Double trouble

En gang i blant går jeg og får massasje, og jeg har funnet en salong hvor jeg får riktig god og hard massasje. Dette har derfor blitt favorittstedet mitt. Jeg får en hard, god og grundig massasje, og i tillegg er det dusj der så jeg får vasket meg både før og etter massasjen. Det er en liten Thaidame på 31 år som heter Pam som driver stedet, og det er ganske utrolig hvor sterk en liten dame kan være. Jeg er alltid helt naken når Pam masserer meg, og hun har sluttet å bruke håndduk for å dekke til meg, selv om jeg alltid får stå. Jeg får lov til å ta på henne på legger, lår og rumpe utenpå tightsen som hun alltid bruker, og det har ikke blitt til noe mer enn massasje. Når jeg legger meg på det varme og dunkle massasjerommet før massasjen begynner slapper jeg av, og sovner nesten.

 

En varm sommer ettermiddag hadde jeg bestilt tid til massasje, og jeg var stiv i rygg og nakke, og hadde bedt om 90 minutter. Når jeg kom var det en annen Thaijente der, og Pam fortalte at det var hennes venninne, Ten, fra Thailand som var på besøk og hun skulle være hos henne et par måneder om sommeren. Hun spurte om det var OK for meg at de var to som masserte meg, og det sa jeg selvfølgelig ikke nei til. Jeg kledde av meg, og fikk meg en dusj. Når jeg kom ut fra dusjen la meg på magen på den brede benken i massasjerommet med hodet ned i puta slik jeg pleide, og slappet av, og sovnet nesten. Etter en liten stund kom begge to inn til meg. De begynte å massere meg, en på hver side. På grunn av at jeg skulle være der i 90 minutter brukte de god tid, og etter hvert kom de nærmere baken. De masserte begge to hver sin side av rumpa mi, og masserte meg langt inn i skrittet og masserte rumpehull og baller og det de ellers kunne komme borti. Det var fantastisk deilig, og det var umulig å skjule at det var godt for meg.

 

Jentene skiftet så stilling for å massere ryggen min. De spredde ut leggene mine slik at de kunne sette seg over meg, en på hvert sitt lår. Jeg kunne ane at det var hud mot hud, og skjønte at de ikke hadde tights på seg lenger. De skulle massere armene mine, og tok dem bakover og la dem på hvert sitt lår. Når de var ferdige med baksiden av armene, lot de dem ligge, og jeg dristet meg til å strekke dem lenger bak for å røre baken på jentene. Det protesterte de ikke på. Jeg antok at de hadde stringtruse på, fordi hendene mine ikke møtte noen truser eller noe annet stoff. Jeg tok motet til meg og skiftet stilling på hendene mine slik at jeg fikk en hånd mellom lårene på hver av jentene. De løftet litt på seg og gjorde plass til meg, og jeg forstod plutselig at de kanskje var like nakne som meg. Jeg lå der med en glatt thaimus i hver hånd, og jentene flyttet seg slik at hendene mine lå best mulig plassert. Mens de masserte ryggen min, satt de og gned seg mot fingrene min, som hadde funnet frem i de to glatte thaimusene. Jeg kunne godt merke at de likte situasjonen like godt som meg, for de ble litt ukonsentrerte og tungpustet. Plutselig stoppet en av dem å massere, og jeg kjente at det strammet rundt fingrene mine, samtidig med at jeg forstod at det gikk for henne.

 

Etter at de begge to hadde kommet et par ganger la de seg over meg, og jeg kunne kjenne brystvorter på ryggen min. Jeg forstod da at de var helt nakne. Jeg fikk fingret dem litt til, og så var det tid for at jeg skulle snu meg. Jeg var da i en stemning som ikke var mulig å skjule. De fortalte meg at de måtte de gjøre noe med det som sto der før de masserte meg mer. Jentene satte seg på hver side av meg, fremdeles slik at jeg kunne få en thaimus i hver hånd, og de begynte å kjæle for pikken og ballene mine. Denne behandlingen ble mer målrettet, og det tok ikke mange minuttene før jeg kom som en fontene. De tørket av meg, og fortsatte med massasjen. Jeg fikk en god og grundig massasje foran, og jeg hadde en våtere og våtere thaimus i hver hånd når det var mulig. Når de var helt ferdig med forsiden, satte de seg slik at jeg hadde best mulig tilgang til musene deres, og jeg fikk fingerknullet dem begge slik at det gikk for dem i alle fall to ganger. Behandlingen ble avsluttet med at de tok seg av pikken, som hadde stivnet igjen. Jeg fikk en behandling av som jeg aldri hadde fått før. Pikken og ballene fikk en kjærlig behandling og jeg fikk også en finger inn i rumpa som masserte prostata, og etter noen minutter kom jeg igjen. De tørket av meg, og vi lå og slappet av litt før jeg ble vasket, og kunne gå hjem igjen.

 

Dette gjenok seg to ganger før Ten reiste hjem til Thailand, og massasjene med Pam ble heller ikke slik de hadde vært tidligere når jeg kom igjen til massasje med henne alene.