Fantasien som ble virkelighet

Toget siger sakte inn på Oslo sentralbanestasjon og alle passasjerene pakker sammen bagasjen og gjør seg klar til å gå av.

Jeg venter til de fleste har gått av for å slippe trengselen,jeg har det ikke travelt,jeg har ennå noen timer før det store møtet.

Jeg smiler for meg selv og kjenner sommerfuglene i magen.

Den kalde høstluften slå imot meg når jeg kommer ut på perrongen,det er senhøstes og det kan begynne å snø når som helst,

Jeg bretter opp kraven på jakka og forter meg inn i varmen,finner en liten cafe og setter meg ned med en kaffe.

Jeg har ennå tid til å avlyse,men tanken på hva jeg har planlagt får det til å krible i hele kroppen.

Etter å ha hatt en fantasi i mange år,hadde jeg endelig bestemt meg for å leve ut den .På nettet fikk jeg tak i de rette menneskene,

og etter en del mail og noen telefoner følte jeg meg trygg på at dette skulle gå bra.

Tanken på det som skal skje har fått kroppen min til å koke,kinnene er glohete , brystvortene har knoppet seg og det føles som om klitten har tenkt å gå ut av sitt gode skinn. Jeg kjenner at pusten går tyngre og jeg klarer ikke å la det være,jeg gnir lårene mot hverandre og kjenner friksjonen mot klitten,åå det er så godt.Jeg må gi fra meg et lite sønn når jeg kjenner den forløsende følelsen,

og kjenner også jeg blir våt i trusen av saftene mine.

Med et får jeg følelsen av at noen ser på meg,jeg ser meg rundt og møter blikket til en mann som sitter et par bord bortenfor,han må ha sett hva jeg holdt på med for han smiler et bredt glis og nikker.Jeg føler rødmen skyter opp i kinnene og, reiser meg brått opp og samler sammen tingene og småløper ut av cafeen.Hva er det jeg gjør tenker jeg,på et offentlig sted,på en cafe.

Jeg ser på klokken,den har gått fort,hvor lenge satt jeg på cafeen tro.Tanken på mannen som som hadde sett på meg fikk meg til å knise som en tenåring.

Med raske skritt haster jeg ut i kulden igjen,får stoppet en drosje og sier navnet på hotellet jeg har reservert et rom på.

Det er ikke langt,men jeg begynner å få liten tid,så det er greit å slippe å gå.

Damen i resepsjonen smiler blidt og hilser meg velkommen,jeg sier navnet mitt og får utlevert et nøkkelkort.Jeg ser meg rundt for å se om det er noen som sitter på sofaene i fojaeen,men det er tomt.

Jeg tar heisen opp til tredje etage og finner rommet mitt,det er delikat innredet i duse farger,og midt i rommet er det en deilig stor seng.

Jeg slenger den lille kofferten min opp på sengen,og åpner lokket,finner fram rødvinflasken som jeg har med,åpner den og finner et glass,jeg trenger å roe meg ned med litt vin nå tenker jeg og skrur på radioen som står på det lille skrivebordet.Soft music passer bra nå og jeg nynner med og går i dusjen.

Det er deilig å kjenne det varme vannet nedover ryggen og rompa,og jeg gnir meg inn med en velduftende såpe og lar dusjhodet spyle mot kjønnet,lar strålen treffe akkurat der det er mest følsomt,men tvinger meg selv til å stoppe,det er mer i vente.

Frotterer meg tørr og smører meg med body lotion,tar noen slurker av vinen før jeg tar på meg undertøyet,

Det sorte silkekorsettet strammer jeg godt inn,så midjen blir smal og magen flat,brystene strutter ut på toppen.Stay up og den lille sorte stringtrusen kommer fort på,et raskt blikk på klokken,tiden er inne.

Jeg tar en rask slurk av vinen før jeg tar frem mobiltelefonen og sender en melding:Rom 311.

Går bort til døren og setter den på gløtt ,setter meg på sengen og tar på meg øyebindet.

Fra nå har jeg gitt fra meg kontrollen.

En svak knirking fra døren,får meg til å snu automatisk på hodet,men øyebindet sitter godt på plass,og det er jo en del av planen,jeg vil ikke se noe ennå.

En lav visking får meg til å spisse ørene,men jeg hører ikke hva som blir sagt.Med et kjenner jeg noen som setter seg på sengen og stryker meg ømt på armen,En mørk basstemme ber meg legge meg ned og nyte,vi er her for deg og din nytelse.

Jeg legger meg godt til rette i sengen og forventningene er høye.Kjenner jeg begynner å bli våt igjen.En litt lysere stemme gir seg tilkjenne,og sier jeg er deilig der jeg ligger.Fire hender begynner på en oppdagelsesferd på kroppen min,myke fingre følger konturene av øye,nese og munn,sakte nedover halsen og ned mot brystene.Jeg kjenner brystvortene knupper seg og blir så stive som jeg aldri har kjent dem før.To varme munner finner hver sin vorte og jeg stønner av velbehag.Helt automatisk griper jeg etter dem for å kjenne på dem,men blir mildt satt på plass,ikke noe ”klassing” fra min side ,i alle fall ikke ennå.

Hendene fortsetter sin vandring nedover,men hopper elegant over den lille sorte trekanten som skjuler en varm,våt og lengtende mus.

Lår ,legger og føtter får en grundig massage,før fingrene begynner en sakte vandring oppover igjen .Nå er jeg så kåt at jeg kjenner kjønnsleppene har blitt hovne og saftene pipler fram,det er nesten vanskelig å puste og det bruser i ørene.

Endelig er de framme ved trusekanten og jeg løfter på rompa for å hjelpe til.Den glattbarberte musa mi dirrer av lengsel og når jeg kjenner en varm pust mot klitoris kan jeg ikke la være å stønne ååååh.

En myk tunge glir mellom leppene og opp mot den stive knoppen øverst,du er jo klissvåt våt jente,og du smaker deilig.Tungen hans fortsetter behandlingen,og han vet hva han gjør ,plutselig kjenner jeg en lett pirking på kinnet og jeg snur på hodet og skjønner med en gang hva det er,åpner munnen og sleiker lett på hodet til en stiv og ikke altfor stor pikk,men stor nok.

Jeg lar tungen gli rundt hodet og bak der finner jeg strengen som får et lett tungekyss,før jeg tar hele staken i munnen ned til roten i et jafs og sakte ut igjen,han stønner og nesten hulker ut:herregud dette kan du,ååååhh så godt.Jeg smiler for meg selv for jeg elsker å suge pikk og jeg vet at jeg er god.Det begynner å bli vanskelig å suge for nå begynner hele underlivet å riste og jokke mot tungen som danser en vill rock på hele kjønnet mitt .En finger finner veien til den trange rosen bak og lirker seg inn.saftene har gjort det vått og glatt.Orgasmen skyller over meg som den reneste tsunami ,tærene krøller seg sammen for så og sprike,lårene rister og musa mi er i en god krampetilstand ååååååh så deilig hviner jeg.

Pikken jeg hadde hatt i munnen var borte,men jeg behøver ikke å lure lenge på hvor den er,for med ett kjenner jeg den prøvende mellom de våte leppene,før han med ett jokk kjører den til bunns og lar den være der, knull meg,ta meg trygler jeg,men ingen bevegelse fra han

.I ren desperasjon griper jeg tak i rompa hans, får å få en bevegelse .Hun vil visst ikke ligge stille,det må vi gjøre noe med sier den mørke stemmen og før jeg får summet meg har jeg fått håndjern ,og blitt festet til sengen.Mine muligheter til å ta på de er nå null,men det er så opphissende å ligge der og være helt i deres hender.Nå endelig blir det litt bevegelse ,han begynner å knulle meg sakte helt ut og inn i et jevnt tempo,for så og småjokke helt ut i åpningen og 3-4 cm inn ,G-punktet blir stimulert helt perfekt.

Jeg har noe du kan suge på hører jeg ved siden av meg,jeg gaper opp og får en stor stake i munnen,hjelpe meg tenker jeg,denne er større enn noe annet jeg har vært borti,men tanken på å få den store stive pikken inn i meg får det til å flømme helt over for meg og med et hest stønn kommer jeg med en sprutorgasme .Hun spruter, hører jeg han sier,å så deilig du er,og ordene gjør meg så glad.Jeg konsentrerer meg igjen om å gjøre det godt for han som serverer pikken til meg,jeg småbiter på skaftet og sleiker med bred tunge fra ballene og oppover mot hodet,og det allerede stive lemmet blir enda stivere.Ååå så deilig å suge pikk.

Uten forvarsel forsvinner ”sukkertøyet” mitt,men med stor fornøyelse merker jeg et bytte mellom bena mine.Han er stor og tar det heldigvis rolig,sakte cm for cm fyller han opp,og det er en berusende opplevelse,forsiktig trekker han seg utover og når han presser seg innover igjen er det lettere passasje.Han øker tempoet litt og griper tak i brystvortene ,klemmer de lett med fingrene og kysser meg på halsen.Jeg har så lyst til å ta på han,men håndjernene hindrer meg ,Kan jeg få ta på deg? Spør jeg,og håndjernene blir låst opp.Fingrene mine utforsker kroppen som gjør meg så godt,finner en musuløs bryst kasse og noen sterke armer.Han øker tempoet og jeg kjenner småkrampene inni musa bygger seg opp og musklene som begynner å melke den stor staken,jeg hyler ,stønner og jamrer om hverandre når jeg kommer .

De lar meg hvile et minutt,så jeg får kroppen under kontroll igjen.De stryker ømt over hele kroppen og legger meg på magen.Rompa mi får en deilig massage og jeg kjenner jeg er klar for mer.

Stå på alle fire får jeg beskjed om,en finger glir inn i meg og jeg kjenner jeg er så våt at det drypper.Fingeren glir bakover til den trange rosen og glir lett inn. Den samme bevegelsen blir gjentatt med to fingre et par ganger før han lar pikken ta den samme ruten.Jeg holder pusten idet han presser seg forsiktig inn i meg og puster ut når jeg kjenner mukelen slapper av .Sakte sklir han ut og inn av meg ,mens jeg har en finger på klitten,jeg kjenner den blir stor og stiv, som en liten pikk .Jeg merker at han med det største lemmet åler seg ned under meg og setter pikken mot sprekken min,jeg senker meg nedover mot han,sklir sakte nedover staken,nå er jeg fyllt opp i begge hull og det gjør meg enda kåtere.

Sammen finner vi en takt,de to pikkene pumper ut og inn som en totakts motoror, med en finger på klitten får jeg en orgasme som jeg aldri har opplevd før .Alle sammentrekningene under orgasmen setter nok nådestøtet for de to karene,for begge stønner høyt og trekker seg ut.Den varme spruten fra to pikker treffer rompeballene mine og da føler jeg en utrolig tilfredstillelse.Jeg synker ned på sengen og puster ut.

Utmattet av tilfredsstillelse glir jeg inn i søvnen omslynget av fire armer og ben.

Når jeg våkner blir jeg først litt desorientert for øyebindet sitter fremdeles på.Jeg tar det sakte av,jeg vet jo ikke hva som venter meg.Jeg er alene i sengen,men på puten ligger en rød rose og et kort.Det var en fornøyelse å gjøre din fantasi til virkelighet.Har du flere fantasier på lager, vet du hvordan du får tak i oss.

Jeg smiler og tenker på en annen fantasi jeg har….

Men den kan jeg fortelle en annen gang.