En overaskelse…

Endelig!…. Der våknet hun. Vidar hadde lenge ligget å sett på hennes sovende ansikt…så fredfylt og vakkert…så uskyldig. Han hadde hatt lyst til å vekke henne opp lenge, men hadde ikke hatt hjerte til det. Hun var sliten etter en utrolig hektisk natt med fantastisk sex og flere orgasmer. Han forsøkte å minnes hvor mange ganger hun hadde kommet…minst 5 eller 6…
Han lå og tenkte på hvor sammensatt hun var. Anja var en sart sjel, en menneskevenn med en tander fremtoning, og likevel…så sexy, vulgær, opphissende og kreativ seksuellt. Kontrastene sto i kø. Når han så det uskyldige ansiktet hennes i slike fredelige folder var det vanskelig å tro at det var samme kvinnen som hadde gitt seg hen til ham sist natt, så dyrisk, så lekent og hengivent. Varm og rå på en gang.

Han var gal etter henne. Aldri hadde noen fått ham til å kjenne et slikt sterkt begjær. Han ønsket å eie henne, ha henne hos seg alltid! Ville ikke dele henne med noen, og likevel visste han at hun bar på en drøm som for ham ville være følelsesmessig vanskelig å takle…. en seksuell drøm om å elske med flere på en gang. Både kvinner og menn. Hun ville prøve alt før hun skulle slå seg til ro, sa hun.
De hadde bare kjent hverandre et par måneder, men hadde sett hverandre nesten hver dag i denne tiden. De var ikke offisielt fast sammen eller noe sånt, men han elsket henne. Hun var en kvinne han med sikkerhet visste i sitt hjerte at han kunne tenke seg å dele resten av livet med.
Om hun kunne gjengjelde hans følelser visste han ikke helt sikkert. Hun var så varm, men likevel følte han noen ganger at hun holdt litt distanse til ham. Det var noe udefinerbart han ikke helt kunne sette fingeren på.

Vel…og snart fylte hun år. Han lurte fortsatt på hva han skulle finne på til henne. Noe overraskende og spesiellt. Noe hun ville huske lenge. 30 år på denne kloden bør jo ikke gå upåaktet hen.
Han var smertelig klar over en gave som mest sannsynlig ville gledet henne stort.. hva med å hjelpe henne å oppfylle den store fantasien hennes? I det samme han hadde tenkt tanken kjente han hvordan hjertet sank i brystet hans, og en sviende, dump følelse bredte seg i ham. Kunne han klare å være med på dette? Være vitne til at noen andre fikk være i henne, elske med henne, være så nær henne? Han visste ikke, men regnet med at det ville bli en kraftig styrkeprøve for ham.. Men dersom dette var hennes største drøm, som hun likevel en gang kom til å realisere, så ville han heller være en del av det enn å lide under tanken på at andre fikk være der, og ikke han. Aldri få vite hva som egentlig skjedde.

Men hvem skulle han spørre om noe sånt? Han visste hun hadde venninner som kanskje ville være med på det. Å finne en passende dame kunne han klare, men hva med den mannlige parten..hvem skulle det bli? Ja, se det var verre.
Det var en nokså absurd tanke og skulle planlegge noe sånt. Han følte seg både ille berørt og litt opprømt på en gang.
Et par uker senere var planen i boks. Valget hadde falt på 2 par han hadde blitt kjent med inne på chatte-sidene på internett. Han valgte denne løsningen fordi det ville være lettere med noen man ikke behøvde å forholde seg til i ettertid, samt at siden de var par allerede ville det kanskje ikke være så betent med tanke på sjalusi, rent egoistisk sett fra hans egen side.
De virket hyggelige, og mer enn villige til å være med.
Det var mange andre som også hadde vært interessert, men disse to parene virket positive og oppegående, samt at ingen av dem hadde vært med på noe sånt tidligere, men hadde hatt fantasier om det i mange år.
Tid og sted ble avtalt , og snart var den store dagen der.

Anja ante fortsatt ingenting om hva som skulle skje. Avtalen var at hun og Vidar skulle ut å spise på yndlingsresturanten hennes, og etterpå skulle de gå hjem til ham. Siden dette var en torsdag hadde hun valgt å feire med familie og venner påfølgende helg, derfor var det bare de to på denne dagen….

Da han forlot leiligheten sin for å hente Anja den kvelden skyndtet han seg å putte reservenøklene sine opp i postkassa…..
De hadde det utrolig hyggelig på resturanten, og Anja var slående vakker og strålte som en sol mot ham der hun satt i sin nye, knallrøde kjole. Den dype utringingen viste kløften mellom de fantastiske brystene hennes, og han kjente det stakk dypt i ham ved tanke på det som ventet. De drakk nokså mye vin, og begge var de litt på en snurr da de gikk hjemover. Han kunne merke at det gjorde henne kåt. Hun hadde et farlig glimt i øynene nå, og de stanset flere ganger langs veien for å kysse og beføle hverandre…. lite ante hun om overraskelsen som ventet der hjemme i leiligheten….

Vidar syntes han hadde holdt masken fint med tanke på hvor nervøs han egentlig var. Ville hun like at det skjedde på denne måten? Hvordan ville hun reagere??
De låste seg inn, og hun satte seg ned i sofaen. Alt var stille. Gjestene hadde fått beskjed om å være i ro inne på gjesterommet til de fikk nærmere beskjed. Han satte på litt musikk og gikk for å hente enda mere vin…
Anja slukte et glass fort ned, og viste med all sin tydelighet at det var andre ting hun heller kunne tenke seg akkurat nå… Hun var over ham som et sultent villdyr og rev i slipsknuten hans for å få åpnet den….
Hun smilte lekent mot ham og slikket på brystkassen hans. Lot tunga leke kjælent rundt de bittesmå brystvortene til de knoppet seg. Vinen gjorde sin virkning. Han følte seg ikke lenger like nervøs, og kjente hvordan kåtheten veltet opp i ham nå. Det var på tide å la showet begynne.
Han sa: “ Jeg har en overraskelse til deg”. “Jeg vil at du skal kle av deg og legge deg på sengen, så kommer jeg straks etter….og du?? Ikke noe lys på.”
Hun hadde ingen anelse. Ruslet lydig inn på soverommet og la seg ned… Hun befølte seg selv der hun lå…..Lurte på hva han hadde funnet på. Hun trodde plutselig hun visste det. Han hadde jo sagt at hun skulle få en dildo til bursdagen sin. Mest på spøk, trodde hun, men tydeligvis hadde han nok ment det. Hun lot en finger gli frem og tilbake langs den glattbarberte og allerede våte sprekken… kom han ikke snart da??
Hun hørte døren gå opp. Endelig..
Der kjente hun deilige hender stryke over henne. Gud, så kåt hun var. Men hva var dette?? Flere hender??
Plutselig var det fire hender som strøk over henne. Dette var vanvittig…Et lite øyeblikk stivnet hun til, men sa ingenting…Forsto brått at dette var planlagt, og det gjorde henne vanvittig kåt. Hvem var dette, mon tro? Var det noen hun kjente? Det var umulig å se noe der inne…
Hun vred seg under de fire hendenes kyndige behandling. Kjente hvordan saftene rant ut av henne. Dette var deilig. Absurd…men, deilig!
Igjen hørte hun døren gå opp, og i gjenskinnet fra dørsprekken så hun en tander liten skikkelse. Hun kunne se kurvene av en kvinne. Hendene strøk og masserte henne fortsatt, og hun var utrolig kåt nå. Den nyankommne tok plass oppi sengen, mellom bena hennes og begynte å slikke vekk saftene hennes. Hun hadde en utrolig deilig tunge. Så spiss og nett, og veldig søkende. Tunga sveipet over hver kurve der nede. Slikket henne vanvittig godt, og Anja var allerede nær ved å komme. Hun fingret henne først hardt med to fingre, mens hun hele tiden slikket på klitoris. Deretter 3 fingre..og etter enda en stund…4 fingre. Dette, kombinert med hendene som strøk over kroppen hennes ble for mye, og orgasmen skyllet uventet brått over henne. Hun ropte høyt av nytelse. Dette var fantastisk deilig…
Kvinnen satte seg nå over ansiktet hennes, og endelig skulle Anja få kjenne hvordan smaken av kvinne var. En tanke som hadde pirret henne i årevis. Damen var utrolig våt. Anja strakte tungen forsiktig ut og lot den gli over det våte kvinnekjønnet. Lukten og smaken av kvinne var like deilig som Anja hadde forestillt seg, og snart slikket hun voldsomt på henne. Kvinnen vred seg av kåthet og presset underlivet hardt ned mot munnen til Anja, som svarte med å stikke tungen langt inn i kjønnet hennes. Knullet henne med tunga. Så rart…skulle nesten tro hun hadde gjort dette mange ganger før. Det føltes så naturlig.

I mellomtiden satt Vidar og den andre kvinnen på stua og ventet på deres tur til å gå inn. Ville ta det litt i etapper. Han hadde blitt enig med de andre om at rommet skulle være mørkt hele tiden. På den måten ble sansene mest stimulert, og unødig sjenanse ble heller ikke noe problem….Det så ut til at alt fungerte utmerket så langt.
Anja var i ekstase, og Vidar, som hele tiden hadde vært litt usikker på hva som skulle bli hans rolle i det hele, begynte også å våkne til liv. Han hadde en vakker kvinne ved sin side. Hun så svært sultent på ham, og de ble kåte begge to av å sitte der og høre på alle de deilige lydene fra soverommet. Til slutt orket hun ikke vente mer, men kneppet opp buksesmekken hans og grep tak innenfor. Den var stor og stiv, og våt og deilig på tuppen. Hun måtte ha den i munnen. Han kjente litt på at det ikke føltes helt moralsk rett for ham, men hele situasjonen var jo en smule skrudd, så han valgte å legge følelsene til side, og forsøke å nyte det.
Hun var flink med munnen sin. Sugde fast og godt, mens den myke tunga roterte rundt hodet… Kombinert med Anjas stønn inne fra soverommet ble det en heftig opplevelse som fikk ham til å nå høyden nokså fort..men han ville ikke komme enda, ville vente til de kom inn til de andre. Men han var spent på å smake på henne også. Han la henne bakover på sofaen og spredte bena hennes ut til siden. Hun var nesten helt glattbarbert. Hadde bare gjemt igjen en liten dusk, men leppene var glatte og deilige, og det glinset av saftene hennes der nede. Han la seg godt tilrette og begynte å slikke henne. Hun var kjempekåt, og slynget bena hardt rundt nakken hans, så han ble fastlåst som i en skrustikke der nede. Ansiktet hans ble begravet i den deilige våte fitta, og hun stønnet høyt av begjær nå… Han forsøkte å stanse opp før det gikk for henne, men hun presset ham tilbake på plass. Ville ikke gi seg før orgasmen kom og tok henne til de store høyder. Og så kom den….og spruten sto rett til værs ut av henne. Hun ejaculerte …Noe så herlig. Han ble våt i ansiktet, og strakte ut tunga for å smake på saftene. Noe sånt hadde han ikke opplevd før, bare hørt om. Det var en ny opplevelse for ham.
Hun ville ha ham inni seg straks, men det var på tide å gå inn til de andre nå. Måtte spare igjen litt energi . Begge tok en kjapp tur på badet og vasket seg litt før de sammen gikk inn i det mørke rommet.

Det var umulig å se noe, men de famlet seg frem til sengen, som allerede igrunnen var full. De ble raskt en del av gruppen. Masse hender overalt. Masse deilige lyder. Vidar befølte seg frem og fant frem til Anjas kropp. Den var klam og svett. Det luktet våte kjønn i hele rommet. To stykker lå i sengen, de andre sto på kne rundt, Anja lå tett omslynget og kysset på noen, men hvem var umulig å se. Han befølte seg forsiktig frem og kjente nok en myk kvinnekropp. De to kvinnene lå og kysset hverandre mens mennene sto rundt og onanerte, og strøk på dem overalt. Det var en utrolig stemning der inne. Den tredje kvinnen var forsatt like kåt, og dette ville hun gjerne være en del av. Hun krabbet opp i sengen og la seg imellom de to andre. Kysset begge to, slikket brystene deres i tur og orden, mens de begge begynte å beføle henne på brystene og i skrittet. Ingen sa et ord . Det var kun kroppsspråk som talte der inne,.. sitt tydeligste språk.

Anja byttet plass med den nyankomne kvinnen, og begge damene lå nå på ryggen med skrevende ben. Anja begynte å slikke dem vekselvis. Gikk fra den ene til den andre..frem og tilbake…de stønnet og bar seg. I mellomtiden tok Vidar og en av de andre mennene tak i de stive lemmene sine og styrte dem inn i munnen på hver sin dame, mens Anja fortsatte den iherdige slikkingen sin. Hun tenkte på hva hun selv likte godt, og forsøkte gjøre det slik hun selv tente mest på. Det virket tydeligvis. De vred seg av kåthet under den ivrige munnen hennes.

Nå, når isen var brutt og sjenansen var borte, gjorde det ikke noe om de tente et lite lys. Vidar hadde på forhånd satt et stearinlys og en fystikkeske på nattbordet. Mens han fortsatt fikk pikken sin avsugd tente han lyset. Det blafret svakt, og selv om det fortsatt var mørkt der inne fikk alle se et lite glimt av hverandre for første gang. Den tredje mannen, som for øyeblikket var ledig, gikk bort til Anja og ba henne sette seg opp i sengen. Han spurte ikke om lov, men bare presset seg inn i munnen hennes. Vidar sto på andre siden av henne, og etter en stund tok hun tak i ham, og styrte ham også mot munnen sin. Der var det jo trangt fra før, men hun ville tydeligvis prøve å suge to samtididg. Vidar presset seg forsiktig inn. Hun ble nesten kvalt, men var samtidig så kåt at hun på dette tidspunktet ville tillatt nær sagt hva som helst.. Hun slikket og sugde på begge to, etter beste evne, og det var ikke lenge før det begynte å bli farlig godt for begge mennene. De klarte å samkjøre det slik at begge kom på likt, og Anja fikk munnen full, og vel så det.
Det veltet ut av munnen hennes, enda hun svelget unna så godt hun kunne. Dette var absurd deilig…Helt villt!

Alle fikk sitt, og de holdt på helt til morgengry.
Det ble mange deilige orgasmer på alle deltagerne den natten, men aller flest fikk likevel bursdagsbarnet, og det var jo bare rett og rimelig!!!

Da det hele var over kunne hun bare bekrefte overfor Vidar at dette var en “gave” hun ville leve på lenge.
Vidar var også fornøyd. Det hadde gått bedre enn han fryktet, og han hadde selv tatt stor nytelse av det hele…..Ja, så stor at han ikke var fremmed for tanken om å gjøre det om igjen en gang…
Så hvem vet??
Kanskje på tide å så smått begynne planleggingen av 40års-dagen?
Dersom den skal klare å overgå denne kvelden kreves det nok masse planlegging 🙂