Christine del 3

Etter møtet med Håvard ble livet mitt totalt forandret. Jeg var dødelig forelsket for første gang på mange år, og jeg kan ikke huske at jeg har vært så lykkelig noen gang. Håvard var så kjærlig og omtenksom og den rake motsetningen til ex-en min Terje, som hadde vært både egoistisk, hard og brutal. Som elsker var han også helt fantastisk og svært oppfinnsom og sugen på alt nytt. I løpet av noen dager hadde vi «testet ut» alt innholdet i lekekassen min, både av hjelpemidler, tau og mere med. Håvard elsket å binde meg fast i senga mens han eksperimenterte videre med kroppen min, – noe jeg tente fantastisk på, og det vi eventuelt ikke kunne gjøre pga hans lammelser i beina, – det tok vi igjen til tusen på andre områder.

Det ble mange besøk av Håvard over garasjen der jeg bodde i tiden framover. Det var ikke helt enkelt å få ham opp trappen da den var ganske trang, men det gikk. Jeg var som nevnt tidligere ganske sprek, og året før hadde jeg og min bror hatt sommerjobb 3 uker på et grossistlager hvor oppgaven var å tømme lastebilene for 50 kilos sekker og bære dem inn på lageret. Vi som jobbet som «pakkesler» konkurrerte litt om hvor mange sekker vi kunne bære i slengen, men jeg nøyde meg med to i slengen da jeg skulle bære dem en etasje opp også. Håvard var ikke fullt så tung som to 50 kilos sekker, og ved å slenge ham over skulderen, skulle jeg nok klart å bære ham både to og tre etasjer opp om det var påkrevd.

I perioder hvor jeg hadde fri, bodde formelig Håvard hos meg over garasjen, og det gikk nok noe utover studiene hans. Jeg ble aldri helt klar over hva Håvards mor egentlig mente om vårt forhold, men hun sa aldri noe, – kanskje håpet hun å bli kvitt meg når vikariatet var over? I alle fall fikk jeg det inntrykket i starten at jeg var for gammel for Håvard, men vi brydde oss heller lite om hva andre mente om den saken. Etter å ha vært sammen i nesten to måneder, syntes jeg det var på tide å ta med meg Håvard og hilse på mine foreldre, – og jeg ville gjerne at han skulle få hilse på Linda også. Jeg hadde ikke vært hjemme siden sommerferien, og savnet Linda enormt.

Jeg hadde fått fri fra torsdag til søndag, og etter 5 timers kjøring var vi framme hos mine foreldre. De var blitt advart på forhånd, og Linda var helt ellevill over endelig å se meg igjen, noe som var helt gjensidig. Hun var litt reservert og tilbakeholdende overfor Håvard i starten, men på en eller annen måte klarte han snart å trille henne rundt lillefingeren som han ville. (Den fyren må ha et enormt drag på damer i alle aldre, og min mor var intet unntak?) Han var meget oppmerksom overfor Lindas mange små ønsker, og til tider var jeg nesten litt engstelig for at hun skulle trette ham helt ut med alt maset, men han var utrolig tålmodig. Å Gud hvor jeg elsket den mannen!

Mine foreldre har alltid vært svært frisinnet og åpen overfor meg og min bror på det seksuelle plan, og vi har alltid hatt et ganske fint forhold slik. Var det noe jeg lurte på om gutter eller sex, så fikk jeg alltid et fyldig svar, enten fra den ene eller den andre, – alt etter spørsmålets art. Så da jeg annonserte at jeg ville ta med Håvard hjem, overlot mine foreldre sitt soverom i 1. etasje til oss og flyttet selv på loftet et par dager.

Det føltes litt rart å legge seg i deres store dobbeltseng sammen med Håvard, og jeg kunne ikke la være å tenke på hva som hadde foregått der opp gjennom årene. Da jeg var liten, – kanskje rundt 10-11 år, hadde jeg flere ganger lurt på mine foreldre mens de var opptatt med sine mest intime aktiviteter, og jeg husker at det var så spennende at jeg måtte gni meg selv i skrittet mens jeg så på. Etterpå gikk jeg tilbake til senga, grov meg godt under dyna, og med sprikende bein onanerte jeg meg til en voldsom orgasme mens jeg tenkte på hva jeg hadde sett. En gang ble jeg «tatt på fersken» mens jeg tittet på, men de ble ikke sint, – heller overrasket.

Jeg var blitt ganske kåt av mine egne tanker, så jeg krøp godt inntil Håvard, kysset ham lett på nesetippen, og begynte så å kysse ham rundt om på det herlige brystet og magen. Jeg var litt kosesyk også, men ettersom det var noen dager siden sist anledningen bød seg, varte det ikke lenge før jeg bare måtte en tur ned og smake på den deilige pikken som stod der i giv akt for meg. Den smakte så utrolig godt og var så diger at jeg måtte gape høyt for å få den i munnen. Jeg hadde ofte lekt med tanken på få den i det bakerste hullet, men hadde ikke våget ennå fordi den var så stor. Jeg elsket pikk der bak, men hittil hadde jeg aldri hatt noe der som var større enn min egen yndlingsdildo. Jeg visste at Håvard gjerne ville, men fordi pikken hans var så stor, hadde han bare fortrengt det som en umulig oppgave.

Håvard elsker å bli sugd (av meg!), og jeg gjorde en god jobb. Jeg kunne merke at han hadde alvorlige problemer når jeg lot ham gli ut og inn av munnen min. Jeg slikket en runde opp og ned av skaftet og tok ballene i munnen en etter en mens jeg lot en finger sirkulere rundt hullet hans bak. Han var helt rød i hodet, og jeg så at han snart var nær ved å koke over. Jeg stoppet opp, la meg over ham og lot pikken skli fram og tilbake i revnen min som nå var plaskende våt. Jeg kunne kjenne at han gled fram og til bake over klitoris, og det var like før det kom for meg også. Jeg kysset ham dypt og inderlig og så ham dypt i øynene.

– Vil du ta meg i rumpen, spurte jeg hest, – jeg MÅ bare prøve, stønnet jeg.

Han så overrasket ut, men ivrig som han alltid var med å prøve noe nytt, – spesielt det jeg nå foreslo, så var han straks på pletten.

Jeg la meg på ryggen med knærne godt trukket opp, mens han satte seg på kne foran meg med sprikende knær. Jeg lot føttene hvile på hans skuldre mens han begynte å smøre inn pikken i de rikelige mengdene med safter som formelig fløt av meg. Han trengte så inn og ut av fitta mi et par ganger før han satte den mot det stramme hullet og begynte å dytte på. Jeg forsøkte å slappe av så godt jeg kunne mens jeg dro godt ut i rumpeballene mine, og litt etter litt begynte åpningen å bli så stor at han begynte å gli litt inn. Like etter var hodet innenfor, og vi måtte ta en pause. Det sprengte utrolig på, men etter litt kunne han gli litt og litt lenger inn til han var nesten halvveis inne med skaftet. Ah, det var bare så herlig, samtidig som det gjorde utrolig ondt i starten!

Det var en utrolig følelse, og jeg kunne se at han måtte ta en pause for ikke å komme med det samme. Han begynte langsomt å støte inn og ut, samtidig som han bearbeidet fitta mi med fingrene. Jeg visste at jeg ikke ville klare dette særlig lenge, men jeg forsøkte å holde igjen så lenge som mulig. Dette måtte bare nytes! Han masserte kjønnsleppene mine fra hullet og opp og over selve klitoris med en tommelfinger på hver side om og om igjen, som om han ville gni alt blodet opp dit. Det var så fantastisk! Jeg stønnet og vred meg mens jeg masserte brystene mine mer og mer intenst.

Jeg følte meg så fylt ut, – nesten langt opp i halsen. Så stakk han inn tre fingre i hullet og begynte å fingerknulle meg i et utrolig tempo. Da maktet jeg ikke mer, jeg bare skrek ut orgasmen mens den ene krampen etter den andre rullet gjennom kroppen og rystet meg i noen voldsomme tak. Håvard klarte heller ikke mer og tømte seg langt inni meg i enorme mengder. Jeg kunne se den klebrige væsken piple ut igjen fra rumpen mens han stadig presset seg imot og stønnet ut sin orgasme. Det var helt sinnsykt deilig, og jeg ble liggende som i en døs en lang stund.

Etterpå måtte jeg en tur på toalettet som lå vegg i vegg med soverommet, bare adskilt av en liten skyvedør. Jeg tok med meg en vaskeklut tilbake og fikk vasket av pikken til Håvard, da jeg ikke ville risikere å få gamle matrester i munnen dersom jeg skulle få lyst på å suge ham igjen senere:-) Og nettopp slik ble det. Etter å ha vasket av pikken etter meg, var den selvsagt i fullt gir igjen, og jeg kunne ikke motstå fristelsen til å sutte litt på den. Men nå hadde jeg mest lyst på pikk et annet sted, så jeg la meg over Håvard og førte inn den enorme staken hvor den egentlig hører hjemme, i mitt varme og våte skjød.

Slik lå vi lenge nesten uten å bevege oss, mens vi kysset hverandre hett, og lot hendene vandre rundt og nøt følelsen av hverandres kropper. Det endte med et slikt ordentlig kjærlighetsknull hvor man bare kan kjenne i hele kroppen hvor usigelig høyt man elsker hverandre og hvor uendelig lykkelig man er. Vi hvisket ømme ord til hverandre og ønsket bare å gi alt godt som finnes til hverandre. Langt om lenge måtte alt vike for naturens egne krefter, – tempoet økte, vi stønnet mer og mer, og kom sammen i en brakende orgasme av lyder og kramper.

Da jeg omsider rullet meg over på siden, falt blikket mitt tilfeldig på skyvedøren ut til badet, og jeg syntes tydelig jeg så en liten skygge der ute i mørket.

– Linda? sa jeg prøvende. Ingen lyd. Jeg hoppet ut av sengen og dro opp døren til badet, og der stod Linda og så på meg med et engstelig blikk og sugde intenst på tommelen som hun fortsatt gjorde hver gang hun følte seg utrygg. Den andre hånden var dypt begravd i den lille rosa trusa hennes… Ellers var hun helt naken. Hun måtte ha kommet inn på badet gjennom døren fra gangen mens vi var opptatt med vårt, – spørsmålet var hvor lenge hun hadde stått der…

– Hva gjør du her lille venn? forsøkte jeg uten å høres altfor streng ut.

– Måtte tissche, forsøkte hun seg på, fortsatt med tommelen begravd i munnen. Vi visste jo at hun alltid brukte toalettet ovenpå om natten… Jeg måtte smile av forsøket.

– Kom her, sa jeg, løftet henne opp og plasserte henne mellom oss i den store varme senga. Hun var iskald, så hun måtte ha stått der en stund.

– Kanskje du bare ville ligge litt her hos meg, forsøkte jeg å hjelpe henne på vei.

– Mmm, mumlet hun, men nå var tommelen kommet ut av munnen, noe som tydet på at den verste faren var over. Den andre hånden var igjen forsvunnet ned mellom beina hennes og levde sitt eget liv der. Jeg var litt overrasket over å oppdage at Linda, som ennå ikke var fylt 6 år drev og plukket seg mellom beina, så jeg lettet litt på buksestrikken, tittet demonstrativt nedi og spurte hva det var som foregikk der, – mer for å fiske ut hva hun selv oppfattet av situasjonen.

Hun visste visst ikke riktig hva hun skulle si til det, men så smilte hun litt: – Det gjør bare så godt når jeg koser slik, sa hun som om det forklarte alt.

– Og hva syntes du da du så på mamma og Håvard i sted, sa jeg, – du vet at du ikke får lure på noen slik, sa jeg litt mer utfordrende.

– Det var ikke meningen heller, sa hun oppriktig, – men det så bare så spennende ut, og så fikk jeg ikke sove, sa hun nesten noe mutt.

– Vet du hva det var vi gjorde da, forsøkte jeg prøvende.

– Mmm, sa hun litt stolt, – dere laget baby! Får jeg en bror eller søster nå? Spurte hun med håp i stemmen. Men da måtte jeg le.

– Kanskje, sa jeg, men nå begynte Håvard å få store øyne.

– Jeg trodde du var på pillen jeg, sa han. Men den hadde jeg skammelig glemt av både titt og ofte i det siste, så jeg så ikke bort ifra noe lenger.

– Har du noe imot å bli pappa da, sa jeg utfordrende, men det hadde han absolutt ikke.

– I alle fall ikke dersom det blir noe i likhet med det her, sa han og nikket i retning Linda og smilte et av disse bedårende smilene som jeg var så glad i.

– Mamma? sa Linda plutselig med trøtt stemme.

– Ja, hva er det vennen?

– Er det sant at jeg blir syk av å kose slik med tissen?

– Neida lille venn, selvsagt blir du ikke syk av sånt! Alle koser seg slik, mamma og Håvard også, og ingen blir syk av det, – det er bare bra å kose seg litt, sa jeg beroligende. Jeg hadde en liten mistanke om hvor hun hadde fått ideen fra, og var ikke helt blid. Straks etter sov vi alle tre.

Det var tungt å reise ifra Linda igjen, men det var bare 14 dager igjen av vikariatet mitt før vi skulle tilbake til byen igjen og vårt egentlige hjem. Det første jeg oppdaget etter at jeg var tilbake på hybelen over garasjen, var at jeg var gravid. Jeg hadde vel hatt en mistanke, men nå var det ingen tvil. Jeg var glad, men sa ingenting til Håvard, – ikke ennå. Han skulle begynne med eksamen om en måned, – det fikk vente til han var ferdig med dem.

De siste to ukene ble noe hektisk da vi helst ikke ville skilles i det hele tatt, og Håvard overnattet oftere og oftere hos meg, også midt i uken. Vi kunne liksom aldri få nok av hverandre, og alle andre mennesker i verden var i grunnen bare i veien for at vi skulle kunne utfolde oss som vi helst ville:-) Håvard hadde en gammel skolekompis som ofte kom på besøk. Det var en slik type som jeg slett ikke hadde noe særlig til overs for, men sånt gir man jo ikke uttrykk for. Han hadde vel ikke følt seg helt velkommen heller den siste tiden da vi bare tenkte på hverandre og våre egne behov.

Men han fortsatte å komme, og en dag dukket han opp mens vi var sånn passe kåt og våt etter en intens runde med klining. Plutselig oppdaget han et par håndjern som hang igjen på sengegjerdet etter at Håvard hadde bundet meg fast kvelden før, og han ble plutselig helt rar i blikket.

Magne som han het, ble helt matt i blikket ved tanken på hva de hadde vært brukt til, så for å være litt grei, spurte jeg om han ville prøve dem. Håvard gliste stort da han så at jeg bandt Magne fast i senga mi med hendene over hodet, og han kunne ikke la være å bemerke en merkbar bul som hadde oppstått i buksene på Magne. Da angret jeg meg at jeg hadde begynt, – jeg syntes nesten synd på Magne som tydeligvis var svært påvirket av situasjonen.

Jeg satte meg på fanget til Håvard igjen og lurte på om vi skulle fortsette der vi slapp før Magne dukket opp, men fikk meg ikke til det mens han lå der og stirret på oss. Så jeg fant fram et silketørkle og bandt rundt øynene på ham, og dermed var vi liksom alene igjen. Faktisk var det ganske spennende å sitte der og kline hett mens en person var tilstede i rommet uten å kunne se hva som foregikk.

Vi ble mer og mer kåt og vågal, og Håvard ble utrolig opphisset av å se på kompisen som lå der bundet fast og vred seg som en mark etter hvert som pusten vår ble mer og mer tung, og det begynte å slippe ut noen små lyder iblant. Jeg stilte Håvard mot senga, kledde av meg klærne og satte meg skrevs over fanget på ham, fikk fisket ut pikken hans og lot den gli helt inn i meg. Han kunne se på kompisen i senga, mens jeg syntes det var bedre å ikke se noe, men bare tenke på at han kanskje fikk av seg øyebindet og kunne se meg der jeg satt og red på Håvards enorme pikk. Tanken gjorde meg så utrolig kåt!

Jeg begynte å ri ham i et stadig økende tempo, og snart gav vi blanke blaffen i ham som lå borti senga uten å kunne se. Vi pustet og stønnet, kysset, slikket og red i et utrolig tempo. Det var begynt å komme lyder borte ifra senga også, og dermed klarte ikke Håvard mer, men begynte å sprute langt oppe i meg, og jeg måtte bare kaste inn håndkledet, og vi formelig skrek om kapp med ham i senga da vi kom i en enorm orgasme som gjennomrystet oss lenge.

Det tok litt tid før jeg kom meg så pass at jeg fikk på meg klærne igjen og vi kom så mye i orden at jeg kunne ta øyebindet av Magne og løse ham fra håndjernene. Han var helt svett og rød i toppen stakkar, smilte svakt og gikk rett på toalettet. Da han kom ut igjen, sa han noe om et eller annet han skulle gjøre, unnskyldte seg og strøk så på dør. Det var det siste jeg så av Magne det året.

Jeg og Linda flyttet tilbake til byen igjen uka etter, og ved juletider flyttet Håvard inn til oss. I mars ble det bryllup, og i juli kom tvillingene.