En etterlengtet kveld

Dagen på jobben har vært lang og kjedelig. Timene har bare sneglet seg av sted. Hele dagen har jeg sittet med blanke øyne, røde kinn og hodet fullt av deilige opphissende tanker. Mange kunder har sett rart på meg… men heldigvis aner de ikke noe om det deilige som skal skje senere i dag. Jeg har gledet meg lenge til dette, og dagene denne uken har gått utrolig sent. Men endelig er lørdagen her, og jeg og min kjære skal dra og besøke Arne og Tina om en liten stund.

Det er deilig endelig å være jeg hjemme. Jeg går inn i dusjen, og lar det varme vannet beføle kroppen min. Jeg finner fram barberhøvelen. Nå skal det rakes bort hår! Jeg skal være lekker og deilig glatt til vi skal møte dem etterpå. Etter en stund er jeg glatt som den dagen jeg ble født… Saftene renner nedover lårene mine, og jeg er deilig opphisset. Jeg lukker øynene og la det varme vannet skylle bort barberskummet fra kroppen min. Jeg stønner når den deilige strålen treffer mitt mest følsomme sted. Det er vanskelig å ta den bort. Det sitrer så deilig i hele kroppen når vannet beføler den følsomme huden der nede. Jeg synker sammen i dusjen, lukker øynene og tankene går til kvelden.

Jeg kan se for meg hvordan erotikken henger i luften, og hvordan det sitrer i kroppen når vi sitter der sammen i sofaen alle fire. Vi prater om helt dagligdagse ting, men alle sammen sitter og egentlig tenker på noe helt annet.
Etter noen glass vin, er det tid for noe litt sterkere, så vi jentene går ut på kjøkkenet. Der finner vi fram det som skal til for å mixe noen spennende drinker. Vi står ved siden av hverandre, og jeg kommer stadig borti den nakne huden din med armen min. Det er som å få elektriske støt. Øynene våre møtes, og det som skjer er unngåelig. Leppene våre trekkes mot hverandre, og vi smelter sammen i et heftig kyss. Leppene dine er myke og gode. Jeg lukker øynene og bare nyter den deilige tungen din mot min. Vi legger armene rundt hverandre og presser kroppene mot hverandre. Jeg kan kjenne de deilige puppene dine mot mine. Jeg kan kjenne at brystvortene dine er harde under den tynne kjolen. Du er nok minst like opphisset som meg. Blodet mitt bruser i årene, og hjertet dunker i brystet, så jeg er redd de kan høre det på utsiden.
Jeg lar hendene mine stryke kroppen hennes. Masserer den deilige rumpa. Tina stønner, og vi er blanke i øynene nå begge to.

Plutselig ser jeg guttene stå i døren og se på oss. De har telt på framsiden av buksene, begge to. De liker dette – de liker å se to kåte jenter koser med hverandre. Jeg smiler til min kjære Jon. Han smiler tilbake. Jeg vet at dette er noe han har drømt om lenge – å få se meg med en annen jente. Øynene hans er svarte og sløret. Jeg vet at han er utrolig kåt nå.
Jeg lukker øynene og kysser Tina igjen. Tanken på at noen ser på gjør det enda mer vilt og deilig. Jeg stryker over kroppen hennes, og lar hånda skli under den korte kjolen. Kjenner at hun ikke har truse på. Jeg beføler den deilige rumpa hennes, og hun stønner når hun kjenner hånden min mot den nakne huden sin. Guttene står fremdeles og ser på med store øyne. Tina har enda ikke oppdaget dem.

Tina støtter seg mot kjøkkenbenken med lukkede øyne. Jeg setter meg på kne foran henne, og løfter opp den korte kjolen. Hun er glattbarbert, og fitta lyser mot meg. Hun sprer villig beina sine for meg. Jeg ser at kjønnsleppene er hovne og hun er blank av saftene sine. Jeg smiler for meg selv når jeg stikker ut tungen og lar den komme borti hennes mest følsomme punkt. Hun rykker til og stønner. Hun holder seg godt i kjøkkenbenken, for ikke å synke sammen på gulvet. Jeg lar tunga leke med henne, og slikker henne. Først rolig og forsiktig, før jeg øker tempoet. Hun vrir på hoftene og stønner. Jeg hører på pusten hennes at hun ikke er så langt unna finalen. Så jeg lar tunga slikke henne enda villere og deiligere. Hun skriker i det orgasmen tar henne, og synker sammen på gulvet. Hun åpner øynene, ser på meg og smiler. ”Det var deilig, vennen….”

Jeg ser bort på guttene som står der med hver sin pikk og runker. Dette har vært litt av et show for dem, og de er kåte som dyr begge to. Tina rødmer når hun ser dem. Hun har ikke sett at de så på når jeg gav henne en deilig behandling. De kommer mot oss. Det lyser kåtskap i øynene. Jeg grøsser når jeg tenker på alt det som skal komme. Dette kommer til å bli deilig. Jon går mot Tine, legger armene rundt henne og kysser henne. Arne gjør det samme med meg. Det er deilig å stå og kline med en annen mann mens kjæresten min står rett ved siden av og kliner med en annen jente! De trekker oss med inn på soverommet, og vi havner i en haug på senga. Jeg lukker øynene, og kjenner hender og tunger over alt på kroppen. Mine hender holder rundt en pikk og runker lett. Det er smatting, stønning og ynking rundt meg. Jeg er så kåt nå at jeg bare ligger og vrir meg på senga. Jeg kjenner en tunge på hver pupp, og skriker når jeg kjenner en tunge på klitten. Jeg skjønner at det er nødt til å være Tina, for hun slikker så ømt og forsiktig. Hun slikker slik en mann aldri ville gjort. Jeg vrir meg og stønner. Kjenner at det ikke er lenge igjen. Kroppen rister, og det sitrer i hele kroppen. Jeg kaster på meg, og løfter underlivet fra madrassen når jeg kommer i en deilig orgasme. Mmmm… det er helt fantastisk!

Jeg kjenner noen som tar tak i hoftene mine og snur meg rundt. Jeg blir stående på alle fire på sengekanten. Jeg åpner øynene og ser at Tina står i samme stilling som meg, men ansiktet mot meg. Vi ser på hverandre og smiler. Jeg ser hvordan hun himler med øynene og ynker seg når min kjære Jon kjører pikken i henne. Hun stønner og vrir seg. Etterpå er det min tur. Arne sprer beina mine, og presser pikken inn i meg. Jeg stønner, det er så utrolig deilig! Jeg er så kåt nå, og vil bare ha det hardt. ”Knull meg hardere og fortere!!!” Jeg skriker det ut. Men han fortsetter i samme rolige tempo. Det er til å bli gal av. Jeg støter i mot, så godt jeg kan. Men må raskt gi opp. Det er han, ene og alene, som bestemmer tempoet. Jeg lener meg mot Tina og begynner å kysse henne, samtidig som vi får pikk bakfra begge to! Det er så utrolig deilig! Arne setter opp tempoet og knuller meg hardere og fortere. Jeg kjenner hvordan hele kroppen rister da jeg kommer for andre gang den kvelden. Det er deilig å kjenne orgasmen rase gjennom kroppen mens jeg ser Tine nærmer seg en, hun også, med pikken til Jon langt inne i henne.

Arne legger seg på senga og Tina setter seg oppå han. Hun fører pikken inn i seg, og begynner å vugge på hoftene og lar pikken skli inn og ut av henne! Jon stiller seg bak henne, dytter henne framover og begynner og slikke henne der bak. Tina stønner når hun skjønner hva som kommer. Jeg klarer ikke rive bort blikket fra det deilige som utspiller seg rett foran øynene mine. Jeg lar fingrene kose med fitta mi mens jeg stønner. Jeg ser hvordan Jon smører glidemiddel i rumpa til Tine, og begynner å presse pikken inn i henne. Tina skriker og vrir seg. Nå har hun pikk i begge hull, og hun er deilig fylt opp. Jeg setter meg over ansiktet til Arne. Han er ikke vanskelig å be, og jeg stønner når tunga hans treffer klitten min. Jeg lener meg mot Tina og kysser henne. Det er ikke så lett for noen av oss å konsentrere oss. Tina har pikk i begge hull, og jeg har ei deilig tunge som jobber med klitten min. Mmm… Det er utrolig spennende og kysse henne samtidig som Arne slikker fitta mi.
Jeg vet at dette ikke kan vare lenge. Jeg er så nærme nå. Jeg hører at Tina har det på samme måten ut i fra hvor tungt hun puster, og hvordan hun vrir på hoftene over pikken til Arne. Jeg kjenner det bygger seg opp i meg… kjenner hvordan det sitrer i kroppen. Jeg er så nærme nå… orgasmen tar tak i kroppen min og rister meg. Jeg uler som en ulv, og stakkars Arne er nær ved å bli kvelt under meg….

Tankene blir brått avsluttet i det jeg synker sammen på gulvet i dusjen. Kroppen rister etter den deilige orgasmen. Jeg ser opp på Jon som smiler lurt. ”Hva er det du tenker på, jenta mi? Gleder du deg til i kveld eller?” Jeg rødmer, reiser meg opp og skyller ut sjampoen av håret. ”Vi skal dra om en halvtime, vennen, så kanskje du bør komme deg ut av dusjen.” Jon ler mot meg, og jeg rødmer enda mer. Jeg går ut av dusjen og finner fram klærne. Etter litt pynting og sminking er jeg klar til å dra… Det sitrer i hele kroppen da vi setter oss i bilen, og kjører mot Oslo…. Endelig er lørdagen her…