Du, jeg og ham

Herregud som jeg kjedet meg! Jeg skulle aldri gått med å blitt med deg på julebord. Jeg burde visst bedre. Vi var ikke kjærester, ikke venner egentlig heller for venner ligger vel ikke med hverandre? Men vi var ”fucking friends” tror jeg. I hvert fall møttes vi en sjelden gang til litt vin og uforpliktende sex. Dette var faktisk første gangen jeg hadde fått lov å bli med deg noen sted. Ellers var alltid våre møter hemmelige og du hadde, så vidt jeg viste, ikke nevnt meg for noen. Vi hadde ikke rukket annet enn et glass vin og et rask kyss før vi måtte reise fra leiligheten din. Også jeg som hadde brukt timer hos frisøren, kjøpt ny lekker kjole for mer enn jeg hadde råd til, for ikke å snakke om sko og undertøy, alt for at jeg skulle være så lekker for deg som jeg bare kunne. Nå satt jeg her da i lang trang sort kjole, med dyp utringning og høy splitt, sort gjennomsiktig truse, hofteholder, strømper og lekre sko, til hvilken nytte da? Jeg hadde knapt nok sett deg siden vi kom. Jeg hadde hilst på en masse gjester høyt opp i firmaet du jobbet, men husket ikke navnet på noen, under middagen hadde du riktignok strøket meg oppover lårene og hvisket at jeg var lekker og flott i kveld, men det var også alt.

Jeg nippet forsiktig til vinglasset mitt da jeg kjente det prikket i nakken, jeg snudde meg sakte og møtte blikket til en gutt som stod lent inntil bardisken med et glass Cognac i hånden. Han løftet glasset og skålte mot meg og jeg gjengjeldte skålen hans, snudde meg og kjente det pirret i kroppen. Jeg merket hans nærvær før han snakket til meg, kjente lukten av maskulinitet. ”Vil damen danse?” Jeg reiste meg, møtte blikket hans og takket ja. Jeg gled inn i armene hans og hvilken danser han var. Han holdt meg tett inntil seg, hånden hans hvilte mot korsryggen min og jeg kjente varmen fra ham gjennom kjolen min. Gud jeg var i ferd med å bli kåt! Han spurte hva jeg gjorde der alene, og jeg sa som sant var at jeg ikke var alene, men følte meg alene all den tid daten min for kvelden var så opptatt. Han lurte på hvem som var daten min og jeg nikket mot deg der du stod i baren omringet av vakre damer på alle kanter. Du smilte lurt og sa ”hmmmm” så dette er damen han har holdt skjult for meg så lenge, ja nå forstår jeg jo hvorfor”. Jeg kikket forundret på ham og forstod ikke helt hva han mente, men plutselig var du ved min side, smilende og ertende i blikket ditt. ”Så dere har funnet hverandre, så fint, da slipper vi jo den runda”. Dere lo når dere så mitt spørrende blikk så fortalte du at dere var bestekompiser og at Kenneth, som han het, var den eneste som visste om meg. Du spurte om jeg kjedet meg, jeg nikket til svar og du sa at vi kunne reise, du skulle bare ha med deg noen flasker vin så kunne vi dra. Vel ute i drosjen ble jeg overrasket over å finne Kenneth der, jeg kikket på deg men fikk ikke noe annet svar enn at han skulle samme veien. Jeg krøp inntil deg og hvisket at jeg hadde lyst på deg, og at jeg nesten ikke kunne vente til vi kom hjem. ”Hvorfor vente?” spurte du og kysset meg heftig og deilig. Plutselig kjente jeg en hånd på låret mitt og jeg stivnet til et øyeblikk. ”Slapp av” hvisket du ”nyt kvelden, det er min julegave til deg lille venn, bare la oss være gode med deg”. Herregud dette kunne ikke være sant, her satt jeg med to unge flotte gutter og kunne bare forsyne meg av varene, dette var himmelen. Jeg lente meg tilbake og kjente at skulderstroppene på kjolen gled nedover skuldrene mine og at en munn på hver side begynte å kysse halsen og skuldrene . Da de lukket seg om brystvortene mine holdt jeg nesten opp å puste. Herregud så deilig dette var. Jeg kjente at to hender la seg på knærne mine og skjøv bena mine ut til hver side, og hendene dine og hans beveget seg sakte oppover. Plutselig fanget jeg blikket til drosjesjåføren i speilet og han blunket bare til meg. Hadde jo sitt livs opplevelse han nå.

Jeg kjente trusen min ble dratt forsiktig til siden og to fingrer gled lett inni meg, samtidig som en tommel roterte så herlig over min struttende klitoris.
Jeg stønnet at du måtte slikke meg, ”kom med tungen din, slikk saftene mine i deg, knull meg med tungen din” jeg var så kåt at jeg brydde meg ikke om annet enn at du måtte slikke meg. Du bøyde deg ned mot min lengtende våte fitte og lot tungen din leke med klitorisen min samtidig som Kenneth brukte fingrene sine på meg. Jeg tok tak i hodet ditt og presset deg hardt mot meg, gned meg inntil ansiktet ditt. Jeg kjente jeg nærmet meg og skrek at jeg ville komme. Fingrene til Kenneth beveget seg fortere og fortere inni meg samtidig som du sugde meg og jeg kjente jeg ville komme. Fingrene hans forsvant og ble erstattet med munnen din, du lukket den rundt fritteåpningen min og jeg lot alt komme ned i munnen din. Det rant av meg i strie strømmer og du slikket i deg alt du kunne. Kenneth lot de fingrene som hadde vært inni meg gli sakte over leppene mine samtidig som tungen han slikket dem rene, herregud så deilig, han og jeg vekslet på å slikke fingrene hans rene for mine safter og til slutt møttes vi i et deilig tungekyss. Jeg hvisket tusen takk og sa det var synd at han måtte dra, han smilte bare og sa at han og du hadde gjort en avtale for resten av kvelden og at dette bare var forspillet.

Drosjen stanset og ør og fortumlet fikk jeg samlet klærne mine om meg og steg ut av bilen. Sjåføren ville ikke ha betaling, han hadde fått betaling nok sa han og smilte til oss og ønsket oss en riktig så deilig kveld.
Vel oppe i leiligheten din fyrte du på peisen, tente masse levende lys, satte på rolig og behagelig musikk og serverte iskald hvitvin. Dere to satt i sofaen, mens jeg satt i stolen rett ovenfor dere. ”Stripp for oss lille venn, vil du” ?blikket ditt møtte mitt og jeg så du var sløret av kåthet.
Om jeg ville? Det var ikke nei i min munn, og sakte fylte musikken kroppen min og jeg levde meg inn i den, kjolen gled av kroppen min og iført truse og strømper og sko sto jeg foran dere mens dere satt og runket hver deres stive og harde pikk mens dere så på meg. Dette måtte være en drøm som alle jenter ville ønsket å delta i. Synet av dere to ble nesten for mye for meg. Jeg stod med ryggen mot dere og bøyde meg fremover slik at dere kunne se hvor våt jeg var blitt.

Du reiste deg og kom bort til meg, holdt meg tett inntil deg og hvisket :”Kenneth får gjøre alt med deg, men ikke knulle deg, avtale?” Jeg forstod. Du brydde deg altså litt om meg allikevel, det var ikke bare sex mellom oss, var det vel? Det at han kunne knullet meg ville blitt mer enn du orket å se og det var jeg egentlig bare glad for. Jeg nikket til deg og du kysset meg sakte og deilig. Hendene dine gled over kroppen min og plutselig kjente jeg Kenneth bak meg. Hans stive pikk presset seg mot rumpa mi og i et kort øyeblikk angret jeg avtalen med deg. Men jeg glemte det fort da du ba meg legge meg på sofaen, dra bena godt til side og åpne fitta mi for deg.
Du stilte deg mellom mine lår og lot pikkhodet leke i åpningen min, Kenneth bøyde seg ned og slikket klitorisen min samtidig som du gled sakte inn i meg, det var like før jeg kom der og da så himmelsk var det. Du gled lenger og lenger inn i meg, fylte hele fitta mi med den deilige pikken din. Tungen til kompisen din roterte så deilig rundt klitorisen min og jeg møtte blikket ditt over hodet hans, du likte det du så, du likte å se at jeg lå der og hadde det så deilig.

Kenneth reiste seg og stilte seg ved hodet mitt med den dunkende pikken i hånden. Jeg lot pikken hans gli sakte inn i munnen min, tungen roterte over pikkhodet hans og han stønnet høyt. Han bestemte selv takten og jeg runket og slikket ham så best jeg kunne, Gud han var så stor og hard, hele tiden rant det litt sæd ut av pikken hans og han smakte så deilig. Dere fant takten i sammen og samtidig som du gled ut og inn av fitta mi, gled han ut og inn av munnen min. Dette var utrolig deilig.
Jeg kjente det bygget seg opp i meg og visste ikke om jeg ville klare å holde meg stort lenger, du merket det, du kjente til rykningene i kroppen min så du ba meg stille meg på alle fire og skyte rumpa mi godt ut mot deg. Kenneth satt seg på kanten av sofaen slik at jeg kunne suge han mens du knullet meg bakfra. Du kjørte pikken hardt inn i meg og jeg møtte deg i dine harde støt.
Jeg sugde pikken til Kenneth langt ned i halsen min mens jeg masserte pungen hans, han stønnet at han ville komme og ville trekke seg ut, men jeg holdt ham igjen. Han smilte da han forstod det var fritt fram å sprute meg langt ned i halsen og han lot det stå til. Mengder av sæd traff ganen min og jeg klarte ikke svelge alt. Samtidig førte du en finger forsiktig inn i rumpa mi og da eksploderte både du og jeg. Fitta mi trakk seg sammen rundt pikken din og du holdt meg hardt fast om hoftene mens jeg kjente sæden din traff langt inni meg, du trakk deg ut og lot resten komme over rumpa og ryggen min. Jeg kjente mine egne safter renne nedover lårene mine og jeg falt sammen ned på sofaen……..bedre julegave kunne jeg ikke fått…..

Jeg våknet med et rykk, badet i svette og kliss våt mellom bena, dyna lå som en haug på gulvet og pusten min gikk i korte hiv……….så hadde det altså bare vært alle jenters drøm allikevel…………konstaterte jeg ganske så skuffet…….men for en drøm det hadde vært og hvem vet kanskje den blir virkelig en dag?