Cecilie

Varme forsommerdager bringer med seg mye godt. Varmen, lange, lyse netter kan brukes til så mangt.

Det var blitt forsommer, og jeg skulle opp på hytta for å gjøre en del mindre utbedringer på hytta og uteboden, slik at alt skulle være klart til sommerferien som skulle tilbringes der oppe. Jeg hadde vært oppe flere turer den siste tiden for å fikse saker og ting, men det ble heldigvis også mulighet for å slappe av og nyte skogsfreden i området.

Vel framme så jeg det stod en annen bil på parkeringen. Nesten litt overraskende, men ikke helt uvant. Jeg kjente igjen bilen og visste hvem som eide den. Cecilie nede i fra bygda hadde tatt turen opp på åsen igjen for å tilbringe litt tid på deres familiehytte. Hytta deres lå på motsatt side av vannet for oss og var første hytta man kom til fra parkeringsplassen. Egentlig burde jeg svingt utenom deres hytte for å komme rett på båtplassen vår, men en innskytelse fikk meg til å ville stikke bortom for å si hei.

Cecilie har jeg møtte flere ganger i løpet av vinteren. Hun er en flott dame med det lille ekstra over bysten og hoftene som gjør henne ekstra lun og god og betrakte. Hennes korte, mørke fletter og vakre smil under to deilige brune øyne og mørke pannelugg, gjør at det er lett å bli stående å prate med henne, litt for lenge kanskje?

Hun har tidligere snakket om en samboer, men han tror jeg må være en eks, for hun har alltid vært alene om hun ikke har hatt med seg datteren på rundt 13-14 år. Jeg lesset sekken på ryggen samt en matkasse som skulle rekke for oppholdet, og ruslet innover stien mot hytta til Cecilie. Nesten framme, kunne jeg se at bena hennes stakk fram fra solveggen. Etter de nakne leggene å dømme, tippet jeg hun solte seg i solveggen bak hjørnet. For ikke å skremme henne, begynte jeg derfor å plystre lystig for meg selv, for å være sikker på at hun hørte meg komme, på god avstand.

Cecilie hørte meg nok, for bena ble brått trukket tilbake bak veggen. Jeg så noen skjorteflak blafret ut fra hyttehjørnet. Så kom hun fram, like ferm og deilig som før, med solbrillene oppe i det tykke brune håret og et smil som viste litt overraskelse, men også at hun likte å se meg igjen.

– Hei og takk for sist, sa jeg og slapp sekken ned på bakken.
– Jeg så det var folk på hytta deres, og tenkte jeg skulle få låne brygga deres, så blir det ikke så tungt å bære? Da ror jeg bare båten min over hit og tar det herfra, sa jeg spørrende.

Cecilie så på meg og smilte og sa at selvfølgelig kunne jeg bare bruke brygga.

– Skal du gjøre noe på hytta nå igjen, smilte hun, eller skal du bare slappe av denne gangen, sa hun mens hun rotet litt med skjorteflakene og utringingen hennes kom til syne. En dyp kløft og to ganske vinterbleke bryster lyste mot meg, og jeg måtte se i bakken for ikke å virke for interessert.

– Det blir vel litt fiksing og ordning, men jeg tror det meste er gjort unna fram til kvelden.
– Ellers har jeg hele tre dager på meg, så jeg kommer nok i mål denne gangen, la jeg til.

– Du kan jo kanskje ta kveldskaffen sammen med meg da, sa Cecilie og så på meg med to lekne øyne. En liten spenning ble liksom hengende mellom oss, følte jeg, før jeg takket høflig ja.
– Men det blir nok ikke før etter åtte i kveld, la jeg til. – Så rekker jeg kanskje å bli ferdig?
– Kom når du er klar du, jeg er her og kaffen skal være klar, smilte hun etter meg.

Dagen gikk så altfor fort, men jeg fikk da utrettet det meste av det jeg skulle. Det var varmt i lufta, og når vi allerede var tidlig i juni, var det lyst og godt ute, lenge ennå. Jeg hentet vann i bekken og varmet på komfyren, slik at jeg fikk vasket av meg all skitten etter jobbingen. En boks med turmat ble varmet opp og fylte magen sammen med noen ferske brødskiver og ei flaske pils.

Jeg kunne ikke se hytta til Cecilie fra min egen hytte, så jeg ruslet ned til båten. Derfra kunne jeg se tvers over vannet og bort til henne. Jeg tok fram kikkerten for å se om hun var ute ennå. Blikket fulgte hytteveggen hennes opp på verandaen, og jeg skvatt da blikket festet seg på noe helt uventet. Cecilie satt tilnærmet naken i hytteveggen. På tross av avstanden kunne jeg tydelig se at hun var opptatt med noe mellom bena og hun hadde lagt hodet bakover. Jeg ble umiddelbart hard nedentil, og kjente at det var lenge siden jeg hadde hatt en kvinne nå. Jeg betraktet henne i flere minutter, før det så ut som om hun kom i en orgasme der borte. Så ble hun helt stille, før hun bøyde seg fram og dro opp et håndkle som hun viklet rundt seg og ruslet inn i hytta.

Jeg kjente at jeg var kåt nå, men turte ikke gjøre meg noen forhåpninger i forhold til vakre Cecilie som jeg nå skulle ro over til for å drikke kaffe med.

Jeg lot henne få et kvarter på seg, før jeg skjøv båten ut og begynte å ro over til hennes brygge. Turen tok bare noen få minutter, og jeg sørget igjen for å lage litt støy slik at hun skulle vite at jeg kom.

Hun stod på verandaen da jeg klatret opp på brygga. Hun var kledd i en rødlig skjorte i myk flanell. Buksene var brettet opp til knærne og tærne hennes spriket søtt mot meg der hun stod i terrasseåpningen.

– Ble du ferdig der borte? smilte hun. Jeg nikket og sa at nå kan sommeren bare komme for min del. Kom inn da? – Du vil kanskje ta en titt på hvordan jeg har det her?

Hun viste meg inn i den lille hytta. En liten stue med en kort sofa og et pent bord med noen blomster som hun sikkert hadde plukket selv. Innenfor stuen var det to små soverom, og jeg kunne se at det ene var i bruk. En enslig dyne var bredt pent opp på den ikke alt for brede sengen. Jeg gjettet på at hun var singel, dyna og senga tatt i betraktning, men det var selvfølgelig ikke sikkert. Borte i kjøkkenkroken stod et lite fat med noen kakebiter, og kaffetermosen så ut til å vente på at jeg kom.

– Er du sulten? sa hun. – Nei, jeg har rukket å spise, men en kakebit blir sikkert deilig, la jeg til.

Jeg betraktet rompa og ryggtavla hennes der hun stod vendt fra meg borte ved den lille kjøkkenbenken. En stram rygg og en fast midje gikk over i to litt brede hofter som fylte buksestoffet med to herlige brede rumpeballer.

Hun snudde seg, og jeg tror hun kjente blikket mitt, for hun fikk et litt rart drag over øynene. De liksom sank inn i seg selv, og jeg tenkte på at hun nettopp hadde onanert ute på terrassen for knapt en halv time siden.

– Jeg er sulten selv, men vi kan kanskje dele en matbit senere? sa hun.
– Ja kanskje det, sa jeg og angret at jeg ikke hadde tatt med noen øl over i båten.

Cecilie satt seg på en stol midt i mot meg, skjenket i kaffen og lente seg framover da hun bød på kake. Jeg fikk et nytt hastig glimt av brystene hennes, og nå så jeg også at brystvortene hennes avtegnet seg tydelig under den myke flanellen. Blikket hennes ble hengende mot meg, før hun begynte å le.
– Unnskyld, lo hun, men jeg glemmer å kneppe igjen, la hun til
– Det gjør ikke noe, sa jeg. Har da sett slikt før, mumlet jeg.

Cecilie smilte lunt og rettet seg opp, og noe sa meg at hun ikke hadde BH på seg under skjorta. 
– Jeg er mest alene, så da blir jeg litt lettvinn med hvordan jeg kler meg og slikt, sa hun.

Hun kunne like gjerne lagt til at hun ikke brydde seg om noen så henne når hun satt ute å koste med seg selv, tenkte jeg.

Praten går alltid lett med Cecilie, også denne gangen. Timene rant avsted, og tanken på sult var skjøvet langt unna. – Litt vin kanskje? Spurte Cecilie, før hun hentet fram en dunk pappvin fra kjøkkenbenken. To bredfulle glass kom på bordet. – Lenge siden jeg delt et vinglass med en mann nå gitt, sa hun og smilte flørtende med sine brune øyne mot meg.

Jeg tok et par solide slurker, før jeg satt glasset tilbake. Nesten umerkelig traff hendene våre hverandre da glassene ble satt ned på bordet, og jeg kjente brått at Cecilies fingre skrapte meg forsiktig over håndbakken. Jeg kjente en hissig sitring gjennom kroppen, før jeg festet blikket i Cecilie igjen.

– Du har pene hender, smilte hun, før hun tok et fastere grep og strøk meg oppover armen. Hun gikk rundt bordet og satt seg ved siden av meg.
– La meg få se på deg litt, smilte hun under den brune panneluggen. Hun strøk og strøk over armen min, og blikket hennes låste meg fast i sofaen. Det eneste som ikke var låst, var lemmet mitt, som reiste seg ubønnhørlig nede i buksene.

Hun ble mer utfordrende, og nå flyttet armen hennes seg opp i nakken min, hvor fingrene lekte litt ned under stoffet i t-skjorta. Jeg kremtet litt for å prøve å gjenvinne kontrollen over meg selv, men hadde ikke sjans. Hun tok den venstre hånda mi og la over brystet sitt.

– Kjenner du noe du liker? smilte hun. Jeg lot hånda veie brystet hennes, som var varmt og tungt. Sakte kneppet jeg opp skjorta hennes og brystene hennes veltet ut. Cecilie slapp fra seg et stønn, og jeg syntes jeg kjente duften av en kåt kvinne ved siden av meg. Hun la seg bakover på sofaen og spredte bena.

– Jeg vil gjerne at du blir her i natt, om du kan? Cecilies blikk kunne binde meg fast i senga og jeg hadde ingen unnskyldning for ikke å bli. Jeg lot hånda gli ned i buksa hennes, og merket til min overraskelse at hun ikke hadde truse. Et hårete kjønn gned seg mykt mot fingrene mine, og hun ynket seg av kåtskap. Jeg dro buksene fort av henne og skjøv bordet unna. Ansiktet mitt forsvant ned mellom hennes litt kraftige lår og det duftet herlig av kåt kvinne. Saftene hennes rant, og jeg begynte hissig å slikke henne. Det gikk ikke mer et par minutter før hun jukket underlivet hissig mot munnen min, mens hun skrek ut i en bølgende orgasme. Saftene hennes rant nedover lårene hennes, før hun begynte å gråte.
– Hva er det? spurte jeg. – Er det noe galt?
– Nei, hikstet hun, det er bare så lenge siden og så utrolig godt hikstet hun og tørket tårer med skjorteflaket.

Hun ble sittende rolig å puste ut en stund. Så kjente jeg hånda hennes på skrittet mitt hvor hun kneppet sakte opp buksa mi. Hun så bulen og lette fram lemmet mitt som spratt fram da hun fant kukskaftet. Hun holdt et forsiktig tak før hun leide meg med inn på soverommet sitt. Hun skjøv dyna unna og dyttet meg ned på senga si, før hun slet av meg alle klærne. Tunga hennes lekte med kroppen min, men rørte ikke kuken. Hun bare blåste forsiktig på den, og 15 cm kuk stod stivt i lufta med saftene rennende fra tuppen. Cecilie rettet seg opp, skrevde over meg, tok et mykt tak i kuken og tredde seg forsiktig ned på min følsomme kuk. Så begynte et fantastisk ritt. To tunge bryster lyste melkehvite mot meg i solstripen som lyste inn soveromsvinduet. Hun la hodet bakover og red meg det beste hun kunne, og det var ikke lite. Hoftene hennes bredte seg over underlivet mitt, og jeg greide ikke å holde igjen. Jeg brølte da utløsningen tok tak i pungen min og sendte seig sperm opp i kjønnet hennes. Det føltes om en evighet, og kuken min ville ikke bli slapp, kjentes det som. Så hikstet Cecilie til før orgasmen tok henne igjen. Hun pustet og peste og nærmest siklet, da hun falt tungt framover meg slik at brystene hennes nesten kvalte meg.

Vi ble liggende å holde rundt hverandre. To voksne mennesker som hadde funnet hverandre i forsommervarmen, oppe ved hyttene på åsen.

– Du blir her i natt vel? Cecilie lekte med hårene på brystkassa mi.
– Jeg laget frokost til oss i morgen, sa hun liksom for å bestemme at slik ble det.

Så kjente jeg hun krøp nedover i senga igjen. Denne gangen lot hun tungen smake hele kroppen min, før den til slutt endte opp ved kuken min. Den var stiv og hard og fremdeles litt våt av våre safter fra litt tilbake. Hun gapte forsiktig over kuken, smakte litt på den, så på meg med skøyerblikket sitt, før hun begynte å suge ivrig. Jeg håpet å få se hennes munn behandle kuken min, men jeg måtte bare konstantere at alt det deilige foregikk under hennes deilige brune hårmanke som dekket til alt som hun gjorde med meg. Hun sugde og slikket og lydene fra henne ble mer intense da jeg nærmet meg klimaks på nytt. – Jeg kommer, hikstet jeg. Det kom nærmest bare bekreftende grynt og sugelyder fra henne, før spermen min skjøt inn i munnen hennes. Hun gapte og sugde og svelget. Hun nøt virkelig å få det hele i munnen og faktisk også svelge det unna.

Herlige, vakre Cecilie, hadde startet natten vår på en fantastisk måte. Klokken var ennå ikke passert midnatt, og jeg kjente at natten kom til å bli lang med den vakre kvinnen ved siden av meg. Frokost lagde Cecilie også, men den ble både sen og lang dagen derpå. Aldri har jeg hatt dessert til frokost før heller, men det får bli en historie til en annen gang.