en introduksjon til småtips

foto av: Trevor Watson

Vi har lenge hatt en hel del slike småtips liggende her på sidene våre…. Mange har vi funnet på forskjellige steder selv, en del har vi fått tilsendt.
En ting vi ikke har hatt er en fornuftig introduksjon og litt om hvordan disse tipsene bør brukes, det har vi tenkt å gjøre noe med nå!

Sex dreier seg ikke bare om teknikk. Det holder simpelthen ikke å kunne samtlige triks som er beskrevet på disse sidene i den rekkefølgen vi har skrevet de (eller noen annen rekkefølge heller for den saks skyld)
Disse små tipsene er laget for å brukes som krydder i sexlivet, på samme måte som maten har godt av litt krydder, ett par gjør seg godt, for mange blir overveldende.
Ikke bruk for mye tid på triks, prøv dem, lek med dem og nyt dem.
Ikke bruk for mange av dem under en elskovstund, spar heller noen til neste gang.
Ikke stress for å få muligheten til å prøve noen nye teknikker, dersom det passer seg kan du prøve, om anledningen ikke byr seg… så vent til en annen gang.
Det er ett klassisk kvinne utrykk som sier: "Det var tre av oss i sengen, han, meg og teknikken hans" Ikke gå i denne fella.

Det er for øvrig lettere for kvinner å prøve en haug med triks på en mann, enn det er for en mann å prøve en haug med triks på en kvinne. Det er nå engang ett faktum at for menn er det hele mer teknikk… for kvinner dreier det seg om helheten på en helt annen måte.
Slik er det bare, ikke forsøk å endre det, ikke forsøk å forstå det, men lev med det og gjør det beste ut av det.

God sex er basert på at du bryr deg om at både du og din partner har det bra, du må ha lyst til å ha sex med din partner ( og din partner må ha lyst til å ha sex med deg)
God sex dreier seg også om å kunne lese partneren din, du må være i stand til å oppfatte hva hun/han ønsker der og da… det holder ikke å bare pøse på med mer teknikk og enda flere triks.
Allikevel kan noen gode små triks gjøre utslaget, såfremt du velger de rette triksene på de rette tidspunktene….
Husk også att ett tips som fungerer godt på ett tidspunkt ikke nødvendigvis fungerer like godt ved neste korsvei.
Nå har vi etter hvert fått samlet så mange små tips at det bør være noe for alle og enhver og vi vil på det varmeste anbefale å prøve noen nye fra tid til annen.
Dersom du mener du har noen gode tips vi ikke allerede har tatt med, så setter vi stor pris på å høre fra deg så vi kan dele dine tips med alle de som leser disse sidene.

T&L
Webmastere på erotikknett.no

 

Legg igjen en kommentar