Erotikknett tester brasiliansk

Erotikknett sendte en testperson ut i felten, for å prøve brasiliansk wax, fjerning av alt kjønnshåret med voks.


Første problem som oppsto, var faktisk å finne en salong som utførte brasiliansk. Da jeg først fant det, hoppet jeg på første og beste. Karl Johan Hudpleiesalong var først ut i testen. Både stedet og personalet var hyggelig og imøtekommende. Jeg ble vist til en behandlingsbenk, hvor jeg fikk utlevert en papirtruse.

Forventningene var høye og jeg var innstilt på å tåle en del smerte. Dette kunne jo umulig være særlig godt. Det var det heller ikke, men ikke verre enn at man takler det. Som voks-jomfru, spurte jeg masse og hun kunne svare greit for seg, selv om jeg hadde litt problemer med å forstå svensken. Hun hadde selvfølgelig en del produkter og da jeg spurte om vokshemmende krem virkelig fungerte, trakk hun på skuldrene. Vel, det fikk i hvert fall ikke meg til å investere disse kronene ekstra, på noe som kanskje ville fungere. Etter hvert som voksingen og samtalen skred fremover spurte jeg om jeg skulle snu meg, eller spre rumpeballene (dette spurte jeg om fordi jeg trodde det var normalt, etter den researchen jeg hadde gjort på forhånd). Da så hun forferdet på meg og fortalte meg at jeg bare kunne ligge stille. Etter det ble spørsmålene litt annerledes.

Resultatet ble en smule skuffende. Jeg så ut som en kjøttkake. Og det gjorde jeg i tre dager. Etter en uke så det fantastisk ut, men etter to begynte småhår å vokse ut igjen. Etter tre uker burde jeg tatt en tur igjen. Da jeg hadde sagt at jeg gjerne ville ha igjen en stripe midt på, mente jeg selvfølgelig ikke at den skulle være hele veien ned(!) men stoppe på skambenet. Dette var nok en misforståelse, men ikke søren om jeg fikk frem et ord, etter «Spre rumpeballene» flausen… men allerede da hadde jeg bestemt meg for å finne et annet sted. For øvrig var prisen først oppgitt til 350,- (på nett) men da voksingen var utført steg den til 450,- etter diskusjon mellom damen i resepsjonen og terapeuten. Prislisten var justert, men de hadde ikke justert den på nettsiden. Jeg ble faktisk så satt ut av dette, at jeg ikke klarte å få frem et eneste ord – og det skal litt til. Det fant jeg faktisk langt om lenge i rubrikkene til Aftenposten.

 

Nytt forsøk, nye muligheter!

Da jeg endelig fant frem til Fahimes Salong, ble jeg møtt av en hyggelig dame med en stor hund (!) på behandlingsrommet. Den fikk beskjed om å gå å legge seg etter å ha hilst på meg. Det kunne jeg for øvrig klart meg uten, jeg er ingen stor fan av hunder. På telefonen hadde hun bedt meg ta med vaskeklut og håndkle. Jeg stusset litt over dette, men jo da, alt skulle jo prøves.

Hun snakket og fortalte villig vekk alt om seg selv, mannen, ungene, Iran og kvinnene i Iran og så bare rart på meg da jeg prøvde å overbevise henne om at jeg ville ha igjen en liten stripe som startet og stoppet der jeg pekte. Men jeg fikk det som jeg ville denne gangen. Etter å ha lært meg hvordan voksingen forgikk, spurte jeg ikke om å dra tilside noe som helst, men det gjorde hun. 🙂 Jeg måtte smile litt, for det var jo dette jeg hadde lest om. Jeg halte og dro i skinn og rumpeballer i de mest akrobatiske stillingene jeg har gjort på en behandlingsbenk. Resultatet av dette var faktisk at det gjorde mindre vondt og resultatet ble bedre, så det var verdt hver eneste akrobatiske stilling.

Rett skal være rett, de første dagene ser man ikke helt god ut, så skal du være fin til en spesiell anledning, bør du gjøre det 4 dager før, for å være sikker.

Etter hvert har jeg funnet ut at voksing er som barbering, når man har gjort det regelmessig blir resultatet bedre og bedre. Det holder lengre og blir mindre vondt for hver gang man gjør det. Hvem husker vel ikke sine første omganger på øyebrynene, det merker man jo knapt nok lenger, skjønner poenget?

Prisen var heller ikke avskrekkende, 270,- som i den senere tid har økt til 320,-

 

Jeg vil tro at det blir vanskelig for folk i utkant-Norge, men man skal aldri si aldri. Vi har derfor valgt å lage en liten oversikt over steder vi fant, med priser. Prisene varierer meget fra sted til sted.

 

Fahimes Salong

Cecilie Thoresens vei 7 D, 1153 Oslo

Mobiltlf: 92816284

E-post: [email protected]

http://infoside.no/fahimes

Pris: 320,- må ta med klut og håndkle selv

 

Karl Johan Hudpleiesalong,

Karl Johansgt. 37/41

(Paleet), Oslo

www.karljohanhudpleie.no

Pris 450,-

 

http://www.maclinique.no/ Brasiliansk voks

Utføres av Laila.

Kr. 550,-

Ved ny timebestilling innen 4 uker koster dette bare kr. 400,-

 

 

Ingen web side:

Salong An-li Anne-lise Andresen

Teatergata 8‚ 0180 Oslo

Telefon 22206402

 

 

Face it i Oslo

send mail

 

sendt mail: http://www.beautyskolen.com

 

 

[email protected]