Første gruppesex

Det var sensommeren min kjære og jeg hadde bestemt oss for å ta steget helt ut. Vi hadde snakka på det flere ganger og begge tente mer og mer på ideen. Vi undersøkte jo selvfølgelig mulighetene. Takket være internett var ikke den store jobben. Vi fant ei nettside som handla akkurat det vi var ute etter. Vi opprettet en profil og det viste seg å være mange fler som hadde samme fantasien som vi hadde. Det hadde vi absolutt ikke trodd, spesielt ikke i dagens samfunn hvor slikt er tabu. En halvtime senere hadde vi skreddersydd profilen vår og lagt ut et par bilder av oss, ikke pornobilder, men mer av den erotiske arten. Bildene viste bare oss i en sexy positur, hun sittende på kne foran meg med svart blondeundertøy og med hendene i håndjern i fanget. Ansiktet hennes var bøyd ydmykt forover som om hun hadde tilstått en ugjerning. Av meg så man bare baksiden, man kunne ane at armene mine var lagt i kors på framsiden som om jeg sto der og så strengt ned på henne, naken selvfølgelig.

Da vi var ferdig med profilen vår kikka vi rundt på de andre profilene. Det var mange profiler av enslige menn som hadde en eller annen billig, skitten fantasi som var ute etter en kjappis, men det var ikke det vi lette etter. Et par dager senere fant vi en profil som matcha oss perfekt. Vi så på hverandre anerkjennende og kjente at pulsen steg ett hakk. Jeg ville at vi skulle ta kontakt med de med en gang og kjente iveren fikk pulsen til å hoppe enda et hakk. Hun var nølende og tygde lenge på det. Det tok meg ti minutter å overtale henne til å trykke på send. Hun fortalte meg at å sende den første lille hilsenen hadde gjort henne så varm i skrittet så hun sprettet opp knappene på buksa mi, tok hardt tak i pikken min som vokste seg stor i rekordfart og sugde meg tom mens vi satt foran laptopen på kjøkkenet. Det er riktignok en annen historie.

Timene gikk, vi sjekka innboksen sikkert annethvert minutt i håp om et svar. Vi trippa rundt euforiske etter det lille symbolet som fortalte oss at vi hadde fått et brev. Fem timer tok det før symbolet blinka beskjedent. ”Nå er det her” ropte jeg til henne, hun spratt opp fra sofaen og gikk bort til meg med forventningsfulle øyne. Da vi åpnet brevet stod sto det en hilsen tilbake, en beskrivelse av hva de hadde slags fantasier og en liten forespørsel om og teffes en dag. Jeg overdriver ikke når jeg sier at hun har aldri vært så kåt før, jeg dro ned buksa hennes og jeg så en stripe med fittesaft på innsiden av låret hennes. Vi sendte straks en melding tilbake hvor vi takket for svaret og foreslo at vi kunne møtes på en cafè for å finne ut om kjemien stemte mellom oss. Kjemi var veldig viktig, at vi var på bølgelengde og viste gjensidig respekt for andres grenser.

Etter en hard arbeidsdag en uke senere hadde kvelden kommet vi hadde avtalt med de andre. Begge var gira først, men da vi hadde gått halvveis til cafèen begynte nervøsiteten hos henne å melde seg, jeg må innrømme at jeg var spent selv, men jeg forestilte meg selv at det var bare som å møte noen på en cafè, verken mer eller mindre. Vi hadde ingen forpliktelser og kunne bare gå når vi følte for det. Jeg klarte å berolige henne til fortsette resten av veien. Jeg klarte det så godt at da vi kom inn var hun den som var mest avslappa og den som satte i gang praten. Noen kopper kaffe og et par vafler senere hadde vi fått nye venner, kjemien stemte så godt som den kunne stemme og vi ble enige om å treffes hos dem neste gang, fredagen uka etter.

Den fredagen tok jeg ut avspasering etter lunsj og kjørte hjem med høy puls, Line hadde alltid langhelg så hun var allerede i gang med pakkinga da jeg parkerte bilen utenfor. Line pakka ned det lille vi hadde av leketøy, en butplug, et blindfold og et par håndjern. Hun var spent på hva som kom til å skje den kvelden. Ville vi ha vår største opplevelse noensinne? Ville vi dra skuffet hjem igjen? Ville vi angre på at vi begikk oss ut på dette i det hele tatt? Spente og smånervøse dro vi av gårde, vi skulle være der klokken nitten hadde vi avtalt.

Det tok bare en halvtime å kjøre, ikke vanskelig å finne frem heller. De bodde på en gård med svært våningshus som det gjerne er på gårder. Vi fikk servert en velkomstdrink i påvente av maten. Line fikk Baccardi Razz og jeg fikk en liten pils. Maten ble servert, hjemmelaget lasagne med salat og loff ved siden av. Praten gikk naturlig og vi ble begge mer og mer sikre på at dette kom til å bli en kjempekveld. De fortalte oss at de hadde en del erfaring fra før og forklarte oss hvis noen ville stoppe så hadde de et såkalt stoppord som alle måtte respektere. Den regelen var ufravikelig. I tillegg fikk vi forklart hvordan de hadde sett for seg hele seansen. De hadde en overraskelse de visste vi ville bli takknemlig for. Må innrømme at jeg ble veldig nysgjerrig og litt skeptisk, vi hadde jo avtalt at dette skulle foregå med alles samtykke.

Da tallerkene, glassene og bestikket var plassert i oppvaskmaskinen satte vi oss i sofagruppen som var formet som en liten hestesko. Jeg slengte meg halvveis liggende i den ene enden, Line kom etter og la seg i armkroken min. De satte seg ved siden av hverandre. Vi hadde hver vårt drikke og pratet løst om alt og ingenting. Plutselig gikk fruen i huset bort til Line og ba henne om å ta av seg trusa. Line ble litt paff i ansiktet, men lystret som hun hadde sagt, hun dro av seg trusa litt diskrete under kjolen og ga den til henne. Jeg kjente hjertet banka fortere. Hun slengte trusa bort til mannen sin og kommanderte han til å sutte på den. Han lystret villig. Nå hadde hun tatt rollen som Sjef. Vi andre var hennes undersåtter. ”Gå bort til Steinar og ta av buksa hans” kommanderte hun Line. Line begynte å fatte hva som hadde startet. Hun gikk bort til Steinar og kneppet opp og drog av han buksa. Jeg måpte og kjente sjalusien bre seg. Jeg reiste meg opp og i det jeg skulle til å dra Line unna ble jeg stoppet av Sjefen og fikk et stygt blikk. ”Har jeg bedt deg om å reise deg?” . ”Ehh… nei” svarte jeg forfjamset. ”Så sett deg tilbake og sitt stille” fikk jeg beskjed om. Jeg gjorde som hun sa og bare satt der stille. ”Neste du skal gjøre Line, er å sette deg på kne foran Steinar og sug pikken hans til jeg sier du skal stoppe”. Nå sto Sjefen midt på gulvet for å vise at hun var Sjefen og hadde full oversikt og kontroll. Line ble stormkåt av suginga så hun førte den ene armen sin mellom beina sine og begynte å leke med fitta si. Sjefen fikk øye på dette og tok straks tak i armen hennes og la den på beinet til Steinar. Jeg vente meg til å se Lise suge en annen pikk, og ble kåt av å se på det. Sjalusien som jeg kjente tidligere var nå erstattet av pur kåtskap. ”Kle av deg” sa Sjefen til meg og nå var jeg helt med på leken. Jeg gjorde som hun sa og kledde av meg, det gikk fort. Da bokseren min gikk i gulvet sto pikken min som et spett, en anelse til høyre som den alltid gjør. Mens jeg sto der naken på gulvet løftet Sjefen
opp kjolekanten til Line over rompa hennes, hun kommanderte Line til å sprette ut rompa mer slik at kjolen kunne hvile oppå rompa. ”Se på den deilige rompa, er ikke den tiltrekkende” sa Sjefen retorisk til meg. Line klynka da Sjefen ga henne et klask på rompa, etter noen sekunder kom det frem ett rødt håndtrykk der hvor Sjefen traff. Sjefen fant frem en paddle hvor ”TULS” var uthevet. Hun ga Line et par slag med den og etter en liten stund stod det ”SLUT” på rompa hennes i rødt. Det ga meg enda mer tenning. Sjefen bøyde seg ned foran meg og sugde pikken min, bare et lite minutt for å terge meg. ”Nå” kan du stoppe Line, nå skal vi gå inn i et annet rom hvor vi kan leke mer”. Alle tre fikk bind for øya og hun geleidet oss gjennom stua og inn i et stort rom.

Rommet var temperert og behaglig. Vi så ingenting så vi gikk forsiktig frem, det var vanskelig å holde tilbake armene for å kjenne hva man hadde foran seg som man vanligvis hadde gjort. Vi var pent nødt til å stole på Sjefen. ”Stopp. Line, følg meg” sa Sjefen, jeg hørte de gikk et par skritt. ”Sett deg på kne og bøy deg framover”. Jeg og Steinar sto der vi hadde fått beskjed om å stå. Lyden av et skap, ei dør eller kiste som ble åpnet var ikke vanskelig å kjenne igjen. ”Henda på ryggen” var det neste Sjefen befalte Line. Nesten jeg hørte var noe jeg antok ble surret sammen og Lines klynking. ”Da er du klar tøsa mi”. Jeg hørte skritt, men det var ikke Sjefens, de kom fra et annet sted i rommet. Ikke Steinar heller, han sto fremdeles ved siden av meg. Er det fler her tenkte jeg småpanisk. Line begynte å puste annerledes. Hørtes ut som om hun hadde noe i munnen. Jeg hørte også en lav mannlig stønning. Det måtte være en tredje mann her, en som har vært her inne hele tiden mens vi har spist middag. Fy faen så frekt tenkte jeg. Plutselig hørte jeg et høyt smell, jeg skvatt til, adrenalinet fosset ut i blodårene mine, pusten økte i intensitet, pulsen eksploderte, jeg skjønte etterhvert at det var lyden av en pisk som traff hud. Lines smertehyl var hørtes plumpt ut, hun hadde sannsynligvis en pikk i kjeften. ”Ta av dere bindene så får dere se, du skal beholde dine på Line” sa Sjefen til oss. Vi lystret, litt lettet over endelig å få se igjen. Det jeg fikk se da var fullstendig overveldende. Rommet var bygd som et sex-dungeon som jeg bare har lest om tidligere. Gulvet var av originale treplanker. Alle veggene var av murstein. Den ene var svartmalt, de andre var blitt mørke opp gjennom åra. På den svartmalte veggen hang det et kors formet som et kryss. Mange kroker var skrudd inn i korset flere steder. I det ene hjørnet var det plassert et enormt gammelt gotisk hjørneskap. Sjefen handler i hvertfall ikke på IKEA tenkte jeg. Det var skapet, som jeg var rimelig sikker på, som lagde en av lydene jeg kjente igjen tidligere.
Jeg fikk et lite glimt av innholdet i skapet og det jeg så imponerte meg. Der han det alt fra forskjellige pisker, mansjetter og halsbånd til små pikkringer, i tillegg til en enorm samling av vibratorer og dildoer. Langs den andre veggen hadde de lagret diverse innretninger til forskjellige anledninger. Jeg fikk øye på en middelaldersk gapestokk og tre forskjellige benker til hvert sitt formål. Det var også mye som jeg ikke dro kjenselen på. Taket var kledd med et nettverk av trebjelker, kroker og nettinger, jeg antok at disse ble brukt som festeanordninger for tau og kjettinger. En manuell kran hang også fra taket, kjettingen til den gikk helt ned til gulvet. Jeg sitret av beundring og misunnelse. Kanskje en halvmeter ut fra den tredje veggen sto to tjukke trepåler fra tak til gulv. Midt på gulvet sto en lav benk hvor Line sto på kne og bøyd fremover.

Da jeg fikk se henne trodde jeg skulle sprekke av rå kåthet. Sjefen hadde bundet armene hennes sammen fra albuene og ned til håndleddene. For å holde henne i den posisjonen hadde Sjefen også surret et tau rundt håret hennes og hengt tauet i taket. Line sto nå fremoverbøyd på kne i en nittigraders vinkel, liksom halvveis hengende i lufta. Grunne til at Line pustet med nesa var ikke fordi hu hadde en pikk i kjeften, men en stor, rød gag-ball som var festet med lærreimer rundt hodet hennes. Den fremmede tredjemann sto bak henne med pikke jukkende inn og ut av fitta hennes. Følelsen av sjalusi tok tak i meg igjen, men ble fort avbrutt av ny kommandoer fra Sjefen. ”Steinar, stell deg på venstre side av Line, og det kjapt!”. Steinar turte ikke annet enn å ta plass ved siden av Line. ”Espen, du steller deg på kne på andre siden, slik at du og Steinar står mot hverandre på hver deres side av Line. Kom igjen, jeg vil ha fortgang her!”. Sjefen hadde blitt utålmodig og forventet at vi skulle utføre ordrene hennes kjappere. Nå sto jeg på kne rett foran den stive pikken til Steinar og rett til venstre for meg var ansiktet til Line. Jeg hadde en anelse om hva som kom til å skje og ble en smule skeptisk. Dette var noe jeg aldri hadde gjort før, det var riktignok en av mine mange fantasier, men likevel. Sjefen gikk bort til hjørneskapet og kom tilbake med noen taustumper og en butplug. Hun bandt henda mine sammen bak på ryggen og spytta meg på rompa. ”Vi vil jo at den skal gli lett inn” sa hun mens hun gnei spyttet rundt analen min. Jeg skreik til da hun førte den inn, vanvittig vondt. Lårene skalv. Butplugen sprengte sin vei inn og med ett smatt den på plass. ”Der skal den være til jeg sier ifra” sa Sjefen fornøyd. ”Prøver du å ta den ut uten min tillatelse blir jeg nødt til å straffe deg” sa hun idet hun ga meg en rapp over rompa med pisken for å vise meg hva jeg hadde i vente hvis jeg tok den ut. Det svei infernalsk. Sviinga gikk over til ømhet og varme. Deilig å kjenne noe forbudt. ”Stapp pikken din inn i kjeften på Espen
og munnknull han så hardt du klarer Steinar”. Steinar tok tak rundt bakhodet mitt og kjørte den stive pikken sin inn i munnen på meg, langt inn. Jeg brakk meg, men han bare fortsatte. Sjefen tok av bindet til Line og hun ble stor i øya da a fikk se hva som foregikk rett foran ansiktet sitt. Det tok ikke langt tid før Steinar spruta i ansiktet mitt. Noe rant inn i kjeften min, det smakte beskt. Sjefene dytta Steinar unna og sleika i seg resten av sæden som dekka trynet mitt. Deretter tok hun av gag-ballen og klina med Line. Et fantastisk herlig syn. ”Lyst til å tette alle hull di tøs?” spurte Sjefen. Et lite hikstende ja kom det fra Line. ”Legg deg under Line Steinar, Den Fremmede skal bytte hull. Espen du skal munnknulle tøsa”. Jeg med butplug i analen, munnknulla Line og nøt synet av de to som kjørte på i vært sitt hull. Det var ubeskrivelig. Line stønna høyt selv med pikken min dundrende inn og ut. Slim rant nedover pikken min og videre ned på gulvet. Line begynte å riste, og stønninga ble høyere og høyere. De to som knulla Line i fitta og i ræva kjørte på hardere og hardere. Da Sjefen trakk ut butplugen gikk det en iling fra lilletåa helt til roten av pikken min. Den største orgasmen jeg noensinne hadde hatt var et faktum. Jeg tømte meg inne i kjeften på Line, hun svelget ikke, men lot det renne ut igjen. Da jeg var ferdig var jeg så øm i hele kroppen at jeg måtte bare legge meg ned på gulvet. Da jeg var ferdig beordret Sjefen de to andre til å gjøre det samme som meg. Begge la spruten sin i ansiktet på Line. Selv om Steinar hadde tømt seg utover meg litt tidligere var det fremdeles noe igjen. Både Line og jeg var i den syvende himmelen. Vi hadde aldri opplevd maken.