Drømmen som ble fantasi

Vil du høre hva jeg drømte i natt? Trodde du på at det var en drøm? Det var til meg han fortalte sin drøm.
Jeg, hans kone tror nok heller det var en fantasi som han fortalte til meg for å gjøre meg kåt og for å bli kåt selv. Om jeg ble kåt? Hmm, javist. Så han fikk det han ville, våt fitte, villig og klar til å ta imot pikken hans.
Men, det jeg vil fortelle om kom senere, mange måneder senere. Vi hadde vert en liten tur på byen. Da vi kom hjem var vi litt trøtte begge to og ganske fulle. Iallefall jeg. Vi hadde nok litt lyst å elske da vi krøp inn til hverandre i sengen. Jeg kjente at han hadde litt ståpikk men skjønte at den store tenninga ikke var der hverken hos meg eller han. Da var det han spurte om jeg husket Teodor. Ærlig talt skjønte jeg ikke hva han mente. Det syntes han var rart og spurte om jeg hadde glemt drømmen han hadde fortalt til meg tidligere.
Så begynte han å fortelle og jeg begynte å huske historien om da vi liksom var på ferie i Hellas. Jeg husket også hvor kåt jeg ble første gangen han fortalte historien og kåt ble jeg nå også. Kjempekåt. Jeg var kåt og full, og lysten på å kjenne en deilig kuk fylle meg.
Da han var ferdig å fortelle spurte han om hva jeg trodde hadde kommet til å skjedd videre dersom drømmen virkelig hadde skjedd. Som dere kanskje husker sluttet drømmen med at mannen min og Teodor sammen hadde fingerpult meg til det gikk for meg.
Jeg sa at jeg trodde de hadde knullet meg begge to. Mannen min ba meg om flere detaljer og her starter derfor min fantasi som fikk saftene til å flyte den natten og ekteskapet vårt til å gløde i flere uker fremover.
Etter den deilige orgasmen løftet Teodor meg opp i sine sterke armer og bar meg inn i sengen. Herregud, hva var det som holdt på å skje. Skulle denne lekre grekeren på knapt tretti knulle meg, mens mannen min så på? Det var i alle fall det jeg ville. Det må jeg innrømme. Jeg ville ligge her på sengen å skreve og bli gjennomknullet av ung greker. Bli fylt av en deilig gresk kuk. Jeg skulle få fremmed pikk for første gang etter tyve års ekteskap.
Jeg var yr som en tenåring, bare mye mer grådig. Teodor bøyde seg over meg og kysset meg før han forsiktig tok av meg toppen etterfulgt av skjørtet. Jeg kjente meg med ett litt forlegen der jeg lå i bare truse under blikka til mannen min og denne unge grekeren. De hadde begge tatt av seg på overkroppen.Mannen min satte seg på en stol mens Teodor satte seg på sengen og bøyde seg over meg, kysset meg, pulte meg i munnen med tungen sin.
Etter litt reiste han seg og stod på gulvet mens han langsomt tok av seg boxeren. Han var rolig og selvsikker som prest som opptrår foran menigheten sin. Som om han skulle utføre en guddommelig handling. Og slik følte jeg det også. Det var en gresk gud som stod foran meg med en flott pikk som snart skulle fylle meg, fylle musa mi. Snart ville jeg ligge her med fitta full av greker kuk.
Jeg kikket hurtig bort på mannen min. Registrerte at han også hadde tatt av seg boxeren og satt andektig og koste med seg selv. Jeg så ikke ansiktet hans så godt at jeg følte meg sikker på hva han tenkte. Det var like bra for nå ville jeg i hvert fall ikke hindres i det som jeg trodde ville bli mitt livs hyrdestund. Og jeg ville ikke at han skulle delta, ikke nå, nå ville jeg ha noe nytt, noe fremmed, ny pikk.
Teodor satte seg igjen ned på sengen. La ene hånden sin opp på musa mi. og sa, «What now my lady» Jeg sa «Fuck me» «What» «Fuck my pussy» Jeg jukket musa mi utolmodig mot hånden hans. Han så smilende på meg. » You want me to fuck your pussy while your husband watching us? Jeg kikket stumt på han,stønnet, klarte ikke svare. Så drog han av meg trusa mens han sa. «Ask your husbond for permission» Jeg var forvirret, men samtidig begynte jeg å føle meg trygg på at dette var en lek. Og leke kunne jeg gjerne. Jeg også ville at dette skulle vare lenge, bare det endte godt. Bare det endte med at Teodor knulla den hovne kåte musa mi snart. Jeg så bort på mannen min og sa «Can he?» Han nikket. Teodor sa » Ask properly» Jeg sa, «Can he fuck my pussy» Mannen min stønnet mot Teodor «Yes, fuck her»
Teodor masserte musa mi, lot et par fingrer gli opp og ned i fittespalta. «OK, tell me once more what you want me to do for you» Jeg stønnet, jukket musa mot fingrene hans og sa. «Fuck me, fuck my pussy, fuck your cock deep inside my pussy». Teodor klatra opp i senga .Vi la oss litt på siden, han bak meg. Han bøyde seg over meg, vred hodet mitt litt mot seg og vi kysset, pulte hverandre i munnen med tungene, samtidig masserte han fitteåpningen min og presset en knallhard pikk mot rumpa mi.
Vi elsket, jeg vet ikke hvor lenge, buktet oss mot hverandre, kysset, knulla oss mot hverandre, uten å knulle. Så sa Teodor, «Now I will fuck you. I will give you what you want. I will trust my cock into your pussy. And your husband will sit and watching his wife being fucked, watching her cunt being filled with greek cock.»
Og nå fikk jeg det. Jeg fikk det jeg ville ha. Det gikk for meg i det samme kuken entra inn mellom fitteleppene mine. Jeg ulte, fitta mi trakk seg sammen om kuken og hele meg ristet. Teodor pressa pikken sin inn mot livmormunnen min og holdt den der til den første orgasmen avtok. Så pulte han meg hardt og fort, jeg kom på nytt mens Teodor sprutet inn i meg. Det var over, jeg hadde fått det jeg trengte, jeg hadde fått smake kuk av en gresk gud.