Forskjellene

Alle vet at menn og kvinner er forskjellige, det lærer vi allerede i barnehagen, men hvor forskjellige er vi? Sannsynligvis mer forskjellige enn de fleste av oss tror, men hvis vi forstår hverandres forskjeller, kan det hjelpe oss å fungere sammen.

Noen gang lurt på hvordan du kan tilfredsstille en kvinne HVER gang? Slik tilfredsstiller du en kvinne: Kjærtegn henne, lovpris henne, oppvart henne, masser henne, reparer for henne, lev deg inn i henne, syng serenader, gi komplimenter, gi støtte, forsørg henne, trøst henne, hiss henne opp, jatt med, glatt over, stimuler, stryk, gi kos, kyss, klem og klapp, hygg for henne, gi henne spenning og beskytt henne, ring henne, gjett hennes ønsker, tilgi henne, gi henne klær og smykker, underhold, og sjarmer henne, bær for henne, fasciner henne, still opp, vær oppmerksom, vis tillit, forsvar henne, skryt av henne, forgud henne, skjem henne bort, dø for henne, drøm om henne, ert henne, følg hennes luner, dyrk henne og tilbe henne. Og du vil ha tilfredsstilt din kvinne.

Og har du noengang lurt på hvordan du kan tilfredsstille en mann hver gang? Slik tilfredsstiller du en mann: Kast klærne.

Kvinner elsker katter. Menn sier de elsker dem, men når kvinnen ikke ser, sparker de katter.

Barn, en kvinne vet alt om sine barn, om tannlegetimer, fotballtrening, hvem som er bestevenner, og deres favorittmat, samt kjenner deres drømmer. En mann er bare vagt klar over at det er noen lave, små mennesker som også bor i samme huset.

En mann har seks ting på badet, en tannbørste, tannkrem, barberskum, en barberhøvel, et såpestykke og et håndkle. Gjennomsnittlige tilsvarende tallet for kvinner er 120, og en mann ville ikke vært i stand til å identifisere mer enn en brøkdel.

Kvinner foretrekker 30-40 minutter forspill. Menn foretrekker 30-40 sekunder forspill, og syntes ofte kjøreturen hjem til henne er forspill nok.

En kvinne vil ha masse sex med den mannen hun elsker. En mann vil ha masse sex.

Menn fantaserer om sex med to kvinner. Kvinner fantaserer om det samme, for da ville de ha hatt noen å snakke med når mannen faller i søvn etterpå.

Glem aldri at kvinnen er romantisk, hun liker vin, blomster, og konfekt. Vis henne at også du husker på slike ting, ved å snakke om dem en gang iblant.

Når en mann oppsøker herretoalettet, gjør han det av en eneste grunn, og bare derfor. Kvinner bruker dametoalettet som oppholdsrom og terapirom. Kvinner som går inn på dametoalettet, kan komme ut igjen som bestevenninner. Det er akseptert at kvinner går på do sammen, men det ville hevet mange øyebryn om en mann sa: «Jeg stikker en tur på toalettet, Frank, blir du med?»

Menn forbløffes over at en kvinne kan overse en blinkende varsellampe som blinker rødt på bilens dashbord, men kan se en skitten sokk i en mørk krok på 50 meters avstand. Kvinner forvirres over at menn stadig vekk kan lukeparkere bare ved å bruke speilene, mens de aldri greier å finne G-punktet.

Menn er mindre følsomme, huden deres er mindre følsom, også dette fra den gangen de var jegere, og var nødt til å kunne fortsette å slåss selv om de var skadd. Kvinner har nesten 10 ganger så følsom hud, og der er vel forklaringen på hvorfor så mange kvinner liker å strykes med en fjær, noe de fleste menn ser som idiotisk. Kan være kjekt for menn å vite, da de ofte har for vane å være litt for harde med tungen.. noe som muligens er grunnen til at mange kvinner mener at ingen mann kan slikke som en kvinne….

Kvinner snakker mest, et stort studium har fast slått at kvinner gjennomsnittlig bruker 20 000 kommunikasjons-«ord» i løpet av en dag, inklusiv gester og hodebevegelser. Menn, til sammenligning, bruker rundt 7000 kommunikasjons-«ord» inklusive gester og fakter. Og der er kanskje grunnen til at kvinner alltid skal ligge halve natten og løse problemene, mens menn foretrekker å sove.