Første gang – swinge

Det er en første gang for alt, også swinging. Alle swingers husker første gangen de var på klubb, det er en spesiell opplevelse.

Her er noen tips som forhåpentligvis gjør det til en minneverdig erfaring.

Noen har mye erfaring med private treff før de går på klubb for første gang, andre velger en swingersklubb som en arena for sine første, famlende skritt.

Disse tipsene gjelder alle ferskinger, men spesielt de med lite erfaring fra private treff.

-Ikke legg skjul på at dette er deres første gang.

De fleste etablerte swingers husker som sagt SIN første gang og er innstilt på å gjøre sitt slik at DERES første gang blir en opplevelse dere kan huske som noe positivt.

Samtidig gjør det resten av gjestene mer tolerante ovenfor eventuelle «feil» som kan oppstå.

– Før dere drar, bør dere forsikre dere om hva slags fest dere skal på, er det en fest for kun par, eller har single av begge kjønn også adgang?

I sistnevnte tilfelle er det viktig å være forberedt på at det VIL være en del single karer tilstede, noe som kan gjøre det hele til en litt mer utfordrende opplevelse, siden ikke alle single menn nødvendigvis er ute etter det samme som dere.

– Husk at dere MÅ ikke ha sex med andre, det er helt greit om dere ønsker å kose dere kun på egenhånd, enten ved siden av noen andre som har sex, men også dersom dere skulle velge å stenge dere inne på et eget rom.

Swinging dreier seg om nytelse og glede, men på deres egne premisser.

Bare det å være naken sammen med andre er en svært frigjørende, erotisk opplevelse.

– Vanlig sosial status er ikke viktig i swingersmiljøet, der er alle like.

Å fremstå som noen som skryter vil på rekordtid få andre til å trekke seg unna.

Sist, men ikke minst: Vær sosial og åpen for å bli kjent med nye mennesker og en ny livsstil…

Dersom dere bestemmer dere for å ta skrittet helt ut og treffe noen, eventuelt besøke en klubb, vil dere på et eller annet tidspunkt komme i en situasjon hvor dere treffer mennesker som åpenbart er interesert i dere, men som dere ikke er interessert i.

Det betyr naturligvis at man sier nei, men hvordan gjøre det på en måte som ikke virker uhøflig?

Jeg hører noen av dere som leser dette lure på hvorfor det er så farlig å være uhøflig, det er to grunner til det.

Grunn 1 er at kutymen i miljøet er at man er hyggelig, også mot de man ikke ønsker å ha sex med.

Noen ganger er ikke ting slik de ser ut til med første blikk og selv om de ikke er potensielle sexpartnere, øker muligheten betydelig for å treffe noen man føler man klaffer med, dersom man konsekvent fremstår som hyggelig og sympatisk.

Grunn 2 er at swingersmiljøet er relativt lite, spesielt i Norge.

Alle kjenner noen som kjenner noen som kjenner noen og muligheten for at dere skal treffe de menneskene igjen på en annen fest eller i en annen erotisk sammenheng er så absolutt tilstede.

Da vil dere neppe være kjent som de som ikke er spesielt hyggelige?

Så da er vi enige om at det er en god ide å være høflige.

En ting man ganske fort lærer, er at mennesker i dette miljøet er raske til å plukke opp signaler, noen vil kanskje si FOR raske.

Av egen erfaring kan vi si at vi har opplevd at mennesker har avskrevet oss, siden de følte vi sendte signaler om at vi ikke ønsket ytterligere kontakt…

Så enkle signaler holder normalt.

Man kan fks. Spørre partneren, ”skal vi gå å sette oss der borte?” eller ”skal vi setet oss ved baren” eller ”skal vi ta en dans”

Det er naturligvis meningsløst for alle å bruke flere timer på å sitte å snakke med noen man uansett ikke har noen interesse av å ha sex med, det sender bare feil signaler.

Det er bortkastet tid både for dere og de dere snakker med.

Dersom man er på et sted hvor fysisk berøring er en naturlig del av settingen, boblebad eller badstue, så holder det normalt lenge å bare flytte seg litt unna dersom noen legger en hånd fks. På låret ditt, eventuelt, flytte hånden diskré.

Dersom det ikke holder, så er det på sin plass med et lavt ”ellers takk”

Dersom DET heller ikke virker, så er det på tide å se bort fra punkt 1, om høflighet.

Husk at seriøse swingers alltid begynner fysisk kontakt med berøring på et ufarlig sted, nettopp for å gi deg en mulighet til å signalisere om det er greit eller ikke.

Det samme bør du/dere gjøre, begynn forsiktig og følg med på reaksjoner og kroppsspråk.

På denne måten er det enkelt både å ta initativ og avvise uten at noen skal føle seg fornærmet.

Det er helt akseptert å avvise uten at man behøver å gi noen grunn.

Alle som har ferdes i swingersmiljøet en stund har opplevd å bli avvist noen ganger.

Det å spørre om hvorfor man blir avvist er direkte uhøflig og et klart tegn på at vedkommende som spør ikke er så veldig opptatt av hvordan han/hun oppfører seg.

Da kan man ganske enkelt svare: ”Det at du i det hele tatt spør om hvorfor, er grunn nok”

Helt til slutt:

De fleste som besøker en klubb for første gang blir positivt overasket over hvor godt de blir tatt i mot og hvor enkelt det er å forholde seg til andre gjester.