Før sexklubbesøket

Menn på tur i det store utland ender ofte på en strippeklubb av ett eller annet slag. Du må gjerne hevde at det ikke gjelder deg (eller din kjære), men vi velger allikevel å samle noen små, velmente advarsler… bare i tilfelle det skulle skje deg.

Dersom du er i en fremmed by, så er det fristende å spørre en lokal taxisjåfør om hvilke klubber som er gode, men husk at de fleste sjåførene har avtaler med forskjellige klubber og kjører deg dit de får best betalt. Oddsen for at du havner på en fordekt bordell er også svært stor. Det er ofte bedre å orientere seg på forhånd, det finnes f.eks. en rekke sider om slikt på Internett.

Før du bestiller deg en drink, sjekk prisen. Om det ikke ligger prislister fremme, så er det et dårlig tegn og det anbefales at man spør. Husk også at drinker til damene som oftest koster MYE mer enn en pils til deg selv. I enkelte tilfeller kan en øl koste 25,- og en drink til damene koste 700-800,-

Betal når du får drinken, ikke aksepter at du skal betale når du går. Dersom de nekter, bør du drikke opp og komme deg ut så snart som mulig.

Ikke bruk visa kortet. Det kan ikke gjentas for ofte, ikke vift med plastikk kortene dine, du er langt hjemme fra, og mange har fått en ubehagelig opplevelse når de kommer hjem. Skriv heller ikke under på noe du ikke er 100% sikker på hva er. Husk at alkohol svekker dømmekraften….

Enkelte klubber låser deg faktisk inne og slipper deg ikke ut før du har betalt. Ved den minste mistanke om at ikke alt er som det skal, forlat klubben!

Den hyggelige damen som kommer og setter seg ved siden av deg, er som oftest ansatt på klubben. Hun drikker SVÆRT dyre drinker og vil forsvinne så snart du slutter å betale. Dropp henne og finn deg selskap som vil snakke med deg fordi du er den du er, ikke fordi du betaler i dyre dommer.

Helt til slutt…. Hold et lite øye med drinken din. Sjansene for at noen skal ta noe i den er ikke stor… men det skjer.

Enkle regler, les dem og ha de i bakhodet og sjansene for at du skal komme deg velberget gjennom besøket, uansett i hvilket land du befinner deg i, øker betraktelig.
Grunnen til at vi skriver utlandet er ikke at dette ikke kan skje deg i Norge, for det KAN skje, men sjansene er atskillig større om du reiser ut i verden.