En eneste stor familie

Jeg drømmer om å være medlem i en klubb. Bare spesielt innvidde, seriøse mennesker. Ingen par. Bare single. Ingen som hører sammen, eller omvendt, alle hører sammen med alle.

Jeg drømmer om at vi møtes en gang i måneden, kanskje annenhver måned. Kanskje møtes vi på forskjellige steder, hjemme hos hver enkelt. Eller vi leier oss inn på hotellrom. Vi er ganske mange, så vi må leie store rom. Er kanskje 10 – 20 mennesker hver klubbkveld.

Når vi møtes, er det ikke på rommet men ute på et spisested. Vi spiser noe godt og drikker moderat. Koser oss. God og avslappet stemning, vi vet jo hva som skal skje senere. Praten går løst og mens vi sitter der ved bordet, ser jeg på flere av jentene at de er blanke i øynene. Gutta også, jeg har allerede stå og det murrer i kroppen.

Så bryter vi opp og går i samlet flokk til møtelokalet. Vi går inn og sistemann låser døra bak seg, og fra da av slippes undertonen løs, den som har ligget og murret hele tiden. Vi blir automatisk og tilfeldig delt inn i grupper, alt ettersom hvem som står ved siden av hverandre. Jeg får tre jenter rundt meg, noen jenter får flere menn rundt seg og alle begynner å kle av hverandre mens hender begynner å beføle.

Jeg lurer på hvordan det kjennes å bli befølt av flere myke hender på en gang, mens plagg etter plagg forsvinner og jeg selv forsøker å kle av de befølende jentene og kjæle med dem. Noen har satt på rolig musikk, noen har dempet lyset. Noen kysser meg og jeg besvarer kysset mens to bryst blir klemt flate mot ryggen min i en omfavnelse bakfra. Jeg legger en arm rundt to jenter mens den tredje står bak og gnir seg mot ryggtavlen min.

Jeg ser flere grupper, det glinser i pikker i flere farger og smaksvarianter, gummiprodusentene har tjent godt i dag. Sukk og grynt, klynk og søte stønn høres i rommet når vi har kommet så langt. Selv har jeg havnet i jenteklyngen min midt i ei stor seng, like ved siden av en annen klynge av tre menn og ei jente i midten. Vi blander oss etter hvert, her er det ingen som er gjerrige på noe. Jeg kan godt fingre med jenta som ligger i midten ved siden av oss, mens de tre andre fortsetter å kjæle med meg, eller to av mannfolka blander seg med jentene «mine» og begynner å knulle dem mens de suger meg. Jeg kan godt slikke ei mens hun suger en annen. Alt som betyr noe er at alle har det godt.

Dette drømmer jeg om. En eneste stor lykkelig sexfamilie der alle knuller alle, der klyngesex og gruppeorgier foregår over en lav sko og alt som betyr noe er nytelse – både sin egen og andres. Jeg vil være omkranset av jenter, få kjenne damehud hvor jeg enn strekker ut hendene. Vil se jentene ri meg mens de suger en annen mann, eller bli tatt bakfra av meg mens de slikker ei anna jente. Jeg vil ha mus på hver finger mens jeg kjenner tærne dyppes i våte fitter, vil kjenne masse våte tunger renne over kroppen og suge og kysse hvor de måtte finne det for godt. Jeg vil ha minst fire munner rundt kuken, med ivrige tunger som slåss om å slikke hodet mens hender griper rundt for å runke. Jeg vil ha mus stående på rekke og rad, bare å velge og vrake og slikke og fingre med, bare å smelle gummien på og renne den ene etter den andre i senk. Jeg vil knulle dem møre og selv bli knullet til jeg blir gul og blå. Utmattet og lykkelig.

Denne klubben drømmer jeg om.