Christine del 2

Opplevelsen med Rune satt igjen lenge, og det sier seg vel selv at det ga mersmak. Ikke at jeg sprang på byen og sjekket opp mannfolk hver kveld, for det hadde jeg verken tid, anledning eller lyst til, selv om trangen nok var der. Men det ble mer og mer rutine at jeg i alle fall en gang i løpet av helga fikk meg et skikkelig nummer, og stort sett var de bra også. Jeg var sugen på alt som var nytt, og eksperimenterte gjerne ut nye sider ved meg selv med dem som var aller mest tent og frisinnet. Jeg forsøkte alt fra flere menn til par, og en gang også med en kvinne alene. Jeg oppdaget at pikekos slett ikke var så ille som jeg hadde trodd, – faktisk meget bra, men likevel ikke helt for meg. Det passet best til oppvarming eller som supplement:-)

Livet var igjen herlig å leve, i alle fall hver helg når jeg hadde fri og fikk noen til å ta seg av Linda som nå var blitt 5 år gammel, jeg var blitt 27. Men selv om sex er aldri så bra, så er det bare sex, og ofte etter at helgens utskeielser var over, følte jeg meg ekstra ensom der jeg satt alene tilbake. Det var vel og bra å bli tilfredsstilt grundig og vel, men likevel tok jeg meg oftere og oftere i å savne noen jeg kunne dele mer enn bare sex med.

Jeg hadde jo Linda som opptok ganske mye av min fritid, men selv om hun var aldri så søt og god, så manglet det noe i livet mitt. Linda var ganske langt framme for sin alder og utrolig nysgjerrig og vitebegjærlig, – noe som gjerne følger barn med en IQ over gjennomsnittet. For å slippe å svare på ubehagelige spørsmål, låste jeg alltid inn mine «lekesaker», og jeg tok aldri med meg mine bekjentskaper hjem dersom Linda var hjemme. Jeg ville ikke risikere to uskyldige, lyseblå barneøyne i en dørsprekk mens vi var i full gang 🙂

Da sommerferien kom det året, dro jeg og Linda hjem til mine foreldre som driver et lite gårdsbruk i en annen del av landet. Det var herlig å komme bort fra byens kjas og mas en tid, og ikke minst å ha noen rundt seg som brydde seg bare om meg og mitt, og hva jeg var opptatt av. Jeg pleide å kvittere for gjestfriheten med å ta en ordentlig helsesjekk på dyra på gården mens jeg var der, og for meg var det en befrielse å stelle med dyr som til en forandring var litt større enn hunder, katter og marsvin m.m.

Etter ferien ble Linda igjen hos mine foreldre, da jeg hadde fått et vikariat i 3 måneder for en dyrlege på Hedmarken. Jeg hadde søkt jobben for å komme bort bra bystøvet en tid, og fikk leid et lite krypinn over garasjen på en av gårdene. Familien jeg leide hos virket grei nok, husleia var ikke noe å klage på, men det som fenget min interesse var eldste sønnen i huset. Jeg oppdaget ham fra vinduet mitt over garasjen en dag, – han kom trillende ut på verandaen foran huset i en rullestol! Jeg kunne ikke la være å glo, og følte meg nokså sikker på at han ikke kunne se inn til meg i det halvmørke rommet over garasjen.

Jeg har absolutt ingen fetish når det gjelder rullestoler, så den kan vi godt glemme, men det var noe ved fyren som fengslet meg uten at jeg helt visste hva. Han var svær, – sikkert like stor som meg etter den noe sammenkrøpne måten å sitte på. Stolen var sikkert av de større på markedet, men den så liten ut i forhold til ham. Han var mørk med litt fyldig stritt og bustete hår, brede, muskuløse skuldre og det beste av alt,- han var lodden som en gorilla på brystet og delvis på ryggen, – masse stritt, svart hår som forsvant i en bred stripe ned i jeansen foran, – og DET kan ikke jeg motstå! Det er nesten en invitt til å følge stripen videre nedover! Jeg kunne ikke la være å tenke på hva han kunne prestere i senga, – dersom det ikke var noe galt med ham da…

Han satt ofte på verandaen med bar overkropp og leste i noen bøker, så jeg fikk mange anledninger til å beskue ham i fred og ro. Fra tid til annen måtte jeg bare smyge en hånd ned i buksen og leke litt med meg selv mens jeg stod og beskuet ham, og da det kom for meg, knakk jeg nesten sammen i knærne. Jeg følte meg ofte litt flau der jeg stod og onanerte ved synet av en fyr i rullestol med bar overkropp, – som om det var alt jeg behøvde her i verden…

Det tok litt tid før jeg fikk anledning til å hilse på ham, men en dag nesten snublet jeg over ham da jeg skulle gå ut med noe søppel. Han hadde akkurat parkert bilen utenfor garasjen og hoppet over i rullestolen da jeg kom brasende ut. Han fikk seg en ordentlig trøkk av døra, men rullestolen tok av for det meste. Jeg unnskyldte meg i høye toner, men han bare smilte og feide det hele av.

Det var første gang jeg så ham på nært hold, og jeg ble slett ikke skuffet. Han var riktignok mye yngre enn jeg først hadde trodd, sikkert ikke stort mer enn 20 år, men han hadde de deiligste blå øyne man bare kan drømme om (og jeg fikk fornyet inspirasjon til mine kosestunder foran vinduet). Han fortalte at han het Håvard og drev med etterutdanning da han ikke hadde fått fullført den videregående skolen i sin tid pga sykdom. Nå skulle han ta avsluttende eksamen til høsten, og pugget for livet.

Han inviterte meg over til verandaen, og vi ble sittende å prate en lang stund. Etter hvert kom det fram at han var delvis lam fra livet og ned etter en ryggmargsbetennelse for to år siden. I starten hadde han vært totalt lam i beina, men hadde etter hvert trent seg opp så han kunne gå på et vis ved hjelp av krykker. Men det var bare så slitsomt med krykker, som han uttrykte det, og smilte igjen sitt mest bedårende smil. Han var bare rålekker!

Snart dro han av seg T-skjorta og satt igjen med den herlige overkroppen sin bar. Jeg fikk gåsehud over hele kroppen, og det begynte å dunke faretruende mellom beina. Det var varmt i sola selv om jeg bare hadde en grå sykkelbukse og en gul T-skjorte uten armer på, så han spurte om jeg ikke skulle ha på meg bikini eller noe og få litt sol på kroppen, – som om han håpet på å få se litt mer av meg? Men jeg ristet smilende på hodet. Jeg var ikke særlig glad i å gå i bikini etter at ex-en min Terje hadde påført meg et stygt arr på ryggen med en brødkniv noen år tidligere. Ikke at jeg skjemmes over å gå med et stort arr, men det var ofte så ubehagelig å få forklart hvorfor, uten at spørsmålene ble for nærgående. Håvard så nesten skuffet ut…

Etter hvert som samtalen skred fram, tok den en mer personlig vending, og jeg fikk vite at han virkelig bare var 20 år gammel og ikke hadde noen kjæreste. Takk og pris! Jeg fortalte litt om meg selv og Linda, men utelot å nevne hvor gammel jeg var. Sammenlignet med 20 år, virket 27 ganske gammelt, så han kunne jo tro jeg hadde fått Linda da jeg f.eks var 18 og nå var ca 23, – det virket liksom så mye bedre?:-) Men høyde over havet fikk han, – han var selv 1.90 m høy, bare 2 cm kortere en meg.

Ellers var det ikke til å misforstå, – han var interessert i meg på mer enn en måte. Han lot stadig blikket gli ugenert over meg, og det virket som han likte det han så. Han hadde en ganske frekk og rett fram måte å være på til å være så ung, men jeg likte det mer enn jeg våget å innrømme. Problemet var heller hvordan man skulle få forført ham uten altfor mye oppstuss. Hans mor gikk ut og inn på verandaen i ulike ærend hele tiden, ikke kunne jeg godt invitere ham opp ovenpå garasjen, og ikke fristet det med rommet hans heller mens det var folk hjemme. Men kanskje han selv hadde råd for sånt?

Jeg begynte å gjengjelde de undersøkende blikkene hans, og hver gang han så meg i øynene, holdt jeg blikket hans fast. Han hadde så herlige øyne at jeg formelig druknet i dem, og det virket som han sugde meg fast til blikket. Plutselig spurte han om jeg var kjent i distriktet, hvilket jeg selvsagt ikke var. Han tilbød seg å være min guide rundt for å se på severdighetene som han sa, og nå begynte hele meg for alvor å våkne. Her var selvsagt løsningen, – bilen!

Han hadde en liten Honda Civic som heldigvis var ganske rommelig foran. Med setet helt tilbaketrukket kunne det nok bli plass til mye der, konstaterte jeg i mitt stille sinn. Vi kjørte inn til det lille tettstedet hvor det ikke var så mye spennende å se på, – som om det spilte noen rolle nå? Håvard fortalte hva vi så rundt oss, jeg så på ham og han så på meg, så noen sightseeing tur kan det neppe kalles, men så kom han plutselig til å tenke på et sted han absolutt måtte vise meg.

Vi svingte av veien og kjørte bortover en humpete vei over et jorde og endte opp ved et vann. Ganske stille og rolig uten et menneske å se, – bare et par små vadefugler trippet optimistisk i strandkanten.

– Hit drar jeg ofte når jeg vil være i fred med mine tanker, sa Håvard, – hit kommer det aldri en levende sjel… fortsatte han.

Noe så betryggende, tenkte jeg, og følte at det begynte å dunke og banke i skrittet igjen. Jeg snudde meg halvveis mot Håvard og så på ham, – han så på meg… Jeg bøyde meg mot ham og kysset ham først lett på kinnet, – han snudde på hodet, og jeg kysset ham på munnen, – først ømt og forsiktig, men så kjente jeg tungen hans smyge seg inn mellom leppene mine, og jeg kunne ikke holde meg tilbake lenger. Det slapp et lite stønn fra meg idet jeg boret hele tungen inn i munnen på ham og våre tunger begynte en vill dans om hverandre til vi nesten ikke hadde pust igjen.

Jeg hadde drømt og ventet på dette så lenge nå, at jeg nesten rev av ham T-skjorten og begynte å kysse ham overalt, – på halsen, i ansiktet, på brystet, – jeg småbet i brystvortene hans og rev ham i håret på brystet så han kom med små stønn. Åååh! Så inderlig kåt jeg var på ham!

Han slo brått stolryggen halvt bakover så jeg kunne komme bedre til, og jeg kysset, slikket og småbet meg vei nedover magen, tok tak i bukselinningen og fikk opp knappene. Der var tydelig trangt om plassen, og jeg slet litt med å få av buksene da han tydligvis hadde problemer med å lette på rumpa, men det gikk, og frem veltet den største og feteste pikk som jeg noen gang har sett.

– Ah, hvilken herlig sak du har gjemt på nedi her, sa jeg hæst. Jeg ble så kåt bare av å se på den enorme pikken, at jeg nesten ikke våget å ta ordentlig i den med det samme av redsel for at det skulle gå for meg.

Jeg så opp på Håvard, – han var helt sløret i blikket. Jeg tok et godt tak rundt pikken, men klarte ikke å ta rundt den med en hånd, selv om jeg har ganske store hender. Jeg dro forhuden godt tilbake, og begynte å dra lett fram og tilbake og runket ham langsomt, og snart piplet det fram en liten dråpe på tuppen. Åhh, det var så herlig et syn, at jeg bare måtte smake på ham, – jeg bøyde meg ned og kysset ham på tuppen der dråpen var, og han smakte herlig! Jeg begynte å slikke ham rundt hodet og nedover på baksiden av skaftet, – oppover igjen, og tok meg litt ekstra god tid øverst oppe på undersiden av hodet. Så lot jeg hele hodet gli langsomt inn i munnen og ut igjen, – inn i munnen og ut igjen, – før jeg lot den gli langsomt så langt ned i halsen jeg maktet, mens jeg klemte til med leppene og ganen.

Håvard stønnet nå og hadde store problemer med å sitte i ro. Han tok tak i håret mitt og formelig presset meg ned over den enorme pikken så jeg nesten fikk problemer med å puste, og det begynte å verke i kjevene.

– Åhh, jaaa…! Det er deeiiiilig!! kved han, og vred seg som en makk…

– Åh neiiii, det kommer om du fortsetter…, sa han, men jeg ville ikke stoppe nå, – jeg ville ha hele satsen i munnen. Jeg var blitt så kåt av å suge på pikken hans, at jeg bare måtte ha alt her og nå. Den ledige hånden min var nå dypt begravet mellom beina mine, – to fingre lekte med hullet, mens tommelen var fullt opptatt me å gni på klitten. I det jeg kjente pikken vokse i munnen på meg, kunne jeg ikke holde det lenger, – jeg kom i en brakende orgasme mens Håvard pumpet munnen min full av kaskader med sperm. Jeg klarte ikke helt å svelge unna samtidig som kroppen min rystet og skalv i krampetrekninger, men det jeg sølte ut, slikket jeg opp etterpå. Du verden så godt som det smakte…! Jeg kysset ham grådig på munnen så han kunne få kjenne hvordan han selv smakte, og så sank vi tilbake i hvert vårt sete helt utmattet.

Håvard kom fort til krefter igjen, – nå er det min tur, sa han! Jeg ble beordret til å skyve stolsetet helt tilbake, og dermed smatt han ned på gulvet foran meg hvor det var rimelig god plass. Jeg la setet bakover, og han la et pledd under meg for ikke å grise ut hele bilsetet, som han sa. Jeg var allerede klissvåt i sykkelbuksen, og truse hadde jeg ikke på meg.

Han dro av meg buksen, jeg satte føttene opp mot dashbordet, og så lå jeg åpen og tilgjengelig like foran ham. Han begynte å kysse og slikke meg på innsiden av lårene, først det ene, så det andre, – og da han nådde skrittet, gikk han videre til å kysse meg på magen og oppover mot brystene mens han lot hendene massere brystene og rundt knoppene. Så kom den våte munnen og sluttet seg om først den ene og så den andre knoppen, og jeg var allerede halvveis i himmelen.

Så kysset han seg langsomt nedover igjen, og jeg formelig verket etter at han skulle sette tunga si mot det klissvåte kjønnet mitt, og bearbeide den verkende klitten som skrek etter å få sin behandling. Men alt skulle undersøkes på veien, og plutselig var han forbi og på vei mot rumpen. Han slikket seg vei bakover mot det rosa hullet og fram igjen, men nå var jeg så kåt at jeg like godt tok tak i luggen hans og dro ham på plass der jeg ville ha ham. Jeg kunne se ham smile infamt, og så var han borte igjen, – på vei mot området mellom de to hullene, og jeg holdt på å bli gal av nytelse og av å vente.

Han ertet meg litt fram og tilbake, og så var han nesten der. Han slikket kjønnsleppene i lange seige tak. Så skilte han leppene med tungen og stakk den langt inn i hullet og ut igjen. Han gjorde tungen stiv og dro den hardt opp langs sprekken, rundt klitoris et par ganger og presset seg tilbake gjennom sprekken og inn i hullet igjen, og så samme vei tilbake opp igjen. Han sugde inn de små kjønnsleppene mine og nesten tygget på dem, – slikket rundt klitten igjen og satte så tunga midt på klitten med full kraft mens han utvidet hullet maksimalt med fingrene, og dermed vippet jeg over kanten. Jeg begynte å skjelve i låra, og snart var jeg en eneste spent fjær som dirret som en fiolinstreng. Det kom et langtrukkent brøl over leppene mine, og så falt jeg slapt tilbake i setet igjen aldeles utmattet.

Jeg så ned på Håvard der han satt, – blank av mine safter over hele ansiktet, og jeg bøyde meg fram og kysset ham lidenskapelig på munnen. Jeg slikket av ham det meste av mine egne safter, og da jeg fikk se det store lemmet hans som igjen stod i giv akt, så senket jeg meg ned over det, og med litt besvær gled det langsomt helt inn i meg til roten. Jeg kunne kjenne det støte imot der inne, og det kjentes så deilig ut, – det var enormt og jeg følte meg aldeles oppfylt på alle sett og vis der det presset på overalt. Hvilken herlig pikk han hadde… Jeg følte det som jeg kunne sittet slik resten av mitt liv og bare nyte stunden.

Jeg begynte å bevege meg rolig opp og ned mens Håvard kysset meg overalt, – på halsen, i ansiktet, på brystene og overalt. Hendene hans vandret over hele kroppen min og jeg følte det nesten som det var flere enn to hender på meg på samme tid. Pikken hans var så enorm, og den presset så på overalt, slik at jeg snart forstod at dette ikke ville vare lenge, så jeg rakte en hånd ned og begynte å leke med hullet hans bak. Det var kliss vått der av mine safter som rant hele tiden, – så jeg presset en finger mot hullet hans, og snart fikk jeg inn både en og to fingre.

Håvard stønnet høyt og jeg skjønte at det var like før for ham. Da jeg fant det jeg ville inni hullet hans og gned langsomt frem og tilbake, klarte han ikke mer, men brølte sin orgasme ut, og pumpet en herlig ladning opp i meg. Med det samme jeg kjente den første spruten, klarte jeg ikke mer heller, og presset ut et hest skrik mens orgasmen rev og slet i den skjelvende kroppen min. Jeg fløt av sted på myke skyer i et mørkt rom, før jeg atter igjen begynte å vende tilbake til virkeligheten.

Håvard satt og strøk meg lenge over håret, om og om igjen. Han kysset meg ømt og hvisket så kjærlige ord i mitt øre, og jeg følte meg bare så utrolig lykkelig. Vi ble sittende slik en lang stund inntil kroppene forlangte litt mer plass å strekke seg på. Det er trangt foran passasjersetet i en Honda Civic, – spesielt om man er to personer på nærmere to meter…