Føling i fjæra

Jeg hadde bestemt meg for å ta det siste året på videregående på Hovden. Jeg var atten år og ønsket fortsatt å fortsette med langrenn. Jeg var blitt erfaren både med gutter og jenter, men det hadde ikke blitt noe på meg sommeren før jeg dro fra Oslo. På Hovden ble jeg kjent med Marianne. Selv om jeg hadde funnet ut at jeg var bifil, så holdt jeg meg til henne det året. Vi var ikke kjærester, ettersom hun hadde en kjæreste i Danmark. Hun tente på det faktum at jeg likte å ha sex med gutter, og at jeg likte å kle meg i hennes undertøy. Pulevenn forholdet fungerte utmerket, og vi skiltes etter russetiden som gode venner.

Jeg la imidlertid langrennskarrieren på hyllen, og satset på studiene ved NTNU året etter. Gjennom universitetsidretten ble jeg fascinert av triatlon. Det var en idrett hvor jeg fortsatt kunne gå med trangt tøy, uten at folk så rart på meg. Marianne og jeg holdt fortsatt kontakten, og vi avtalte at jeg skulle komme til henne to uker i sommerferien. Området rundt huset hennes var perfekt for meg å løpe, sykle og svømme. Jeg bestilte tog billetter lang tid i forveien, men da avreisen nærmet seg ringte hun og sa at hun ville bli fem dager lengre i Danmark. Moren hennes ville være der de første dagene før hun dro på ferie selv. Det var ok at jeg kunne komme til avtalt tid, og at jeg var for meg selv i et par dager før Marianne kom tilbake.

Moren sto og ventet på perrongen da jeg kom, men jeg fant ikke bagen min. ”Faen” ropte jeg, og lette febrilsk. Konduktøren beroliget meg med at bagasjen ville komme til rette, men at jeg måtte gå av umiddelbart. Det eneste jeg hadde var sykkelen og en sekk med treningstøy. I bilen hjem forklarte jeg situasjonen til moren. Hun sa at jeg kunne låne tøyet til Marianne til vi kunne kjøpe undertøy og joggebukser. Det forslaget likte jeg, jeg fikk en halvstiv en da jeg tenkte på å kunne gå i jentetøy rundt andre. Da vi kom hjem fikk jeg utdelt rommet til Marianne, og moren sa at jeg kunne finne noen klær i garderoben. Jeg tok en dusj og gikk frem til kommoden hvor jeg fant en rosa g-string truse. Kanskje ikke noe å ta på seg som første plagg, tenkte jeg og bestemte meg for en blå rutete truse. Jeg kjente at jeg ble kåt da jeg trakk den på meg. I annen skuff fant jeg halvtrang rosa treningsbukse og en hvit topp. Det var herlig å kunne gå med jentetøy foran moren. Jeg kunne ikke vente med å legge meg, så jeg kunne prøve på mer av Mariannes undertøy og onanere.

Neste morgen spiste jeg frokost med moren før hun dro på jobb, og jeg på sykkeltrening. Jeg lå og solte meg da moren kom hjem. Hun nærmest halvløp opp på terrassen. ”Jeg visste ikke hva jeg skulle si…”, sa hun. ”Jeg snakket med Guri på Samvirkelaget, og hun hadde sett deg. ”Jeg visste ikke hva du hadde kledd deg i. Så jeg antok at du hadde tatt på deg noe av Mariannes treningstøy, da hun lurte på om vi hadde besøk av en av Mariannes venninner.” ”Hva?” forsøkte jeg meg med, men hun avbrøt meg. ”Jeg sa at du var en av Mariannes venninner,” nærmest hvisket hun. ”Innebærer dette at jeg må spille jente i to uker?” ”Du må nok det, uff, jeg er så lei meg for dette.”

Det var ikke jeg. Nå måtte jeg ikle meg i bh og hele greia. Til og med badedrakt, når jeg svømte. Dette var som en drøm kom i oppfyllelse. Jeg kunne gå for en pike, ettersom kroppen min ikke var spesielt maskulin. Jeg var slank og hadde halvlangt hår. Kroppshåret hadde jeg fått vokset bort. ”Vannmotstand” forklarte jeg da kompisene mobbet meg for liksom ikke å ha kommet i puberteten ennå. Moren, som var sykepleier, hadde sørget for å utstyre meg med løse silikon pupper. Jeg nøt hvert sekund som jente, og gikk muligens litt for ofte i trange klær som fremhevet min nye kroppsdeler. De første dagene som ”pike” la jeg merke til at nabogutten var mistenkelig ofte i synsvidde. Jeg sto i vannkanten og skiftet til badedrakt i skjul av et stort badehåndkle, da jeg hørte en stemme fra buskene. ”Hei! Kva heter du?” Jeg bråsnudde, og så nabogutten. Han gikk i bar overkropp. Jeg kjente at jeg fikk panikk, jeg hadde bevisst ikke vært i nærkontakt med noen av de lokale. ”Eg heter Ola, og eg kjem frå nabo garden, eg har sett deg mykje den siste tida.” ”Åja? Vel, jeg er en av venninnene til Marianne, jeg heter Madeleine forresten.” Jeg så han smilte lurt mens han beveget seg mot meg. Jeg trakk raskt på meg badedrakten. Han sto helt ved siden av meg. Kroppen hans var slank og muskuløs. Han lente seg over meg og hvisket i øret mitt, ”du trenger ikkje å drive narrespill med meg. Eg veit at du ikkje er ei jente. Eg så deg fyrste dagen.” Jeg var helt fjetret. ”Men eg liker det eg ser,” smilte han. Han fjernet hånden min fra håndkledet, så jeg sto der i badedrakten min. ”Gjeng du ofte i bikini?” ”Det er ikke bikini, det er en badedrakt,” sa jeg i min naturlige stemme. Han smilte og tok den ene armen rundt livet mitt og trakk meg inntil seg. Han var høyere enn meg så jeg måtte løfte hodet og lene meg bakover for å se han i ansiktet. Han lente seg fremover og la munnen sin rundt min, mens han tok den andre hånden på rompen min.

Jeg var fanget og lot det skje. Dette var så deilig. Vi sto og klinte på svaberget, han flyttet den andre hånden på den andre rompeballen og løftet meg opp. Jeg flettet bena rundt livet hans, mens jeg dro ned shortsen hans. Han la meg forsiktig ned på svaberget og tok av seg bokser shortsen. Pikken hans var allerede stiv. Jeg tok av meg badedrakten, sports-bh’en som jeg måtte bruke for at ikke brystene skulle falle ut lot beholdt jeg. Han la seg ved siden av meg, og vi forsatte å kline mens jeg grep kukken hans. Jeg runket ham sakte, og ønsket at han tok meg der og da. Det virket som om han kunne lese tankene mine. Han løftet meg opp så jeg kunne sitte overskrevs på den harde pikken. Jeg bøyde meg frem og kysset ham, mens hånden min rettet den erigerte penisen hans mot rompehullet. Jeg satte meg forsiktig på den, den var allerede ganske våt av pre-sæd, så det ville lindre den umiddelbare smerten. Kukkhodet presset mot anus, men jeg la ytterligere press på. Jeg kjente anus ga etter, og pikken smatt inn et par centimeter. Jeg jukket forsikitig opp og ned, før jeg satt meg lot pikken gli helt opp i rompa. Jeg satte meg opp og jokket, mens jeg tok meg på pikken. Ola fjernet hånden min fra pikken min, og løftet meg opp. ”Hva er galt?” spurte jeg, men Ola leide meg bort til et tre. Jeg lente meg mot treet, da jeg kjente pikken hans mot rompa. Han tok tak rundt hoftene mine, og presset den inn igjen. Han pulte meg hardt i et kjapt tempo. Smertene var borte nå, det var så deilig å kjenne pikken hans inni meg. Han stønnet bak meg, og jeg kjente sæden sprute inn i meg. Han trakk ut kuken i en glidende bevegelse. Jeg sank sammen ved roten av treet. Jeg så Ola smile mens han tok på seg bokseren. Noe gjengjeldelse var det altså ikke snakk om! Han ropte at han gledet seg til i kveld, og at jeg bare kunne vente meg til å bli pult igjen. Jeg følte meg litt snytt, men jeg gledet meg også til kvelden.

[email protected]