Dressed to kill

Min første seksuelle erfaring var med bestevennen min. Det skjedde første året på videregående, vi var begge aktive langrennsløpere og veldig opptatt av jenter. Jeg husker det var svært opphissende og trekke på seg konkurransedressen. Det ettersittende stoffet og følelsen av å være nesten naken blant fremmede tente meg voldsomt. Det var fredag og jeg og Johan dro hjem etter en treningsøkt. Foreldrene og søsteren hans hadde dratt på hytta, så i hadde hele huset for oss selv. Vi hadde leid video, og foreldrene hadde lagt igjen pizza og godteri. Jeg skulle sove over, noe vi pleide å gjøre, men det var aldri noe seksuelt mellom oss. Herregud, det var da også utenkelig, vi var da begge gutter.
Det hadde vært litt oppstyr i klassen, da noen av jentene hadde oppdaget at Johan hadde rester av neglelakk på seg. Han lo det bort og det hele roet seg, men jeg hadde ikke helt forstått hva det hele handlet om. Jeg spurte han om neglelakken, og Johan svarte at hadde sminket seg med sin mors sminke, men han hadde ikke greid å få bort all neglelakken. Jeg ble interessert og spurte om ikke han kunne vise meg hvordan han gjorde det. Vi gikk begge inn på foreldrenes soverom og Johan satte seg foran morens sminkebord. Han tok på leppestift, eyeliner, og det som er. Han så faktisk ganske jentene ut. Johan hadde et veldig feminint ansikt. Han spurte meg om ikke jeg ville prøve, noe jeg umiddelbart aksepterte. Vi satt der og sminket oss, og jeg merket at jeg begynte å bli kåt. Jeg spurte Johan om vi ikke likesågodt kunne kle oss ut, gjøre hele greia liksom, nå som vi hadde sminket oss. Johan nølte. Jeg tok tak i armen hans og dro ham med inn på storesøsterens rom. Jeg åpnet klesskapet, og dro ut en sort kjole. Jeg så at Johan smilte skjevt. Han gikk bort til den store kommoden og åpnet en skuff. Det var nesten som han hadde gjort dette før. I skuffen lå undertøyet til Thea. Thea var 19 og skolens beib. Jeg var skikkelig forelsket i henne, men jeg turte aldri å si det til Johan. Johan dro av genseren sin og fant frem en rosa BH. Jeg fulgte han eksempel, men valgte en sort en. Jeg trengte hjelp til å feste hempene, men Johan greide det uten problemer. ”Hva skal vi bruke som pupper?” lo jeg. Johan kastet et par strømper til meg, ”Fyll BHen med dem.” Jeg adlød, og beundret meg i speilet. Jeg var godt trent, men hadde allikevel ikke tydelige muskler. Johan var litt mer pinglete enn meg, og så ut som en sexy jente. Han plukket frem en sort truse som matchet min BH. Jeg var litt usikker, men lo det vekk. Vi så jo hverandres nakne kropper i fellesdusjen etter trening og gymmen, det var helt naturlig. Jeg dro av med buksen og bokseren og sto der helt naken, med unntak av BHen. Johan vrikket allerede på seg en rosa g-streng. Jeg var målløs, han var så deilig. Jeg skyndte meg å trekke på meg trusen, før Johan kunne se min halv erigerte penis. Johan snudde seg og forklarte hvordan jeg skulle gjemme pikken, ved å legge den bakover i trusen. Jeg var litt forbløffet over Johans ekspertise på dette feltet, men jeg spurte ikke hvordan.
Jeg hadde ingen anelse at en gutterumpe kunne være så sexy. Den rosa g-strengen skar nydelig mellom hans velformede rumpeballer. Johan satte seg ned på sengen, han var i ferd med å ta på seg stay-up strømper. Jeg tror han forsto at jeg ville også prøve strømper. Han pekte på skuffen, og jeg gikk bort dit. Jeg syntes det var ualminnelig deilig å ha på seg jente undertøy. Det var mye mer behagelig enn guttenes! Jeg tok også på et strømpebelte. Vi gikk bort til speilet og så på forandringen. Vi var bare dønn deilige. Johan smilte og gikk kokett bort til sengen hvor jeg hadde kastet den sorte kjolen. Han løftet den over hodet og lot den falle over seg. Kjolen var ettersittende og utfordrende. Jeg merket at penis begynte å verke, den lå så unormalt i trusen. Jeg gikk forsiktig bort til klesskapet og fant en smaragdgrønn kjole av et silkestoff med splitter i bena som gikk helt opp til hoften. Johan smilte mens jeg kledde meg. Så sto vi der, to nydelige jenter. Det var da vi hørte ringeklokken. Jeg trodde jeg skulle dø, Johan så livredd ut. Vi kastet oss under dynen. Vi hadde glemt at Thore og Christian skulle komme over å se video. Det var ikke en sjanse i helvete at de skulle kunne få se oss slik. Vi ville aldri ha kommet oss gjennom videregående i livet.
De sto og ringte på i en evighet, så hørt vi at de begynte å rusle rundt huset og dunket på vinduene. Hjertet mitt banket, jeg fikk nesten panikk. ”Ro deg ned, de ser oss ikke nå. Vi ligger under dynen,” husker jeg Johan hvisket. Jeg kjente pusten av Johan, han lå nær, jeg la også merke til hånden hans som lå over hoften min og berørte forsiktig rumpen min. Følelsen av hånden hans på min kropp fikk meg kåt igjen. Jeg smøg hånden over hoften hans, tok tak i korsryggen hans, og trakk ham mot meg. Leppene hans fant mine, hånden hans grep om min rumpeballe. Vi lå der helt stille og kysset, mens vi hørte Thore og Christian gå forbi. Johan spratt opp, og lukket gardinene, og vrikket seg ut av kjolen, før han la seg ned ved siden av meg. Uten et ord la han munnen sin over min, jeg kjente tungen hans spre leppene mine, vi lå der å råklinte. Johan dro ned glidelåsen på kjolen min, jeg hjalp ham med å dra av meg kjolen mens vi fortsatt lå der tett omslynget. Johans hender var overalt, plutselig satte han seg opp, med et ben på hver side av meg. Han senket seg sakte over meg og begynte å kysse meg på maven og nedover mot trusekanten. Jeg var nå hinsides kåt, pikken verket der den lå kvestet oppunder meg i trusen. Det var som Johan leste mine tanker, han tok tak i sen sorte silketrusen med begge hender og dro den forsiktig av. Pikken spratt opp som fra troll-i-eske, Johan smilte og stakk ut tungen og slikket pikkhodet forsiktig. Jeg vred meg i vellyst. Han gapte over kuken og tok hele staken i munnen. Jeg må ha skreket for han så på meg med undrende øyne, jeg bare smilte og han fortsatte. Mens han sugde meg så han opp på meg. Han var det nydeligste jeg kunne tenke meg. Jeg merket at det var like før jeg kom, jeg ville ikke avslutte denne deilige seansen så fort og ba Johan om å gi meg litt pause. Johan smilte, dro frem penisen sin uten av å ta seg g-strengen. Jeg la meg mellom bena hans for å gjengjelde tjenesten. Johan ynket seg under behandlingen, jeg så han strakk seg bakover mot sminkebordet. Han tok tak i en boks med vaselin og åpnet lokket. ”Snu deg,” beordret han. Jeg sto på alle fire, og snudde meg motvillig. Jeg kjente den kalde hånden hans lente seg mot den ene rumpeballen. Så følte jeg de kalde fingrene smøre vaselin over rumpehullet. En finger fant veien inn. Jeg visste ikke at dette kunne være så deilig. Så kjente jeg begge hendene hans på hoftene mine. Jeg kjente pikken hans, pikken som jeg fortsatt kjente smaken av, presse mot åpningen. Dette kommer aldri til å gå, tenkte jeg, men pikkhodet smatt innenfor. Det var vondt, men samtidig veldig godt. Johan presset pikken sin centimeter for centimeter inn den lille gutterumpen min. Da han var helt inne, begynte han sakte å jukke. Jeg tok tak i pikken min og begynte å runke den. Tempoet økte med hvert støt. Den deilige følelsen hadde overtatt for smerten. Jeg nøt pikken hans, som jagde inn og ut av rumpen min. Jeg merket at jeg var nær orgasme, ryggen min krummet seg, og jeg sprutet utover lakenet. Jeg orket ikke lengre å holde meg oppe ved hjelp av hendene. Johan var ikke helt ferdig, han pulte meg i et vilt tempo. Jeg hørte på stønnene hans at han var nær. Det rykket i kroppen hans, sæden fylte meg opp. Pikken hans gled ut anus. Han la pikken sin igjen under trusen sin, og ba meg ta på meg min. Vi var begge helt utkjørte og sovnet i hverandres armer. At det var min tur neste gang blir en annen fortelling.