Du og jeg

Sommeren var over, og alt det gode som vi hadde opplevd var nå over. Nå ventet turen hjem igjen og alle de kjedlige foreleserne på skolen.

Men kanskje det skjer noe spennende dette semesteret. Med ett lite håp i blikket satt jeg meg inn i bilen og kjørte i retning så.

Rektor ønskte alle velkommen tilbake etter ferien og pratet om hva som var målet for dette året. Svada tenkte jeg i det jeg såg noe fint ett par rader foran meg. No vart jeg nysgjerrig her. Hvem var denne skjønnheten, hvem var du. Hvem, hva og hvor? Jeg kjente at det begynte å krible litt nedentil så jeg måtte rette litt på utstyret.

Etter samlingen gikk turen mot klasserommet. Fant meg en plass og kom i prat med de andre. Og med ett sto du der. Med brunt stritt hår ned til skuldrene, og med en kropp som vi bare ser i undertøysreklamene.
Jeg såg langt etter deg, la ingen skjul på det. Lette etter blikket ditt, og du fant det, og vant det.
Jeg bare må bli bedre kjent med deg.

Etter skolen såg jeg deg gå i samme retning som jeg skulle, og tenkte at nå skulle jeg ta mot til meg å snakke til deg. Men ingenting skjedde, før du snudde deg. Alt stoppet. Himmelen svirret og jeg følte meg svimmel.

”Hei, jeg heter Lisa” sa du. Etter at jeg hadde fått summa meg, sa jeg hva jeg het. ”Dan her” sa jeg med skjelven stemme. Vi tok veien nedover og praten begynte etter hvert å komme seg.
”Blir du med inn på litt iste” spurte jeg i det vi skulle til å gå hver vår vei. Hun smilte vakkert tilbake og gikk inn døren.
Jeg lukket døren og bare sto der og stirret rett mot henne. Lisa var noe av det fineste jeg hadde sett på lenge. For en kropp. Jeg kjente at jeg var blitt kåt. Det begynte å bli trangt i jeansen.

Jeg hentet fram isteen og satt den på bordet. Vi tok en slurk hver i det vi såg på hverandre. Jeg kjente at foten din kom nærmere foten og handa di kom ”borti” handa mi. Jeg stivna helt til. Hva skulle jeg gjøre? Det var da det skjedde.
Du lente deg mot meg og kysset meg på munnen. Jeg holdt ikke igjen. Snarere tvert imot. Vi kysset lenge. Heftigere og mer intens. Vi beveget oss mot soverommet og kastet oss ned på sengen. Klærna gikk av på en-to-tre. Jeg såg på deg, og du på meg. Vi begynte å kline hardt. Med en hand på puppen din masserte jeg brystvorten din sakte, noe som senere kikk over til slikking. Du stønnet litt og smilte mot meg. Jeg kysset videre ned mot navlen for så å peile meg inn mot dagens mål. Fitta. Jeg merket at du var blitt kåt, og ble enda kåtere om det var mulig.
Du stoppet meg, og reiste deg opp. Rolig beveget du munnen din mot kuken og begynte å suge den. Først forsiktig framme på hodet, så hele staken. Jeg stønnet i vellyst og kjente at nå var det like før jeg kom. Du kysset den og sugde, som om du aldri hadde gjort noe annet. Ballene mine fikk samme behandling og jeg var i ekstase.

Du såg på meg og jeg skjønte at nå var det min tur til å tilfredsstille deg. Stringen gikk fort av, og jeg beveget meg sakte mot fitta di. Du var allerede våt, så jeg slikket i meg av saften din. Tungespissen min beveget seg opp og ned. Jeg slikket og suget. Kjente du stramma til. To fingre fant veien inn i herligheten din og jeg beveget de sakte fram og tilbake. Og med tommelen roterende på klitorisen stønnet du av fryd. ”Knull meg” sa du ”knull meg hardt”. Jeg lot meg ikke be to ganger. Med en stake stiv som en påle, beveget jeg meg inn i hullet ditt. Vi stønnet begge to da kuken traff fitta. Jeg trakk meg litt ut, før jeg kjørte den inn igjen. Slik holdt vi på lenge, før du satt deg oppå meg og tok meg på en ridetur. Jeg såg kuken svinne inn i hullet ditt og holdt begge hender rundt livet ditt.
Vi stønnet høyt i det vi begge kom i en orgasme. Jeg trakk meg ut og du slikket kuken min rein.

Vi kysset og stirret på hverandre. ”Hva skal du i morgen?” spurte du. Jeg sier gjerne ja takk til litt mer iste. Jeg smilte lurt og tok på meg klærne mine og gledet meg alt som en unge til neste dag.