende dobbeltseng. Han plystret svakt, jøss for en båt! Hun smøg seg ut av boksershortsen mens håndkleet var rundt henne, så han fikk ikke sett noe.

De tørket seg og krøp samtidig under de varme myke dynene. Det føltes som å ligge på bomull og med silkelaken og silkedynetrekk var det fullkomment. Han smøg seg inntil henne, drog den deilige kroppen inntil seg, kom ikke nære nok, hun krøp tett, tett inntil ham, malte som en katt der hun fikk varmen i kroppen sin igjen. Han kjente den glatte musa hennes mot låret sitt, kunne nesten ikke vente med å se og smake på henne. Han tok ansiktet hennes mellom hendene, øynene gled over henne…..”du er pokker så sexy, vet du det? hvor gammel er du egentlig? Hun svarte 41 og han skvatt til. Hun 41 mot hans 30, deilig. Han hadde ikke trodd at hun var så gammel, hun holdt seg godt og det sa han. Hun svarte ham med å kysse ham forsiktig, tungespissen hennes lekte med leppene hans, smøg seg forsiktig inn i munnen hans, pirret ham og ertet ham. Han tente med en gang. Det dunket i pikken hans og han måtte bare kose med henne.
Han skjøv henne over på ryggen, la seg over henne og øynene hans var mørke av begjær. Små, lette kyss drysset over ansiktet hennes, halsen hennes og nedover mellom brystene. Vortene var store og stive som bringebær og han sugde dem etter tur. Hun stønnet når tungen hans sirklet rundt vortene hennes, han pirret henne så hun holdt på å bli gal. Kroppen hennes stod i brann, det sitret mellom bena hennes og hun lengtet etter å kjenne tungen hans, håpet han ville slikke henne om ikke skulle hun få ham til å gjøre det.
Hun hadde ikke trengt å bekymre seg. Munnen hans beveget seg nedover magen hennes, tungen etterlot seg våte striper og når han sirklet rundt navlen hennes hikstet hun til. Dette var bare for deilig.

Han kjente den søte lukten fra henne når han beveget seg mot musa hennes. Han skjøv bena hennes til siden og endelig kunne han nyte hele henne. Han stønnet høyt. Hun hadde den sexyeste musa han noen gang hadde sett. Store markerte lepper omkranset hullet hennes og i hudfoldene struttet en stiv og innbydende klitoris. Leppene var røde og hovne, og han så det glitret i saftene rundt åpningen hennes. Det rant også noen dråper ned mot rumpehullet så hun var god og våt.

Han blåste forsiktig mot musa hennes, hun rykket til, stønnet og pusten gikk i korte hikst. Han løftet blikket å så på henne. Øynene hennes så bedende på ham ”slikk meg” sa dem. Han var så kåt og så klar for henne at han hadde store problemer med å ikke hoppe på henne, kjøre kuken hardt inni henne og bare få tømt seg, men han visste at da ville han drite seg skikkelig ut, hun ville ha deilig sex, det samme ville han og det skulle han gi dem.

Hun så det på øynene hans at han ville ha henne like mye som hun ville ha ham. Han syns musa hennes var sexy. Hun dirret av kåthet der hun lå, den varme pusten hans sendte grøsninger langt inni sjelen hennes og hun kjente det rant kåtsafter av henne.

”Si hva jeg skal gjøre med deg, fortell meg hva du vil ha av meg” han så på henne, spent på om hun fulgte ham, om hun torde være ærlig, han håpet det. Han ville hun skulle være frekk mot ham. ”Åpne deg opp for meg, vis med den deilige, våte musa di”. Fingrene hennes gled over sprekken, de ble våte av saftene hennes, han stirret fascinert på musa hennes der den sakte åpnet seg opp foran øynene hans. Rød, våt og sexy lå den åpen for munnen og tungen hans. ”Slikk meg, slikk meg til jeg trygler deg om å stoppe, men ikke før. Jeg vil komme i munnen din, vil at du skal drikke av kåtsaftene mine”. Han trodde nesten ikke sine egne ører. Endelig, endelig opplevde han dette som andre hadde snakket om. Kåtskapen skyllet gjennom kroppen hans og han bøyde seg frem, snuste inn den sexye lukten av henne. La tungen mot rumpehullet hennes, lot den gli sakte mot den fuktige åpningen, hun sluttet nesten å puste så deilig var det, tungen gled med hele bredden sin over hennes kåte fitte, drog med seg det deilige våte, gled over den struttende klitorisen, hvor han stanset, slikket knoppen hennes forsiktig, hun stønnet høyt, tok tak i håret hans og holdt ham fast, redd for at han skulle slutte, noe han aldeles ikke hadde tenkt til.

Hun smakte like deilig som han hadde trodd, han fikk ikke nok av musa hennes. Han småbet i de store leppene, slikket og sugde så han ble våt både rundt munnen og på haken. Det rant stadig av henne og han stakk tungen så dypt inn i henne som han klarte. Hun roterte mot munnen hans, hikstet og stønnet, mumlet usammenhengende ord, hvisket at det var deilig, at han var deilig, at det han gjorde var himmelsk. Hun nøt hvert sekund av behandlingen hans, hun hadde aldri blitt slikket slik før, aldri hadde hun vært så kåt og aldri hadde hun vært så våt. Han pirret henne helt på grensen av hva hun kunne klare å motstå, han fikk frem kvinnen i henne, han fikk henne til å være frekk, vise seg frem uten å være flau, og hun kjente at hun nærmet seg orgasmen.

Hun skjøv ham bort, han så usikkert på henne, men hun bare skjøv han ned på ryggen, plasserte et kne på hver side av hodet hans, åpnet igjen opp sin deilige mus og beordret ham til å slikke henne til himmels og tilbake igjen. Dråper fra saftene hennes dryppet ned mot tungen hans og han kunne ikke vært kåtere enn han var nå. Hun la hele musa si i munnen hans, tok tak i hodet hans og gned seg mot ham. Nå ville hun ha det vilt og hardt og han gav henne det. Han sugde seg fast i klitorisen hennes mens fingrene hans gled dypt inn i henne, hun red dem, knep rundt dem og beveget seg opp og ned på hånden hans. Hun var helt i sin egen verden, totalt i ekstase og plutselig stanset hun opp. Kroppen begynte å dirre, musklene hennes strammet seg rundt fingrene hans og hun skrek høyt når orgasmen tok tak i henne og sendte henne til himmels. Hun drog ut fingrene hans, trykket seg ned på munnen hans og han jublet inni seg når han kjente hun kom hardt og deilig i munnen hans. Søt væske fylte munne hans, han svelget og drakk av henne, mens hun strevde med å få igjen pusten. Svetten rant av henne og klitorisen struttet stor og stiv, musa var rød og hoven og han gned ansiktet sitt mot alt det myke og våte.

Hun sank sammen over ham, hev etter pusten og hvisket ”herregud så deilig, dette er det beste jeg har kjent!” Han følte seg stolt, stolt over å ha gitt henne en slik deilig opplevelse.
Hun akte seg nedover kroppen hans, kysset han mykt på magen, la hånden over hans stive pikk og tommelen hennes gled deilig over hodet. Smurte saftene hans rundt pikkhodet og han grøsset. Han elsket å bli sugd og håpet hun likte og kunne suge pikk. Han hadde hatt noen skrekkopplevelser med eksen, med tenner som skrapet og var det noe som var turn-off så var det nettopp det.
Han kjente pikkhodet presset mot noe mykt, løftet blikket og så på henne. Pikken hvilte mot leppene hennes, hun lot hodet gli forsiktig inn i munnen sin, men ikke lenger. Tungen hennes lekte rundt og presset mot strengen på undersiden. Milde himmel for en følelse. Han merket at dette var noe nytt for ham. Pikken dunket og verket av kåtskap, leppene hennes og tungen hennes gjorde ting med han som var ukjente for ham frem til nå. Han tok tak i hodet hennes og presset seg lenger ned i halsen hennes, men forstod fort at hun måtte selv bestemme hva og hvordan hun ville suge ham. Tungen hennes sirklet rundt roten, slikket pungen hans, før hun lot tungen sin gli sakte oppover den tykke blodåren på undersiden av pikken, opp mot den stramme strengen og rundt pikkhodet. Hele tiden holdt hun rundt kuken med en myk hånd, ikke for hardt ikke for løst, bare akkurat passe. Runket ham forsiktig, hånden fulgte rytmen på munnen og tungen hennes og han stønnet høyt og fortalte henne hvor deilig dette var.

En finger fant veien til området mellom pungen og rumpehullet hans, gned forsiktig og forsiktig lot hun fingeren gli så vidt på innsiden av rumpa hans. Han ble sinnsyk kåt, ingen ting spilte noen rolle, hun kunne gjøre hva pokker hun ville med ham. Hun elsket jo å suge pikk og hun sugde ham deiligere enn noen andre før hadde gjort. Han måtte komme, selv om de ikke hadde elsket sammen måtte han få utløsning, han visste de ville tilbringe timesvis i sammen så knulle kunne de gjøre senere.
Han økte takten, hun forstod og sammen fant de den perfekte rytmen. Det strammet seg i pungen hans, tærne nesten krøllet seg, fingrene hans grov seg ned i sengetøyet, holdt seg fast, og stønnet at han ville komme. Regnet med at han måtte sprute oppover magen sin, som alle andre ganger, og forberedte seg på å måtte trekke seg ut.
Men hva skjedde? Hun grep hardere om ham, la den ene hånden sin under rumpa hans, sugde og slikket ham, lot ham presse seg dypere ned i halsen sin, han stønnet at han kom, han var klar til å trekke seg ut, men hva gjorde hun? Holdt ham hardt fast slik at han ikke hadde sjangs til å gli ut av munnen hennes, herregud var det mulig? Skulle han endelig få oppleve det han bare hadde lest og hørt om, å få sprute en kvinne i halsen. Han kunne ikke tro det, men det var det som skjedde. Senere skulle han huske dette øyeblikket som noe av det deiligste han hadde opplevd. Man glemmer bare ikke den første kvinnen som lar deg sprute i munnen. Han lot det stå til, han brølte når den første ladningen ble slynget ut av pikken hans og ned i halsen hennes. Hun svelget! Herregud hun svelget, dette var vanvittig. Han pumpet og pumpet og hun lot ikke en dråpe gå til spille, hun tok i mot og svelget alt han gav henne og det verste var at det virket som om hun virkelig likte det, ikke bare gjorde det for hans skyld, men virkelig likte det. Han holdt hodet hennes fast til han var tom, hjertet dunket og pusten gikk i korte hikst og han trodde aldri han hadde hatt så sterk orgasme noen gang.

Hun sluttet ikke å slikke ham før pikken hans ble slapp og pusten hans falt tilbake til det normale. Herregud så deilig han smakte og så mye han hadde kommet, men hun elsket det. elsket hver dråpe hun fikk lov å drikke av ham.

Han så på henne….så hvordan hun slikket seg om munnen, strålende fornøyd med sin egen innsats. ”Du er jo bare deilig, dette har jeg aldri opplevd før og jeg kommer aldri til å glemme dette heller, tusen takk!”
Hun lo…….”det er jeg som skal takke for at jeg endelig fikk deilig sex igjen” og du må regne med å tilbringe de neste dagene i båten min, deg skal jeg ha mer av og ikke har jeg fått kjent deg inni meg heller og det må vi jo gjøre noe med”! Han svarte med å dra henne ned til seg, la henne godt til rett i armkroken, smøg armene rundt henne og bare lå og snuste inn lukten av henne. De sovnet slik, med armer og ben godt slynget rundt hverandre, og slik våknet de også, noen timer senere, da var det blitt mørkt men de var kåte igjen……veldig kåte igjen…..