Bygda uten moral…en julehistorie, del 1

Endelig nærmet julen seg. Det var noe spesielt med julefeiringen i akkurat denne lille bygda, uten at det er lett å forklare hvorfor. Noen mente at det bodde nisser i fjellet, andre mente de hadde snakket med alver, feer og andre rare ting, og felles for alle var at de snakket med overbevisning. Men nå til julefeiringen.

Det var en spent gjeng som stod inne på kjøkkenet til Gunda, alle håndplukket for de forestående juleforberedelsene. Gunda var en nydelig kvinne på rundt 30. Hun var barnløs, men bodde sammen med samboeren sin, Kåre. Kåre og Gunda var innflyttere, og hadde blitt valgt til sjefer for juleforberedelsene i bygda. Det var mange grunner til det, men enkelte av innbyggerne synes de siste års ansvarlige hadde gjort sex til en sentral greie, og de håpet derfor at Gunda og Kåre kunne bringe litt nye tradisjoner inn i bygdas forberedelser til julehøytiden.

Gunda kikket rundt seg, og så 5 høyreiste og selvstendige personer, 4 kvinner og en mann. Kvinnene var i en alder fra 18 til 42, og Asle som var den eneste hanen i kurven var ca. 28 år. Han var aktiv idrettsmann, bygdas stolthet og hadde den kroppen som fuktet alle kvinners underliv bare de så ryggen hans på avstand… Det var mange kvinner som var avstandsforelsket i Asle, det var det ikke noe tvil om.

«Da setter vi oss inn i Tv-stuen», sa Gunda og viste vei. En etter en ruslet de inn i rommet hvor peisen allerede var tent og gløgg-gryta stod og varmet seg. Rundt et rundt bord stod det 7 stoler. Midt på bordet lå en fjernkontroll, og i den andre enden av rommet stod det et stort lerret. «..sitt ned..!», Gunda beordret de andre deltakerne ned på stolene, og startet med å forklare litt om hvilke tradisjoner de selv kom fra, og hvor interessert hun og Kåre var i å høre om tidligere års feiringer på godt og vondt.

«denne kvelden kommer derfor til å bli litt spesiell», fortsatte Gunda. Vi vil starte med en skål, og deretter skal vi forklare hvordan vi har tenkt oss dette fremover…..

Gunda hadde allerede blitt godt kjent med Veronica som hadde vært sjef året før. At Veronica elsket sex, både med kvinner og menn, hadde hun fort funnet ut. Den første gangen Gunda møtte Veronica var da hun gikk tur i fjellet for å se etter multer, og rett bak en haug oppdaget Veronica i full seksuell utfoldelse sammen med 3 av guttene på bygdas juniorlag i fotball. Det var opphissende å se hvordan Veronica stod på alle fire med baken i været, og å se hvordan en av gutta pløyde kukken sin inn og ut av fitta hennes. Han stod på knærne bak henne, og stod nesten helt rolig med kroppen. Hendene hans lå rundt hoften til Veronica, og han formelig trædde henne inn på kukken sin mens hun febrilsk runket de to andre guttene med hver sin hånd…

Gunda ble rykket ut av tankene sine av Veronica som lurte på om de skulle starte med en liten presentasjonsrunde, og fortelle litt om hva de tidligere hadde vært med på under juleforberedelsene. Alle nikket, og ettersom Veronica var tidligere sjef, fikk hun i oppdrag å begynne…

Veronica var en høyreist kvinne i begynnelsen av 30-åra med langt, kobberrødt hår som flommet i bølger utover skuldrene og rammet inn et pent ansikt med en fyldig munn og øyne som i farge så mer ut som smaragder. Hun hadde store bryster og en smal midje som møtte to lange, velformede ben i et perfekt hofteparti. Hun var utrolig vakker, og hadde en aura rundt seg som kunne få hvem som helst til å bli urolig på stolen. Veronica tok en stor slurk av gløggen sin før hun trakk pusten og begynte å fortelle:

«Som rekrutt til å delta i juleforberedelsene for vel 10 år siden, ble de av oss som var nye invitert hjem til Line og Trond en fredags kveld. Line var primus motor i bygda på den tiden, og synes det var riktig å presentere seg skikkelig og grundig. Lite visste jeg at Line og Trond også var ganske aktive i swinging-miljøet, og tilfeldig eller ikke, etter kun få minutter begynte det å dukke opp flere par på døra. De presenterte seg alltid med navn, og jeg kjente igjen noen få av de som kom, dog relativt flyktig. Alle som kom på besøk ble etter presentasjonen geleidet ned i kjelleren, der det allerede var kommet på litt dempet musikk. Trond valgte å gå ned til gjestene, men Line ble igjen hos oss nye som tilfeldigvis bare var single jenter.

Vi ble introdusert for de arbeidsoppgavene som var pålagt utvalget å delta i, noe som kort fortalt var felles baking, felles henting av juletrær, juletrefest, Luciafest og små sammenkomster for øvrig. Selve informasjonen var rask og grei, og etter bare en halvtimes tid ble vi spurt om vi ville være med ned i kjelleren. Noen unnskyldte seg med at de måtte hjem, og vi takket ja til tilbudet, – vi var jo også litt nysgjerrige på hva de var opptatt med der nede. Line gikk først, og vi hørte musikken tydligere etter hvert som vi nærmet oss kjellerstua.

Da Line viste oss inn i den rommelige kjellerstua, fikk jeg nesten hakeslepp. Det var rundt 12-15 mennesker der, inkl. Trond, og flere av dem var helt eller delvis naken. De første jeg la merke til da vi kom inn var en ung, vakker kvinne i en sofa sammen med to menn. Hun halvveis lå med en fot oppi sofaen og en på gulvet, mens en av mennene lå godt begravd med ansiktet mellom hennes vidt sprikende bein, og den andre holdt på å la sitt kraftige lem gli inn og ut mellom hennes fyldige røde lepper. Kvinnen var tydelig svært fornøyd med behandlingen, og jeg kunne se at hun snart hadde nådd grensen for hva hun kunne tåle. Øynene var helt sløret, og neseborene var vidt utspilt mens pusten gikk tungt.

Den dempede musikken kunne ikke overdøve alle sukk og stønn som hørtes rundt om, og hele rommet oste av sex. Jeg merket bare hvordan situasjonen virket inn på mine nedre regioner, og jeg ble våt i buksa på rekordtid. Ved den lille baren satt en kvinne og kjælte åpenlyst med seg selv, mens hun studerte to kvinner og en mann ved biljardbordet. Mannen lå på ryggen på bordet med beina hengende over kanten. En av kvinnene satt skrevs over ansiktet hans, mens den andre var opptatt med å forsøke å få den digre pikken hans så langt som mulig ned i halsen.

Trond stod i minibaren da vi ankom, men kom oss raskt i møte. Trond og Line gjorde det klart for oss at vi ikke behøvde å delta i noen av aktivitetene med mindre vi fikk lyst, og de henviste oss til en liten sofagruppe rett overfor de tre i sofaen. Jeg kunne se på de andre i arbeidsgruppa vår at de var like påvirket som meg av situasjonen, og det var ikke gått lange stunden før de hadde fått av seg det meste av klærne og forsvunnet til hver sin gruppe.

En av de yngre guttene i gruppa vår, hadde tydeligvis lagt sin elsk på en eldre dame i 40-års alderen, og interessen så ut til å være gjensidig. Erik som han het, hadde satt seg på en stol mens dama sugde kukken hans både våt og villig. Så skrevet hun over fanget hans, tredde seg på med det samme, og jeg kunne se hvordan øynene nesten vrengte seg i hodet på ham, så kåt var han. Det var en erfaren dame som visste hvordan en ungsau skulle behandles, og Erik så nesten lidende ut iblant, fr hun forbarmet seg over ham og lot ham sprute henne full, før han ble beordret ned på kne mellom beina hennes…

Vel, jeg ble selvsagt fryktelig opphisset av alt dette, og før jeg visste ordet av det, satt jeg naken i sofakroken og onanerte for åpen scene da Trond og Line kom bort for å høre hvordan jeg hadde det. De satte seg en på hver side av meg, og begynte å stryke meg oppover låra og magen. Line bøyde seg over meg og kysset meg først på munnen og så nedover til jeg kjente leppene lukke seg om det ene brystet. Jeg gav fra meg et lite stønn, mens jeg forsøkte å lene meg bakover og bare nyte. Trond tok seg av det andre brystet, mens han fjernet en hånd og tok over aktiviteten mellom beina mine. Innimellom kysset de meg på munnen og innimellom hverandre.

Jeg kunne ikke la være å skue på de andre mens vi holdt på. Kvinnen i sofaen midt imot hadde fått både en og to orgasmer mens de to mennene byttet på å knulle henne fr sans og samling både i munnen og i fitta. Borte på biljardbordet var det kommet flere, og mannen på bordet var byttet ut med en ny, mens den første var opptatt med å slikke i seg sin egen nektar fra hun som hadde ridd ham sist. Jeg var nesten som i en annen verden, og før Trond fikk meg opp på kne i sofaen, gikk det for meg første gangen.

Line hadde plassert seg på ryggen i sofaen slik at jeg kom til å få slikke den deilige musa hennes, mens Trond tok meg bakfra i lange seige drag. Ved siden av stod en fyr og runket, og det var helt fantastisk å bli tatt på den måten mens man kunne glo uhemmet på andre og selv ble beglodd. Det gjorde meg utrolig kåt, og det var ikke tall på alle de gangene jeg kom den kvelden, både sammen med Trond og Line og med andre….

Vel… det var bare litt fra starten, – uten å gå altfor mye i detaljer… avsluttet Veronica som var blitt ganske blank i blikket.

Gunda kikket forsiktig rundt bordet, og så at flere av de andre begynte å bli blanke i øynene. «Neste mann ut må vel være en mann….. – Asle, – forteller du litt om noe du har vært med på ?»

..»joda… jeg satt akkurat å tenkte på hva jeg skulle fortelle. Ett par av dere var jo med på det så for dere er det ingen «nyhet», men jeg føler likevel at dette er det jeg vil fortelle om. For 2 år siden ble alle single personer i bygda over 18 år invitert til «desperat-party!!» Festen var planlagt av et par av jentene på sykepleierskolen som akkurat dette året hadde fått fri fra skolen allerede i begynnelsen av desember. Invitasjonen bar sterkt preg av forventning og erotikk, og inneholdt bl.a. oppfordring om å ta med håndkle, samt noe sterkt å drikke….

…stedet var skolens bomberom, og der var det satt inn store byggtørkere. Veggene var drapert med gråpapir og masse gardinstoffer, og på gulvet var det lagt ut kunstig gress. Flere badebasseng var fylt opp, og solstoler, sittegrupper og madrasser lå lettere henslengt. Det var over 38 grader der inne, og en plakat i inngangspartiet kom med en opplysning: … her kommer kun håndkle, røyk og drikkevarer inn. Klær, sko og andre morsomheter må legges i garderoben….

Mange hadde kledd på seg med stor flid, og var ikke veldig begeistret for å ta av seg alt. Det ble imidlertid litt mer fres i folket da garderoben viste seg å inneholde massevis av bilder av nakne kropper, med og uten seksuell kontakt med hverandre. Jeg tok så klart av meg mine klær, og forsøkte å skjule meg bak håndkleet.

Innenfor var det nesten blitt en elektrisk stemning. Flere av gutta var allerede i ferd med å kjenne på noen av jentene, og selv fikk jeg tre jenter rundt meg så fort jeg kom innenfor. Jeg ble nesten dratt med ned på noen madrasser, og før jeg klarte å protestere hadde Judith et godt tak rundt kukken min. Jeg kunne kjenne hvordan hun masserte skaftet med tre fingre, og kunne virkelig kjenne følelsen som satte seg i ryggsøylen når leppene hennes smøg seg ned over kukkhodet, og delte seg så vakkert i en perfekt runding som varm og våt av fuktighet skled lenger og lenger nedover skaftet til jeg kunne kjenne hvordan tuppen buttet….

Judith var fantastisk til å suge kukk, men etter hvert hadde jeg flere som sloss om å få overta. Noen kysset meg overalt, slikket og småbet, og det gikk ikke lenge før jeg fikk den første fitta å smake på. Hvem eieren var, var ikke alltid like godt å se, men jeg gav faen… jeg tok for meg av det som bød seg, og det var ikke lite. Alltid var det noen som skulle låne kukken min til en liten ridetur, og jeg måtte virkelig stålsette meg for å holde ut lengst mulig. Etter intensiteten å dømme, kunne ikke disse jentene ha sett en kukk på år og dag, og etter hvert som jeg kjente den ene trange, våte og deilige fitta melke kukken min i krampetrekninger gang etter gang, og den ene fitta etter den andre skled rundt i ansiktet på meg mens jeg febrilsk slikket i meg av saftene, så klarte jeg ikke å holde igjen mer, men sprutet en ladning som var så enorm at det føltes som alle innvollene fulgte med ut i dragsuget…

Asle stoppet opp med et dypt sukk…

…Gunda merket plutselig at alt var stille. Var allerede Asle ferdig med å snakke ??? … hun åpnet øynene og så rett inn i 5 par øyne som stirret som fjetret på henne. …hva f.. Gunda ble plutselig klar over årsaken…. hun hadde helt drømt seg bort i historien til Asle, og var nå i full gang med å pirre sin egen klitoris som allerede var stor, øm og våt. Hun hadde på seg ett lite svart skinnskjørt, og under det hadde hun bare en mini G-string truse. Det hadde ikke vært noe problem å dytte rumpa litt fremover, lukke øynene, la skjørtekanten gli oppover samtidig som hun skled litt fremover, dytte det lille trusestoffet til side, og få full tilgang til sin egen lystverden. Hennes glattbarberte kuse var ganske stor, ikke fordi hullet var vidt men fordi leppene var digre. Nå var hun også seksuelt opphisset, og de andre kunne se rett inn i det dyprøde kjøttet som nå glinset av safter…

Kåre stod på kne mellom hennes bein, og hadde allerede tatt ut kukken som han nå runket frem og tilbake mens han kikket på sin kone og hennes sirklende bevegelser med hånden… Gunda kjente hvordan hun ble rød i ansiktet, men rakk nesten ikke å bli flau. Tungen til Kåre kom flyvende gjennom lufta, og havnet rett på startknappen. Hun rykket til i det samme, snudde hodet til siden og fikk tak i Veronicas lår. Ivrig forsøkte hun å få Veronica til å snu stolen, og kort etter satt også Veronica med stussen nesten helt ute på kanten og med den ene fingeren til Gunda godt plassert oppi fitta.

Asle kikket rundt seg. Han var også blitt knall-kåt, og det var ikke vanskelig å se tilstanden til Turid og Titti som satt ved siden av han, en på hver side. De hadde allerede begynt å stryke han på lårene. Rigmor benyttet derfor anledningen til å besette den ledige plassen. Hun dro ned glidelåsen i buksa, trådde ut av trusa og satte seg foran Asle……

….det tok ikke lange tiden før Rigmor hadde fått løsnet på glidelåsen i buksene hans, og med en behendig liten dytt klarte hun å få sklidd buksene hans under rumpa slik at kukken var mer fri enn den hadde vært. Titti og Turid var raskt borte for å kjenne på staven, men Rigmor bøyde hodet frem og fikk hodet innenfor leppene. Hun kjente hvordan jentene kjempet om en plass under hennes lepper, men avgjorde at hun ville ha den selv. Hun presset kukken stadig lengre og lengre inn i munnen, og fulgte på med en hånd som frigjorde veien nedover skaftet hans…

Titti og Turid ville ikke gi seg uten kamp. Titti tok tak i kjolen og vred den over hodet i en eneste bevegelse. Brystvortene var allerede stive, og hun kunne føle hvordan varmen og fuktigheten begynte å åpne hennes skattkammer for mer intim kontakt med noen eller noe. Hun gikk alltid truseløs, og hadde en vane med å barbere seg hver eneste kveld. Det var lettere da, fordi huden ble mer herdet og problemet med de små kvisene forsvant helt. Det viktigste var imidlertid bruken av antiseptisk krem etterpå……

Nå følte Titti seg både kåt og sexy. Hun tok tak i stolkarmen, og reiste seg opp i stolen med ett ben på hver side av Asle. Asle satt fortsatt stille, men hadde blikket fokusert på et punkt noen cm. lenger oppe, dvs. den nydelige spalten som han kunne se undersiden av. Turid reiste seg opp og gikk bak stolen. Der tok hun hodet til Asle i hendene, og bøyde det tilbake slik at det fikk nesten 90 graders vinkel på resten av kroppen. Hun holdt hendene godt sammen, og kommanderte Titti til å senke fitta ned på munnen og nesa hans. .. Asle åpnet munnen, og kjente hvordan munnen og tunga ble dynket med kåtsafter… alt mens kvinnen over han forsøkte å knulle tunga og nesa hans stadig raskere og raskere….

Turid ga beskjed om at hun slapp hodet til Asle, og før Titti hadde klart å klatre ned igjen var Turid mellom beina til Rigmor. Med lange strøk med tungen opp og ned i kløften hennes fikk hun sugd opp all væsken som hadde sivet ut av Rigmors knullehull, og i løpet av få sekunder begynte hun å få små krampebevegelser i beina…. det kunne virke som om det ble vanskelig å stå på beina, men sannheten var heller at Rigmor skaket i små-orgasmer – mest p.g.a. vissheten om at det var en kvinne som sleiket henne….. noe hun aldri hadde opplevd før…
…Rigmor hadde sluppet taket i kukken til Asle, og hengav seg til de enorme følelsene som Turid klarte å lage i hennes underliv. Hun la seg fremover og hvilte hodet i hendene som nå lå på gulvet, samtidig som hun stod på knærne med baken rett i været. Turid hadde verdens fineste utsikt og sannsynligvis også verdens fineste smaks- og luktkilde rett foran øynene. Turid hadde praktisert pikesex og bifili i mange år, og synes det var nydelig å smake fittesaftene til en annen, kåt kvinne.

….Titti så at Rigmor var i sin egen verden, og satte seg resolutt ned på kukken som stod som en flaggstang. Når Asle samlet beina kunne Titti nå ned til gulvet med tærne på hver side av stolen, og med ett godt tak i knærne løftet og senket hun underlivet opp og ned på kukken som nå var våt og glatt av kåtsafter og spytt. Ett kjemperitt startet, og Titti brølte med ett ut i en kjempeorgasme fordi Asle hadde fuktet lillefingeren med spytt, og mens Titti hadde vært på nedtur med kroppen for å fylle hele kusa med den beinharde kukken til Asle hadde hun samtidig tredd seg innpå fingeren til Asle…. som sklei inn i bakhullet nesten uten motstand….. Rigmor hadde tatt mot til seg, og slikket Turid frem til en orgasme……

Kåre, Veronica og Gunda hadde også klart å få til en trekant, der Kåre knullet Veronica mens hun hadde tungen godt plantet inn i den våte varmen til Gunda. …. De fikk etter hvert også besøk av de tre andre, og noe planlegging av julearrangement ble det nok ikke….