Firmafesten, del 1

Jeg har nylig begynt i et større firma. Ganske fort ble jeg kjent med to livlige menn. Egentlig
burde jeg kanskje kalle dem for gutter, for det er det de egentlig er, selv om de ser ut som menn.
De heter Petter og Jon. Jeg ser dem nesten alltid sammen, så derfor er det alltid
”Petter-og-Jon”. Da jeg kom med lunsjbrettet mitt i kantina første dagen, vinket de
meg bort til bordet sitt. Jeg hadde så vidt hilst på dem på en hilserunde tidligere på dagen og
jeg kjente dem igjen. Og dermed begynte jeg å spise lunsj sammen med dem hver deg.

Selv er jeg ei jente som liker å få oppmerksomhet, men som ikke gjør så mye for å få det. Jeg er
vel i grunn litt for beskjeden. Men noen ganger går det bra likevel. Sånn som på den siste
firmafesten. Petter og Jon pratet mye på firmafesten på forhånd og om tidligere firmafester. Og
jeg måtte love å danse med både Petter og Jon, for det er ikke så mange jenter i dette firmaet.

Da jeg kom inn i festlokalet møtte jeg Petter og Jon. De skaffet meg en velkomstdrink og var i
godt humør. De minnet meg om hva vi hadde snakket om i lunsjen i går. Jeg måtte tenke meg om et
sekund, men så kom jeg på det. Både Petter og Jon er ganske frempå av og til. Petter hadde spurt
meg om jeg pleier å gå på fest med eller uten truse. Jeg ble ganske overrasket. Og svarte
”uten” uten å tenke noe på om det var lurt eller ikke. Og nå stod jeg
her på festen i lårkort kjole og nøt oppmerksomheten fra disse to kjekke guttene. Både Petter og
Jon studerte meg både opp og ned. ”Lekker kjole”, kom det fra Jon. ”Du er bare
rålekker i kveld”, kom det fra Petter. De hadde funnet ut at de ville ha meg til borddame
sammen, så de tok meg mellom seg og geleidet meg inn til middagsbordet. Om de hadde trikset til
med bordkortene eller bestukket noen vet jeg ikke, men jeg hadde altså fått Petter på høyre side
og Jon på venstre side. Vi satte oss og de pratet i veg om alt mulig. Jeg sa litt av og til, men
stort sett var det Petter og Jon som pratet. De rundt oss ga oss opp ganske fort og fant andre å
prate med.

Plutselig kjente jeg en forsiktig finger som skled nedover siden min. Den startet litt over livet
og fortsatte nedover. Det var Jon. Han lente seg fram, kikket på Petter og trakk på skuldrene. Så
skålte de. ”Skål for borddama vår”, sa de. Og jeg skålte med. Litt etterpå kjente jeg
en forsiktig finger nedover ryggen. Denne gangen var det Petter. Han lente seg frem, kikket på Jon
og nikket. Og så skålte de igjen for meg. Og jeg skålte jeg også. Jeg skjønte nok hva det
var. Jon hadde prøvd å finne ut om jeg hadde truse på og Petter hadde prøvd å finne ut om jeg
hadde BH på. Jeg måtte smile. Og så gikk samtalen videre.

Litt senere skålte de med meg igjen. I det jeg løftet glasset kjente jeg en hånd på hvert av mine
lår. Jeg smilte og skålte. De ble nok oppmuntret av at de ikke ble stoppet, for de ble ivrigere.
Med jevne mellomrom hadde jeg en hånd på hvert lår. Og de dristet seg stadig lenger oppover.
Plutselig stoppet Petter og Jon å prate. Jeg kjente at de tok med en hånd oppå hvert av mine knær
og trakk bena mine utover. Så kjente jeg at to hender sakte skled oppover på innsiden av lårene
mine. Sakte kjente jeg at de lot hendene skli inn under skjørtet mitt. Jeg satt bare helt stille.
Jeg visste at hvis de kom helt opp til fitta mi, så ville de kjenne at jeg ikke hadde truse på og
at jeg var blitt vanvittig kåt. De presset bena mina ennå lenger fra hverandre. Nå var det bare
litt igjen før de var helt oppe. Petter kom først frem. Han lot fingrene gli opp og ned på utsiden
av kjønnsleppene mine. Så kom fingrene til Jon. De skled rett inn i fitta mi. Petter begynte å
leke med klitorisen min. Dette var vanvittig deilig. Jeg skjøv underlivet mitt frem. Jeg enset ikke hva som skjedde rundt meg. Jeg merket bare hvordan disse deilige fingrene lekte med meg og at jeg begynte å nærme meg en orgasme.

Men så ble fingrene borte. Hva var det som skjedde? Hvorfor stoppet de nå? Æsj, jeg ville ha mer av denne deilige behandlingen. Og så kom hovedretten for andre gang. Maten ble sendt rundt på fat, og da måtte selvfølgelig Petter og Jon ha fingrene sine på fatet og ikke mellom beina mine.
Men Petter og Jon så ut til å være i kjempeslag. De skålte med meg og blunket til meg. Jeg kjente at jeg rødmet. Jeg var litt flau men ble enda kåtere. Etter at vi hadde spist litt kjente jeg noe kaldt mot innsiden av det ene låret mitt. Det kjentes ut som metall. Plutselig begynte det å vibrere.
Det må være en vibrerende dildo, tenkte jeg. Har han tenkt å pule meg med en dildo her under
middagen. Jeg visste ikke helt hva jeg skulle gjøre. Men kåtskapen tok overhånd. Jeg holdt meg fast i bordet da jeg kjente at dildoen begynte å bevege seg oppover og at guttene hadde begynt å presse benene mine utover igjen. Petter lot dildoen rotere litt rundt fitta mi, men da jeg kjente at den var på riktig sted presset jeg underlivet fram slik at skulle forstå at nå ville jeg ha den inn i meg.
Jon fant klitorisen min og begynte å massere den. Det var vanvittig deilig og opphissende. Jeg konsentrerte meg om å oppføre meg normalt, men om noen fikk med seg hva som
skjedde aner jeg ikke. Jeg beit meg i leppa, prøvde å holde blikket stille på et sted og å holde
kroppen i ro. Mest av alt hadde jeg lyst til å la all anstendighet fare og bare la det stå til.
Jeg kjente at orgasmen nærmet seg. Jeg grep servietten og holdt den foran munnen. Med den andre hånden holdt jeg meg fast i bordet. Så kom orgasmen. Petter og Jon skjønte hva som skjedde, for de ga bånn gass. Jeg bet i servietten og krøket meg sammen. Orgasmen spredte seg fra fitta ned til tærne og opp til hårrota. Den raste gjennom kroppen min og så ga den seg. Jeg kjente at fingrene og dildoen ble borte. Så var Pette og Jon raskt fremme med glassene og skålte. ”Skål for borddama vår!!!”. ”Og skål for festen! Dette kommer til å bli den beste firmafesten vi noen gang har hatt!!!”
I det de satte glassene til munnen, la jeg en hånd i skrittet på hver av dem. Det var ikke vanskelig å finne pikkene deres, de var knallharde. Jeg klemte til. Guttene ble nok litt overrasket og Petter begynte å hoste. Han hadde vel satt vinen i halsen. Så hevet jeg
glasset og sa ”Skål, gutter! Snart kommer desserten!!!”
Men det kan jeg fortelle mer om neste gang.