Erotisk sommerferie

Jeg var nettopp fylt 26 år, og var ikke så alt for erfaren med det motsatte kjønn ennå tross alderen min. Jeg fikk heldigvis oppleve litt av hvert på denne sommerturen vi hadde. Hvis jeg skal beskrive meg selv, så vil jeg si at jeg ikke kan sammenlignes med noen «fotomodell» akkurat, men de som liker meg, de liker meg for den jeg er. Vi var et gjeng som dro opp til hytta til noen kamerater av typen min. Disse to gutta var søsken, og hadde fått kjøpt hytta billig av sine foreldre for noen år siden. De begynte og bli gamle, derfor solgte de den.
Jeg lurte litt på hvordan det skulle gå disse dagene. Disse fire gutta hadde kjent hverandre i alle år, og det var nok derfor jeg var litt skeptisk til å reise i første omgang. Jeg hadde sagt til kjæresten, min, Erik, at jeg ikke hadde spesielt lyst til å reise på tur med alle disse gutta her, men han insisterte på at jeg måtte bli med. Da fikk jeg jo anledning til å bli kjent med dem også, mente han. Jeg visste knapt nok navnene på disse gutta, men håpet at jeg kunne få lært dem utover ferien. Erik var jeg sammen med, ellers var det Kristian, samt Stian og Knut som var søsken. Kristian hadde jeg hilst på flere ganger, men de andre to hadde så vidt vært innom oss en tur eller to. Det var jo lett for dem å tilbringe lang tid sammen, men jeg var overbevist før vi dro om at jeg kom garantert til å føle meg ganske utenfor denne gjengen. Jeg sikret helgen med en haug med Donald-pocket og Nintendo Game Boy med Tetris. Da var jeg berget til over helgen fant jeg ut.
Vi bestemte oss for å bare ha en bil, og vi ble plukket opp etter hvert som det passet seg. Provianten bestod for det meste av øl, brennevin og blandevann. Litt mat ble det også plass til, men den ble ikke så høyt prioritert denne gangen. Det var jeg som var mest bekymra for den delen der. Kristina, sa Erik, dette skal jo være en tur som skal ta helt av, og du har ikke noe annet i tankene enn maten. Han ble jo skikkelig opprørt over dette her. Det var vanlig at mat og lignende fast føde ble nedprioritert når disse gutta skulle på tur.
Ferien vår varte fra fredags kveld, til onsdag litt ut på ettermiddagen. De andre hadde ferie denne tiden, og fant ut at litt av denne kunne brukes på en skikkelig fylletur langt unna foreldre og andre som brydde seg om privatlivet vårt. Jeg som ikke hadde noe jobb for tiden, var medlem i A/S helårsferie for en periode.
Nok om dette. Gutta var trøtte og slitne når fredagskvelden kom, men det ble noen drammer utover kvelden. Da var det ikke snakk om å legge seg med det første allikevel. Jeg valgte å ta det pent og rolig. Det å skåle voldsomt har ikke helt vært i min stil. Jeg er måteholden når det gjelder alkohol. Men etter hvert begynte Kristian og legge an på meg. Jeg ville ikke vise for alle at jeg hadde litt lyst på denne typen, derfor var jeg veldig avvisende og var ikke med på flørtinga. Jeg hadde lyst, men valgte å ta det litt pent. Helt avvisende var jeg sikkert ikke, fordi jeg er glad i karer når jeg får tatt meg noen drammer.
Siden jeg var den eneste jenta der, så «foreslo» gutta at jeg skulle ordne med kaffe, mat og blandevann. Det var greitt for meg, så jeg holdt til litt på kjøkkenet, samtidig som jeg prata med dem. Jeg fikk selskap etter hvert av Kristian, som hadde lagt litt an på meg før på kvelden. Jeg hadde så vidt prata skikkelig med han noen ganger, og typen min visste at jeg hadde litt lyst på han. Det hadde jeg så vidt nevnt noe om, men jeg var ikke så sikker på hva jeg hadde lyst til heller. Jeg syntes for det meste at han virka til å være en skikkelig grei kamerat, og hadde lyst til å ha det på den måten der.
jeg visste ikke helt hva som skjedde der og da. Faktisk er jeg usikker på hva det var i forkant av alt dette også. Plutselig stod han og jeg å kyssa på kjøkkenet. Vi så hverandre dypt inn i øynene, og det er de nydeligste blå øyne jeg noen gang har sett på en kar. Han strøk meg forsiktig over håret, og vi møttes i et forsiktig kyss denne gangen. Jeg ble helt svimmel av det som skjedde, og jeg hadde litt blandede følelser. Dette er første gangen jeg noen gang hadde kyssa med en annen kar enn den jeg var sammen med. Etter noen sekunder fant jeg ut at det gjorde ikke noe allikevel, fordi typen og jeg er enige om dette her. Erik viste tommelen opp, og derfor visste jeg at dette var godkjent fra hans side. Jeg trodde ikke at noen så oss, men han fikk det med seg allikevel. Takk og lov forstod ikke de andre i stua helt hva som foregikk.
Kristian og jeg ble sittende alene på kjøkkenet ganske lenge. Det var jo ikke meg i mot, fordi jeg ville jo gjerne prate litt med denne karen om det som hadde skjedd. Verken han eller jeg angra på det, så derfor fant vi ut at dette var greitt for alle parter. Etterhvert ble det litt småprating og småklining sammen med både en skarp dram og en røyk. Vi kom etter hvert fram til at det skulle vært fint å gått litt lenger også, stemningen var den rette, og han innrømmet åpent og ærlig at han hadde lyst til å ha meg i senga. Dette passa meg ypperlig, og det var ikke noen sterke protester fra meg når vi havna der. Vi lå der og kosa og prata ganske lenge, før vi hivde litt av klærne. Vi lå i undertøyet og kjærtegnet kroppene til hverandre. Lysten ble ikke mindre av den grunnen, men det var jo det som var hele hensikten. Snart kunne jeg ikke vente lenger, og sørget for at alle klærne forsvant. Jeg overtalte han til å trenge seg inn i meg, og jeg følte bare en strøm av varme gjennom hele kroppen. Det var som å komme til det hinsidige, og jeg slappet helt av når han la seg litt lenger ned og fikk smaken på de saftene som kom strømmende ut av meg. Vi likte dette godt begge to. Dette var noe helt nytt og spennende for meg ingen hadde noen gang tatt meg med til slike høyder som dette. Men innerst inne følte jeg en liten uro allikevel, jeg hadde aldri klådd på noen andre enn den jeg var sammen med. Følelsen av at jeg på en måte var utro, var litt for mye tilstede.
Det gikk lettere når min elskede kom for å være med på en skikkelig trekant. Jeg må si at sommerfuglene jeg hadde inni meg forsvant med det samme. Kristian lå fortsatt mellom bena mine, og fikk kjente varmen og saftene som kom strømmende på. Det ble bare mer og mer intenst for hvert sekund som gikk. Erik fikk oppleve en utrolig opphisselse når jeg lå og koste med utstyret hans. Jeg brukte tunga intenst, samtidig som jeg hadde vanskelig for å puste selv. Kristian førte meg opp til nye høyder atter en gang. Erik fikk oppleve at han svevde på en sky av lykke, mens han ble varm og mer opphisset enn han noen gang hadde vært før. Jeg bare hørte noen dype åndedrag, og noen ord som ikke egner seg til gjentakelse. Da jeg så opp på han, var ansikts utrykket drømmende. Jeg storkoste meg der jeg fikk lov til å oppleve det jeg har drømt om i mange år.
Erik og jeg har et meget åpent forhold når det gjelder sex, så jeg visste at han hadde de samme lengslene og drømmene som meg. Men ingen av oss hadde forsøkt det før, så vi visste ikke hvordan vi kom til å reagere med det samme det skulle skje. Jeg hadde smått fortalt typen min, at jeg virkelig likte kameraten hans, og vi hadde på spøk med litt alvor pratet på det at jeg kunne få lov til å ta han med til sengs. Det som skjedde nå, var ikke planlagt i det hele tatt. Derfor var det ganske spennende og opphissende for alle parter.
Jeg fikk virkelig kjørt meg i noen timer der og da. Jeg må si det. Ingen av oss hadde vært med på dette før, så det var å forsøke å prøve seg fram til det som virket mest naturlig og godt for alle sammen. Det var virkelig rart å ligge med en annen kar, mens typen min så på. Jeg fant ut at han skulle få kost seg litt han også. Det var jo urettferdig at det bare var jeg som skulle få lov til å ha det fint på en kveld som denne. Sommerkvelden var lys, og fuglene kvitret i toppen av trærne. De andre guttene visste så absolutt hva vi holdt på med, men poker og noen drammer var mer av interesse for dem utover kvelden.
Etter noen timer måtte jeg dessverre melde pass. Jeg var skikkelig svett og varm, og fant ut at jeg ikke var vant med et slikt hardkjør som dette. Det er ikke hver dag en får slik behandling som det jeg fikk av disse to gutta. Det var ubeskrivelig deilig, og jeg kom til å sove godt den natta. Fant ut at jeg måtte ut en tur i vannet for å få vasket meg skikkelig før jeg gikk til sengs for natta jeg også. Det ble til at Erik ble med meg, det var litt godt å få snakka litt sammen alene også. Vi var enige om at det var best å snakke sammen om denne opplevelsen nå. Det kunne jo hende at det kunne skje igjen om ikke så lang tid. Vi var helt enige i en ting. Dette var virkelig i overensstemmelse med det vi hadde drømt om. Når jeg var ferdig med kveldsstellet, gikk vi tilbake til de andre. Det var langt over vanlig sengetid, men det var det ikke så mange som brydde seg om. Ikke når det er en blanding av kortspill og drammer. Samme for meg tenkte jeg for meg selv. Jeg var så trøtt at jeg fant senga alene. Når jeg sovna, var det med et skikkelig smil om munnen og jeg sov utrolig godt den natten.

Dagen etter var det tid for frokost, og jeg liker ikke matlaging spesielt godt. Men hva har man karer til. Gutta stilte opp, så det var ikke noe stort problem. Oppvasken var det litt verre med, men det ordnet seg det også. Det kom bestillinger på speilegg og bacon, samt at en av dem hadde lyst på tomatbønner. En skikkelig villmarksfrokost av de sjeldne. Ingen av gutta er spesielt interessert i friluftsliv men de syntes at det var koselig å være på denne hytta i fredelige og rolige omgivelser. Denne turen var absolutt til å gjenta, og jeg var selvsagt ikke videre lei meg for det.
Litt senere på dagen, var også stemningen på topp. Han jeg hadde fått lov til å stifte ekstra godt bekjentskap med, var så absolutt klar for en gang til. Nå begynte også resten av folket og reagere på hva som egentlig skjedde mellom oss. Vi fikk litt blandede reaksjoner på det som hadde foregått kvelden før. For oss det gjaldt, mente og stod vi fortsatt for det som hadde skjedd da. Dessverre for de andre, måtte de gi seg med de høylytte protestene sine. De innrømmet forsiktig etter hvert at dette var jo noe de også hadde drømt om, men ikke turte å si høyt. Det er jo farlig å være åpen og ærlig når det gjelder lyster og følelser for det motsatte kjønn nå om dagen.
Jeg er glad for at jeg hadde funnet meg en som var like «ivrig» etter å prøve noe nytt og spennende utenom det tradisjonelle. Men vi måtte huske på at dette måtte ikke komme ut overfor noen andre enn oss der og da. Det var sikkert ikke så sannsynlig at eventuelle foreldre og «mulige tilkomne» svigerforeldre hadde blitt så veldig begeistret for at deres små håpefulle hadde funnet på noe foreldre generasjonen muligens ikke ville ha gjort der og da.
Resten av uka ble en skikkelig opplevelse for oss alle sammen. I alle fall for meg. Jeg har aldri hatt så mange spennende opplevelser før, så jeg måtte til slutt si i fra at jeg hadde fått nok for en tid. Det var jo et par av gutta som ikke ville være med på dette, men for oss andre, ble det garantert en ferie vi ville huske. Den var så absolutt mulig å gjenta, for alle parter.