Et deilig syn, Del II

Forts. på ”En moden kvinne”

Det var tidlig på morgenen, da jeg snek meg opp trappene til loftet hvor Egil og jeg holdt til. Det var nesten helt mørkt. Litt opp i trappen snublet jeg over et par sko som ikke tilhørte Egil eller meg. Lengre oppe lå en rød topp, en truse og et hvitt miniskjørt.

Fra kvelden før husket jeg at dette var klærne til Trude. Det var altså fremdeles damebesøk. Jeg antok at de sov, siden klokken var halv syv om morgenen. Da jeg kikket inn mot der sengen til Egil stod, oppdaget jeg imidlertid at ingen av dem sov, tvert imot. Fra min posisjon borte med trappen så jeg at Trude satt i en ørelappstol borte med altandøren. Hun var naken og hadde lagt den ene foten over armlenet slik at jeg hadde fult innsyn til kjønnet hennes. Med to fingre skilte hun kjønnsleppene, mens hun samtidig masserte klitten. Som jeg hadde registrert kvelden i forveien var kroppen hennes nett og slank. Brystene skilte seg imidlertid ut, da de var ganske store og flotte i formen. At de fikk mye oppmerksomhet fra oss hankjønn hadde jeg også registrert kvelden før, da jeg hadde sett flere stirre stivt på henne på dansegulvet. Hun var svært vakker.

Jeg så hun dro en finger over de allerede våte kjønnsleppene sine.

”Åhhh” stønnet hun…”Vil du ha litt?”, sa hun mens hun så bort på sengen hvor Egil satt.

Han var også naken og satt på sengen med en kjempeståpikk og betraktet Trude der hun satt i stolen og lekte med seg selv. Han hadde et godt grep rundt pikken med den ene hånden og runket den i raske bestemte bevegelser.

”Jaaa” nærmest stønnet han tilbake. ”Klart jeg vil ha”.
”Kom bort her så jeg kan smake på pikken din”, sa hun

Egil reiste seg opp og stilte seg foran henne. Hun strøk over ballene og pikken hans med den ene hånden før hun tok hele pikken inn i munnen, mens hun stakk den venstre armen mellom bena hans og kjærtegnet rumpeballene og ryggen. Lemmet hans svulmet i munnen hennes, og han beveget underlivet frem og tilbake, ut og inn, før han bøyde seg ned.

”Jeg holder ikke ut lenge slik som dette”, stønnet han. ”Du er så utrolig god til å suge!”
Jeg så han tok et godt tak rundt kroppen hennes og løftet henne ned på sengen bak dem. Deretter bøyde han seg over henne og begravde ansiktet mellom bena hennes. Hun lente seg tilbake på den ene armen, brystene skjøt i været og brystvortene strammet seg.

Jeg kunne så vidt høre henne stønne av vellyst, mens hun ble slikket på musa. Han rettet seg opp og flyttet henne frem, slik at hun satt akkurat på sengekanten. Han dyttet henne bakover og skilte beina hennes, før han trengte inn i henne. Han omfavnet henne, mens hoftene hans jukket frem og tilbake. Med kraftige tak støtte han inn i henne, slik at hele den gamle, tunge og tilsynelatende solide sengen knirket.

Jeg hadde god utsikt til alt som skjedde fra der jeg stod i litt nede i trappen.

Egil stønnet vilt og pustet som en hval.
”JA” skrek han ”Dette vil jeg ha, fitten din!”

Jeg så neglene hennes formelig boret seg inn i nakken hans, før hun lot dem gli nedover den muskuløse ryggen hans og helt ned til de faste rumpeballene hans.

”Åh…Egil…ta meg, ta meg”, nærmest ropte hun ut.

Han tok henne hardt, det må det ikke være noen tvil om. Sengen knaket godt og han pumpet pikken i henne i voldsomme støt. De knullet mer og mer intenst i den stillingen. Når menn, spesielt unge gutter, er så kåte som det Egil var, kan det bare gå en vei:

”Jeg kommer” ropte Egil.
”Stopp, vent på meg” ropte Trude med kåt og hes stemme.
”Jeg skal prøve å vente, men du er så vanvittig deilig at jeg kan fylle deg opp når som helst”.

De hadde roet seg ned nå. Egil hadde trukket seg ut av henne og var nå i gang med å massere brystene hennes. Han bøyde seg ned for å slikke den våte fitten.

”Nei, ikke gjør det, bare stå der å se på og runk” sa Trude.

Igjen var Egil lydig som et lam og gjorde som hun sa. Han hadde reist seg opp og stod nå over sengen hvor hun lå på ryggen. Hun var i full gang med den ene hånden hardt rundt det ene brystet og den andre lekende over de hovne kjønnsleppene. Han stod der med pikken i handa og runket, mens hun masturberte seg nærmere og nærmere en orgasme.

Trude vred seg i vill kåthet, mens jeg så Egil runket fortere og fortere.

”Gud så deilig, jeg kommer så vanvittig nå” sa Trude høyt.
”Nå” skrek hun. ”Nå kan du komme, sprut på meg, sprut på meg…”

Ikke vet jeg hva de hadde gjort før jeg kom, men jeg kan tenke meg hva. Imidlertid hadde Egil fremdeles mer sæd igjen i ballene. Han sprutet to tykke stråler over brystene hennes akkompagnert av noe som lignet et seiershyl.

”JA…nåååå……..Åhhhhhhh” ropte han.
”Ja, ja, ja… jeg også…jeg kommer….Åhhhh…herregud….Ja…åhhhhh..åååhhh” kom det fra Trude.

Det var fantastisk å være vitne til de to der de begge hadde hver sin deilige orgasme. Egil hadde kommet utover brystene og ansiktet til Trude.

Jeg trakk meg rolig ned trappen igjen og snek meg ut døren. I gangen stod jeg og ventet i et par minutter før jeg gikk opp igjen med så mye lyd som mulig.

Legg igjen en kommentar