En vanvittig drøm

Vi satt ved et bord i en helt folketom restaurant. Vi hadde møttes igjen etter ½ år og jeg hadde sjokkert deg noe voldsomt med antrekk og frekkhet. Jeg hadde kun på meg sort netting-catsuit, lang sort frakk og høye støvletter. Vel inne på restauranten hadde en ung, søt jente spurt om jeg ville ta av meg frakken. Til din store overraskelse og vanntro svarte jeg ja. Hun stønnet svakt og gjorde store øyne når jeg lot frakken gli ned fra skuldrene mine. Brystene vippet frekt mot henne gjennom hullene i stoffet og det var ikke vanskelig å se at catsuiten hadde fransk åpning.

Jeg lot som ingen ting, gikk til bordet vårt med vuggende hofter, vel vitende om at du gikk bak meg å studerte rumpa mi. Jeg ba om kald hvitvin og menyen. Du satt deg rett ovenfor meg, fortsatt stum etter måten jeg hadde møtt deg på. Jeg lente meg tilbake mot stolryggen slik at brystene mine lyste frekt mot deg i skinnet fra stearinlysene. ”Nå vennen min, mistet stemmen eller er du for kåt til å si noe”? Jeg smilte til deg og strøk meg forsiktig over brystvortene som raskt stivnet og sto store, rød og stolte rett ut i luften og bare lengtet etter å bli slikket. Du smilte og så på meg med dine store blå øyne, det lyste kåthet av dem. ”Du er bare supersexy, du er herlig frekk og jeg elsker å se deg slik”.
Jeg pustet lettet ut, var redd jeg hadde gått for langt denne gangen, men ingen fare tydeligvis.

Jeg gled litt ned fra stolen og lot skotuppen stryke deg lett over den harde bulen i buksa di. Du lukket øynene og bet deg i underleppen. Akkurat da kom serveringsdamen med vinen vår og skjenket i glassene våre. Jeg tok ikke blikket fra deg, bare strøk deg over pikken din og jeg visste at slik kelneren stod nå kunne hun seg hva jeg holdt på meg. Rødmen hennes var kledelig, og hun sølte litt vin når hun skjenket til oss.

Jeg krøp under bordet og frem til deg. Strøk hendene mine oppover de deilige, faste lårene dine og kneppet opp buksa di. ”Herregud jente du er jo gal” stønnet du, men du gjorde ikke noe for å stoppe meg. Pikken din vippet frem og den var så stor og stiv som jeg aldri før hadde sett den. Jeg slikket tuppen og lot tungen min gli sakte nedover og ned mot pungen din, runket deg mykt og forsiktig, men jeg var så kåt at jeg måtte bare ha deg. Jeg tok deg i munnen og du stønnet høyt, ville presse deg ned i halsen min fort og vilt, men jeg ville nyte deg, så det ble i mitt tempo. Sakte gle du lenger og lenger ned i halsen min helt til munnen min stoppet mot pungen din. Gud så deilig du smakte. Jeg sugde deg forsiktig og du tok hendene dine og holdt mot bakhodet mitt og jukket i mot. Jeg kjente fitta mi ble fylt av saftene mine og det rant noen dråper på innsiden av lårene mine.

Glemt var mat, vin, kelner hvor vi var og alt. Det eneste jeg tenkte på var å være deilig mot deg, gjøre det godt for deg, og at du ville huske dette senere.

Du stønnet at du ville smake på meg. Jeg krøp frem fra bordet og stilte meg med rumpa mot deg. Spredte bena mine godt og bøyde meg frem over bordet. Jeg visste at rumpa mi var i høyde med ansiktet ditt og at fitta mi ville åpne seg for deg når jeg stod slik. Du elsker å se meg sånn. Nybarbert, våt, glatt, frekk og kåt. Jeg lot fingrene mine åpne meg og du tok tak i rumpeballene mine, bøyde deg frem og tungespissen slikket rumpa mi, tegnet deilige sirkler ned mot min våte og kåte fitte. ”Gud du er sexy når du står sånn, vis meg hvor våt du er”! Stemmen din dirret og jeg lot fingrene mine gli frem og tilbake i sprekken min. Tungen din presset seg sakte inn i meg og jeg glemte tid og sted. Det var himmelsk å kjenne munnen din mot all fuktigheten min. ”Slikk meg, slikk min våte grotte, drikk saftene mine, knull meg, bruk fingrene i fitta mi og rumpa mi!” jeg var så kåt at jeg ville helst hatt deg over hele meg. Det brant mellom bena mine og munnen din og tungen din gjorde alt til et inferno av vellyst. Jeg gned meg mot ansiktet ditt og du ble våt men brydde deg ikke.

Plutselig hørte vi et stønn ved siden av oss og vi hadde fått selskap av noen som var vel så kåte som oss. Jenta som hadde servert oss noe å drikke lå på rygg på et bord med kokken godt plasserte mellom sine ben. Etter lydene å dømme hadde hun ikke lange veien til himmels. Det var deilig å se at de hadde det like godt som oss. De kikket stadig i vår retning og kåtheten lyste i ansiktene deres. Hun holdt hodet hans fast mellom bena og vred og buktet seg på bordet, han slikket det han var god for og plutselig spente hun seg og kom voldsomt i munnen hans. Han løftet rumpa hennes opp og drakk villig av fitta hennes.

”Knull min kåte fitte, knull meg til jeg revner og himmelen detter ned, jeg må ha pikken din og jeg vil ha den nå!” jeg beordret deg nærmest til å knulle vette av meg. Du lot pikken din hvile mot åpningen min, catsuiten klistret seg til kroppen min og den franske åpningen ble for liten for deg. Plutselig flerret du opp stoffet slik at du kunne bruke fingrene i rumpa mi. Jeg var våt etter mine egne safter og mens kuken din borret seg ut og inn av fitta mi, brukte du fingrene i rumpa mi. Gud så deilig det var. Jeg lå å kikket på de som holdt på ved siden av oss og hun ble tatt bakfra som meg.

Kokken kjørte den grove pikken sin hardt inn i henne, det surklet og klasket for hvert støt han tok. Hun ropte og skrek at det var deilig og hele den lille kroppen hennes ristet og skalv. Han drog pikken sin ut av henne og presset den mot rumpa hennes. Hun ropte nei, men han var hinsides av kåthet og hørte ikke. Han kjørte fingrene sine hardt ut og inn av fitta hennes og den store pikken hans presset seg lenger og lenger inn i rumpa hennes, helt til han var i bunns, sakte knulle han henne, hun nøt det nå, masserte seg selv på klitorisen og jukket i mot.

Det ble for mye for meg, jeg skrek at jeg kom og du knullet meg hardere og hardere til jeg til sprutet mine varme safter over pikken din. Jeg melket deg og det strammet rundt pikken din. Jeg gikk rett til himmels og bare fløt av gårde mens orgasmen raste gjennom kroppen min.

Du ba meg reise meg og vi gikk bort til det andre paret. Hun stod nå på gulvet på alle fire, mens han knullet henne. Jeg satt meg ned foran henne, sprikte med bena og begynte å ta på meg selv. Brettet fitta mi ut foran øynene hennes og hun stønnet og ville slikke meg. Jeg sa nei, ville bare hun skulle se på meg, bli enda mer kåt av fitta mi og at jeg sugde deg. Hun tryglet, men jeg holdt på mitt. Hun var så nære at hun kjente den kåte lukten av meg og hun gjorde store øyne når jeg sugde deg vilt og deilig foran øynene hennes. Du knullet munnen min og stønnet at du ville komme. Jeg sugde fortere og hardere og kokken brølte at han kom. Plutselig skjedde bare alt på en gang. Kokken kom med et brøl og fylte rumpa hennes med varm sæd, du fylte munnen min og hun kom som en foss. Rommet ble fylt av stønn og kåte lukter og verden eksploderte rundt oss………………

Jeg våknet, svett, pustende, kåt og ikke minst klissevåt. Det rant ut av fitta mi og jeg ble så skuffet når jeg forstod jeg hadde drømt alt sammen…….jeg snudde meg mot deg, du sov og var så deilig der du lå, naken og med dyna mellom bena….. jeg kysset nakken din og strøk deg over ryggen og rumpa di. ”Jeg er så kåt, sover du?” du gryntet bare til svar. ”Jeg er så kåt og våt og jeg vil ha deg og jeg vil ha deg NÅ!” jeg forsøkte igjen……du gløttet med øynene og svarte ”Du er søren ta meg ikke god, du er jo kåt bestandig du”…….jeg smilte ”det er fordi du er så deilig det vennen min”……….og jeg fikk det jeg ville ha….enda en gang…….