En guide til squirting, del 4

Ejakulering sammen med en partner

Det anbefales vanligvis at du begynner å trene alene først og når du er komfortabel med det, så kan du ta ting et skritt videre å forsøke sammen med en partner.
Vi anbefaler ikke å overaske ham med å plutselig sprute ham i ansiktet en dag og si ”surrprise” siden mange menn overhodet ikke har den minste ide om hva kvinner er i stand til, kan han finne på å ta det ille opp.
Her gjelder det å trå varsomt og forklare ham at du har lest om noe, (kanskje vise ham HVA du har lest?) at du har trent og at du faktisk kan og si at du gjerne vil gjøre det sammen med ham.

De fleste menn får en stiv en bare av å høre kvinner fortelle om hvor deilig det er… så lenge de er klar over at det ikke er urin.
Så, når han er klar, ta en liten prat med ham om teknikkene du vil han skal benytte.
Det enkleste er å benytte et par fingre eller et sexleketøy med en form som passer oppgaven.

Hans viktigste oppgave er å være lydhør, hun leder ham og må hele tiden guide ham.
Det høres muligens både kjedelig å vanskelig ut, men menn er generelt raske til å lære om det er noe de finner glede i, så han trenger neppe å guides så mange ganger.
Å benytte penis er litt vanskeligere, men i den rette stillingen er det fullt mulig og dersom man først har klart det på andre måter, er det absolutt ikke umulig.
En stilling som for mange fungerer spesielt godt, er stående.
Da kan hun lene seg frem og på den måten hjelpe penis å treffe riktig.

Han på sin side er nok en gang nødt til å lytte og la seg lede, samt holde tempet nede.
Hurtige ut og inn bevegelser er sjelden den beste måten, det gjelder heller å holde et jevnt press og nærmest vugge frem og tilbake.
Dersom man først får smaken på denne formen for lek, er det skrevet en rekke bøker om emnet, et søk på amazon vil gi dere lesestoff nok for lang tid fremover.