Den første gangen

Det er morsomt å se hvor fort vi vokser opp. Mange av oss har aldri hatt venner på sin egen alder. Det virker som vennene alltid er eldre og mer erfarne. Da jeg gikk i 10`ende klasse, var en av mine aller beste venner sammen med en i avgangsklassen på videregående. Som et resultat av dette var omgangskretsen min for det meste avgangselever.

En sommerkveld var vi en gjeng på ca. 20 stykker som grilla på stranda. Jeg hadde på meg et kort skjørt og en trang, liten topp. Jeg må innrømme at jeg følte meg veldig sexy. Etter hvert bestemte vi oss for å dra til en ungdomsklubb på den andre siden av byen. Harald tok meg i hånden og sa at vi skulle kjøre sammen med Ivar i bilen hans. Morten ble også med i bilen. Jeg hoppet inn i baksetet mellom Harald og Morten. Vi hadde ikke kjørt langt før Harald begynte å kysse meg. Han var muskuløst bygd og hadde drømmende, blå øyne. Å få slik oppmerksomhet fra han var å få en drøm til å gå i oppfyllelse, så jeg protesterte ikke når han begynte å råkline med meg. Mens vi fortsatte, begynte Morten å kysse meg på skuldrene og i nakken.

Dette var bare helt herlig. To avgangselever som var interessert i meg. Nå begynte Harald å beføle puppene mine også. Det var ikke første gang noen hadde vært under genseren min, og selv om vi ikke var alene hadde jeg ikke planer om å stoppe denne hingsten. Morten hadde heller ikke noe dårlig utseende, og ikke langt etter Harald når det gjalt å beføle muggene mine. Jeg snudde hodet og kysset Morten mens han klemte brystene mine. Mens jeg gjorde det åpnet han bhen i en rask bevegelse. Harald og Morten dro øyeblikkelig toppen og bhen opp til skuldrene mine sånn at puppen hang fritt. Da strakk Ivar seg bakover og begynte å beføle meg på innsiden av lårene mine. Jeg fortsatte å kysse Haralds mens Morten begynte å suge brystvorten mine.

Jeg hadde tidligere tenkt på når jeg skulle ha sex. Og hadde bestemt meg for å knulle en fyr før året var omme. Den rette sjansen for å komme i stemning med en jeg hadde lyst på hadde ennå ikke inntruffet seg. Mens Harald og Morten byttet på med å kysse meg og suge på brystvortene mine, flyttet Ivar hånden sin lenger opp under skjørtet. Snart følte jeg at fingrene hans dyttet trusen min opp i det aller helligste. Jeg flyttet rumpa lengre ned på setet for å gi han bedre tilgang. Mens han flyttet hånden sin på innsiden av trusa, tok jeg etter fremsiden av Haralds bukse. Jeg kjente kulen av pikken hans, og gav den et klem.

Ivar sa:” Vel gutter, er vår lille Anna fortsatt en liten jente eller er hun en festjente som jeg sa”.” Jeg vet ikke hva du mener med liten,” sa Harald og fylte munnen sin med muggene min. ”Det er ikke småtteri som fyller munnen min”. ”Bare fortsett med puppene, du. Jeg tipper Anna liker hva du gjør med dem”, sa Ivar. Og det skal være visst, men oppmerksomheten min var rettet mot hånden til Ivar. Andre gutter hadde hatt hånden sin i grotta mi før, men alle hadde vært klønet og hardhendte. Ivar må ha hatt mye erfaring, for han fikk meg til å føle ypperlig.

Fitta min ble bare våtere og våtere, og jeg flytta meg nærmere de magiske fingrene hans. Ivar sa:” Hun begynner virkelig å bli våt. Noen få minutter til, og denne hora er klar til å feste skikkelig”. Jeg ble først fornærmet av å bli kalt ei hore, men så puttet han fingrene sine enda lengre oppi fitta. Jeg ble fullstendig distrahert, og brød meg ikke lengre om hva han sa bare han fortsatte arbeidet sitt.

”Dette er et skikkelig trangt, vått hull Harald. Du bare må sjekke det.” Ivar dro så av meg trusa. Harald og Morten begynte å flytte på seg i setene. Morten tok av meg toppen og la meg på tvers over fanget sitt. Vi kysset dypt og jeg følte Harald mellom bena mine. Jeg forventa fingrene hans og følte en gli opp og ned i fitta mi, jeg husker at jeg tenkte at Harald hadde veldig stor fingre når han pressa dem mot hullet mitt.

Morten lekte med brystene mine mens jeg nøt behandlingen av Haralds ”finger”, da jeg kjente en plutselig smerte som gikk gjennom meg. Jeg kvakk til og så opp på Harald. Det var da jeg følte begge hendene på hoftene mine. Mens jeg så inn i de nydelige øynene hans skjønte jeg at det var pikken hans som var inne i meg, og at han nettopp hadde tatt dyden min. det var ett lite sjokk, men Harald begynte å pule meg med langsomme drag. Jeg begynte å slappe av og bevege hoftene mine mot hans. Jeg likte det godt, selv om jeg fortsatt lå litt ukomfortabelt. Harald begynte å sette opp farten og han stønnet for hver bunning. Morten fortsatte å leke med brystene mine, og nå begynte jeg også å stønne:” Åhhh, det er så godt. Jahhhh.” Morten sa: ”Ivar, hvor lang tid tar det? Vi har denne baben i siget. Harald får henne til å komme hvert øyeblikk.” ”Bare litt til nå, så er vi der,” svarte Ivar. Morten puttet hånden sin mellom Harald og meg og fingrene hans begynte å leke med klitten min. det fikk det til å gå for meg. Jeg begynte å rope ”jaah, ohhhh, jjaaaaaaaah” alt jeg greide mens Harald og Morten gjorde det deilig for meg. Jeg hadde aldri trodd at det var mulig å ha det så deilig. Bare sekunder etter hørte jeg Harald grynte høylytt og stønne, mens han trengte så langt inn i meg han greide.

Jeg følte varmen av sæden hans mens han trengte enda lengre inn i meg. Da Haralds pikk gled ut av den våte grotta mi, reiste jeg meg litt og kysset ham. Da tungen min snek seg inn i munnen hans, satte Morten seg opp på knærne bak meg. Han fikk meg ned på alle fire, og straks kjente jeg pikken hans inni meg. Harald la seg under meg og sugde på brystene mine mens Morten knullet meg i hundestil. Han tok seg ikke varsomt for, men pumpa på alt han orket. Jeg kjente ballene hans slå mot meg hver gang han trengte inn i meg. Det tok ikke lang tid før jeg kjente en ny orgasme komme, og denne gangen kom jeg og Morten samtidig. Jeg var kommet inn i språkbruken deres og skrek at Morten skulle knulle meg hardere mens jeg kom. Mens jeg skrek tok Morten tak i hoftene mine og kjørte pikken sin så langt inn som det var mulig. Det var så godt, jeg nærmest vrengte meg av nytelse. Et øyeblikk var jeg også borte. Harald maserte ryggen min og Morten lekte med baken min. Jeg kjente at vi kjørte på en grusvei.

Da bilen stoppet gikk Ivar og Harald ut mens Morten fortsatte men kjærtegnene. Litt etter kom Harald og hjalp meg ut. På bakken lå det et pledd, rundt det var det tent te-lys, og på midten lå Ivar lå på midten, bare kledd i boxern. Jeg selv hadde bare skjørtet på og gikk bort til han. Jeg spurte hva han hadde planlagt for meg. Han så opp under skjørtet mitt og dro meg ned til seg. Brystene mine dasket ham i ansiktet. Han begynte straks å suge på vortene og begynte på beføle ropa mi. Det gjorde at det kom lyder fra den overfylte fitta mi.

Harald sa:” Ivar, den trange, fine fitta roper på staken din. Du burde ta vare på den før en av oss kommer og tar den. Ivar sa ingen ting, men begynte å finger-knulle meg. Jeg begynte å bli skikkelig kåt igjen og ålt en hånd innafor boxern hans. Jeg kunne ikke tro hva jeg følte. Pikken hans var enda større en noen av de andres. For under en time siden var jeg jomfru, og her holdte jeg rundt en pikk så stor at jeg så vidt fikk tak på den. Jeg ble litt redd, men fingrene til Ivar avledet meg. Det var så godt, åhhhh. Men, kunne jeg ta hele ham inn i min lille vagina? Det var bare en måte å finne ut det på. Jeg pustet dypt og dro av ham boxern. I det svake lyset kunne jeg se det store pikk-hodet på Ivars massive pikk. Det var større en jeg hadde ant. Ivar begynte å kysse meg, han putte tungen sin langt ned i munnen min. Fingrene hans behandlet klitoris og saftene mine flommet ut. Han var virkelig flink med fingrene sine og jeg følte enda en orgasme bygge seg opp. Jeg ble sittende over skrevs over magen hans mens han behandlet meg.
Akkurat da jeg var i ferd med å komme, ledet Ivar fitta mi forsiktig over kukken sin. Jeg merket det så vidt mens jeg kom som aldri før. Ivar begynte nå å knulle meg mens jeg skrek i ekstase. Da han begynte å trenge dypere inn, kom jeg enda en gang. Jeg fikk faktisk tre orgasmer på rad da Ivar nådde klimaks og kom dypt i fitta mi. Jeg kollapset mens jeg kjente sæden hans renne ut av meg og kukken hans ble myk. Selv i krympet tilstand føltes den enorm inni meg. Fitta mi var blitt sår nå og gutta var medfølende og lot være å knulle meg mer den kvelden. Jeg sugde dem en gang hver før vi avtalte å møtes igjen senere.