First time, del 2

Til de som ikke har lest first time så beskriver jeg her noe av det kona mi opplevde før hu traff meg.
De opplevelsene var med en kar som var treneren hennes på et ridesenter. Hu var ved den tiden nettopp fylt 16 og han var noe eldre en det svigerfar er.

Jeg elsker det å høre kona mi fortelle om hva han gjorde med henne.

Etter endt trenings økt så skulle kona mi hjem som vanlig, men denne gang så ville han kjøre en tur først han kjørte bort fra den veien som var veien hjem til henne de kjørte inn på en grus vei som ender ved ett tjern han hadde under meste parten av turen kjent på musa til kona mi men han hadde ikke tatt å kneppet opp buksa, bare åpnet noen i slik at han fikk inn en finger som han lirket rundt med.
Når de kom frem så ville han at de skulle gå en tur langs tjernet noe som var ok for hu. Han gikk med armen rundt henne slik at han hadde ett grep rundt det ene brystet hennes etter to tre hundre meter så stoppet han opp og begynte å kysse hu med dype tunge kyss og hun valgte å besvare dem slik som sist, hun hadde nå tilvent seg tanken på at han likte å kline å rote med henne. Selv om det bare hadde skjedd et par ganger, men de hadde aldri gått lenger en den gangen på det industri feltet som nevnt tidligere.
Nå sto de da her å klinte, og han begynte å beføle puppene hennes utenpå genseren litt etter litt dro han genseren opp over henne og han tok til slutt av henne nå sto hu der kun i bh og bukse og han befølte puppene under bh”n.
Han tok tak i den ene armen hennes og la den på plass over skrittet hans slik at hu skulle massere han uten på buksa, noe hu gjorde uten å tenke mer på.

Etter litt så lot han hendene sine gli ned mot buksa hennes og han begynte å kneppe opp resten av knappen slik at han kunne dra buksa ned over beina hennes tilslutt sto hu med buksa rundt anklene og han ba henne ta dem helt av. Hu hadde på seg en vanlig truse husker hu for det var første gang han så henne helt naken, ellers så går hun nesten bestandig i g-streng.
Han kjente henne på rumpa under trusa, mens han kysset brystene hennes slik at de knottet seg som mest. Slik sto de i den svale sommer aften. Det neste han gjorde var å fjerne trusa hennes før han lot en finger leke seg litt i sprekken og få kjent etter om hu var blitt våt igjen noe som hu viste hadde skjedd. Han la henne så ned på slik at de lå ved siden av hverandre mens han fingret henne og hu hadde nå på egen hånd fisket frem kukken hans og begynt å runke den.
Han kysset seg rundt på brystet hennes og beveget seg nedover magen hennes, hu skjønte da hva han hadde tenkt til og ble ikke overrasket han begynte å kysse de myke pubis hårene hennes og hu tenkte at det var bra hu hadde dusjet på ridesenteret noe hu ikke alltid gjorde. Han la seg godt til rette med ett ben på hver side av seg og tungen rettet mot en deilig tenårings mus han slikket rundt klitoris og tunge pulte hu litt mens han befølte det ene brystet og lot den andre handa holde beina hennes rolig for hu kunne ikke nekte på at hu koste seg og at dette var godt hu trudde ikke det gikk an å bli så kåt og det tok ikke langt tid før hu kjente at dette kom til å ende i en kraftig orgasme, han sokket henne og sugde på tappen hennes mens hu ristet og stønnet.
Han slappet litt av mens hu kom til hektene igjen før han igjen lot tungen få fritt spille rom over klitorisen hennes men nå brukte han en finger samtidig, han gikk etter hvert over til å bare se på at han fingret henne. Han kysset henne noen ganger på klitorisen og hu begynte igjen å kjenne at det bygde seg opp til en ny orgasme og det tok helt av da han begynte å fingre henne med to fingere, hu ristet og stønnet så hu blir flau når hun forteller det, det gikk i en krampe orgasme hu husker den dag i dag. da hu igjen kom til hektene så bare kysset han henne med noen dype tunge kyss slik at hu kjente smaken av seg selv.
Nå la han seg opp ved siden av henne og tok av seg buksa si, så kona mi kunne runke han litt. Han plasserte seg selv i mellom beina hennes med pikken opp ved muse- bakken hennes, der lå han å jokket litt før han tok og skulle plasseere pikken inn i fitta hennes. Han lot ei hand føle seg frem og skilte leppene ifra hverandre og gnidde pikken inn mot sprekken hennes. Da ble hu redd, så hu ba han stoppe og hu skylte på at hu ikke ville. Hu ville ikke at den første gangen ho lå med noen skulle bli ute, men i mer koselige omgivelser. Hu trodde ikke at han skulle høre på det øret nå ,men han trakk seg bort og la seg på rygg og pustet tungt og dro ett par drag på pikken sin og sa ingen ting.

Hu tenkte at nå ville hu vise at hu kunne ta iniativet, så hu satte seg ved siden av han og tok tak i pikken hans. Hu begynte å runke den før hu lot munnen gli ned over lemmet hans. Hu runket å sugde han samtidig, slik hu hadde sett på i noen av scenene i en pornofilm, brødrene hennes hadde. Da hu hadde sugd en stund kjente hu at det strammet litt i pikken og at han begynte å jukke imot når hu sugde. Hu skvatt til og roet det hele ned, han stønnet og lurte på om hu skulle gi seg nå? Så hu bestemte seg for å holde distansen ut, og nå tok det ikke lang tid før hu igjen kjente at han strammet til i pikken og han jukket imot. Hu begynte å massere ballene hans, idet hu tok tak så hørte hu han stønne og hu kjente at ballene knøt seg og pikken ble stein hard før han kom inn i munnen hennes. Hu trakk seg fort vekk og fikk den andre ladningen i ansiktet. Hu spyttet ut og tørket seg i ansiktet med buksa hans, mens hu runket han tom. Hu så at pikken hans skrumpet inn og la seg i ro.

Han sa at det hadde vært himmelsk og at hu var god til å sokke, (noe jeg også kan skrive under på). Han lot henne få kle på seg, men han ville beholde trusa hennes som ett minne.
Hu bare smilte av påfunnet, og syntes det var greit. Da de begge hadde fått ordnet seg så ruslet de mot bilen igjen og på veien tilbake så begynte han igjen å ta nedi buksa hennes. Han masserte den bløte musa helt bort til bilen og han plasserte henne med ryggen til døra, mens han fingret henne, kjente hu igjen at hu begynte å puste tungt og slippe små stønn i fra seg. Hu tenkte at de kunne ikke stå her, så lenge, så hu tok å kneppet opp buksa si selv og sa at han kunne sokke musa hennes. Han ble overrasket av at hu hadde blitt så dristig, men hu ville ha det overstått og det fort, så han hjalp henne ned med buksa og dro den av det ene beinet og satte seg på kne foran henne slik at han kunne smake på hu igjen. Han lot det ene beinet hvile seg på låret hans slik at han kom ordentlig til ung fitta hennes. Hu red seg imot nese tippen hans og det tok ikke lang tid før hu kom igjen. Etter den orgasmen så var hu helt aspeløv og de satte seg inn i bilen, uten at hu fikk på seg ordentlig, genseren var halv veis nedi og hu var sliten i kroppen.
Hu spurte om han kunne kjøre henne hjem nå, for hu var helt ferdig. Han humret godt og spurte ironisk om hu hadde kost seg, noe som hu måtte innrømme. Hu sa det hadde vært godt, men hu beklaget at hu ikke turte at han skulle ligge med henne. Noe som han sa var ok, han hadde kost seg uansett, sa han. Han lurte på hvor hu hadde lært å sokke sånn, og hu bare smilte og sa ingen ting.

Da hu kom hjem den kvelden så gikk hu rett i dusjen og fikk skyllet seg ordentlig å tenkt på hva som hadde skjedd. Nå viste hu at dette kom til å fortsette, hu tenkte over om det var det hu ville og ble aldri helt enig med seg selv, for hu måtte innrømme at det hadde jo vært godt og spennende også, selv om han var såpass gammel. Hu vist også at å slutte på ridesenteret var noe hu ikke ville, så da tok hu å bestemte seg for å la veien bli til mens hu gikk. Hu viste at en eller annen gang, så kom han til å ligge med henne, slik at hu ville miste uskylden helt.