Fra drøm til virkelighet del 2

I det du blir borte, finner fingrene mine veien ned til min våte mus. Og etter bare noen runder med dreven hånd eksploderer jeg, uten at det letter noe særlig på trykket. Jeg ordner meg raskt, trusen er så våt at den ikke kan reddes, så jeg bestemmer meg likegodt for å gå truseløs.

Når jeg kommer inn i stuen, er du tilbake i sofaen. Du ser nesten ut som vanlig litt blank i øynene og med ny skjorte. Jeg smiler og setter meg i andre enden av stuen med fri utsikt til der hvor du sitter. Min beste venninne ser rart på meg, og jeg nikker knapt merkbart og jeg ser at hun forstår, vet at hun vil dekke oss. Resten av kvelden er en lidelse og komme gjennom. Jeg er så kåt, og saftene mine renner ut av den truseløse musen min og ned på strømpeholderen. Jeg er sikker på at alle kan se hva som skjer i hodet mit, og et blikk på deg forteller at du ikke har det så mye bedre.

Etter mye venting og mange blikk kommer endelig spørsmålet om taxi og by’n opp, vi vet dette er vår sjanse til å komme unna. Du unnskylder deg og sier du kommer litt seinere, vil innom en kompis på veien. Nøklene mine forsvinner ubemerket opp i jakkelommen din. Jeg tar taxi med de andre, men med hjelp fra min gode venninne blir jeg ”borte”.

Det sitrer i kroppen i det jeg går opp mot huset mitt, jeg er spent og lurer på hva som venter meg. Jeg ringer på, men ingen åpner… jeg tror du har ”feiget ut”. Det er da jeg merker at døren er åpen, du har slått av smekklåsen. Jeg går inn, låser etter meg og går opp de to etasjene til leiligheten min. Beina skjelver, og jeg kjenner et mørkt sug i underlivet, og saft som renner nedover lårene mine. Jeg lurer på hva jeg vil finne bak min egen dør.

Du har tent stearinlys, flyttet dynene mine ned på stuegulvet og strødd puter på rundt omkring. Midt oppi det hele ligger du i bar overkropp og med dongeribuksen lavt på hoftene. Jeg blir stående i dør åpningen å nyte synet, du er så sexy, den vakreste mann i verden og endelig nesten min. Jeg lar blikket gli over den muskuløse brystkassen din, den flate magen og bulen i buksene. Øynene dine er helt svarte av begjær. Jeg vet at du vil ha meg… Jeg tar av meg yttertøyet og setter meg ned på golvet, lar hendene spille over magemusklene dine. Du ser på meg og sier ”tenkte det var best å ta skjorten av… ”jeg visker ”mmm” og lar tungen følge hendene. Men du har vist andre planer, og griper meg med sterke hender rundt håndleddene, legger meg på rygg, setter deg over meg og låser meg fast. Det er vist du som skal bestemme nå….

Toppen min forvinner før jeg får sukk for meg, og skjørtet likeså og jeg ligger foran deg i rødt korsett, hofteholder og strømper. Du lar blikket gli langs kroppen min, stryker meg rolig over magen som synes under korsettet, smiler for deg selv. ”Silke myk”, sier du, og tar deg god tid til å utforske kroppen min. Sakte kler du av meg, bit for bit inntill jeg ligger naken foran deg. Først da kysser du meg, lenge og lar tungen din leke med min. Jeg hikster av innestengt begjær, og kjenner du fortsetter å kysse halsen, armene, magen og brystene mine. Det siste tar lang tid og jeg rister under den drevne tungen din. Jeg kjenner hendene er på vei oppover de våte lårene mine. Du fanger dråper som du lar meg få smake på, før du slikker lårene mine reine. Munnen din beveger seg nærmere og nærmere min hovne mus, og det føles nesten som om jeg skal svime av i det du stikker tungen din inn i meg og drikker av mine safter, før du endelig lar tungespissen leke med klitoris. Jeg kjenner at jeg holder på å eksplodere, og da du suger deg fast mens du slikker tipper jeg over kanten med et taust hikst.

I ”etter tåken” ser jeg du åpner beltet, tar av deg buksen og bokseren, og ruller meg over på magen. Du hjelper meg opp, spenner kroppen, tar tak i hoftene mine og støter inn i meg. Trekker deg ut igjen, og hamrer helt til bunns. Du har full kontroll, vil ha meg hardt og fort. Jeg følger deg i hvert støt, strammer musklene rundt deg og holder imot. I det jeg kommer er det som om jeg forlater min egen kropp. Alt svimler og blir en flytende masse av nytelse. Det starter i magen og brer seg i kroppen og forsterkes av at du kommer sammen med meg. Jeg kjenner staken din vokse, ta sats og slynge sæden inn i meg, og hører deg stønne.

Etterpå er alt bare vakkert, du legger meg forsiktig ned på teppet og holder rundt meg. Kroppen min svever og jeg er lam fra livet og ned. Etter en stund hjelper vi hverandre opp, tar med oss dynen og krøller oss tett sammen i sengen. Du holder rundt meg og stryker meg rolig over ryggen… og jeg vet at de neste timene vil bli full av minner…