Fjellets gleder, del 2

..Vi holdt hverandre i hendene der vi ruslet ned til fjellvannet. Morgenluften var fortsatt skarp, men etter en slik «frokost» var det bare deilig å kjenne hvordan vinden smøg seg rundt mine hårete legger og lår. Jeg kikket bort på min hemmelige besøkende, og ser at hun smiler mot meg med en hvit perlerad helt uten plomber og hull…. Ett smil jeg absolutt kunne drukne i…

Vi tok sats begge to, og havnet med hode ut i vannet etter ett par perfekte stup fra bryggekanten. Vannet var kaldere i dag enn det hadde vært i går ettermiddag, det var jeg sikker på. Løsningen på det var faktisk en kropp… som kom svømmende mot meg, ..som snudde seg rundt rett foran meg og som tauet meg inn til vannkanten. Inne på grunna kunne jeg se hvordan hun krabber ett lite stykke oppover, akkurat nok at at rumpa og den svulmende fitta kommer over vannkanten. Jeg kommer svømmende bak henne, og finner det ytterst pirrende å oppdage denne fuktige, våte og varme sprekken rett foran nesen. Med ett godt tak rundt beina hennes lar jeg mine egne knær falle til bunnen, slik at jeg blir sittende bak henne med ansiktet godt begravd mellom hennes kløyvde halvdeler. Jeg kunne kjenne duften av hennes deilige safter.. og jeg kunne se hvordan sekretene fra hennes indre kom flytende ut fra fitteåpningen i en liten strøm… en strøm av nektar og honning – livets vann……

Kukken stod som en olderstaur – stor, sterk og kraftfull .. og klart til bestigning. Jeg følte med nesten som en sauebukk…. på fjellet med ei ung mø, klar til å bedekkes…

..med blikket helt ute av fokus tok jeg nok ikke helt hensyn hverken til jentas ubehagelige stilling eller behov for oppvarming. Her ble det lagt opp til en hurtigknull i vannkanten som bare kunne ende ett sted… begge to klarte faktisk å komme samtidig i en forrykende innspurt der alt som var av fisk helt sikkert ble spredd for alle vinder… med bein og armer i stadig ukontrollerte bevegelser hamrende i vannflaten mens kroppens indre skalv av bølgene som kanaliserte den deiligste følelsen som finnes gjennom kroppens fibre…

Jeg besvimte nok ikke, men var ganske «borte» en stund etterpå, det er jeg sikker på. Jeg merket at kukken skrumpet inn, og at den liksom hang igjen i de seige leppene ett lite sekund før jenta slapp taket .. Med tårer i øynene snudde hun seg og ga meg en kjempeklem… en lang klem der hodet hennes lå inntil den hårete brystkassen min som også ble våt av hennes tårer… gledestårer forhåpentligvis..

…Frokosten ble en lang og interessant opplevelse. Jenta het Turid, var 2. års student på BI – dataingeniørlinjen. Hun hadde hatt sommerjobb på IBM i Oslo frem til første august, og hadde deretter tatt fjellet fatt.. for å få seg litt ferie og farge før studiene startet igjen i begynnelsen av september. Inntektene den sommeren hadde gjort det mulig for henne å ta 2. semester uten studielån, så sant hun ikke brukte noe særlig med penger i ferien sin. Derfor ble det sovepose og ligging under åpen himmel, men når hun tilfeldigvis hadde kommet opp på vollen ved hytta mi hadde hun synes det var så fint der, med vann og litt ly. Hun hadde tatt noen dagsturer fra hytta, slått plenen en gang… og regelrett campet bak hytta mi. Det var jo en tilfeldighet at jeg ikke hadde oppdaget det dagen før, men hun var borte hele dagen, og hadde ikke lagt merke til at noen var kommet i løpet av dagen, så hun hadde bare gått å lagt seg når hun returnerte på kvelden. Det spesielle med denne jenta var hennes innlevelse når hun fortalte om noe. Øynene gnistret, og selv om vi nå hadde tatt på truse og T-skjorte kunne jeg se at knoppene hennes ble harde da hun fortalte hvorfor hun hadde blitt så bråkåt ved synet av kukken min i dag tidlig. Hun fortalte at hun alltid gikk helt naken så sant været tillot det. Hun hadde riktignok en stor T-skjorte i beredskap, men eller så var det bare fjellstøvler og sokker som hun hadde på. Så hadde også vært tilfelle i hele går, og hele ettermiddagen hadde hun gått rundt og småbefølt seg selv. Hun synes det var så deilig å gå tur når fitta var våt og oppsvulmet, så hun passet på å holde seg kåt flere timer i strekk, ved å fingre med klitten og stryke fitteleppene med ett par våte fingertupper….

..vanligvis hadde disse turene stanset med at hun tok med seg en manuell vibrator ned på brygga, og der sørget hun for en deilig utløsning før hun tok ett siste kveldsbad. Imidlertid hadde det blitt skikkelig mørkt før hun kom tilbake til hytta kvelden før, og dildoen hadde hun ikke funnet med en gang….

Turid kikket på meg, nå var hun faktisk blank i blikket igjen. Jeg kunne se at trusa hennes begynte å få en våt flekk i underkant av fitteåpningen, og jeg kunne også se at hun kløp seg i den ene brystvorten selvom hun forsøkte å holde det skjult bak den andre armen. Jeg kunne selv kjenne hvordan boxeren begynte å bli trang igjen.., og da frokosten var ferdig stod kukken som ett spett igjen. Turid smilte bare til meg, og spurte om jeg ville være med henne å gå en tur. Det ville jeg selvsagt, men kravet måtte i følge Turid være at turen ble fullført uten klær på kroppen. Vi skulle heller ikke ha med noen reserveklær…. kun en flaske vann var lov. Jeg aksepterte, og etter at oppvasken var tatt hoppet vi i støvlene og startet oppstigningen mot snaufjellet.

Det var en nytelse å spasere bak Turid. Hun hadde spenstige bein og lår, og rumpa hennes var bare helt nydelig. Jeg tipper hun var ca. 170 cm høy, og rundt 60 kg. kvinne. Med sine nettopp 20 år virket hun nesten som en gasselle, og jeg kunne se at hun nesten danset oppover stien fra stein til stein…. lekende lett som ei fjellgeit..

Jeg gikk bak og sørget for at kukken holdt seg småstiv hele tiden. Det var aldri noen problem, spesielt ikke da jeg oppdaget at Turid drev med det samme. Akkurat i det vi passerte en bakketopp kunne jeg tydelig se mellom beina hennes at langfingeren hennes sirkulerte rundt gledesknappen… og jeg tror faktisk også at det var meningen at jeg skulle se det.

..over bakketoppen utvidet stien seg, og vi kunne gå side om side. Jeg ville holde Trine i hånden, men det ville ikke hun. Hun ville gjerne gå ved siden av meg, men hun ville leie meg i kukken…. Som hun småpuslet med nesten hele veien ned til ett bitte lite vann som lå ute på ei myr full av myrull og moltekart. Vel fremme ved vannet tok Turid ett par ekstra skritt, før hun snudde seg å la seg på kne foran meg. Jeg kunne nyte synet av hennes ansikt der hun sakte fuktet leppene sine med tuppen av sin tunge, mens hun strøk tunga si frem og tilbake på stammen min… søkende og lett. Jeg så på mens hun åpnet opp munnen og lot stauren gli inn mellom leppene slik at de kunne skli nedover stammen mens tungespissen holdt hodet varmt og vått….

…Mellom bakkar og berg… for en nytelse det var å kjenne henne stramme leppene, og starte med en sokking av kukken min som slo alle andres spinkle forsøk som hadde blitt foretatt i fortiden. Jeg kjente fingrene hennes som hadde lagt seg som en stram ring helt inne ved roten av kukken, slik at lemmet ble voldsomt stort og hardt… hun tok ikke hele kukken i munnen, men det var heller ikke nødvendig. Hun lagde ett vakuum som formelig sugde ut mine safter, og var like begeistret som meg da det endelig fløt over og hun kunne ta saftene mine i munnen. ..

…Utrolig fornøyd og blid tok jeg tak rundt Turids hode og klemte henne. Jeg sank ned på knærne og kysset henne varmt på munnen, hvorpå jeg spør henne om hun har noe i mot å flytte inn i min leilighet på Majorstua når vi returnerer til Oslo. «Jeg vil gifte meg med deg…. jeg vil ha barn med deg…. men akkurat nå vil jeg gjerne smake deg… !».. Anmodningen ble etterkommet med ett langt stønn og en klar invitt om å legge meg til rette mellom beina hennes. Kusa var nybarbert og glatt. Leppene var fyldige og bløte, men hang ikke ned som hos enkelte kvinner. Perlen i midten hadde dukket opp mellom hudfoldene, og glinset i sollyset p.g.a. fuktigheten som hele slira var innsatt med. Jeg kunne kjenne lukten av kvinne … og aktet ikke å reise meg fra denne kvinnens skjød før etter minimum ett par orgasmer… og det klarte jeg å holde med glans… Turid fikk en multi-orgasme etter bare ett kvarters tid med stryking, sussing, slikking, napping og tungepenetrering… og jeg lyver ikke når jeg sier at jeg aldri tidligere har opplevd ei fitte som har blitt så våt noen gang. Det rant ut av åpningen hennes i pulserende støt, og lårene klemte seg sammen rundt hodet og ørene mine så det var vanskelig å høre noen ting… Og det var synd…

Turid hadde nok ikke hørt noe de siste 5 minuttene uansett, men jeg har ganske god hørsel. Det var derfor med MEGET stor forbauselse jeg oppdaget at det stod ett par turgåere bare noen meter unna oss. Paret var nok i midten av tyveårene, hun hadde briller og lyst hår, han var mørkhåret med bart. Begge to gikk i t-skjorter, men jeg kunne faktisk se at mannen ikke hadde noen ting under. Jenta hadde hånden sin innunder t-skjorten til sin fyr, og etter bevegelsene å dømme var hun i ferd med å klargjøre det han hadde under til litt egen kos. Den andre hånden hadde hun faktisk innunder sin egen t-skjorte, og jeg kunne ane at den også var i vigør….

..Jeg kikket bort på de nyankomne, litt beskjemt. Jeg synes ikke det var så veldig festlig å bli ferska så til de grader som vi hadde blitt, men på den andre side var jenta som var kommet utrolig sprek og fin, og jeg hadde ingen ting i mot å se på at de også koste seg…. Dessverre for meg «våknet» Turid til liv igjen. Hun var absolutt ikke den typen som ville dele slike ting med andre, så hun kastet seg rundt, tok meg i armen, sa farvel fra oss begge og tok fatt på stigningen igjen. I det jeg passerte bakketoppen igjen fikk jeg ett glimt av det nye paret, der jenta hadde heist opp t-skjorten til livet, og hadde satt seg på typen… ridende på en stiv pinne som hun brukte til å slukke sitt begjær og sitt ønske om utløsning der oppe i myrullens rike…..

Legg igjen en kommentar