Fantasier og virkelighet

Jeg og elskeren hadde lenge pratet og fantasert om å involvere flere i sexlivet ,og vi begge ønsket å oppleve å ha sex med flere, gjerne et par eller med en ekstra mann
Vi hadde masse fantasier om hvordan dette skulle skje og hvordan det skulle foregå!
Så en kveld ringer han og lurer på om jeg vil komme en tur, han ber meg om å ha på skjørt og gjerne noe sexy undertøy,» jeg elsker stay ups så ha på deg slike ja, det vet du» sier han og ler

Jeg kommer hjem til ham og han åpner døren ,smiler og sier «du ser fantastisk ut» ,vi går inn på stua og han har tent stearinlys over alt og det er en nærmest magisk stemning i rommet.
Han fører meg frem på gulvet og stiller seg bak meg og binder et smalt skjerf foran øynene mine.
2Hva driver du med utbryter jeg overrasket»,» hysj», sier han,» ingen protester nå vennen, i kveld bestemmer jeg» sier han hardt.
Jeg som hater å ikke ha kontroll, har litt problemer med å svelge den, men litt motvillig men samtidig spent hører jeg etter uten noen flere protester.
Han tar tak i hånden min og ber meg om å bli med.
Jeg følger etter hører en dør lukke seg bak meg , han knepper opp blusen min ,og drar av meg skjørtet mitt.

Åh ,sier han og klemmer fast og bestemt i brystene mine, han klyper litt i brystvortene til de blir harde og følsomme.
Jeg stønner når jeg kjenner hånden hans utforske kroppen min ,og den nærmer seg underlivet mitt og jeg klemmer lårene litt sammen ,om det er av at jeg føler meg litt spent og nervøs eller om jeg gjør det fordi jeg er redd for å miste helt kontroll vet jeg ikke. Han lar hendene gli over rumpa mi, masserer rumpeballene ,litt og gir de et ertende klask, han trekker meg helt inntill seg og jeg kan kjenne den harde pulserende kuken imot kroppen min ,jeg kjenner det kribler av vellyst der nede nå.
Han presser låret i mellom bena mine for å liksom åpne meg opp og jeg lar det skje ,han hvisker han vil ha meg at jeg skal bli skikkelig fylt opp.
Han presser meg bakover og mot en vegg snur meg slik at jeg står med ansiktet imot den ,og med en lynrask bevegelse har han bundet armene fast .
Spre bena sier han, jeg vil se på deg .
Føler meg litt liten med det samme ,men han utrykker at han liker det han ser ,det blir stille en stund og jeg lurer litt på hva som skjer rundt meg, jeg ser ingenting og hører ingenting.
Hører han kommer mot meg, med faste skritt ,han kysser meg i nakken lar en hånd gli ned og imellom bena mine, du liker dette du ja, ikke nekt heller, du er så våt .
Vil du kjenne meg nå kanskje sier han ertende mens han masserer klitten min, jahh sier jeg Jeg er så kåt nå vil bare få slippe fri ,og kaste meg over, ham kjenne ham og smake ham.
Han ler svakt, hehe, ikke ennå jenta mi du er ikke klar ennå.
Han fortsetter å massere klitten og ,etter en stund fører han en finger i meg, mmmm ,du nærmer deg ja, du er snart klar nå, sier han .
Jeg hører han knepper opp buksa si, og like etter presser han kuken sakte inn i meg, jeg biter tennene sammen ,og nærmest hveser frem at jeg vil bli tatt hardt
Med et kjenner jeg nye hender på kroppen min og en munn lukker seg over den ene brystvorta mi, jeg blir litt overrasket men rekker ikke si noe før min elsker støtter den hardt i meg , han tar tak i hoftene mine og jeg kjenner en deilig følelse bre seg i kroppen idet han fortsetter å ta meg hardt og brutalt.
Han andre kysser og småbiter i brystvortene ,og hendene hans glir over kroppen min på utforskerferd.
Han fortsetter med å la tunga gli nedover magen min og mot fitta mi og han begynner å slikke meg ,mens elskeren min fortsatt knuller meg bakfra ,jeg rekker ikke nyte det lenge før jeg kommer, lenge siden jeg har kommet så fort og blir overrasket over meg selv ,kjenner bena svikte under meg med det samme og elskeren min slipper hendene mine fri ,han bøyer seg over meg og sier ,dette er bare begynnelsen jenta mi.

Jeg rekker nesten ikke få et pust i bakken, før min elsker tar av meg skjerfet, jeg blir blendet av lyset med det samme .
«Hils på Tor» sier min elsker, jeg møter et par brune øyne, med et ertende glimt i «Jeg har da fått hilst på deg litt allerede da» sier han og smiler » og nå gleder jeg meg til å få hilse på resten av deg »
jeg kjenner jeg sitrer av spenning og lyst, en av mine fantasier er vist i ferd med å bli virkelighet.
Min deilige elsker tar frem kuken og ber meg om å suge ham ,jeg stiller meg foran ham og tar den i munnen ,slikker over hodet og lar den gli inn i munnen suger den hardt ,han tar tak i meg presser den dypt i munnen min.
Tor er rask og tar av seg klærne og jeg ser glimtet av en lang ,litt small kuk ,den ser praktfull ut der den vipper stolt og hard .
Han stiller seg bak meg, sprer bena mine og masserer fitta mi med en utrolig fingerteknikk jeg ikke har opplevd maken til, det blir nesten vanskelig å konsentrere seg om hva jeg har i munnen.
Tor, fukter fingrene og lar en gli inn i rumpa mi, jeg stønner og suger enda hardere min elsker, kjenner jeg er så kåt ,at jeg nesten sprenges.
Tor stopper litt opp før ,jeg kjenner han tar tak i meg og trenger inn i meg ,han knuller meg med rolige faste tak mens han fingerpuler meg i rumpa, jeg åpner munnen og stønner høyt, kuken til min elsker glir ut av munnen min, men han presser den fort inn igjen.
Tor smører rumpa mi enda mer og så presser han kuken inn i meg der, det gjør nesten litt vondt med det samme, men det glir fort over til nytelse, og jeg presser rumpa imot .
Tor øker tempoet, jeg klarer ikke lenger å suge min elsker ,så han stiller seg litt på siden ,runker kuken sin rolig og ser på Tor som knuller rumpa mi i et forrykende tempo.
Tor stønner høyt, og han spruter over rumpeballene mine.
Elskeren min kommer bort til meg kysser meg hardt og setter seg i en stol, «kom her du ,jeg vil du skal sette deg på den »
Jeg lystrer, kjenner han glir inn i meg og fyller fitta mi opp, jeg rir ham i et hurtig tempo, bøyer kroppen litt bakover så jeg kjenner at g-punktet blir massert ,den ene hånden gnir jeg klitten med og jeg kjenner jeg snart kommer, varmen brer seg i kroppen, og min elsker roper ut at han ikke klarer å holde lenger, og jeg kjenner varm sæd fylle meg i mitt indre ,det er vist det som utløser min orgasme, jeg kommer som jeg aldri har kommet før, det er som en flodbølge raser igjennom kroppen min.
Vi er svette og fornøyde alle tre når vi sammen går i dusjen, og noen fantasier og drømmer er verdt å bli virkelige 😉

Legg igjen en kommentar